Jelenleg 1772 vendég és 10 tag online

2017. október 13., péntek 08:28

Tartalék bőség - Speciális ajánlat és küldetés (10.14-10.17)

Írta:
Értékelés:
(26 szavazat)

A dupla legénységi XP mellett a hétvégi küldetés folyamatos teljesítésével szép kis készletet halmozhatunk majd fel a személyes tartalékokból is, íme:

Ajánlat időtartama: október 14. (szombat) reggel 7:10-től október 17. (kedd) 7 óráig

Kedvezmények


2x-es legénységi XP minden csatában

Küldetések

Szerezd meg a napi gyorsító csomagod!
Cél
Gyűjts össze 7.500 XP-t
Jutalom
  • 1 db személyes tartalék: +25% kredit 2 órán keresztül
  • 1 db személyes tartalék: +50% XP 2 órán keresztül
  • 1 db személyes tartalék: +100% legénységi XP 2 órán keresztül
Korlátozás
Naponta 3x teljesíthető

Speciális prémium ajánlatok

Utoljára frissítve: 2017. október 17., kedd 07:17

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#32 YelloWarrior 2017-10-15 22:53
Na ez a hétvége is eltel, szombaton már kezdtem örülni hogy egész jó.....aztán ma este ismét vereség cunami....2-4 perces csaták....
A csúcs az volt amikor a saját gyökér csapattárs lőtte ki a foglaló tankot...merthogy "NO CAP"....majd ő csoda Hetzer-rel megoldja - persze mindkét fél tele volt szerencsecsomagokkal, látszott hogy kell a foglalás, az a biztos mert még bármi lehet - és hát nem oldotta meg:D A K,,va anyját az ilyennek de komolyan....be is kékült, igazi seggfej. :rofl:
#31 Bhalangir 2017-10-15 04:02
Lacika222,
mivel értelmes embernek gondollak, ezért megkérdezném, kicsit máshogy:
Ha bekötött szemmel 4x átszaladtam egy 4 sávos autópályán és nem ütöttek el, az jelenti-e azt, hogy:
1. Ez bárhányszor sikerülni fog?
2. A következő alkalommal is sikerül?
3. Én sérthetetlen vagyok?
4. Te ezt bármikor utánam mered csinálni, hiszen már láttad 4x is, hogy működik!?
Ha a fentiek közül akár csak 1-re is igen a válaszod, akkor azt kell mondjam, hogy nem olvastad el figyelmesen az előző bejegyzésem; ellenben ha mindegyikre nem, akkor ha itt látod az analógiát, akkor már a bejegyzésem esetén is meg fogod!

Sikerült?
#30 Lacika222 2017-10-15 00:18
Bhalangir: idézek neked "úgy döntöttünk, hogy megtartjuk a 25%-os RN-t, így a "mágikus" és "fun" faktor is megmarad sokak számára."

Azt te csak beképzeled, hogy te játszol, mert a WG játszik nagy mértékben helyetted az RNG-n keresztül. Simán elképzelhető, amit írnak, sőt jobbat mondok, eddig 4 ToT tankomnál mértem a WR-t, mivel ott egészen pontosan mérhető ugye, főleg ha akkor vettem a tankot és mind a 4 !! esetében a ToT ideje alatt 42-44% volt szigorúan a WR. Na igen, ugye a nagyon okosok jöhetnek, hogy biztos izgulok a ToT alatt (a franc se izgul, játszom, mint egyébként) meg hogy új a tank, ami szintén hamis állítás, hiszen volt már ToT-on kívül is új tankom és azokkal érdekes módon hoztam az 52-54% normál WR-t, csak és kizárólag a ToT-os tankok voltak nálam eddig kivételek.

