Jelenleg

18
látogatónk van

2017. október 12. 07:16

Fejlesztői hírrepeszek #271 (Minszk)

(17 szavazat)
44 hozzászólás
Mikor jönnek ki élesben az új HD térképek? Az összes térkép egyszerre fog megjelenni?

Jelenleg is keményen dolgozunk a HD térképeken, melyek között vannak olyanok melyek már elkészültek és csak a végső simítások és a kód optimalizálás vár rájuk, vannak viszont olyanok is, melyeken még mindig dolgozunk. Természetesen mikor élesítjük a térképeket, megpróbálunk annyit kiadni közülük, amennyit csak lehetséges, de mindenképp szeretnénk a térképek minőségét a legmagasabb szinten megtartani. Ha lesznek olyan térképek, melyek még nem kiadhatóak, akkor egy későbbi verzióban kerülnek majd bevezetésre. Mindenesetre biztosítani szeretnénk azt, hogy elég térkép álljon majd rendelkezésre ahhoz, hogy a bevezetésnek ne legyen jelentős hatása a meccsekre.

Találtunk néhány új grafikai beállítást a Sandbox szerveren, mire vannak ezek hatással?

A "Mozaik" (Tessellation) azt jelenti, hogy a játékban minden objektum 3D-ben lesz lerenderelve (2D helyett), még mesterlövész módban is. A "Javított fizika" pedig nyilvánvaló hogy mit jelent. Ezek a beállítások a csúcsgépekre vonatkoznak. Az ilyen gépekhez egy új, "Ultra" előválasztót is bevezettünk, amit azoknak ajánlunk bekapcsolni, akik GTX 1060 vagy annál erősebb VGA-val rendelkeznek. Az ultra beállítás több grafikai effektet fog tartalmazni. Az Ultra beállítás lesz a legjobb, ezért megfontoljuk, hogy a Maximum opciót (ami eggyel alatt lesz) átnevezzük valami másra.

Egy rövid Sandbox-os tesztelés után többen is jelezték hogy Steppes északi spawn pontjának módosításra van szüksége. Végrehajtjátok ezen javaslatokat?

Köszönjük a visszajelzéseket. Értesítjük a térkép szerkesztőket ezekről. Összegyűjtjük a hőtérkép adatokat és a Sandbox-ról érkező további visszajelzéseket és ezek vizsgálata után döntünk majd további módosításokról. Őszintén szólva nehéz lemásolni és a HD térbe helyezni egy meglévő térképet.

Érkeznek még teljesen új térképek a közeljövőben?

Tudjuk hogy a játékosok új térképeket szeretnének, de lehetetlen újakat létrehozni, miközben a meglévőek átalakításával foglalatoskodunk. Tisztában vagyunk vele, hogy hosszú ideje nem adtunk ki új térképet (2 éve), viszont tervben van, de csak a HD verziók kiadása után.

Milyen tervek vannak még a HD térképekkel?

Jelen pillanatban van néhány téli verzió is tervben. Illetve le fogunk cserélni néhány meglévő térképet.

A HD verziók érkezésével el lesz távolítva valamelyik térkép a kínálatból?

Igen, a "dupla" térképek közül néhány eltávolításra kerül: Wintenburg (a téli Ruinberg), Winter Himmelsdorf és Fiery Salient.

Mely térképek lesznek átalakítva is a HD-sítással?

Három térkép van, melyeket egyértelműen át is kell alakítanunk:  Fisherman Bay, Erlenberg és Fjords.

Milyen módosításokat kapnak ezek a térképek?

Erlenberg jelentősen át lesz alakítva mivel tudjuk, hogy ez egy igen problémás térkép az élő szerveren is. Fjords-nak a középső szekcióját tervezzük átdolgozni, Fisherman Bay-en pedig masszív fedezékeket raknánk a mezőkre, pl. Mark I roncsokat.

Hogyan érinti majd a teljesítményt az új HD térképek bevezetése?

