Jelenleg

24
látogatónk van

2017. augusztus 30. 08:53

Fejlesztői hírrepeszek #265 (vegyesen a WG Staff-tól)

(7 szavazat)
37 hozzászólás
  • Az eddig elkészült HD térképek: Mountain Pass, Redshire, Himmelsdorf, Abby, Mines, Cliff, Prokhorovka, Malinovka, Murovanka.
  • A fejlesztett grafika bevezetése 3 nagy akadályba ütközött eddig. Az első a grafika 2018-as szintre emelése volt, a második ennek optimalizálása, a harmadik pedig hogy mindezek illeszkedjenek a játékmenethez.
  • Még mindig nem vagyunk biztosak a grafikai elvárások felső korlátaiban. Jelenleg a legnagyobb felbontás amink van egy 8k-s képnek felel meg, de ezt becslésünk szerint csak a játékosok 5%-a használhatná és a klienst is 100 GB-osra növelné. Még megfontoljuk az ultra minőségű beállítások ésszerű felső korlátait.
  • Az egyik legfontosabb célunk az optimalizáció. Nem akartunk FPS dropot azoknál, akik közepes beállításokon játszanak régebbi gépeken. A legnépszerűbb eszközökkel játszó felhasználók számára valószínűleg magasabb beállítások mellett is megnő majd az FPS.
  • A grafika mellett fejlesztjük a zenét is. Az összes új térképhez vannak zenéink felvéve. Music 2.0-nak hívjuk őket és a következő két funkcióval rendelkeznek: először is van egy reaktív sáv, ami annak függvényében változik majd hogy épp mi történik a csatatéren. Másodsorban pedig lesznek az egyes térképekhez rendelt fix hangsávok.
  • Simán elképzelhető hogy a Grand Battles csatamód elérhető lesz alacsonyabb tierekben is. A fő probléma itt az, hogy az alacsonyabb látótávoknak és rádió hatótávoknak problémát jelenthet majd a nagyobb térkép méret, a tankok ugyanis így az idejük legnagyobb részét egymást megtalálásával töltik majd ahelyett, hogy harcolnának.
  • A Grand Battles módba történő bekerülés esélye teljes mértékben attól függ, hogy hány tier 10-es tank várakozik a csatába lépésre.
  • Nebelburg térképe is át lesz dolgozva HD minőségbe az összes többi térképpel együtt.
  • A HESH lőszerek tekintetében még nem vagyunk biztosak abban, hogy hogyan teremtsünk egyensúlyt a történelmi hitelesség és a játszhatóság között. Bár szeretnénk megtartani őket a brit ág egy jellemző vonásaként.
  • Régi kívánság, hogy néhány tankról eltávolítsuk a felesleges ágyúkat (pl. a Tiger-ről a HE ágyút).
  • A T-54 tornya azért lett buffolva, mert elavulttá vált, miután a tank megkapta a HD modelljét.
  • Több kínai prémium tankon is dolgozunk.
  • Több érdekes ötletünk is van azzal kapcsolatban hogy mit csináljunk a KV-5-tel, de még nem oszthatunk meg semmit ezekről.
  • Az új HD térképek tartalmazzák majd a HAVOK egyet részeit, bár ezek csak vizuális hatások lesznek, ne várjon senki lezuhanó épületeket és hasonlókat.
  • A nyomvonalak nem általános textúrák lesznek, hanem a pozíció, a sebesség, a forgási szög, stb. alapján lesznek kiszámolva.
  • A növényzet reagálni fog a lövésekre (mint ahogy ebben a videóban is láthatjuk).
  • A térképek nem fognak véget érni a piros vonalnál. A horizont vonala ki lesz bővítve és kicsit reálisabbá is válik ezáltal.
  • Simán készíthetnénk éjszakai térképeket is, de nem vagyunk benne biztosak hogy mennyire van rájuk szükség.
  • Már tervezzük más térképek bevonását is a Grand Battles csatamódba.
Utoljára frissítve: 2017. augusztus 30. 09:42

