Ez az oldal (és egyes külső összetevői) cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéshez és a látogató statisztikához. Elolvastam és az Ok gomb megnyomásával elfogadom ennek tényét és az ÁSZF-ben foglaltakat is.

Jelenleg 315 vendég és 10 tag online

2015. augusztus 17., hétfő 00:00

0.9.10 - Teszt szerver

Írta:
Értékelés:
(6 szavazat)
0.9.10

Elindult a 0.9.10-es verzió teszt szervere. Telepítő letöltése.
Release note.

Utoljára frissítve: 2015. augusztus 17., hétfő 13:54

Kapcsolódó elemek

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#23 Kovacs 2015-08-26 14:46
Idézet - Ptsabee007:
Sziasztok. Én biztos láma vagyok de megőrülök, nem tudok rájönni miért lép ki 2mp után, mikor eddig ment szépen, ha válaszolnátok nagyon megköszönném?


Nekem nincs ilyen bajom, szerintem rakd fel újra, hátha akkor jó lesz, más tippem nincs. Általában az ilyen problémákra még a WG se tudja a választ, szerencse, hogy ez nem a live szerveren történik meg.
#22 Ptsabee007 2015-08-26 14:34
Sziasztok. Én biztos láma vagyok de megőrülök, nem tudok rájönni miért lép ki 2mp után, mikor eddig ment szépen, ha válaszolnátok nagyon megköszönném?
#21 Luminoscope 2015-08-22 20:02
Idézet - Luminoscope:
Sziasztok! Start után kb 2mp múlva kidob az asztalra. Már vagy 5x újra telepítettem a teszt szerver klienst. Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Eddig mindegyik tesztszerver működött rendesen.

Bocsi, vissza olvastam, meglett a hiba.
#20 Luminoscope 2015-08-22 18:04
Sziasztok! Start után kb 2mp múlva kidob az asztalra. Már vagy 5x újra telepítettem a teszt szerver klienst. Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Eddig mindegyik tesztszerver működött rendesen.
#19 Ptsabee007 2015-08-21 11:19
Na sziasztok. Helyzet van, frissült a teszt szeró megy újra!!!
#18 Ptsabee007 2015-08-20 12:10
Van aki mèg ma is be tudott jelentkezni???? Vagy végleg leált a szerò? Vagy most mi van megy még, vagy nem, esetleg újra indítják majd ha nem...??? Megköszönném ha tisztába tundnánk tenni hogy most mi van...thx
#17 SzervaUr 2015-08-20 10:15
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a teszt szerveren lehet még valahogy aranyhoz jutni? szeretnék 3 prém tankot kipróbálni de a keret nem enged meg többet 2-nél (tier8). Remélem nem csak két darabot tudok kipróbálni teszt szerverenként...
Segítséget előre is köszi.
#16 VanBubuu 2015-08-20 08:57
Idézet - geostar123321:
Helló,

Én sem tudok belépni.Nem vagy egyedül valószínűleg.


Tudtommal a tegnap valamikor lekapcsoltak a teszt szervert.
#15 geostar123321 2015-08-20 08:02
Helló,

Én sem tudok belépni.Nem vagy egyedül valószínűleg.
#14 Ptsabee007 2015-08-20 07:43
Sziasztok. Nálatok mükszik a teszt szerver? Mármint hogy tudtok csatlakozni? Felraktam amikor kijött játszottam rajta 3 napig, minden ok semmi hiba, semmi bug, full graf beáll minden f***a, viszont 2 napja nem tudok csatlakozni rá, nem állítottam át semmit, azt írja a szerver nem elérhető vagy a hálózati kapcsolatom nem jó, de hát a rendes WOT megy, ezt meg nem baszirgáltam akkor??? Megköszönném ha valaki válaszolna,mert én most először teszt szervereznék és nem tom lehet hogy le van korlátozva pl hogy mennyi lehet játszani rajta vagy ilyesmi??? Nem, értek a teszt szerverhez, vagy túlterhelt vagy ilyesmi? N adehát 1 nap 100x próbálok csatizni és uaz... THX help!
#13 I_M_P 2015-08-19 15:11
Idézet - Fire1007:
Másnak is van/volt olyan problémája, hogy a frissített, telepített updatekkel rendelkező kilens nem akar elindulni? Én nem rég szedtem le és frissítettem a teszt szeró hd kilensét, de mikor rákattintok a "play"-re akkor csak egy fekete kép jön be, tölt 2-3 másodpercig és kilép mintha el sem indítottam volna soha.

Valahogy lehet ezt orvosolni, vagy mi az oka ennek? Nem nagyon van kedvem újra leszedni 8-10 gigányi patchet, meg minden lószart, amit töltöget a béta kliense.

Valaki help pls!



Letörlöd, újra rakod. Nekem fent volt még az előző teszt is aztán összeakadt vele.
#12 Diablo1469 2015-08-18 18:44
Idézet - v63001:
Egyedi problémám hogy nincsen egyik tanknak sem textúrája, vagy másnak is ilyen? :sad:


Hali!
Nem egyedi, többen is panaszkodnak rá, sajnos nekem is ilyen.
Nem tudom, hogy lehetne rajta segíteni....... :sad:
#11 CaMp3rHuN 2015-08-18 18:17
Nektek is van Windstormon egy bug, mikor a városban mentek, h a két kis lejárón (normál csatában oda rusholok lighttal) egy bazi nagy piros csík vagy mi jelenik meg ill. vibrál? :-?
#10 Fire1007 2015-08-18 16:04
Másnak is van/volt olyan problémája, hogy a frissített, telepített updatekkel rendelkező kilens nem akar elindulni? Én nem rég szedtem le és frissítettem a teszt szeró hd kilensét, de mikor rákattintok a "play"-re akkor csak egy fekete kép jön be, tölt 2-3 másodpercig és kilép mintha el sem indítottam volna soha.

Valahogy lehet ezt orvosolni, vagy mi az oka ennek? Nem nagyon van kedvem újra leszedni 8-10 gigányi patchet, meg minden lószart, amit töltöget a béta kliense.

Valaki help pls!
#9 pluhi81 2015-08-18 09:44
Nem gondolhatjátok komolyan, hogy ez nem bug:D

"Ha a játékosok kilépnek a csatából a vége előtt még akkor is ha megsemmisültek, büntetést kapnak. Ezt javítják."

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

Fórum hozzászólások (más játékok)

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Cikk hozzászólások