Ha valaki úgy érzi, hogy sz.póágra kerül a tartalék miatt, akkor valószínűleg az úgy is van. Simán belefér a WG féle varázslatba meg mókába. Én amikor 50% kredit boostert aktiválok, akkor tapasztalom, hogy alig alig van kiegyenlített 2 óra. Vagy tényleg kínkeserves 2 óra vár rám és próbálom megtalálni azt a prém tankot, amivel a legkevesebbet sz.vok vagy szinte elég vakon ellőnöm valamerre és még az is sebez. Eddig durván 20 ilyen kredit boostert használtam fel, de jelzem, hogy összesen 3 olyan 2 órám volt, amikor az átlagosnak mondható 1-1,2 milla sávban keresetem. Vagy az van, hogy szenvedés ilyen 5-800e kredit vagy 1,4-1,7 milla (1,4 meg 1,5 már többször sikerült, 1,7 eddig egyszer). Én azért azt várnám, hogy a 20-ból legalább a fele, 10 2órás intervallum az 1 milla körül legyen, de az nem így működik. Számtalan lehetősége van belenyúlni a WG-nek a játékmenetbe és biztosak is lehetünk, hogy megteszik, már csak a varázslat és a móka kedvéért.
A boosterekkel kapcsolatban mondom én ennyit tudok, hogy kiegyenlített 2 órás kredit boosterem nagyon ritkán van, aztán hogy ez mit jelent, mindenki gondolkodjon el rajta. A többiről nem tudok nyilatkozni, mert csak a kreditest figyelem kiemelten.

Ezért kell ezt a játékot a helyén kezelni, ha úgy érzi valaki, hogy szopatja az RNG meg úgy általában a játék, akkor hagyni a p.csába egy napra, több napra a WG nagy örömére.

Most próbáltam leszorzózni az E3, de úgy indult a csata, hogy 4-5 biztos lövésem ment vagy mellé vagy lepattant vagy lánctalp-varázslat? (puha, belőhető tankról) és máris körbevettek, hagytam a p.csába és utána inkább váltottam AT7-re, azzal meg 4x egymás után lepattantam egy "beforgatott" BDR-ről 226 pennel. Úgyhogy úgy voltam vele, hogy sz.pjon ezzel a sz.rral ma aki annyira hülye, hogy még azt se veszi észre, hogy éppen sz.patják. Még 1 órát játszok, de inkább a fallout4-el. Ez a tanácsom mindenkinek, mert abban biztosak lehetünk, hogy a WG belenyúl a csatákba, el is ismerték, de szigorúan csak a móka a és a varázslat kedvéért. Akinek ez sok, az gondoljon arra, hogy sok, tényleg szórakoztató játék is van... Hagyjon ki egy vagy több napot, hadd örüljön a WG.
#29 Bhalangir 2017-10-15 00:01
Idézet - perretz:
Idézet - akodolanyi:
Amikor hasznalok ilyen boostereket, azonnal durva buko-szeriakat kezdek produkalni.


Mar tobbektol olvastam, hogy a boosterek hasznalata alatt buko szeriaja van. Van erre egy elmeletem.


Előre is elnézést kérek Tőled, hogy a Te kommentedre írom, nem neked, hanem a gondolkodásmódnak és a jelenségnek szól, értsd "többen írják, többeknek az a tapasztalata, hogy ha booster használ akkor vesztő szériába kerül"".
Mielőtt ezt a tapasztalatot nem számszerűsítenénk, nem mérnénk, és nem lennének pontos, és legalább minimális számú (értsd legalább pár ezer) adatok róla, hogy valójában amikor egy játékos elindít egy boostert, akkor hogyan alakul a győzelmi aránya, addig mi alapján vagyunk biztosak abban, hogy az ezek hiányában levont következtetéseink és elméleteink a valósághoz közelítenek, és ha egyébként közelítenek, vajon milyen mértékben?

Csak kérdezem!?

És még egyszer, nem bántásból, mert hiszem, hogy Te és az ilyen elméleteket/következtetéseket létrehozó emberek egyébként értelmes, okos, és tanult emberek. És éppen ezért nem értem, hogy értelmes, okos és tanult emberek mégis hogyan jutnak erre a következtetésre? Pontosabban értem, és tudom is. De Tőlük mégis kérdezném, hogy mégis hogyan? És miért?

És még egyszer leírom, nem bántásból, és nem neked hanem mindenkinek szól a kérdés!