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sics
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Skjenngard"]
    Csak egy kósza gondolat... nem lehet, hogy a prém tankok azért vannak ott, ahol, mert az emberek azzal játszanak sokat, hogy: PÉNZT SZEREZZENEK? A VIII-as prémek elég jók farmolásra, míg sima VIII-as tankot nem igazán tartja meg a játékos, hiszen megy tovább. [/quote]

    A táblázat a SEBZÉSRŐL szól amit linkeltem. Arról, hogy a táblázat első nyolc sebzője prémium tank. Hogy a Defender többet sebez csatákban nagy átlagban mint az IS-3... a SkorpióG mint az RHM, a Patriot mint a T32, az STRV1 mint az UDES03 ...

    Nem hiszem hogy ez csak arról szólna, hogy ki mennyire gyakorlott az adott tankkal. És ez csapatozásnál is egyre inkább érezhető: azt, hogy valaki Defendert hoz IS-3 helyett már nem is teszik szóvá az FC-k ... a T-32-ben még jobban bíznak mint a Patriotban, de németbulldog simán hozható light-nak, azt már nem tartják gyengébbnek a kifejleszthető lightoknál.

    Szóval bizony volt egy őrségváltás: a jobbfajta prémek felzárkóztak, sőt egyes esetekbe le is előzték a kifejleszthető vasakat
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Proxima_hun
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Hunti"][quote name="jamon_serrano"]Sz..ok a hd térképekre. Nekem bőven elég lenne egy normális mm... De az nem akar jönni.[/quote]
    Sírtatok az új mm miatt.Itt van.De már ez sem jó.Olyan mm úgy se lesz ami mindenkinek tetszik.Alkalmazkodni kell a körülményekhez, és nem nyafogni mindenért.Baromi unalmas, hogy az örömködön és vidám percek topicon kívül minden téma el van árasztva a játékosok panaszkodásával, nyafogásával ,sírásával.
    Rengeteg játék van, ha nem tudsz ezzel megbarátkozni adott a lehetőség, hogy megtaláld a számodra megfelelőt, nem kötelező kínoznod magad a WoT-al.
    Ez a hsz nem közvetlenül neked szól, de az utóbbi időben tényleg csak a panaszkodás fellelhető az oldal nagy részén,ami már eléggé zavaró( gondolom nem vagyok vele egyedül).[/quote]
    Nagyon nem vagy egyedül. Szerintem ha valakinek egyszer-egyszer elgurul a gyógyszere az még elmegy, de a folyamatos sirankozastol már néha enyhe hányingerem van mikor feljövök az oldalra....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hunter9956
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="jamon_serrano"]Sz..ok a hd térképekre. Nekem bőven elég lenne egy normális mm... De az nem akar jönni.[/quote]
    Sírtatok az új mm miatt.Itt van.De már ez sem jó.Olyan mm úgy se lesz ami mindenkinek tetszik.Alkalmazkodni kell a körülményekhez, és nem nyafogni mindenért.Baromi unalmas, hogy az örömködön és vidám percek topicon kívül minden téma el van árasztva a játékosok panaszkodásával, nyafogásával ,sírásával.
    Rengeteg játék van, ha nem tudsz ezzel megbarátkozni adott a lehetőség, hogy megtaláld a számodra megfelelőt, nem kötelező kínoznod magad a WoT-al.
    Ez a hsz nem közvetlenül neked szól, de az utóbbi időben tényleg csak a panaszkodás fellelhető az oldal nagy részén,ami már eléggé zavaró( gondolom nem vagyok vele egyedül).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 6 éve
    Sz..ok a hd térképekre. Nekem bőven elég lenne egy normális mm... De az nem akar jönni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Thothem
    • VIP
    · 6 éve
    [quote name="Bedohaza"]Ez a fejlesztői hírrepesz annyira semmilyen a WG-től.
    ...
    blablabla
    ...
    Továbbra sem értem hogy ez a patch miért érdemelte ki a 9.20 nevet[/quote]

    A fejlesztők válaszai miatt nem tudom, miért háborogsz. Megszokhattuk, hogy ilyenek.

