Jelenleg

12
látogatónk van

2014. június 17. 12:10

0.9.2 - Murovanka átalakítása

(4 szavazat)
35 hozzászólás

Az FTR blog információi szerint Murovanka pálya átalakításon fog átesni a 9.2-es verzióban (nem 100%-os infó). Egyrészt nagyobb lesz és a 800x800 méteres méretről 1000x1000 méteresre növelik, másrészt több házat is beraknak és a terep is meg fog változni:

A régi és új térkép közti különbséget talán az alábbi gif szemlélteti legjobban:

Utoljára frissítve: 2014. június 17. 12:15

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HighExplosive
    • Tankos
    · 9 éve
    Sziasztok!

    Ugye a változtatásokat 9.2-re tervezik,vagy tervezték!
    Nem tudom kinek mennyire tűnt fel ,de a kis varázs erdőnk eléggé meg lett kopaszítva a mikro pach óta!Legalább is tegnap este játszottam ott először a pach óta és szemmel láthatóan is fa kitermelés volt ott!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Carius1973
    • Tankos
    · 9 éve
    én az arty nerf ellenére mentem tovább az amcsi ágon..jelenleg a tier 9es m53 as van meg de már ki van fejlesztve a t92...csak azért nem veszem meg ,mert inkább az wt auf e 100 jön majd utána az tier x arty...hát türelem játék az artyval való játék az biztos..célzás gyorsító töltésgyorsító a (bia még folyamatban) 34 sec alatt tölt be...az ágyú elvileg 1850et is sebez..de tier 9 10 heavyken inkább olyan 700 800 as dmg átlag...a pontossága 0.84 ha jól emlékszem..a tier x en még rosszabb lesz..igaz magasabb lesz az alfa...számtalanszor volt az ,hogy teljesen szűkült a kereszt és nem találtam...de úgy mellé ment ,hogy a robbanási sugárba se esett bele...0 dmg...amit mondjuk egy mozgó célpontnál megértek..de amikor egy 500 effis e 100 áll egy helyben percekig és 2 3 lövésem se sebez az már idegesítő..a td üzemmód egész jól műkszik közelről szinte mellé sem lehet lőni...viszont a magasabb tier medek és páncélvadászok ellen gyilkos..főleg a wt auf vonal ellen...szóval türelem játék az embernek viszket az ujja a ravaszon még is várni kell...és hát ami a legfontosabb vágni kell a pályákon a jó arty helyeket és ha kell föl kell venni új pozikat...kiváltképpen himmelsdorfot szeretem ,amikor a td heavyk a vár alatt állnak beszögelve és közbe meglepődnek amikor érkezik egy 700 800 as dmg felülről...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Zolti77
    • Tankos
    · 9 éve
    Bár még csak 8as artym van de sajnos sokszor nem azon múlik mennyire debil a játékosmaieset: 6 kör artyval 3 körben átlag 2 kill 3k sebzés 1 körben 4800 és 2 kill majd a következő körben ami lövés létezett az mindenhova ment csak a célterületre nem és hidd el nem vagyok balfasz vele lkehetnék jobb is ez tény de artyval 60% felett vagyok nyertes csatákkal, leg idegesítőbb mikor lösz a tank alatt robban és közli hogy mellé ment 0 sebzés holott a robbanási sugártól már eleve sérülnie kéne..... ilyen a WG szopat ha véletlen jó vagy :/
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hun_Mercenary
    • Tankos
    · 9 éve
    BAGETT
    Ez jogos. Erre valóban nem gondoltam.
    WT E100-ra egy kis nerf szerintem bőven ráfért. Elég megnézni az adatait most, ehhez nem nagyon tudok mit hozzáfűzni.

    smok3_hun:
    Persze ebben igazad van. Én inkább az elmúlt 3-4 napban tapasztaltakat osztottam meg. Számomra érthetetlenül hasznavehetetlenek voltak az artyk a csapatomban. Rendszeresen volt az elmúlt pár napban olyan csatám, ahol az arty 3-4 lövésből NULLA sebzést tudott összehozni. Ehhez én nem tudok mit hozzáfűzni. De persze amikor Steppesen én állok T32-vel hull downban jobb oldalt, akkor ellenfél 3 artyja fókuszba lő engem. Severogorsk-on E75-el voltam, egy St1-el tartottuk sidescreaper pozícióban az ellenfelet. IS7, obj704, Vk4502a (8as), T32 próbáltak áttörni. T92 artynkat direkt beküldtem abba a szektorba, ahonnét rájuk lát. Jelöli is, hogy támadja az objectet. De mellé lő. Majd írja, hogy legközelebb megvárja, hogy összeszűküljön a célkereszt. Én erre nem nagyon tudom azt mondani, hogy ez nem igénytelen játék. 45%-os volt a gyerek.
    Nem azt mondom, hogy minden arty ilyen. Láttam nagy artys játékosokat. Átlagos artys játékosokkal sincs bajom. De az elég frusztráló amikor a csapatomban lévő arty ahhoz is buta, hogy megvárja amíg összeszűkül a célkereszt. Azt meg gondolhatod, hogy ezek mennyire tudnak mozgó cél elé lőni..
    A legnagyobb gondom az, hogy tényleg rengetegszer vagyunk hátrányba, mert a mi artynk egy egysejtű képességeivel vetekszik, az ellen artyja meg 5-6 sebző lövést bevisz legalább. Kicsit fura, hogy a csatáim ~70%-ában debil artysták vannak a csapatomban. Ellenfélnél meg legalább egy átlagos játékos ül az önjárólövegben.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    smok3_hun
    • Tankos
    · 9 éve
    Hun_Mercenary : "Ha semmit se tudnak a spot rendszerről. Ha nem ismerik a gyenge pontokat. Élvezzék csak az igénytelen, csatánként leadok 3-4 lövést játékukat. Érdekes, hogy az artysok nagyobb hányada nem éri el a 48%-ot (xvm). "