Nagyon keményen dolgozunk azon, hogy minden konfigurációra megfelelően optimalizáljuk a játékot. Tisztában vagyunk vele, hogy a játékosok nagy része még mindig elavult PC-t használ, ezért a minimális beállítás ugyanaz marad, mint eddig, viszont ezt 1-2 éven belül ezt is megszeretnénk változtatni.

Mi fog történni a hegyikecskézéssel?

A hegymászás a bemutatott új fizika mellékterméke. Az új térképeken már néhány ilyen hely nem lesz elérhető.

Mi fog történni az olyan népszerűtlen térképekkel mint Kharkov vagy Sztálingrád?

Ezek a térképek kicsit problémásak. Valószínűleg késleltetjük majd e két térkép kiadását, hogy élvezetessé tehessük azokat a játékosok számára.

Sok játékos nem szereti a jelenlegi Type 4 és 5 HE ágyúit. Változtattok ezeken?

Tudatában vagyunk annak, hogy a játékosok nagyon negatív visszajelzéseket adtak a Type 4-5 HE ágyúiról és páncélzatairól. Azonban ezek nem érték el a kritikus szintet, így nem módosítjuk tovább őket, de kiemelt figyelmet fordítunk erre a két tankra.

Hogy teljesít a nemrég buffolt M48 Patton?

Statisztikailag többé-kevésbé ugyanúgy. Továbbra is figyeljük a tankot és ha túl jól teljesítene, később módosítunk rajta.

A jelenlegi XM551 modell nagyon csúnya, meg fog változni?

Igen! Tervben van a jelenlegi Sheridan modell lecserélése egy másikra, jövőre.

Van valami terv az Object 430-cal? Nem valami népszerű tank...

Vannak terveink arra, hogy a szovjet trió tagjait (Object 140, 430, T-62A) jobban elkülönítsük egymástól, de ezen terveket még nem véglegesítettük.

Az +/-25%-os RNG le lesz csökkentve valami alacsonyabbra?

Nem. Értjük hogy a skillesebb játékosok kiszámíthatóbbá szeretnék tenni a játékot a mások elleni küzdelemben, azonban úgy döntöttünk, hogy megtartjuk a 25%-os RN-t, így a "mágikus" és "fun" faktor is megmarad sokak számára. Azonban emlékeztetnénk mindenkit arra, hogy a 25%-os RNG nem lineáris eloszlású, pl. 67% esélye van annak, hogy +/-10% közé dob majd valamit, azaz a szélsőséges értékeknek kisebb az esélye.

Lesz a random csatáknak több variációja? Gondolok itt az éjszakai csatákra és az időjárásra.

Ha az éjszakai csaták és az időjárás bevezetése mellett döntünk, először azt kell majd eldöntenünk, hogy ezek csak kozmetikai módosítások legyenek vagy a játékmenetre is befolyással bírjanak majd (pl. éjszaka vagy homokviharban kisebb látótáv, stb.).

Megvizsgáljátok az XVM betiltásának lehetőségét?

Tisztában vagyunk azzal, hogy az XVM statisztikai része is a panaszáradat legfőbb forrása a játékban, nem csak az XVM fókusz. Azonban nem lehet csak úgy egyszerűen kitiltani az XVM-et a játékból, mivel számos egyéb funkciót is tartalmaz a statisztikai adatok mellett. Szorosan együttműködünk az XVM fejlesztőivel.

Két évvel ezelőtt gyűjtöttünk statisztikákat ezzel kapcsolatban és rájöttünk, hogy a játékosok több mint 50%-a használ XVM-et a statisztikai funkció nélkül. Ezért is dolgozunk keményen azon, hogy ezen funkciókat beépítsük a kliensbe és így elavulttá tegyük az XVM-et. Nemrég bemutattuk az új értékelési rendszert, mert úgy gondoljuk hogy képesek vagyunk egy jobb metrikus rendszer létrehozására, ami lehetővé teszi a játékosok számára hogy meglehetősen pontos értékelést készíthessenek más játékosokról vagy akár önmagukról.