    Miért 9.20? Mert a 9.19 után ez jött. Miért nem 9.19.3? Mert ahhoz képest sok dolog volt benne. A fontosabbak: 30v30 és kínai TD-k. Plusz az apraja, mint pl. HD textúrák, MM változás, pár "elhanyagolható" tankváltozás, valamint egy T10 TD csere, stb. Mondtam, apróságok.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bedohaza
    • Tankos
    · 6 éve
    Ez a fejlesztői hírrepesz annyira semmilyen a WG-től.
    Növényzet reagálása, Optimalizálás, HE ágyúk levétele. Annyira fontos dolgok hogy hihetetlen. Az optimalizálás még csak-csak mert rohadt irritáló a sok szerver leállás (amiért cserébe kiszúrják a szemünket valami ajándékkal).
    A HD-terveket meg úgy promozzák mintha ettől nem lenne idejük semmire.. Csakhogy a HD átdolgozást is külsős cég végzi, nem pedig ők.

    Meg arra várunk, hogy kiértékeljék a dolgokat. Nem fogják fel hogy a focit sem papíron játszák?
    Az meg hogy kell a pénz, nem érdekel. Lehet úgy is pénzt keresni hogy nem szivatod a vevőidet mert ha tetszik ha nem akár szolgáltatásért, akár termékért fizetsz fogyasztó vagy.
    Továbbra sem értem hogy ez a patch miért érdemelte ki a 9.20 nevet
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    csakegykerdes
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Skjenngard"][quote name="Sics"]Skjenngard: nem mondom hogy WOT pay to win.

    De vannak tények, és azok makacs dolgok.

    http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=8&tanktype=0&nation=0&premium=0&modeid=0&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=damage_dealt&server=

    Ez a szépséges link a vbaddict.net azon statisztikáját mutatja, hogy tier8-ban mely tankok sebeznek a legtöbbet egy csatában. Sok sok csata átlaga alapján. Az eredmég: az első 10 tankból az első nyolc helyen csak és kizárólag prémium tankok vannak, a 9. és 10. helyezett kifejleszthető tank csak.

    A Defender Lorr40t SkorpióG STRV csapat magasan vezet, egyedül az IS-5 tudta beverekedni magát a harmadik helyre, bár itt gyanítom nem csak csak a tank tulajdonságai miatt van a magas átlagsebzés. ( Ugye IS-5-tel csak az jár farmolni, aki CW-jutalomtanként megszerezte, az meg a játékosállomány felső 5%-a kb. ... a sima prémtankokat meg bárki megveheti, szóval azokkal egy sokkal átlagosabb tudású játékospopuláció játszik.)

    Ami még meglep, az az UDES és az STRV helyezése és áltagsebzése közti különbség: én most tolom mindkettőt, ugyanaz a legénység értelemszerűen, és mind érzésre, mind statok alapján az UDES jobb mint az STRV .. mi a csuda lehet az oka hogy mégis utóbbinak magasabb az átlagsebzése, ezt fel nem foghatom.[/quote]

    Csak egy kósza gondolat... nem lehet, hogy a prém tankok azért vannak ott, ahol, mert az emberek azzal játszanak sokat, hogy: PÉNZT SZEREZZENEK? A VIII-as prémek elég jók farmolásra, míg sima VIII-as tankot nem igazán tartja meg a játékos, hiszen megy tovább. Én a Charioteert megtartottam, mert talán a legjobb VIII-as TD a játékban, de mellette a Conwayt is játszom. Az S1-el meg farmolom a pénzt a következő tankra.[/quote]

    Azt nem tudom, de azzal azért gondolom mindenki tisztában van, hogy hogy [u]a WOT nem ingyen készül. [/u]
    K drága és ha nem lenne elég bevételük, akkor mi sem játszhatnánk vele. Viszont elég gyorsan fejlesztik, még akkor is ha közben meg is kell élniük valamiből. Persze nem minden fejlesztés tetszik mindenkinek, nekem például a képesség alapú MM a legnagyobb vágyam, de azért nem kizárólag panaszt érdemelnek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Skjenngard
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Sics"]Skjenngard: nem mondom hogy WOT pay to win.

