Jelenleg

22
látogatónk van

2017. október 22. 12:00

Object 140 [K] - Top Gun • High Caliber - kicsicsuvi (by Bodzy)

Írta:
(59 szavazat)
11 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2017. október 20. 13:53

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kicsicsuvi
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Gest"][quote name="phurges00"]illetve az ellenfél még mindig nem tud tudatosan a mai tendenciának megfelelően jármávűvet választani. (szar nagy nehéz lassú szemétdombokat húz ki és játszik velük)
    [/quote]

    Ami azért elég szánalmas, a játékban meglévő járműpark jelentős része gyárilag használhatatlan, csak akkor lehet érvényesülni velük, ha gyengébb képességű az ellenfeled. Illetve az is elég gáz, ha egy játékosnak azért "kell" valamivel játszania, mert az op, nem azért játszik vele mert tetszik, vagy szereti. De hát fontosabb a hd varázslat.[/quote]

    Amíg nem tudod kiválasztani a mapot amin játszani fogsz, elég nehéz biztosan jó járművet választani. A szuperheavyk teljesen jók a városi mapokon, de használhatatlanok egy prokhorovkán, a klasszikus lightok meg vice-versa. Vannak persze ilyen mindenre jó medek, mint a fentebbi obj140 és családja, de azoknak meg jóval magasabb a skill capje, így hiába választaná azt az egyszeri Józsika, az unicumok ugyanúgy megennék, mint e100-ban. Csak az e100-zal legalább tovább tart, mert több élete van, meg lassabban ér a frontvonalba...

    Az meg már rég baj, ha valaki csak a statok miatt választ járművet randomba, igazán használhatatlan tankkal meg még nem találkoztam tier 6 fölött. Vannak persze nagyon helyzetfüggő tankok, de mindegyikkel láttam már 8-10 killes köröket, ha valaki épp egy T95-be szeret bele, hát egészségére, játsszon vele amíg meg nem unja :-) A jó scoutok mindig kellenek: [url]https://www.youtube.com/watch?v=aPKWlkNrN7M[/url]

    [quote name="phurges00"] Szóval ha GoldBéla betolja a 2es gombot és a végén lenyomja a mezőnyt, abban a lőszer mint segítség egy viszonylag kis segítséget adott neki. Mehet rajta a vita, hogy dehogy, Redline goldspam és minden csata win... de aki folyamatosan ezért panaszkodik, annak ott a lehetőség, ho9gy feltankolja a tankjait csurig a "drága" lőszerrel, aztán dobjon fel ide egy 10-20 csatás sorozatot róla. De 99%, hogy a többség nem fog előrébb járni vele... ellentétben azzal, aki tudja, hogy mibe? és mikor tolja azt a lőszert. [/quote]

    Ez teljesen így van, ettől még egy elcseszett játékmechanika a gold lőszer a jelenlegi formájában. Van azért jópár olyan tank, ami gold nélkül abszolút használhatatlan lenne (lásd e100), illetve van még több olyan tank, ami apcr golddal rendelkezik, és az a gyakorlatban semmilyen szempontból nem rosszabb az ap-nál.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 6 éve
    Golspam témához:
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/648441-the-gold-vs-standard-ammo-challenge-5k-gold-prize/#topmost

    Nagyságrendileg úgy néz ki, hogy +6-800wn8 körül lesz az emelkedés a full gold spammal.

    Mint phurges00 is írta, nem a goldspamtól leszel jó játékos. Abba bele se menve, hogy bizonyos helyzetekben bizonyos gold lőszer valójában nem megoldás. A koncentrált figyelem, tanulás, fejlődés ami számít.

    Jah ezek a számok koncentrált figyelem mellett. "Lötyögve golddal" még ennyit se számítana.

    A játék kék szintig önerőből tanulható (utánaolvasás, videózás). Bizonyos helyzetekhez meg az a 5-6 gold lőszer ami kell bárki számára elérhető. Az esetek (játékszituációk) kb.95-98%-ban nincs szükség goldra.

    Egyébként jó menet volt. Grat!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Gest
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="phurges00"]illetve az ellenfél még mindig nem tud tudatosan a mai tendenciának megfelelően jármávűvet választani. (szar nagy nehéz lassú szemétdombokat húz ki és játszik velük)
    [/quote]


    Ami azért elég szánalmas, a játékban meglévő járműpark jelentős része gyárilag használhatatlan, csak akkor lehet érvényesülni velük, ha gyengébb képességű az ellenfeled. Illetve az is elég gáz, ha egy játékosnak azért "kell" valamivel játszania, mert az op, nem azért játszik vele mert tetszik, vagy szereti. De hát fontosabb a hd varázslat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    phurges00
    • Tankos
    · 6 éve
    Meglepő módon a prmium lőszert használó játékos előnye még mindig nem abból van többnyire, hogy ő bizony godlot lő, hanem abból , hogy az ellenfele nem..(mivel ha mind 2 fél azt tolná, ott ismét akkor jönne a kettőjük közti különbség, ha mind ketten goldoznának és ott már megint az győzedelmeskedne, aki ismeri a gyengepontokat pl.) illetve az ellenfél még mindig nem tud tudatosan a mai tendenciának megfelelően jármávűvet választani. (szar nagy nehéz lassú szemétdombokat húz ki és játszik velük)

    Aztán ahelyezkedés, a helyzetfelismerés. Annak felismerése még , hogy adott helyzetben hol a legelőnyösebb a játékosnak.

    A legtöbb ember azért nem fog soha értelmes játékot játszani, mert egész egyszerűen nem tesz bele elég energiát és nincs rá igénye, hogy ő aznap ott abban az 1-2 órában fokozott figyelemmel , éberen koncentrálva azt nézze, hogy mi történik körülötte.

