Jelenleg 647 vendég és 3 tag online

2017. szeptember 18., hétfő 15:30

TRIGG VS FAME Himmelsdorf [K] (by Bodzy)

Írta:
Értékelés:
(56 szavazat)

Utoljára frissítve: 2017. szeptember 18., hétfő 12:05

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#80 szzsolti 2017-09-22 06:51
Srácok! Csak kérdeztem valamit....Ezért ne öljétek halomra egymást...:D
Kérdeztem valamit mert a videóban ez feltűnt. Nem írtam semmi konkrétat de azonnal ugratok.
Carius jó lenne ha nem személyeskednél...
De lehet felőlem acsarkodni is legfeljebb megyünk pihenni pár napra a moderátorok jóvoltából....
#79 Lacika222 2017-09-21 20:37
Idézet - Serious_Threat:
Szerintem vess egy pillantást az általam linkelt replayre.
Nem lövöm le a poént.


Most tudtam megnézni, tehát az a magyarázat, hogy a célkeresztet ráraktad sniper módban az obj907-re és a tank mozgása szinkronban volt az ágyú mozgásával ebben az esetben a kamera nézetből. A célkör szűkülése meg azért történt, mert nem mozdítottad el az ágyút egy ideig. Ennyi volt a történetben.

A Bodzy féle külső kamera nézet meg a szinkron mozgás miatt úgy mutatta, mintha rajta állna az ágyú a tankon mozgás közben. Vagy ilyesmi, kikockázni én nem fogom, az biztos, de ez így logikusan összeállt.

Elméleti kérdés ezek után, de akinek a Bodzy féle videóban látható eseménysor mégis megtetszett, az meg tudja ezt csinálni az aslain-ban levő autoaim segéddel, így külső nézetből is. Jobb klikk és ráviszi az ágyút az ellenségre és be van fogva. Ilyen pozícióból, ekkora távolságból ezzel a lőszer sebességgel nem fog hibázni a lövéseknél (autoaim-et ezért kell némi ésszel használni, mert különben lepattan, nem minden helyzetre használható jól). Egyébként legális mod (aslain-ban csak az van), ha nem az lesz mégis, akkor meg úgyis kiveszik a csomagból. Legalább ennyit haszna volt ennek a videónak.

Az acsarkodók meg gondolkodjanak tovább azon, hogy vajon kinek a kérdése vagy a hozzászólás utal illegális modokra és vajon ezt kit sért meg. Sok sikert mindenkinek hozzá, aki ezen töri a fejét már jó ideje.
#78 Mikszi67 2017-09-21 19:47
Idézet - bodzy:
Idézet - Mikszi67:
Megnéztem én is a replayt, de semmi furát nem láttam benne azon kívül, hogy a FAME vesztett. :)
Amúgy Gratula! :)

Mikszy semmi ?? De tényleg semmi? Még egy nyamvadt döntögetős mód se? Áh ezek se az igaziak már! Csak akkor tudnám mitől lilulnak?? Biztos verik őket.... csak ez lehet a háttérben.

Tudod a ház kapuján a kiírás:
Vigyázz a kutya harap, az asszony is agresszív! :D
#77 bodzy 2017-09-21 19:41
Idézet - Mikszi67:
Megnéztem én is a replayt, de semmi furát nem láttam benne azon kívül, hogy a FAME vesztett. :)
Amúgy Gratula! :)

Mikszy semmi ?? De tényleg semmi? Még egy nyamvadt döntögetős mód se? Áh ezek se az igaziak már! Csak akkor tudnám mitől lilulnak?? Biztos verik őket.... csak ez lehet a háttérben.
#76 GoldMalac 2017-09-21 19:23
A jobb játékosok nem használnak modokat... nem igazán kell semmi én sem tettem fel semmit. Azóta, hogy xvm sincs a játék gond nélkül fut, nincs fps stb problémám.. Az xvm hiányzik de nem azért amiért gondoljátok. 240tank van a garázsban és az automata legénység pakolgatás jó dolog.