    De vannak tények, és azok makacs dolgok.

    http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=8&tanktype=0&nation=0&premium=0&modeid=0&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=damage_dealt&server=

    Ez a szépséges link a vbaddict.net azon statisztikáját mutatja, hogy tier8-ban mely tankok sebeznek a legtöbbet egy csatában. Sok sok csata átlaga alapján. Az eredmég: az első 10 tankból az első nyolc helyen csak és kizárólag prémium tankok vannak, a 9. és 10. helyezett kifejleszthető tank csak.

    A Defender Lorr40t SkorpióG STRV csapat magasan vezet, egyedül az IS-5 tudta beverekedni magát a harmadik helyre, bár itt gyanítom nem csak csak a tank tulajdonságai miatt van a magas átlagsebzés. ( Ugye IS-5-tel csak az jár farmolni, aki CW-jutalomtanként megszerezte, az meg a játékosállomány felső 5%-a kb. ... a sima prémtankokat meg bárki megveheti, szóval azokkal egy sokkal átlagosabb tudású játékospopuláció játszik.)

    Ami még meglep, az az UDES és az STRV helyezése és áltagsebzése közti különbség: én most tolom mindkettőt, ugyanaz a legénység értelemszerűen, és mind érzésre, mind statok alapján az UDES jobb mint az STRV .. mi a csuda lehet az oka hogy mégis utóbbinak magasabb az átlagsebzése, ezt fel nem foghatom.[/quote]

    Csak egy kósza gondolat... nem lehet, hogy a prém tankok azért vannak ott, ahol, mert az emberek azzal játszanak sokat, hogy: PÉNZT SZEREZZENEK? A VIII-as prémek elég jók farmolásra, míg sima VIII-as tankot nem igazán tartja meg a játékos, hiszen megy tovább. Én a Charioteert megtartottam, mert talán a legjobb VIII-as TD a játékban, de mellette a Conwayt is játszom. Az S1-el meg farmolom a pénzt a következő tankra.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sics
    • Tankos
    · 6 éve
    Skjenngard: nem mondom hogy WOT pay to win.

    De vannak tények, és azok makacs dolgok.

    http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=8&tanktype=0&nation=0&premium=0&modeid=0&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=damage_dealt&server=

    Ez a szépséges link a vbaddict.net azon statisztikáját mutatja, hogy tier8-ban mely tankok sebeznek a legtöbbet egy csatában. Sok sok csata átlaga alapján. Az eredmég: az első 10 tankból az első nyolc helyen csak és kizárólag prémium tankok vannak, a 9. és 10. helyezett kifejleszthető tank csak.

    A Defender Lorr40t SkorpióG STRV csapat magasan vezet, egyedül az IS-5 tudta beverekedni magát a harmadik helyre, bár itt gyanítom nem csak csak a tank tulajdonságai miatt van a magas átlagsebzés. ( Ugye IS-5-tel csak az jár farmolni, aki CW-jutalomtanként megszerezte, az meg a játékosállomány felső 5%-a kb. ... a sima prémtankokat meg bárki megveheti, szóval azokkal egy sokkal átlagosabb tudású játékospopuláció játszik.)

    Ami még meglep, az az UDES és az STRV helyezése és áltagsebzése közti különbség: én most tolom mindkettőt, ugyanaz a legénység értelemszerűen, és mind érzésre, mind statok alapján az UDES jobb mint az STRV .. mi a csuda lehet az oka hogy mégis utóbbinak magasabb az átlagsebzése, ezt fel nem foghatom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gwr
    • Tankos
    · 6 éve
    Éjszakai térképes tankos játék létezik. A tank felett látható OTM világít és azzal lehet tudni nyomon követni, ez ott kb 200m-túl eltűnik.
    De előtte várjuk ki a 2018-első felére ígért egyensúlyváltozás. Vajon marad-e játékos? (MM-egyensúly-szívatási problémák)
    A többi nem érdekes.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.