2013. március 19., kedd 18:32

Oldal statisztika

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Gondoltam összedobok egy kisebb statisztikát arról, hogy hogyan is alakult eddig a wotinfo.hu sorsa, honnan indult és hogy jutott el idáig, ahol most tart.

Tartalom

Az első cikk 2012. május 14-én került ki az oldalra. Ekkor még a 0.7.3-as verzió tépázta az idegeinket (vörös képernyő probléma rémlik?), de rá pár hétre a 0.7.4-gyel már meg is kaptuk a francia TD-ket és Arty-kat, az új játékmódokat illetve Airfield és Widepark térképek. Azóta több mint 300 cikk és 1.500 komment került ki az oldalra, melyek közül nem nagy meglepésre az XVM mod aktuális verzióját tartalmazó cikket nyitottátok meg a legtöbbször (70.546x). Ha a MOD-okat tartalmazó cikkeket nem számítjuk (mivel ezek folyamatosan frissülnek és aktuálisak), akkor a WoT rövidítések, szlengekről szóló cikket olvastátok el a legtöbbször (9.392x), de szorosan követik azt a Tippek kezdőknek és A csapatjáték 10 pontja cikkek. Utóbbiaknak külön örülök, hiszen ezek a GYIK/FAQ kategóriába tartoznak, ami azt is bizonyítja, hogy előbb vagy utóbb, de nagyon sokan utánajárnak olyan dolgoknak, melyek által jobb játékosokká válhatnak. Talán még sincs minden elveszve...

Látogatók

Január 10-én regeltem az oldalt a Google Analytics szolgáltatásban, szóval a most következő adatok az azóta eltelt 2,5 hónapot tükrözik. Azóta a világ minden tájáról érkeztek már látogatók hozzánk: Peruból, Chiléből, Argentínából, Indonéziából, Fülöp-szigetekről, Új-Zélandról de még Mongóliából és Pakisztánból is. Persze ezekről a számunkra egzotikus helyekről csak elenyésző létszámban látogattak meg minket. A látogatások számát tekintve Magyarországot a sorban Szlovákia (Felvidék) követi, majd jön Románia (Erdély), Szerbia (Délvidék), Németország, Egyesült Királyság és Ukrajna (Kárpátalja). A zárójeles megjegyzéseket szükségesnek érzem, mivel ezen országokban igen nagyszámú magyar ajkú népesség él, melyet az is bizonyít hogy pl. Romániában Hargita megyéből és Háromszékből látogatnak minket a legtöbben.

Technológia

Meglepő, de már szinte ugyanannyian használtok Chrome böngészőt (40%), mint Firefox-ot (42%). Ezek mögött jócskán lemaradva kullog az IE 7%-kal illetve az Opera is 6%-kal. Örömömre szolgál, hogy a maradék részt már az Androidról illetve egyéb mobil oprendszerekről futtatható böngészők teszik ki, bár őszintén szólva fogalmam sincs hogy jelenik meg az oldal telefonon (még nem próbáltam ki). A legtöbb mobil letöltés egyébként Apple iPhone-ról, Google Nexus-ról és Apple iPod-ról érkezett.

Hálózat szempontjából a UPC magabiztosan vezet, amit a Magyar Telekom és a T-Online követ fej-fej mellett.

Forrás

A legtöbben még mindig a google segítségével lépnek fel az oldalra, de a direkt megnyitás sem sokkal marad már el e mögött, ami azt bizonyítja hogy egyre többen rakjátok könyvjelzőbe az oldalt. A leggyakoribb kulcsszavak, melyekkel az oldalra keresnek a World of Tanks, a wontinfo és a wot szavak, de hogy a másik végletből is adjak némi ízelítőt, van olyan is aki a zöld háttérképek beírásával talált ránk.

Felhasználók

Jelenleg több mint 1.300 regisztrált felhasználója van az oldalnak és bár ez a szám napról napra gyarapszik, a legnagyobb ugrás a WN6 részletes statisztika oldalon történő megjelenítése után következett be (meg is nyekkent a szerver kicsit).

Röviden ennyi, további jó böngészést és játékot mindenkinek!

Jacktor

Megjelent: 2003 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. március 20., szerda 09:38
Jacktor

Admin

Webhely: VTEPS

12 hozzászólás

 • Coloss1
  Hozzászólás hivatkozás Írta: Coloss1 2013. március 22., péntek 16:55

  Csatlakozom a fentiekhez, és elismerésem a munkátok iránt.
  Én is ennek az oldalnak köszönhetően tudok a játékban javulni, és mivel nem tudok a magyar nyelven kívül többet, ezért külön köszönet hogy gyorsan közlitek az aktuális dolgokat.

