Jelenleg 1312 vendég és 15 tag online

2016. október 14., péntek 09:45

Jacktor ModPack - AJÁNLOTT FRISSÍTÉS!

Írta:
Értékelés:
(11 szavazat)

Az orosz szerveren zajló tisztogatás miatt frissítettem a ModPack-ot, konkrétan kiszedtem belőle a Damage panel töltési idő visszaszámlálóját, nehogy probléma legyen belőle később.

ENNEK MEGFELELŐEN MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY A SAJÁT ÉRDEKÉBEN MINDENKÉPP FRISSÍTSE A JACKTOR MODPACK-OT A V4-ES VERZIÓRA!

vagy

TÖRÖLD KI A KÖVETKEZŐ FÁJLT: res_mods\configs\damagelog\Timer.cfg

Utoljára frissítve: 2016. október 14., péntek 14:29

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#31 Pokoli 2016-12-19 20:19
Én használok és használtam érdekes dolgokat,de eddig még nem jött bann, de még csak az se hogy cheater vagy hacker lennék. A megszokott idiot és noob kifejezéseket megkapom, de a végén jó párszor én hozom le a meccset és olyankor már írják hogy nice game, gg, gj.meg a szokásos irományok.
Amit lehetett tölteni orosz oldalról hacket én felraktam mindet. Mégse kaptam semmit. az hogy lista van-e én kétlen. Ha lenne akkor én már rég nem tudnék belépni még az oldalra se. Semmi se ad túl nagy előnyt ha nem ismered pályát. az ellenfél és a saját tankod képességét. Hiába van aimbotod vagy töltés idő visszajelző ha fingja nincs róla hogy átlövi a tankot vagy sem. A piros (tomato :D) embernek akinek van 20-30k csatája és mégis 1-2k a személyes értékelése semmit nem ér a csalással. Persze aki ismeri a tankja képességét az elég nagy előnyre tehet szert a modok által.Legyen az legális vagy nem.
Lehet negatív kritet írni, hogy csaló vagyok stb, de ameddig lehet, addig használom. Ez egy játék bárhogy is nézem. Én nem töltök fel és nem veszek prémium tankot. Nekem ez a prémium és ingyen van. Persze kockázatos. Ha bannolnak akkor játszok mással. Vagy kezdem újra..
Láttam én olyan játékost akire azt hittük hogy bot és nem az volt csak sötét volt a játékhoz 10k csata után is...
#30 Pityke 2016-10-15 13:25
Idézet - Giromarton:

Az XVM már most is az


amúgy miért is?
#29 Giromarton 2016-10-14 17:35
Idézet - Kesumisu:
Teszteltem a 6621.dev verziós xvm-et, abban már van damage log és felette logolja a töltési időt is. Akkor ezek szerint a következő xvm is illegális lesz?


Az XVM már most is az
#28 Kesumisu 2016-10-14 17:27
Teszteltem a 6621.dev verziós xvm-et, abban már van damage log és felette logolja a töltési időt is. Akkor ezek szerint a következő xvm is illegális lesz?
#27 grabowszky 2016-10-14 16:01
Biztosan nincs összefüggés,,,,, de életemben először a ruszki pályán lila lettem.... most, két nap alatt , a béka feneke alól mászva ki.
:)))
#26 Giromarton 2016-10-14 15:36
Idézet - gwr:
Team hp benne van?? Abból lehet kalkulálni végjátékban , hogy ki hogyan van hp-vel.

Mennyire lehet követni a törlés-újratelepítést?


Hát igen. A team HP is illegális, hisz helyetted összeadja a csapatok HP-ját és ezek ismerete befolyásolja a viselkedésed a csatában. Hányszor volt már olyan, hogy 4-8 volt oda, de +3000 HP volt ide és akkor idnultál rambózni, mert tudtad, hogy alig van HP-jük, ha csak az eredményt nézted volna lapítottál volna a fűben :happy:

Az alt gomb megnyomásával előjövő HP jelző is illegális amivel látod a csata végén 2 vs 2-nél, hogy melyiknek van kevesebb HP-ja. Nem mindegy hogy a Löwének vagy a Type 64-nek. Egyik sincs felszpotolva a team HP csak egy összeget mond, de a moddal már látod, hogy a Löwét fogod kiszedni, mert ki tudod
#25 gwr 2016-10-14 14:03
Team hp benne van?? Abból lehet kalkulálni végjátékban , hogy ki hogyan van hp-vel.Idézet - 1st_Division:
Banra jelentkezem mert 2014ben volt fent xvm és töltésidőt is visszajelzett, nem tudom, hogy mi jár ezért de kb 2 éves eltiltást szeretnék kérvényezni :D

Komolyra fordítva a szót, azt honnan tudják hogy valakinek régen volt ilyenje fent, de már kb 2 éve nincs?
Vagy csak most, hogy felrakták a "figyelőt" végigpásztáz mindenkit a RU szerveren és akinek fent van automatikus ban vagy letiltás. Van erre valami technikai megoldás?Mennyire lehet követni a törlés-újratelepítést?
#24 Herr_Ober 2016-10-14 13:36
Idézet - Street:
Ott is megszületett először 1 részletes leírás a tiltott módokról (RU). Először majd jön a hír, hogy kiadtak 1 HIVATALOS listát, a tiltott módokról(EU).

Attól még mi magyarok elébe mehetnénk, hogy közreadjuk a (RU server illegal mod) fekete listát és felkészülünk a dologra, ártani nem árthat és a további találgatásoknak is elejét vesszük......