    Csak "lötyög" a csatában , illetve ahogy kialakulnak a helyzetek ő az árral sodródik és nem alakít rajta semmit. (ami nem baj, mert dolgozunk, tanulunk, lusták , ilyenek-olyanok vagyunk...)

    Szóval ha GoldBéla betolja a 2es gombot és a végén lenyomja a mezőnyt, abban a lőszer mint segítség egy viszonylag kis segítséget adott neki. Mehet rajta a vita, hogy dehogy, Redline goldspam és minden csata win... de aki folyamatosan ezért panaszkodik, annak ott a lehetőség, ho9gy feltankolja a tankjait csurig a "drága" lőszerrel, aztán dobjon fel ide egy 10-20 csatás sorozatot róla. De 99%, hogy a többség nem fog előrébb járni vele... ellentétben azzal, aki tudja, hogy mibe? és mikor tolja azt a lőszert.

    A csata meg király volt, valóban nem volt szükség a "skill" lőszerre.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kicsicsuvi
    • Tankos
    · 6 éve
    Köszi mindenkinek A gold lőszer szerintem is nagyon elcseszett játékmechanika, de sajnos vannak megoldhatatlan helyzetek nélküle. E100, Maus, meg Type5 ellen sajnos sokszor az a legjobb választás, ha megbízhatóan át akarom lőni szemből, főleg, ha 200-300 méterre, vagy annál messzebb vannak. Artikkal meg a modokkal együtt dobnám ki a játékból, vagy legalább jelentősen korlátoznám a max magunkkal vihető mennyiséget...

    Itt az eredeti replay is, ha valaki ki szeretné elemezni azokat a lövéseimet is, amit bodzy nem az én nézőpontomból mutatott: [url]http://wotreplays.eu/site/3794507#stats[/url]

    @wasur: ezt mégis miből gondolod? Semmilyen modot nem használok, mióta beépítették az olyan kényelmi funkciókat, mint a 2 soros garázs, 2 gombnyomással visszarakható legénység, meg a minimapos látótáv- és renderjelző. 4:04-nél látszik is, hogy rángatom az egeret, hátha valahol felvillan a sziluett és meg tudom lőni. De ha szeretnéd, a következő kecskeméti realgamersen beülhetsz a hátam mögé, és megmutatom, hogy játszom :justwait:
    Persze hiába is várnék választ, nem tudom már hány embernek ajánlottam fel ugyanezt, amikor meccsek után írogatták, hogy köcsög csíter Itt van amúgy az összes felrakott replayem is, keress nyugodtan bármilyen csalásra bizonyítékot: [url]http://wotreplays.eu/site/index/version/59,58,57,56,55,54,53,50,51,49,48,46,44,43,41,39,38,37,36,35,34,32,31,30,29,28,27,26,25,24,23,22,16,14,15,13,19,18,20,17,21,52,47,33,45,40,42/player/kicsicsuvi/sort/uploaded_at.desc/page/1/[/url]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    wasur
    • Tankos
    · 6 éve
    Kedves Lacika222!

    Megnéztem többször is és hidd el amikor ilyeneket írok, nem viccből írom és hasráütésre választok ki egy replayt!
    Értem én is, hogy mire gondolsz, de tisztán látszik mindenfajta átütésjelző nélkül!
    Mellesleg nem értem ezt a gold lőszeres valamit, van sok fajta lőszer a játékban tankonkét2-3 egyik drágább másik olcsóbb...
    És melyiket használjuk? azt amelyikkel biztosabban átütsz vagy amelyikkel kevésbé?
    Most ha valaki attól érzi magát vagánynak, hogy azt választja amelyikkel nagyobb az esélye, hogy nem üt át ám legyen, de ez egy olyan játék ahol sebzést kell kiosztani és akkor miért ne a legjobb feltételekkel csináljuk ami adott?
    Ilyen logikával az a nagyon kemény csávó aki IS7-el neki rongyol egy mausnak vagy e100-nak csupa HE lőszerrel, mert ugye az a legolcsóbb és a legkevesebb az átütése. :-D
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lacika222
    • Tankos
    · 6 éve
    Végre valamelyik videós egy értékes videót tesz fel, amiben nem abban áll a játékos nagy tudása, hogy nyom egy határozott kettes gombot és legyalulja vele az ellenfelet. Sajnos azokból a csatákból, amikor aranyat okádik egy játékos nem lehet sokat tanulni, hiszen én nem tudok, de nem is akarok 2-3 arany lőszernél többet vinni, tehát én nem tudom megoldani a helyzeteket egy kövér kettes gombbal. Ez részben a video készítők igénytelensége is, hogy nem részesítik előnyben azokat a játékosokat, akik minimális aranyat lőnek el egy csatában.
    Ment az öt csillag nagyon jó és élvezetes csata volt, mert normál lőszerrel oldott meg minden helyzetet. Már nagyon régen láttam a wotinfo hasonlóan jó csatát. Ment az 5 csillag.

    Wasur: sejtem mire gondolsz, de bármennyire is meglepő neked a célkereszt átütés jelzőjének a színe alapján még a susnyáson keresztül is láthatod, amikor egy tank van az ágyúd célkörében. Bármennyire is meglepő vagy esetleg nem érted, hogy mi történt, nézd meg jobban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    wasur
    • Tankos
    · 6 éve
    A tundra mod használatához külön gratulálunk! :-D
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Gyuszopapa
    • Tankos
    · 6 éve
    Végre egy olyan skilles játékos köre aki nem csak a 2-es gombot ismeri és 2 tierrel kisebbeket aláz úgy.5 csillag.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 6 éve
    Szép volt!
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.