 • Jacktor
  Hozzászólás hivatkozás Írta: Jacktor 2013. március 22., péntek 09:58

  Érdekes hogy Chilében betudja azonosítani a tartományt is, de Szlovákiában pl. nem :-) a google figyel Téged ;-)

 • Thunder Sausage
  Hozzászólás hivatkozás Írta: Thunder Sausage 2013. március 21., csütörtök 22:11

  [quote name="Jacktor"][quote name="Thunder Sausage"]Viva Chile! :) Úgy érzem egyedüliként jelentkeztem be onnan.[/quote]
  [url=https://maps.google.hu/maps?hl=hu&q=Araucan%C3%ADa,+chile&ie=UTF-8&ei=1HVJUZuCE4HkswaX0oG4Aw&ved=0CAgQ_AUoAg]Araucanía[/url]? :-)
  Volt egy Perunk is, Limából. Csak nem átruccantál? :-)[/quote]

  Araucania a régió :)
  Nem,sajnos! De lehet átugrom 1-2 napra néhány környező országba statisztika növelés szempontjából! :)

 • granátvető
  Hozzászólás hivatkozás Írta: granátvető 2013. március 20., szerda 10:18

  Sziasztok!
  Nem nagyon vagyok az a hozzászólós típus, de gondolom nagy munka összehozni egy ilyen oldalt ezért el ismerésem. Szeretem olvasgatni a hsz-ket, tetszik az oldal, mert nagyon igényes. Amióta vendégeskedem itt megtanultam jól játszani, kihasználni a tankokban rejlő értékeket. Úgy érzem ezt nektek köszönhetem.
  Csak így tovább! Maradok csendes rajongótok. Még egyszer köszönöm!

 • Pitya78
  Hozzászólás hivatkozás Írta: Pitya78 2013. március 20., szerda 10:09

  Nekem az első könyvjelzőm a sorban ès Opera mobile-ról figyellek benneteket minden nap többször. Csak így tovàbb!B-)

 • Jacktor
  Hozzászólás hivatkozás Írta: Jacktor 2013. március 20., szerda 09:40

  [quote name="Thunder Sausage"]Viva Chile! :) Úgy érzem egyedüliként jelentkeztem be onnan.[/quote]
  [url=https://maps.google.hu/maps?hl=hu&q=Araucan%C3%ADa,+chile&ie=UTF-8&ei=1HVJUZuCE4HkswaX0oG4Aw&ved=0CAgQ_AUoAg]Araucanía[/url]? :-)
  Volt egy Perunk is, Limából. Csak nem átruccantál? :-)

 • Type 4
  Hozzászólás hivatkozás Írta: Type 4 2013. március 20., szerda 09:00

  Nagyon biztató adatok csak így tovább 8)

 • Gilgarat
  Hozzászólás hivatkozás Írta: Gilgarat 2013. március 20., szerda 07:11

  Csatlakozom az előttem szólókhoz :)
  Az oldal remek,csak így tovább :)

 • RogerNyul
  Hozzászólás hivatkozás Írta: RogerNyul 2013. március 20., szerda 06:56

  Gratulálok! Sok sikert a jövőre nézve is!

 • Thunder Sausage
  Hozzászólás hivatkozás Írta: Thunder Sausage 2013. március 20., szerda 03:18

  Viva Chile! :) Úgy érzem egyedüliként jelentkeztem be onnan.

 • s2firestar
  Hozzászólás hivatkozás Írta: s2firestar 2013. március 19., kedd 21:42

  Faszán jeleníti meg az oldalt mobilon, csak túl nagy a sávszélesség igénye, és nagyon lassú tud lenni. Opera Mini-n szoktam használni, mert az valamennyire takarékos.

  Ha már itt tartunk, esetleg megfontolhatnád egy mobilok számára készült verziót is, amin kiveszed a hátteret pl. meg ilyenek.. egyre több oldal hozza ezt tető alá (amiket nagyon szívesen olvasgatok utazás közben).

  Mondom ezt természetesen úgy, hogy nyúlfarknyi fogalmam nincs arról, hogy mennyi munka lenne :D D

 • papucsosrambo
  Hozzászólás hivatkozás Írta: papucsosrambo 2013. március 19., kedd 21:35

  Szép írás, remek információk! grat :-)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Joomla templates by a4joomla