Jelenleg 586 vendég és 17 tag online

csütörtök, 24 január 2013 08:43

Hasznos linkek

Írta:
Értékelés:
(13 szavazat)
4 hozzászólás

Alább összegyűjtöttem pár olyan linket, melyek segítségével követhetitek a játékban nyújtott teljesítményeteket vagy egyéb a játékkal kapcsolatos hasznos dolgot találhattok:

Napi statisztika

Regisztrációt követően, a regelés dátumától kezdődően napról-napra nyomon követhetitek, hogy milyen teljesítményt nyújtottatok a csatatereken. Hogy alakult az Efficiency pontotok, a győzelmi arányotok, stb.

Efficiency pontszám

Ezen az oldalon tudjátok megnézni az épp aktuális Efficiency pontszámotokat (most már a WN6-ot is). Az XVM mod is az itt látható értéket írja ki a nevetek mellett (hetente frissül). Ugyanezen az oldalon, az alábbi linken klánok teljesítmény adatait is le tudjátok kérdezni.

WN6 pontszám

Itt már az új képlettel számított hatékonysági mutatót tudjátok megnézni. Erről részletesen itt olvashattok.

Online Tech Tree

Ezen az oldalon böngészőn keresztül tudjátok megnézni a Tech Tree-ket.

Szerver statisztikák

Ezen az oldalon különféle szempontok szerint (járművenként az átlagos nettó bevétel, winrate, XP, stb.) tudtok statisztikákat lekérni, melyek a játékosok által feltöltött logfájlok alapján készülnek.

Dossier Tool

Itt a kért fájl feltöltése után egy mindenre kiterjedő statisztikát kapsz: milyen tankot nem lőttél még ki, tankonkénti efficiency pontszám, stb.

Magyar klánok listája

Egy folyamatosan frissített lista a magyar klánokról, taglétszámukról, toborzási státuszukról, stb.

Megjelent: 30328 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 14 február 2013 09:41
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  balioking · 4 éve
  http://logout.hu/bejegyzes/cifu/world_of_tanks_rejtelmek/hsz_1-50.html

  Kezdők számára nagyszerű olvasmány, erősen ajánlott.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tessa13 · 5 éve
  Sziasztok!
  Sajnos van pár mód, ami ütközik egymással, és nem találtam 2 az egybent. Tudna valaki egy címet, vagy leírást, hogyan is kell módokat készíteni?
  Zoomout érdekelne sniper móddal. És lenne pár ötletem még magamnak is, de sajnos nem sok infót találtam arról, hogyan is kellene neki állni. A 2 avatar input handlert próbáltam megfejteni, de sajnos rengeteg ki nem fejtett paraméterekkel rendelkeznek a kódok, és ez csak egy fájl a több részemről ismeretlen feladatú fájlból. :(
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Szemi_G · 5 éve
  Én a fenti eszközökön túl a www,noobmeter.com-ot használom, mert itt a játékosok másfajta szemlélettel vannak értékelve.
  Az értékelésnél főként az Efficiency-re gondolok, mert ha egy gyengébb csata után (amikor nekem alig van sebzésem ill. kilőtt tankom) de a foglalásban nagy a szerepem, akkor az az Efficient értéket túlságosan megdobja.
  Itt egy Performance Ratingot számol, amiben kisebb a hangsúlya a foglalásnak/védésnek és a tényleges kilőtt tankok számának...
  WOT Fórum hozzá: h
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mikopet · 5 éve
  a magyar klános dec 14 óta nem volt frissítve

Új hozzászólás

4 hozzászólás


KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.