Jelenleg

20
látogatónk van

2017. máj. 12. 07:15

Gyorshír: Sandbox szerver

(3 szavazat)
3 hozzászólás

Hamarosan indul az újabb Sandbox szerver, a hozzá tartozó kliens viszont már frissíthető az új verzióra.

Utoljára frissítve: 2017. máj. 12. 07:17

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    CSKA
    • Tankos
    · 6 éve
    Hát, ez most így elég nagy csalódás az előzőhöz képest.... semmi újdonság, alap random botrányos Commodore 64 szintű térképtextúrákkal. És tényleg sok a tank, nincs konkrét frontvonal, biztos lehetsz benne, hogyha felspotoltak, 3-4 másik spotolatlan tank is lőni fog több irányból is.
    Amúgy az van a gold-dal, hogyha többször belépsz játszani, kapsz valamennyit pluszba, szóval annyi összejön, hogy golddal tudj lődözni, ha nagyon akarsz. De annyira 0 a játékélmény, hogy nem hiszem, hogy sokáig fog ebben a formában tesztelődni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    huf
    • Tankos
    · 6 éve
    Megnéztem én is. Hiában növelték a pálya méretét, jelenleg ekkora felületen sok a harminc tank. Gyakorlatilag csak az arcade-os hentelés megy, lő mindenki mindenre. Persze így sokkal pörgősebb, biztos van akinek be is jön, de az alap WOT-hoz képest ez inkább egy játéktermi változat. Vagy kevesebb tank kellene vagy még nagyobb pálya. Ja, és itt nem lehet újraéledni, így tk. akár a random csaták újragondolásának tekinthetjük az egészet az előző sandbox-os próbaverzióval szemben. Ha viszont ez az elgondolás, akkor az irány nem jó.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    koch_gabor
    • Tankos
    · 6 éve
    Azt tapasztaltam a sanboxon, hogy 500 kezdő arany mellett, a premium lőszert és felszerelést csak aranyért lehet megvenni. Emiatt nincs a játékban az idegesítő gold spam, szerintem jobban játszható.
    Ezen kívül nyert csatánként 80 gold jutalmat is kaptam a meglepően sok credit kb 100.000 mellé. Jó lenne ha élesben is így lenne majd mert aki nem lö goldot, 100 csata után vehetne egy prém tankot magának az összegyűjtött aranyból.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.