Ugyanakkor a WG kutatásokat végez azon lehetőségről is, hogy nem teszi lehetővé harmadik fél számára a WG API-ból történő adatok lekérést.

Az új HD térképek érkezésével megszűnik a 127 fps-es korlát?

Tudatában vagyunk hogy léteznek már 144 és 165 Hz-es monitorok is. A 127 fps-es korlát nem maga a kliens miatt lett bevezetve, hanem a BigWorld szerver motorjának korlátai miatt. Azonban mint már említettük, azóta már egy teljesen új, saját motort írtunk, ami nem tartalmaz már ilyen korlátokat, ezért arra gondoltunk hogy megszüntetjük ezt a limitációt, de ezt a Sandbox szerveren még nem tapasztalhatjátok.

Lesznek román tankok a játékban?

Sajnos nem gondolnánk hogy létezett ehhez elég román tank.

Mikor jönnek a lengyel tankok?

Még mindig dolgozunk a lengyel ágon, de már megtaláltuk az összes tankot hozzá. Ezért megpróbáljuk a lehető leghamarabb élesíteni majd azokat, de dátumot még korai lenne mondani.

Hol van Serb? Mit csinál? A Hold bázis projektjén dolgozik?

SerB még mindig nekünk dolgozik. Ő NEM dolgozik a Hold bázison, más WG-s projektekben segít.


Forrás

Utoljára frissítve: 2017. október 12. 11:23

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gabor622
    • Tankos
    · 6 éve
    Elmehetnek ezek a büdös *******. Ha melletted van ne adj isten az RNG, akkor sem mindig élvezheted, mert még meg van ám ez is csavarva, hogy esély legyen arra, hogy alacsony rollt adjon. Végül is ezzel meg is magyarázta a low hp-s tankok kilőhetetlenségét (hogy miért marad 1-3-10 hp benne, vagy véletlenül nem kap átütőt). Milyen dolog ez már? Nagyon kivagyok ám segítve azzal, hogy ezek szerint több eséllyel hátráltat csak 10%-ban, mint 25-ben. Wáó! Ez igen :thx2: . Kell ide HD térkép valóban ókori görög romokkal, mert a fizika, a map rotáció rendben van. Teljesen normális, hogy a gyenge páncélzatú TD, egyhuzamban városi pályát kap. Ahogy az is, hogy saját tierjét nem látja, csak minimum 1-el feljebbit, de inkább kettővel. Hogy a 10-es tiert 8-asokkal töltik fel (pedig állítólag mindenki 10-esben akar játszani), a 8-ast hatossal... Igazából a kettő legjátszhatóbb tiert sikerült elbarmolni, de nem baj, ókori görög romok, fodrozódó víz, gyönyörű vízesés, meg elsüllyedt csatahajó az kell. Ráadásul mi mondjuk meg hol vannak a boost helyek? Nem tesztelnek ezek semmit se? Nesze neked "paraszt" itt a sandbox, a teszt szerver játsszál, majd amit mondasz arra fogjuk majd hogy jó-e vagy rossz?! Nincs elég panasz a type-okra? Nem olvassák a saját fórumukat sem? Mondjuk nem nagyon látom megszólalni a wg-s fiúkat az is igaz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    juliensorrel
    • Tankos
    · 6 éve
    Miért Fiery Salient-et cserélik le, miért nem a párját? FS-en csöppnyivel több lehetőség van a lankás oldalon, nem domb és bucka nélküli az egész, kicsit kedvezni akarnak a piros vonalon ácsorgó campereknek. :wb:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gwr
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Karika"]"Mikor jönnek a lengyel tankok?
    Még mindig dolgozunk a lengyel ágon, de már megtaláltuk az összes tankot hozzá. Ezért megpróbáljuk a lehető leghamarabb élesíteni majd azokat, de dátumot még korai lenne mondani."

