Jelenleg 967 vendég és 5 tag online

Hamarosan lejár a nevezési határidő, pedig három csapatnak van még hely a tuti-nyerős versenyen ;) Szedd össze a haverokat és ne hezitáljatok tovább! Részletek itt.

2018. június 21., csütörtök 12:18

Szuperteszt: Újabb Ruinberg változtatások

Egy hónappal ezelőtt már hírt adtunk arról, hogy Ruinberg térképe is átalakításokon fog átesni. Azonban mint kiderült, az akkori változtatásokkal nem sikerült az egyensúlyt maradéktalanul megteremteni a térképen, ezért a mai naptól két újabb módosított verziót is tesztelni kezdtek a szuperteszterek. Mindkét verzió több lehetőséget biztosít majd a déli oldalról indulóknak.

A déliek most könnyebben ellenőrzésük alatt tarthatják és így uralhatják majd a térkép nyitott részét, illetve a városi blokkot is keleten, ami által a csapatok győzelmi esélye is kiegyenlítődik majd.

Az Őrjöngő Ötös elesett, de roncsaikból új ellenség kovácsolódott, akik rafináltak, elszántak és bosszúra szomjaznak, ők a Tricky Three: GoodBad93, Scheff TV és Seriouznyha!

Most vasárnap 17:00 órától egy igazán izgalmas adással készülünk nektek a WOTINFO TV Twitch csatornáján! Néhány prémium nap és egy prémium tank is gazdára talál!

2018. június 21., csütörtök 06:51

Hírek a WOT 2.0-ról

Emlékeztek még azon bolondok napi Facebook posztunkra, miszerint a WG készíti a WOT 2.0-t és emiatt megvásárolták az AW-t? Nos, a tréfa félig valós volt. A nemrég bezárt seattle-i irodában dolgoztak az Excalibur fedőnevű projekten 2015. óta, ami nem más volt, mint egy új multiplayer játék modern harcjárművekkel és helikopterekkel.

Mivel az irodát bezárták, jelenleg nem tudni mi lett a játék sorsa, egyesek szerint a minszki iroda fogja azt befejezni, mások szerint teljesen elkaszálták a játékot a fejlesztők elbocsájtásával egyetemben. A The Armored Patrol birtokába jutott két videónak, amiken megtekinthető a játék pre-alpha verziója mozgás közben:

Mit gondoltok, lenne igény egy modern WOT-ra helikopterekkel? Nektek hogy tetszik a játék a videók alapján, kipróbálnátok?

A térképek neve még változhat, de felépítésük, kinézetük és játékmenetük már közel áll a végleges verzióhoz.

2018. június 20., szerda 07:39

In memoriam Morphelo

Morphelo (Roni) személyében Közösségünk egy kiemelkedő alakját veszítettük el 2016. június 20-án, amikor is életének 28. évében tragikus hirtelenséggel távozott el közülünk. Sokak barátjukként tekintettek Rá, Közösségünk építéséhez pedig példás emberiességével, önzetlenségével és segítő szándékával járult hozzá jelentős mértékben.

2018. június 20., szerda 06:58

1.0.2_5 - Micro patch

Ma érkezett egy micro patch, mely miatt 6:00-6:45 között álltak a szerverek. A csomag tartalma a következő:

  • Javítva egy hiba, amely miatt a játékosok képesek voltak a tankok belső moduljait is károsítani foci módban.
  • Javítva a labda respawn időzítőjének megjelenése (mikor nem is kellett volna)
  • Javítva a hiba, mikor a labda eltűnt gólszerzés után.
  • Javítva néhány technikai probléma.
2018. június 19., kedd 14:55

WML 3v3 #35 | TIER 6 - Nevezz és játssz!

Nevezz és játssz! A június 23-ai WML Weekend Cup 3v3 versenyünkön résztvevő csapatok számára extra aranyszerzési lehetőséget biztosítunk június 24-én egy Showmatch keretében. További részletek.

2018. június 19., kedd 07:39

Tudtad-e? #6

...hogy a legnagyobb távolságból végrehajtott igazolt tank kilövést egy brit Challenger I hajtotta végre 1991-ben egy T-55 ellen, egészen pontosan 5300 méterről?

2018. június 18., hétfő 15:29

Tricky Three - Nevezz és nyerj!

Nevezzetek a Tricky Three ellen és nyerjétek meg a 3 db Razer Deathadder egér egyikét!

A következő információk a szupertesztről származnak és bármikor megváltozhatnak még a tank bevezetése előtt:

Wotinfo Collection a Media Markt-ban

WOTINFO TV KÖVETKEZŐ ADÁSIG MÉG:

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Aktuális akciók, események

WML WEEKEND CUP 3V3 #35 | TIER 6

TRICKY THREE VERSENY

Cikk hozzászólások