SZVSZ Kell egy normalis gép egy rendes egér és kész. A többi a billentyűzet mögöt ülő humanon múlik.. egy másik beszélgetésben egy másik topicban bizonyítottam próbajátékkal egy másik Lászlónak aki utána úgy eltünt mint vörösbot a ködben :trollol:

Én azt hiszem értem mi a baja Lászlónak... nem tudja elképzelni, hogy vannak jó játékosok akik azért jók mert tehetségesek benne... Azért értem meg őt, mert pl számomra is nehéz elképzelni, hogy lehet valaki olyan ******, hogy meghal a csaták nagy részében 1-2-0 lövés leadása után és nem él átlag 1 percet. Számomra ez az ufó. Ez ugyanaz mint amit László nem ért Serious játékán csak fordítva :trollol:
#75 Mikszi67 2017-09-21 19:22
Megnéztem én is a replayt, de semmi furát nem láttam benne azon kívül, hogy a FAME vesztett. :)
Amúgy Gratula! :)
#74 Rohamnyuszi 2017-09-21 18:53
Nálam a vórpekk nem mutatta, hogy csalás lenne, szóval mindenki higgadjon le a p*csába. :troll2:
#73 Thothem 2017-09-21 18:37
Idézet - Lacika222:
Attól meg az sz m + áll, amikor itt azt javasolja valaki, hogy térden csúszva alázatos hangnemben kérjen az illető PÜ-ben replay-t hátha megszánja őt a nagy játékos. Mentek ám ti tudod hova....


Sajnálom, de szerintem, ha úgy kezded a levelet, hogy "Szeriusz a k_aa_d küdj egy ripléjt...", akkor nem fog válaszolni. Ha szépen kéred, akkor igen. Tudod, egy bizonyos szint felett egy így működik. Illem.

Szerk.: Eddig 12-en szedték le a két helyről, hogy valójában meg is nézzék, ne csak a videó alapján mondjanak valamit...
#72 Serious_Threat 2017-09-21 18:18
Szerintem vess egy pillantást az általam linkelt replayre.
Nem lövöm le a poént.
#71 Lacika222 2017-09-21 18:13
#69 Serious_Threat: legyünk akkor konkrétabbak, amit a fórumtárs nem értett és én sem őszintén szólva, hogy abban a pillanatban, hogy az ágyúcső rákerül az obj907 egy rövid ideig rendkívül simán követi az ágyú a mozgó tankot és az is látható, hogy a célzókör megy össze. Ezt én csak az egyébként legális autoaim segéd programmal (nem keverendő a korábbi illegális verzióval) tudom elképzelni, de haverom mondta, hogy vannak verseny egerek, amik kisimítják a mozgást és egyenletessé teszik (talán még programból is megoldható, de ezt már tényleg passzolom).

A gyári autoaim-et én azért zártam ki, mert ahhoz a képernyő közepén a pontnak (vagy aki amit használ) rajta kell lennie a tanknak.

Ha az a magyarázat, hogy te ráraktad az autoaim-et, de a szabad kamera miatt ez a mozdulat nem látszik, akkor azt is el tudom fogadni.

Ennyi, akkor van 3 lehetséges magyarázat, amiből elfogadom, hogy a te verziód a legvalószínűbb.

A történet a részermről lezárva, de ha nem esik mindenki neki a szerencsétlen fórumozónak, akkor talán ő is megérthette volna, hogy mi történt és esetleg beépítheti a játékába.

Történet lezárva.
#70 bodzy 2017-09-21 18:03
Jézusom már megint itt tartunk ! :wb:
Amúgy fent van az oldalamon a replay nyugodtan leszedheti bárki és elemezgetheti napestig !!
De esküszöm ezután csak TRIGG-es videót csinálok azzal legalább nő a nézettségem ! :rofl:

http://bodzy.wot-record.com/replay/46664/bodzy_trigg_vs_fame_himmelsdorf

Serius! Te ennyire levetted ??? most már értem miért mondtad a streamben!! :dancing:
#69 Serious_Threat 2017-09-21 17:58
Itt a replay:
wotreplays.eu/site/3813069?secret=6d0a15fb17e17609c745fe164231ebfb

mod mappám:


Egér:
Steelseries Rival 100 + qck vector egérpad
https://steelseries.com/gaming-mice/rival-100#proton-yellow