    Már alig várom, látom magam előtt: tier 7 Czołg Kowalski, , tier 8 Czołg Lewandowski, tier 9 Czołg Wazowski és a tier 10-es Czolg Brzęczyszczykiewicz [/quote]

    13:30-nál https://www.youtube.com/watch?v=QOVX7IdV2rs

    [quote name="viktor9421"][quote name="gwr"]Térképek 2. :P
    A nejem most telefonált ( más ügyben is naaa :P ), hogy ment a munkaközi szünetben 5 db kört 3 db hármassal a gyerek 450 wn8-as accján. És lááám 5 db Ruinberg zsinórban ebből 2x dél majd 3x észak.
    Na erről dumálok kedves wg. Tier 4-5-6-ban meg majd szívatják a kezdőket a fókavadászok. Egyensúly a faxba.

    Viktor én a TO-ra gondoltam amit tönkre vágtak. Ez még játszható ha akarsz alacsony szinteken a pénzért vett tankjaiddal égőzni. Boccs , ez nem bántásnak szántam![/quote]

    mi számít alacsony szintnek, tier 5 alatt nem tudok és nem is szeretek játszani, ott csak addig játszok egy tankot amíg tankászt nem kapok, pénzt pedig csak kétszer költöttem a játékra, akkor is STA-2 és M4 Rev volt a vétel [/quote]

    Nekem a régi tankok jönnek be, a hőskor. Ott ahol a Tiger már túl modern. Talán azért mert gyerek koromban egy szovjet laktanya mellett laktam és minden nap láttam orosz technikát. Na de egy franci a hőskorból, mint egy traktormúzeum.... https://www.youtube.com/watch?v=aPOJXLRfjVE . senki sem tökéletes én meg pláne.... ;-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
    • Tankos
    · 6 éve
    ISU-152 -Obj 268-al kimondottan szeretem a Typokat, Mausokat, és e-100-akat.
    Régebben sokat aggódtam, hogy nem ütöm át, de amióta free fragként, lehetőségként hogy sebezzek, tekintek rájuk sokkal jobb.
    [u][b]Nem problémát kell látni hanem lehetőséget.[/b][/u]
    Nyilván elég messze kell lennem tőlük, optimális esetben, de ha közel vagyok akkor is meg lehet úszni.
    A Maust még APCR-el is lehet pattintani, és alapból tökre vakok. Szóval ha fingja sincs honnan lősz, akkor neki annyi.

    Lacika:
    [quote]Én nem hordok annyi arany lőszert, hogy nekiálljak lebontani, maximum kivégezni[/quote]

    Mivel találkozol velük általában?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ba_nshee
    • Kiképző
    · 6 éve
    @Lacika

    Gondolj arra, hogy minden bizonnyal tiéd az egész szerver egyetlen fejlesztett töltésű AT Hetese!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lacika222
    • Tankos
    · 6 éve
    #36 Jocek89: jó, hát akinek számolatlanul van arany, az átrakhatná gyakrabban, de azért csatánként 10-20-30 arany tudna fájni egy idő után mindenkinek. Persze ez mindegy is, mert nem lehet aranyért levenni és nem is tervezik, hogy a 200 kötvény leszedési díjhoz hozzányúlnak. Lehet, hogy majd egyszer kiforrja magát, de jelenleg ez így nem jó szinte semmire. Arra jó, hogy aki állandóan orosz meddel megy CW-n, az ráteszi és örökre azon hagyja, oszt csókolom. Aki fejleszt éppen ágat, annak meg esetleg tier8, de inkább tier9 tanknál lehet egyáltalán opció, mert ott a fejlesztés tart annyi ideig, hogy közben össze lehessen szedni a 200 kötvényt is (modulonként ugye). Az epic medálokért is adnak majd, talán a mostani patchtól, de az olyan nagyon sokat nem segít a dolgon. Arról nem is beszélve, ha valaki esetleg mondjuk 3 ágat húz, akkor eleve kéne neki 30-45e kötvény és szintlépésenként még 1200-1800. Ez teljesen kizárt a jelenlegi ökoszisztémával. Ok, hogy a WG nem is akarja ezt nagyon, de szerintem ha 50 kötvény lenne a leszedése, akkor is elérnék azt a célt, hogy senki nem cserélgetné sűrűn, maximum tankváltáskor.
    Nincs ez kiforrva még, foglalkozniuk kéne vele.