    Azért ez picit bonyolultabb. Az általad felsorolt dolgokat tényleg nem kell tudniuk, viszont tudniuk kell, h. a pálya melyik részéről lehet belőni a fontosabb pontokat, tudni kell hol várhatóak a frontok, tudniuk kell előre tippelni a célpont helyét 2-5 másodperc múlva (távolságtól függően) Nem tudom az igénytelen játék mit jelent, és élvezetes meccseket mentem artiban ülve is, néha sokkal jobban segítve a csapatomat mint néhány bokorban kempelő td. És nem 3-4-et lőnek meccsenként

    Apropó : Az általad felsorolt dolgokat (spot rendszer, gyenge pontok, hull down) a nem artiban ülő játékosok nagy része szintén nem ismeri. Szerintem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    BAGETT
    • Tankos
    · 9 éve
    Lerágott csont Hun_Mercenary, ha korlátozzák a TD-k számát az nem fogja csökkenteni azok számát akik TD-vel a csata gombra kattintanak. 5 perc múlva félórás sor alakulna ki. 10 perc alatt bedőlne a MM.
    A WT-E100 nerfet viszont örömmel hallom. Golddal betárazva még mindig kiszedi a legtöbb tierX-et mire az újra tudna tölteni és cserébe 9 másodperccel rövidebb ideig védtelen. Álcája eddig se volt, szóval a prém TD-ken kívül ez az egyetlen amit ez a nerf egyáltalán nem érint. A pályák átalakítása már más kérdés...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tigershark71
    • Tankos
    · 9 éve
    Ezzel ki van békülve az ember. Rontanak egy egyébként nem, vagy ritkán használt adottságon. Mozgás közben eddig is nagyon ritkán lőtt vele az ember, nem ez a jellemző. Sőt majdnem 10 másodperccel csökken az újratárazás ideje. Cserébe az a mínusz egy töltény nem oszt nem szoroz. Ez egy egész emészthető "nerf"
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jacktor
    • Admin
    · 9 éve
    A kicsit off új infó, WT-E100 "nerf":
    "Waffenträger E-100 will be changed as such: stock gun (128mm) will lose one shell in its autoloader, but the clip reload time will be buffed from 60s to 51s, the accuracy on the move will be nerfed"
    Azaz: A WT tárjából elvesznek egy lőszert, azaz csak 5-öt fog tudni lőni, viszont ennek megfelelően a töltési ideje is lecsökken 60-ről 51 sec-re (valamint a mozgás közbeni pontossága is csökken).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Asbee
    • Tankos
    · 9 éve
    Játékstílushoz még annyit, hogy (javítsatok ki ha tévedek), de a játékosok nagyon nagy részének szerintem fogalma sincs, hogy éppen hogyan kellene játszani az adott tankkal az adott matchmakingnél. Én az indulás pillanatában tudom, hogy mit szeretnék, persze ez időnként bukik, de sebaj, az embernek néha alkalmazkodnia kell és úgy úgy próbálja meg kihozni magából a maximumot. Bár mikor jönnek a 8-10 fős vonatok, mert "kövessük a többieket, úgy erősebbek vagyunk és nehezebben lőnek ki", akkor aztán lehet követni bármilyen stratégiát...Nyilván nem azt várom el, hogy mindenki úgy játsszon mint egy tapasztalt profi (én sem vagyok ilyen), de kis odafigyeléssel és minimális időbefektetéssel sok játékos nagyot tudna javulni és a játék is élvezhetőbb lenne.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hun_Mercenary
    • Tankos
    · 9 éve
    Ha már így szóba került a camper td-k problémája..
    Szerintem nagyon helyes, hogy a camper helyeket ritkítják. Komarint is játszhatóbbnak érzem így, mert nem az van, hogy aki megmozdul az meghal.
    Nincs bajom igazából a td játékosokkal. Nem zavar, hogy ők a 10 perc campelést élvezik. Igazából a számukkal van baj. Szerintem a WG tehetne az értelmetlen camper partyk ellen úgy, hogy ne kelljen nerfelni a td-ket, és ne kelljen átalakítani a pályákat. Maximalizálni kéne a számukat 3-ra. És vége is lenne a camper parádénak. És a td játékosok se sírnának, hogy a köcsög WG az előttem lévő 15 bokorból elmert venni 4-et.
    Az meg egy vicc, hogy Himmelsdorfot optimalizálják artykra. Én az arykat tartom a legsunyibb típusnak. Akkor is tudnak érvényesülni, ha nem ismerik a tank kiforgatást (sidescreaper), vagy a hull downt. Ha semmit se tudnak a spot rendszerről. Ha nem ismerik a gyenge pontokat. Élvezzék csak az igénytelen, csatánként leadok 3-4 lövést játékukat. Érdekes, hogy az artysok nagyobb hányada nem éri el a 48%-ot (xvm).
    Szerintem ha korlátoznak a számukat, hogy mennyi lehet egy csatában, az megoldást jelenthetne, és a td-sek se rinyálnának. De a WG-nek ez nem nagyon fog az eszébe jutni.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.