Aki pedig azt gondolja, hogy valójában én tévedek, és ők nem értelmes, okos és tanult emberek, hanem egyszerűen csak hülyék, azoknak üzenném, hogy ezt a választ nem fogadom el, ugyanis abban ugyan nem vagyok biztos, hogy ők mindannyian értelmes, okos és tanult emberek, abban azonban 100%-ig biztos vagyok, hogy van közöttük értelmes, okos és tanult ember, tehát a mindannyian hülyék választ biztosan kizárhatom! Szóval ha ezen túllépünk, akkor mégis hogyan, és miért?

Idézet - Skjenngard:
Armored Warfare-ben ellőttem a credit boostot, és egy hard PvE küldiben, napi első győzelemért, prém tankban kerestem 550k creditet. Kb. 10 PvE meccsből meglett a 3 milla ami hiányzott a tankhoz. Mindezt nyugiban, 15-5-ös vereségek és hétvégi gyermekek nélkül. Van még mit tanulni, WG... :D


A példa tökéletes, csak 1 pici baj van vele. Illetve 2.
Az egyik, hogy WoT-ban nincs PVE, illetve, hogy AW PVP-ben valószínűleg nem ezt az eredményt érted volna el.
A másik, hogy a 7 éves fiam is képes AW PVE-ben hasonló eredményekre. Ergo nem az AW PVE játékos színvonala van magasabban, hanem az AW PVE küldetéseinek nehézsége van olyan alacsonyan, hogy hasonló eredményeket bárki tud produkálni.
Tehát valójában, ha az almát a körtével hasonlítod össze, és te a körtét jobban szereted, akkor sose fogod azt találni, hogy az alma valójában jobb mint a körte. Ebből azonban nem következik, hogy az alma ne lehetne jobb. Főleg a nem elkötelezetten körtét szeretők, körte iránt lelkesedők körében.
#28 Skjenngard 2017-10-14 13:20
Armored Warfare-ben ellőttem a credit boostot, és egy hard PvE küldiben, napi első győzelemért, prém tankban kerestem 550k creditet. Kb. 10 PvE meccsből meglett a 3 milla ami hiányzott a tankhoz. Mindezt nyugiban, 15-5-ös vereségek és hétvégi gyermekek nélkül. Van még mit tanulni, WG... :D
#27 YelloWarrior 2017-10-14 00:46
Idézet - perretz:

Mar tobbektol olvastam, hogy a boosterek hasznalata alatt buko szeriaja van. Van erre egy elmeletem. Amikor az ember boostert hasznal, akkor kapkod, ha kilovik, gyorsan ki a csatabol, be egy masik tankkal, hogy legyen kihasznalva az az ido, amig elnek a boosterek. .........


Mostanában sokat használok ilyeneket, mert farmolok meg fejlesztek és bár szeretem szidni a "rendszert" az kell mondjam ha nem kapkod az ember akkor semmi különbség hogy van e vagy nincs bekapcsolva....
#26 viktor9421 2017-10-13 23:59
Idézet - Robb_HUN:
Ki mit tud a STA-2 ről?
A tankelemzés alapján olyasminek tűnik mint a Revo.
Valakinek van tapasztalata?
Hogy lehet vele keresni?M4 Rev után szerintem a 2. legjobb fejlesztési fában megvehető tank (Lorr 40t bent van a fejlesztési fában amúgy? mert ha igen, akkor az STA a 3. helyen áll)

Ha cserélni akarsz akkor semmiképpen ne cseréld le a Rev-re, de ha megvenni akarod akkor szerintem megéri, nekem megvan és szeretem, kellemes ágyúkezelhetőség (amcsik után asszem a legjobb a tier 8 medek közül), jó DPM, elegendő AP átütés ahhoz hogy termeljen kreditet, elég mobilis és 10 fok csőlehajlás, szerintem megéri megvenni, de ha nem sürgős akkor akár várhatsz karácsonyig is akkor még olcsóbb és méginkább megéri :D

