Jelenleg

26
látogatónk van

2014. július 7. 08:12

4. WoT Magyar Liga - Nevezés vége: júl. 8. 20 óra!

(10 szavazat)
1 hozzászólás

Figyelem! A versenyre holnap, júl 8-án 20 órakor lezárul a nevezés, szóval ha szeretnétek részt venni, akkor még jelentkezhettek!

Plusz a díjazásról készült egy új plakát, ezt a cikkben megtekinthetitek:

Díjazás

A versenyről

Újabb verseny kerül megrendezésre Július 10-19. között amivel egy újabb szintre emeljük Magyarország World of Tanks esport világát! Versenyünk a 4. W.o.T. Magyar liga - Mondo Games kupa névre hallgat.

 A Mondo Games jóvoltából újabb verseny kerül megrendezésre, amely két részből áll:

  • Az első szakaszban selejtező mérkőzések lesznek tartva Július 10-16. között, az előző nagysikerű ligákhoz hasonlóan online (otthonról játszva), melyről a legjobb 2 csapat kerül ki a második szakaszba.
  • A második szakaszban a döntő csaták élőben fognak zajlani a Mondo Games jóvoltából a Budapesti Hungexpo területén Július 19-én.

A selejtező és a döntő csaták közötti 2 nap alatt a legjobb 2 csapatnak meg kell szerveznie a Július 19-én 12:00 órai kezdettel tartandó döntőre való lejutását a Budapesti Hungexpo területére.

Ezen versenyünkön a részvétel INGYENES, a döntős játékosok V.I.P. belépőt kapnak.

Versenyünk 70.000 Ft értékű összdíjazású lesz a Mondo Games jóvoltából. Valamint még a Kopasz442 PC Games weblapnak köszönhetően pár Kingston USB-t is ki osztunk.

A döntős csapatok a MondoGames esport színpadon fognak játszani, ahol a nézők nem fogják zavarni a versenyzőket. A színpad és a helyszín felépítése egy korábbi versenyéhez hasonló lesz, melyről itt láthattok képeket.

A nézőket szeretettel várjuk, nekik a belépési díj 2500 Ft lesz. Ezen a napon a Budapesti Hungexpo területén nem csak World of Tanks lesz hanem sok más rendezvény is, mint például StarCraft 2, League of Legends és még sok más érdekesség. Az előző élő helyszínes versenyeinkhez híven élőben közvetítjük a versenyt a helyszínen és az interneten. A két kommentátor ismételten cleverland és Ph3lan lesz. Izguljatok velünk együtt, ki lesz Magyarország legjobb World of Tanks csapata!

A verseny után pedig a csarnok területén lehet majd 16:00-18:00 óra között szabadon World of Tanks-on játszani.

Szabályzat: http://www.wotmagyarliga.hu/szabalyzat

Nevezés, csapatok: link

W.O.T. Magyar Liga vezetőség - BMmate

Utoljára frissítve: 2014. július 7. 08:17

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kisocsi
    • Tankos
    · 9 éve
    Sziasztok!
    Gratulálok a wot magyar liga szervezőinek! Olyan szabályt hoztak,amit nem tudnak ellenőrizni,hogy ki tartja be és ki nem.
    A modok használata tilos,kizárást von maga után,ha valaki használ. Na már most ez mind szép és jó,csak senki nem tudja ellenőrizni,hogy ki használt és ki nem. Egy nagy ákombákom szervezés az egész,ami ebben a formában kritikán aluli "szerintem". A kezdeményezés szerintem jó,ezt hangsúlyozom!!! De hogy mindenki egyforma esélyekkel induljon,azt már nem tudják biztosítani! Bárki csalhat,nem tudják ellenőrizni!!
    Konkrét résztvevője voltam az esetnek,ha valakit érdekel szívesen megosztom vele!
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.