Beállítás:
800 dpi az egér szoftverben.
Játékban:


Amit a videóban láttok az Bodzy és a replay szabad kamera nézete, de ez a replayből kiderül.
#68 Lacika222 2017-09-21 17:46
#67 GoldMalac: rettenetes sok idő volt az a kb 2 perc, amíg odatekertem és megnéztem, hogy mi a fórumtárs problémája, aki nem értette, hogy miért történt, amit látott. Leírtam a korrektség kedvéért két lehetséges variációt, bár mint tudjuk, hogy melyik a valószínűbb. Ennyi, ha próbálnátok segíteni a fórumon a kérdezőket, nem azzal lenne mindenki elfoglalva, hogy akkor most a kérdés az sérti-e serioust és ha sérti akkor milyen mértékben, akkor talán még tanulhatna is valaki valami újat egy ilyen csatából.

Attól meg az sz m + áll, amikor itt azt javasolja valaki, hogy térden csúszva alázatos hangnemben kérjen az illető PÜ-ben replay-t hátha megszánja őt a nagy játékos. Mentek ám ti tudod hova....

"Elarulom a titkot. Szimplan tehetséges és ügyes. Ennyi."

Meg szép és okos és a szeme is csillog közben, nem? Ezt miért hagytad ki?
#67 GoldMalac 2017-09-21 17:23
Irigylem mennyi időtök van elemezni mas jatekat hatha csal.

Elarulom a titkot. Szimplan tehetséges és ügyes. Ennyi.
#66 Lacika222 2017-09-21 16:02
#65 LowNo1sE: a kérdés feltevés volt nem eléggé pontos, mert ugye az van, hogy ahogy az ágyú rálátott az obj907-re egyből el is kezdte követni a tank mozgását miközben a célzókör szűkült, ahogy az autoaim működik egyébként. Izé hogy is kell fogalmazni, hogy ne essenek nekem az embernek, ez roppant nagy ügyességet igénylő dolog, ha valaki puszta kézzel csinálja :-) Nem lehetetlen, de kezdők ne próbálkozzanak vele, meg kell hozzá verseny egér is, mert ezt egy mezei logitech-el puszta kézzel senki nem csinálja meg, még serious sem.
Van egy legális autoaim segéd mod, aslain csomagban is, ami jobb gombra befogja az ellenfelet, de csak akkor ha az ágyú rálát. Itt van pár másodperc időkeret erre, szabadon paraméterezhető, tehát már előtte lenyomhatja a jobb gombot és ahogy az ágyú rálát a tankra, már be is fogta.
A gyári autoaim ha jól értem, bár azt én nem szoktam használni, azért nem játszik ebben az esetben és ezért szólt be a kolléga, mert ahhoz a piros pöttyöt a képernyő közepén rá kell mozgatni a tankra, de az láthatóan egészen máshol van.

Én nem látok illegális dolgot ebben, ez megvalósítható a legális autoaim segéd moddal.

Utána a WZ-t meg szerintem nem befogta autoaim-el, hanem miközben ráfordította az ágyút már ment is sniper módba shift gombbal és ahogy beadta a sniper nézetet már ott volt az ágyú, mert a skoda gyorsan forgatja a tornyát, ez ennyi.

Ha meg puszta kézzel követte le a serious az obj907-t, akkor nagy gratuláció neki, mert ez számomra lehetetlen dolog lenne, ilyen finoman menni a tank után, hogy még a célzóköröm is szűküljön közben, de nem használok speciális egeret. Azt tudom, hogy vannak verseny egerek (lol, de jó név), amik a mozgást finomabbá tudják tenni, de ez már nem az én szakterületem.

Mindegy, nem bonyolítom tovább, bár lehetne erről még sokat beszélni, de a s.ggnyalók így is valószínűleg nekem esnek, hogy bántom szegény serious-t, miközben ha megértenék amit írtam, akkor pusztán egy lehetséges technikáról és/vagy egy legális modról volt szó.

Wotinfo Collection a Media Markt-ban

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

TRICKY THREE VERSENY

Cikk hozzászólások