De amúgy leghasznosabb tanácsom az hogy próbáld ki az STA-1-et, ha az tetszik, akkor ez is fog, mivel kb megegyezik a két tank, STA-2 minimálisan elmarad átütésben (6mm), álcában, lőszersebességben és látótávban (10m), cserébe gyorsabb és nincs akkora kupolája
#25 replika 2017-10-13 18:27
Akkor most is csak a lovettára megyek. Nem kell törnöm magam semmire.
#24 PeT_1982 2017-10-13 16:47
[moderálva] Konteókat csak ide: http://wotinfo.hu/index.php/kunena/duhongo-re/1759-konteozzunk-nem-ujoncnak-valo-videk?start=14100#253577

Hunti
#23 KDenes 2017-10-13 15:39
Idézet - Hunti:
Idézet - KDenes:
Ezek a kredit boostok működnek SH-kban is mondjuk hozzáadódnak a klánboostokhoz?

Nem.De csapat csatában működik.

köszi :thx2:
#22 Hunti 2017-10-13 15:16
Idézet - KDenes:
Ezek a kredit boostok működnek SH-kban is mondjuk hozzáadódnak a klánboostokhoz?

Nem.De csapat csatában működik.
#21 straubbazsi 2017-10-13 15:13
Érdekesebb lett volna, ha automatikusan aktiválódnak. Vagy +X% az egész hétvégére. Vagy egy intervallumban, pl 16-24 minden játékmódban. Úgy lett volna motiváció mindenkinek többet játszani, lehetne használni a saját boosterekkel, segítette volna a T8 matchmakinget is abban az időben.

Idézet:
14–17 October: You know very well that when it comes to tanks, there is no such thing as too much money. Luckily with this special offer, you will be able to get as close to rich as possible.
Hát.
#20 KDenes 2017-10-13 15:11
Ezek a kredit boostok működnek SH-kban is mondjuk hozzáadódnak a klánboostokhoz?
#19 palgabor 2017-10-13 15:10
Idézet - Robb_HUN:
Idézet - palgabor:
Idézet - Robb_HUN:
Köszi, akkor maradok a Revo-nál

Messze kerüld el, maga a tank nem csak a jelenlegi Metába nem illik de magasan képzett , profi, higgadt, türelmes játékot komolyan vevő emberek kezébe való!


Mármint a sta, vagy a Revo?
MErt a Revo über szerintem.....
Már vagy 2 hete megvettem, egy kis odafigyeléssel (aranylőszer nélkül) pénzkeresésre tökéletes.
Igaz higgadt játékot igényel, mert ha rossz szituba bementél, nem tudsz kijönni belőle mert sebesség nuku.:)
De azért szeretem.

Sta-2re gondoltam, én a Revora cserélem be!
#18 zabos1 2017-10-13 14:18
Idézet - perretz:
Idézet - akodolanyi:
Amikor hasznalok ilyen boostereket, azonnal durva buko-szeriakat kezdek produkalni.


Mar tobbektol olvastam, hogy a boosterek hasznalata alatt buko szeriaja van. Van erre egy elmeletem. Amikor az ember boostert hasznal, akkor kapkod, ha kilovik, gyorsan ki a csatabol, be egy masik tankkal, hogy legyen kihasznalva az az ido, amig elnek a boosterek. Az elmeletem az, hogy az mm figyeli, es igyekszik ugy osztani, hogy egy nyertes csata utan egy vesztes jojjon, meg ujra egy nyertes... Ezt a sorozatot maga a jatekos rugja fel azzal, hogy valtogatja a tankokat. Ha igy kapkodok a tankok kozott, booster nelkul is lehet vesztes-sorozat. En egy boosterinditas utan nem valtok tankot, vegig ugyanazzal, meg akkor is, ha a csata elejen mar kiszednek. Amikor vege a csatanak, ujra be a kovetkezobe. Igy a booster idejere 50-50% koruli nyeres-vesztes sorozat jut.


Ez talán nem egészen igaz mert nálam ha használom azonnal +2 tir felfelé a használt végéig,ezen belül kb 70-80% vereség.Én már nem kapkodok hogy hú de gyorsan kezdjek másikat.

Wotinfo Collection a Media Markt-ban

WOTINFO TV KÖVETKEZŐ ADÁSIG MÉG:

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Aktuális akciók, események

TRICKY THREE VERSENY

Cikk hozzászólások