    #38 Rylian: Normál lőszerrel nem lövöd be annyira könnyen a Type-t frontból, azért a Münchausen történeteket nem itt kéne előszedni. Hadd idézzek: "úgy döntöttünk, hogy megtartjuk a 25%-os RN-t, így a "mágikus" és "fun" faktor is megmarad sokak számára." Azaz neked ilyen mágikus fun faktoros ágyúval kell egy nem túlságosan nagy gyenge pont sokszor mozgás mellett szinte pontosan telibe trafálni a type5 esetében. Ez nem így működik. A type5 ezért genya tank, mert ha megtámadod, akkor neked óriási kockázatot kell vállalnod minden lövésnél, mert ő bizony sebezni fog, de te meg a fun/móka ágyúddal simán lősz mellé a gyenge pontnak, ahol már nem viszi be vagy pedig kapsz egy nulla critet rá, szigorúan csak a varázslat és móka kedvéért. Persze ez szigorúan csak normál lőszerre vonatkozik. A tier10 tankok arany lőszere beviszi mint kés a vajat és emiatt nem OP a type5 jelenleg. Én nem hordok annyi arany lőszert, hogy nekiálljak lebontani, maximum kivégezni, ha már mások lepusztították, úgyhogy én inkább kikerülöm, ha jól áll be az én irányomból, akkor lövöm normál lőszerrel egyébként meg esetleg HE-vel egy keveset lebontok róla.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Rylian_Shina
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Varacskos"][quote name="bfreshfishb"][quote name="Varacskos"][quote name="bfreshfishb"]hogy ez leginkább azoknak szól, akik amúgy elhalnak bármi másban. Klasszik "sokezres csatás vérvörös-narancs vagyok"-ok... Nem azokra, akik amúgy is jól játszanak. Szarból jobbat csinál, jóból mégjobbat. Nem mindegy. :troll2: :beer2:[/quote]

    Akkor vedd meg gyorsan mivel nincs meg neked egyik sem , aztán mekkora király lehetnél vele , ha már mindenkin csak segít szerinted. (ami mellesleg baromság mivel aki tud gyenge pontot lőni meg eleve olyan célpontot választani amivel nem kínlódik azon baromira nem segít a 20 másodpercenként 4-500 as sebzés mondjuk a type 4 nél, feltéve ha eltalálod azt a barmot aki elég közel megy hozzád hogy kihasználhasd a 0,52 -es szórásképed és a 3,2 -es szűkülést a fantasztikus toronyforgatással megfűszerezve, próbáld ki, mintha artyval akarnál közelharcolni, érdekes élmény , és sirva könyörögnél még egy E100 ágyúért is hidd el , én legalábbis pont gyengeségnek érzem ezt a fos ágyút rajta most hogy már kipróbáltam és tudom milyen )[/quote]
    Köszönöm a tippet, de inkább a Maussal csináltatok magamból királyt. :-* Himmelsdorf hevilájnon pont mindegy, hogy meddig tölt, ha E7-ben sidescrap-el, mögötte meg egy E3 áll, rám várva... Továbbá amíg nekem még golddal IS céloznom kell, (Maussal verettem éppen) hogy beleküldjek 430-520 között valamennyit, addig ő lő, és -3-4-500 [b]TUTI [/b]sebzés, + 1-2 modult és legénységi tagot visz magával Ödön nulla célzással, vagy bármennyi gondolkodással. Kizárt, hogy valah is költsek egy ilyen semmilyen agyonpáncélozott artyra. Teljesen elég a Maus.
    *Bónusz kérdés: Melyik az a HT (és nem a csillagromboló, arty vagy egyéb nagyot rugó TD), amelyikkel megkaphatod a bombavető medált? Iggen. a 9-10 Type. Klántársamnak adta be... :troll2:

    Ő sokkal finomabban és cizelláltabban fogalmaz, de szóról-szóra egyet értek leggassiini-vel:
    http://www.wotinfo.hu/index.php/item/6152-type-5-heavy-elemzes-by-leggassiini-fordito-nortonor[/quote]

    Maussal pont nem jelent gondot a kinyírása, ha ő goldot lő(márpedig a robbanó lőszer az prémium/gold) akkor azonos tölténnyel simán kinyírod úgy hogy a fele vagy harmada a hp nak megmarad, én legalábbis nem adom meg nekik azt az előnyt, hogy ő prémet lő rám én meg nem, úgy bármelyik más T10 ellen is bukóba vagy ugyanúgy, de mindegy.[/quote]

    Ééééérdekes, Maus szemből simával is beüti a a Type-ot, csak a kupolát lövi és rekt. Btw, édesmindegy, hogy mi jön szembe tier 10es csatában elvétve látok olyat, ha nem golddal lő valaki. Az a biztos 3-4-500 sebzés meg nem biztos, mert ma lőttem Type 5el kemény 30at is egy E3as oldalába. Ilyenkor bezzeg senki nem panaszkodik, hogy túl op az az ágyú, csak mikor éppen olyan napja van és lebont 1000+hp-t.
    Akkor ennek az ágyújára mit mondtok majd:
    https://www.youtube.com/watch?v=onWWkLUoBa4&feature=push-u&attr_tag=Xa6yn8ogUqr1xld6-6
    No offense, de általában azok szidják legjobban a typokat akik nem tudnak velük mit kezdeni...
    Xvm-el meg elég lenne vagy beépíteni a játékba és ott aki akarja kapcsolja be, vagy kiszedni a statszínezést, legalább a csata elején lévő nyígás megszünne :troll2:
    Új térkép a HD-k után, az akkor még +2 év lesz?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Varacskos
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="bfreshfishb"][quote name="Varacskos"][quote name="bfreshfishb"]hogy ez leginkább azoknak szól, akik amúgy elhalnak bármi másban. Klasszik "sokezres csatás vérvörös-narancs vagyok"-ok... Nem azokra, akik amúgy is jól játszanak. Szarból jobbat csinál, jóból mégjobbat. Nem mindegy. :troll2: :beer2:[/quote]

    Akkor vedd meg gyorsan mivel nincs meg neked egyik sem , aztán mekkora király lehetnél vele , ha már mindenkin csak segít szerinted. (ami mellesleg baromság mivel aki tud gyenge pontot lőni meg eleve olyan célpontot választani amivel nem kínlódik azon baromira nem segít a 20 másodpercenként 4-500 as sebzés mondjuk a type 4 nél, feltéve ha eltalálod azt a barmot aki elég közel megy hozzád hogy kihasználhasd a 0,52 -es szórásképed és a 3,2 -es szűkülést a fantasztikus toronyforgatással megfűszerezve, próbáld ki, mintha artyval akarnál közelharcolni, érdekes élmény , és sirva könyörögnél még egy E100 ágyúért is hidd el , én legalábbis pont gyengeségnek érzem ezt a fos ágyút rajta most hogy már kipróbáltam és tudom milyen )[/quote]
    Köszönöm a tippet, de inkább a Maussal csináltatok magamból királyt. :-* Himmelsdorf hevilájnon pont mindegy, hogy meddig tölt, ha E7-ben sidescrap-el, mögötte meg egy E3 áll, rám várva... Továbbá amíg nekem még golddal IS céloznom kell, (Maussal verettem éppen) hogy beleküldjek 430-520 között valamennyit, addig ő lő, és -3-4-500 [b]TUTI [/b]sebzés, + 1-2 modult és legénységi tagot visz magával Ödön nulla célzással, vagy bármennyi gondolkodással. Kizárt, hogy valah is költsek egy ilyen semmilyen agyonpáncélozott artyra. Teljesen elég a Maus.
    *Bónusz kérdés: Melyik az a HT (és nem a csillagromboló, arty vagy egyéb nagyot rugó TD), amelyikkel megkaphatod a bombavető medált? Iggen. a 9-10 Type. Klántársamnak adta be... :troll2:

    Ő sokkal finomabban és cizelláltabban fogalmaz, de szóról-szóra egyet értek leggassiini-vel:
    http://www.wotinfo.hu/index.php/item/6152-type-5-heavy-elemzes-by-leggassiini-fordito-nortonor[/quote]

    Maussal pont nem jelent gondot a kinyírása, ha ő goldot lő(márpedig a robbanó lőszer az prémium/gold) akkor azonos tölténnyel simán kinyírod úgy hogy a fele vagy harmada a hp nak megmarad, én legalábbis nem adom meg nekik azt az előnyt, hogy ő prémet lő rám én meg nem, úgy bármelyik más T10 ellen is bukóba vagy ugyanúgy, de mindegy.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jocek89
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Lacika222"]Ezzel a kötvényes mókával nem terveznek valamit csinálni? Ennek a kötvénynek borzalmas a közgazdasági rendszere. Nagy sokára összejött az 5000 és vettem belőle egy fejlesztett töltésgyorsítót az AT7-re és tényleg hasznos, főleg ilyen pötyögős ágyúkon, de aztán nézem, hogy 200 kötvénybe fog fájni a leszedése. Hát akkor a tank nem lesz eladva egy ideig, megvárja, amíg összegyűlik. Nagyon nehezen lehet kötvényt szerezni, nagyon sok kötvénybe kerül bármit is beszerezni és arra is figyeltek a fijjúk, hogy nehogy már könnyen fel lehessen rakni és leszedni. 200 kötvény az nálam kb 2 hét ToT csata. Kicsit túl óvatoskodják ezt, illetve miért nem lehet meghagyni a 10 arany melletti leszedést, mint opciót. Szokásos érthetetlen WG baromság.[/quote]
    Szerintem nincs gond a rendszerrel, csak a mértékekkel. Kerüljön ugyanúgy kötvénybe a leszedés, csak tizedannyiba. Az aranyas módi nem volna szerencsés, aki agyonnyerte magát az évek során arannyal, vagy 30ezres csomagokban veszi, az aránytalan előnybe kerülne, ha tíz aranyért pakolgathatná a tankok közt. Szerintem ne keverjék a két fizetőeszközt. Persze mindent addig mondom, amíg nem lehet kötvényt venni, hanem tényleg játszani kell érte.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lacika222
    • Tankos
    · 6 éve
    Ezzel a kötvényes mókával nem terveznek valamit csinálni? Ennek a kötvénynek borzalmas a közgazdasági rendszere. Nagy sokára összejött az 5000 és vettem belőle egy fejlesztett töltésgyorsítót az AT7-re és tényleg hasznos, főleg ilyen pötyögős ágyúkon, de aztán nézem, hogy 200 kötvénybe fog fájni a leszedése. Hát akkor a tank nem lesz eladva egy ideig, megvárja, amíg összegyűlik. Nagyon nehezen lehet kötvényt szerezni, nagyon sok kötvénybe kerül bármit is beszerezni és arra is figyeltek a fijjúk, hogy nehogy már könnyen fel lehessen rakni és leszedni. 200 kötvény az nálam kb 2 hét ToT csata. Kicsit túl óvatoskodják ezt, illetve miért nem lehet meghagyni a 10 arany melletti leszedést, mint opciót. Szokásos érthetetlen WG baromság.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.