Azért ez már definiál valamit: "tiltott modokat használsz, amikor valamit helyetted csinálnak, megkerülve a játéktudásod és reflexeid. Olyan információval szolgálnak, amik másképp nem lennének elérhetőek...."
#23 Skjenngard 2016-10-14 13:09
Én szeretek veszélyesen élni, nem törlöm. 8)

Egyébként kísérleti, kíváncsiság jelleggel használtam kb. 1 hónapig aimbotot. Kétfélét teszteltem (nem írok neveket), mindkettő trial verzió volt, nem fizetős. Tapasztalatok a következők: hiába van fent, ha nem ismered a tankodat, nem ismered a térképet, nem látod át a minimapot. A szórásba, RNG-be nem szól bele, ergo hiába aimbotozol 300 méterről, nem fogsz zsinórban 10 weak spotot lőni. Közelről segítHET, hisz könnyebben rajta tartja a célkeresztet a gyenge ponton, de aki egy heavy tank közelharcos verekedésben ezt nem tudja manuálisan megcsinálni, az ne is erőltesse. A mozgó tankok elé célzás sajnos elég jól működik benne, talán ez a legnagyobb előnye, főleg gyors DPM-es tankoknál (Cromwell pl. kegyetlen lett tőle). Van még egy olyan funkció, ami aggasztó, ez pedig az auto shoot, vagyis amint a mod 100% esélyt lát a találatra, ellövi magát, ebből voltak érdekes lövések, amik bementek...
Összegezve tehát, Tomátó Józsefnek lehet, hogy segítség tud lenni bizonyos helyzetekben, de nem lesz tőle senkinek lila statja. Ugyanúgy tudni kell, melyik tank mire való, hova kell menni vele és szerintem az sokkal nagyobb probléma jelenleg a WoT-ban, hogy OI szakaszok campelnek a sarokban top tierként. 15-5-ös meccsek szintén részben az MM hibái, nem az aimboté meg a hasonló cheateké. Miután töröltem őket, sokkal jobb statot tudtam hozni.
A töltésidő visszaszámlálást én is használom, de jelenleg nem igazán tudom eldönteni, hogy cheat e vagy sem. Tény, hogy SOKKAL nagyobb előny, mint bármilyen aimbot, de amikor nem volt, akkor sem éreztem, hogy szarabbul játszanék.
Jöhetnek a negatív voteok, mint a múltkor, de igenis kiállok amellett, hogy a játékot a játékos állomány teszi játszhatatlanná, a 10-12k csatás 700-800-as WN8-as emberek... Nézzétek meg őket miután meghaltatok, fogalmuk sincs mivan körülöttük, vérszemet kapnak egy low HP-s tank látványán és kergetik, miközben a seggükben jön a másik és lezabálja őket full HP-ról, mire felfogják mi van... Múltkor a KV-2 elment üldözni az ELC-t, ahelyett, hogy segített volna foglalni és lejárt az idő, vesztettünk; vagy a Dühöngőbe kitett képem, ahol a csapat 50%-a 0 sebzéssel zárta a kört... A kommunikálás teljesen értelmetlen, angolul nem beszélnek, spammelik pittyegéssel a csetet...
Úgyhogy részemről örülök, ha odacsapnak az illegális modoknak, az én játékomra nem fog kihatni, Webium nélkül is lenne élet, de a Tomátó Józsefek nem fognak változni. Max kicsit többet lőnek mellé az A0-ból... :)
#22 1st_Division 2016-10-14 12:58
Banra jelentkezem mert 2014ben volt fent xvm és töltésidőt is visszajelzett, nem tudom, hogy mi jár ezért de kb 2 éves eltiltást szeretnék kérvényezni :D

Komolyra fordítva a szót, azt honnan tudják hogy valakinek régen volt ilyenje fent, de már kb 2 éve nincs?
Vagy csak most, hogy felrakták a "figyelőt" végigpásztáz mindenkit a RU szerveren és akinek fent van automatikus ban vagy letiltás. Van erre valami technikai megoldás?
#21 paracletos 2016-10-14 12:42
Én nyugodt szívvel bent hagyom a v3-at...
#20 Scheff 2016-10-14 11:34
Megkérek mindenkit, hogy kezdjen el pánikolni és pár óra múlva legyen tele a hozzászólások rész wall of text méretű, légből kapott orbitális hülyeségekkel. Előre is köszi mindenkinek! :)
#19 YelloWarrior 2016-10-14 11:30
Idézet - linkin1994:
Mindenki úgy be van feszülve
1.A Wg nem fogja csak úgy bannolni kell nekik a pénz.
2.ezek modok már azóta vannak mióta van kb modolás csak hát most sír mindenki


Ha arra a következtetésre jutottak hogy hosszú távon a csalások miatt játékosokat, fizető felhasználókat veszítenek vagy újabb játékosokat tántorítanak el, akkor megéri levágni pár fejet...
Ezt miért nem tudod elképzelni?
#18 linkin1994 2016-10-14 11:26
Idézet - Ynnegaf:
A Blizzardnak is kell a pénz, mégis kíméletlenül osztja a permabannt Overwatch-ban csalásért.

Azért egy Owerwatch,CS Go stb az ottani csalások kicsit másak mint wotban,
Ott egy aimbot ér is valamit.Nem úgy mint wot-ban itt jobban pontosabban lehet lőni aimbot nélkül. Amúgy meg csak a balfaszok használnak ilyeneket.
#17 Ynnegaf 2016-10-14 11:21
Idézet - linkin1994:
Mindenki úgy be van feszülve
1.A Wg nem fogja csak úgy bannolni kell nekik a pénz.
2.ezek modok már azóta vannak mióta van kb modolás csak hát most sír mindenki

A Blizzardnak is kell a pénz, mégis kíméletlenül osztja a permabannt Overwatch-ban csalásért.

WOTINFO TV KÖVETKEZŐ ADÁSIG MÉG:

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Aktuális akciók, események

Cikk hozzászólások