Jelenleg

20
látogatónk van

2017. június 6. 07:56

Prémium ajánlat: T-44-100

(16 szavazat)
22 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2017. június 6. 07:57

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 6 éve
    Ennyiért tényleg húzós. Nekem egyik kedvenc, 1983wn8, 1336-os átlagsebzésre prémium fiókkal még a bukta körök is 25-30k, de ha top3 vagy akkor a 40-45k is megvan. Nyertes jó körök 55-65k, kimagasló körök 70k+. A gold 10-25k-t visz ha nehezebb célt kell leküzdeni. A tank igazi kombója a prém fiókkal a kredithozam, de ennyiért biztosan lehet optimálisabbat is választani.

    A mobilitása jó, a többit meg pálya és battle tier függvényében kell használni, aki ezekkel nincs tisztában annak nem ajánlom ennyiért, az optimális ára phurges00 korábbi hozzászólása szerint 8k körül van, szerintem is az a reális.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Skjenngard
    • Tankos
    · 6 éve
    A pilótát nem értem miért utáljátok, nagyon használható kis tank, gyakorlatilag egy mini Pershing. Van gundep, van látótáv, a mantlet olyanokat képes pattintani, hogy néha én sem hiszem el, és mellé még mobilis is... ellenben a T-44...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kukázoltán
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="KDenes"]A proto jobb. Az a lövegbeli különbség észlelhetetlen, viszont a páncélja nagyon jó. Régen t8-ban is megélt, ma már 6-7-esek ellen brillírozik, míg a 44-100-at mindenki átlövi mindenhol. Amúgy mára egyik sem ér semmit. A proto még jó volt, de ez az event vacok mindíg hulladék volt. Oroszoknál vezették be éves mobilelőfizetés mellé ajándéknak, de ezek az event tankok hulladékok mind a pilótával együtt. ;-)[/quote]

    Látod, látod... én tényeket hoztam fel, hogy mi az amiben a proto jobb és mi az amiben rosszabb!!! ;-) Viszont egyben egyet értünk, hogy mindkét tank fostalicska :troll2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    KDenes
    • Tankos
    · 6 éve
    A proto jobb. Az a lövegbeli különbség észlelhetetlen, viszont a páncélja nagyon jó. Régen t8-ban is megélt, ma már 6-7-esek ellen brillírozik, míg a 44-100-at mindenki átlövi mindenhol. Amúgy mára egyik sem ér semmit. A proto még jó volt, de ez az event vacok mindíg hulladék volt. Oroszoknál vezették be éves mobilelőfizetés mellé ajándéknak, de ezek az event tankok hulladékok mind a pilótával együtt. ;-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Skjenngard
    • Tankos
    · 6 éve
    A T-43-at anno szerettem, nem volt se rossz, se kiemelkedő, a statom is egész jó volt vele és a játékélmény is. A T-44 detto ugyanaz, semmire nem jó, de nem is igazán rossz, viszont elég gyakran lát most már: Maust, kis Maust, Defendert, Chryslert, Libertét, Patriotot VK 100 P-t és így tovább. Még azelőtt eladtam, hogy ezek megjelentek volna (nyilván a Maus nem). Na, ez a tank detto ugyanaz, csak fizetsz érte, hogy semmit ne érjen a fentiek ellen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    X_Szifuuu_X
    • Tankos
    · 6 éve
    Túlárazott hulladék az egész tank.
    Ha teljesítettéket a küldiket akkor oké, amúgy nem ér meg ennyit (sem).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kukázoltán
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="easypc"]Ez egy t-44 klón, de abból a T-54 mod1 a legjobb, ami amikor bejött OP fronttal bírt T8-ban és a Type 59-el hasonlították (a régivel). Manapság a svéd, német nehéz+td ágat behozván, megfejlve a def+patr-lib+cryzl kvartettel a randomot a proto már SEMMIT sem ér, akkor mit érhet ez a t-44-100-as a zéró páncéllal? :babypac:

    Ingyen is csak azért lett volna jó, hogy lecseréld egy strv-ért. :rofl:[/quote]

    Már ne haragudj de t-54 1st proto lényegesen csak páncélzatban jobb + minimális dpm különbség, viszont cserébe ótvar látótáv, ótvar mobilitás, lényegesen rosszabb soft stat az ágyúnál, 1 fokkal kisebb gun dep (annak az 1 foknak nagyon sok hasznát lehet venni ám), pontosság és célzás időben is jobb a 44-es!!!
    Igen egy gyenge képességű játékosnak inkább a prot felel meg jobban, viszont összességében az a páncél ló kakit sem ér ha nem egy zombi ül a másik tankban.... Egyébként meg nem fogok ezen vitatkozni mert igazából le tojom, hogy melyik a jobb vagy melyik a rosszabb, én a tényekre alapozok és szerintem a power creep szharok ellen sokan inkább a 44-et választanák az 54-el szemben és remélem érthető, hogy miért! :trollol:
    szerk.: félreértés ne essék igazából egyik sem jó tank, és ahogy előző hsz-ben is említettem egyiket sem venném meg real money-ért!!!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 6 éve
    Az utóbbi időben a WG valami ritka pénzéhes lett. Ha leakcióznak valami tankot akkor az azt jelenti, hogy 1000-1500 FT-al drágább mint a shopban lenne, csak valamennyi gold vagy prémium jár hozzá.

    Az összes challenge-ként megszerezhető dolog pedig előbb-utóbb megjelenik megvásárolhatóként.

    Nekem 8-as a legmagasabb tierű tankom, de nem aggódok a kötvények és a rangsorolt csaták miatt, előbb utóbb vásárolható lesz kötvény is mint az 50% 100% -os szorzók.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    easypc
    • Tankos
    · 6 éve
    Ez egy t-44 klón, de abból a T-54 mod1 a legjobb, ami amikor bejött OP fronttal bírt T8-ban és a Type 59-el hasonlították (a régivel). Manapság a svéd, német nehéz+td ágat behozván, megfejlve a def+patr-lib+cryzl kvartettel a randomot a proto már SEMMIT sem ér, akkor mit érhet ez a t-44-100-as a zéró páncéllal? :babypac:

    Ingyen is csak azért lett volna jó, hogy lecseréld egy strv-ért. :rofl:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Skjenngard
    • Tankos
    · 6 éve
    Ennyi pénzért majdnem megveszel egy AAA játékot PC-re, ami valószínűleg hosszabb időre leköt mint ez a hulladék jármű... Komolyan, a WG-nek ezeket senki nem mondja el, vagy ennyire nem jut el hozzájuk / leszarják a feedbacket (egyáltalán ha van olyan). És most ne a magyar piaccal gyertek, hogy ez ide drága, ez a tank még a nyugati pénztárcához képest is borzalmas ár / érték arány...
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.