Jelenleg

27
látogatónk van

2017. október 30. 07:11

Szuperteszt: Province térkép átdolgozása

(8 szavazat)
15 hozzászólás

A játékosok megkérték a WG-t arra, hogy a régi térképek közül is térjen vissza néhány. Ők most ugyan gőzerővel a HD térképek befejezésén dolgoznak, de ez nem jelenti azt, hogy nem kezdték el néhány régebbi térkép átalakításán is munkálatokaté s tűnik hogy ezek közül is Province az első ilyen térkép.

Jelenleg két változat létezik belőle a szuperteszten. Míg a központi területek hasonlóak, számos olyan egyéb eltérés van a két verzió között, melyek teljesen egyedi teszik őket, íme:

1. verzió

Verzió 2


Forrás

Utoljára frissítve: 2017. október 30. 07:31

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sics
    • Tankos
    · 6 éve
    A régi Province kéne vissza leginkább.

    Ezek közül az átdolgozottak közül ... nekem a kettes videó jön be inkább, de mint valaki írta: a régi mapnak volt egy "hangulata" - ezt most ezeken nem érzem.

    Annyi, hogy a régit "megnyitható" pályának kéne visszahozni, ami vagy "bekapcsolható" ha bizonyos dolgokat elér egy játékos ... vagy ha ezeket eléri akkor kapcsolódik be.

    Teljesen kezdőknek nem volt ideális tán a régi Province, de utána .. a régi map nagyon fincsi volt.

    Ezt most nem tudom milyen tierbe szánják...

    No de a pudding próbája a megevés.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Thothem
    • VIP
    · 6 éve
    Szép emlék ez a pálya, akkor még a spotról, "szöglésről", meg sidescraperől fogalmam sem volt. Hiányzott amikor kikerült. Emiatt szoktam visszamenni T1-be

    (Anno volt egy videó, hogy T10 tankok mentek randomban ezen a mapon... Valami újságírói acc volt a ludas a dologban.)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    pap32
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="rejkov"]Mittengardot kellett volna kivágni, nem province-t. Vagy legalább nem átdolgozni . Az eredeti mittengard nem volt rossz, ez a mostani katasztrófális.

    Ha wg-ék visszahozzák province-t, akkor legalább szereznek egy jó pontot a nép szemében. Nagyon rájuk fér már. Ez a map volt a legjobb tier 3-ig. Egyedül az fcm-ek nem voltak ide valók.[/quote]

    Az FCM a jelen formájában a játékba nem való...a tier-társaihoz viszonyítva nagyobb OP, mint a Patriot, Maus vagy a Type 5...400m látótáv a 6-os Dicker Max-nak is sok, nem hogy tier 3-ban...mindemellett túl jó ágyú, prémiumként régi TD-camo...csak hát ugyebár a "ki nem sz@rja le a tier 3-at" című WG-felkiáltás megoldja a problémát...az ilyenek ellen 5v1-ben is kb. az atomkemp működik, bármi másként szétszedi a többit, és qrvára mindegy, hogy egyenként poroszkálnak a népek, vagy egyszerre...mire észrevennék, meghal mind...(kivéve, ha mind az 5 "tapasztaltabb" játékos, kimaxolt tankocskával meg legénységgel, 6. érzékkel...3-as szinten mennyi is erre az esély? :troll2: )
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    borbolya
    • Tankos
    · 6 éve
    A régi map ha jól emlékszem 600x600m volt, ez most 1000x1000m- esnek tűnik. Így akár nagyobb tierben is lehetne tolni. Remélem bekerül, a régit imádtam. (felőlem berakhatnák mindkettőt, Provincealsó Provincefelső. )
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    rejkov
    • Tankos
    · 6 éve
    Mittengardot kellett volna kivágni, nem province-t. Vagy legalább nem átdolgozni . Az eredeti mittengard nem volt rossz, ez a mostani katasztrófális.

    Ha wg-ék visszahozzák province-t, akkor legalább szereznek egy jó pontot a nép szemében. Nagyon rájuk fér már. Ez a map volt a legjobb tier 3-ig. Egyedül az fcm-ek nem voltak ide valók.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    pap32
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="38M_Toldi"]Őszintén szólva kis tierekbe ez a térkép értelmesebb mint pl. Mittengrad.

    Én 2014-ben amikor elkezdtem játszani a wottal, még sokszor bedobta ezt a térképet. Akkor a spot rendszerről még nem sok fogalmam volt, soha nem értettem miért hullik el a fél csapat pillanatok alatt. Mégis sajnáltam amikor kivették ezt a mapot.
    A mostani verzió alapján is úgy saccolom a foglalásnak sok értelme nincsen, mert spot esetén körbelőhetőek a foglalási zónák.
    Ennek ellenére azt mondanám a régi mapokat simán berakhatnák low tierbe. Sokat azért vettek ki mert az egyik oldal aránytalanul erősebb volt. A low tiernek még meg van random faktora, hogy bármilyen map esetén "a jól felkészül oldal" képes pillanatok alatt veszíteni.
    Sokszor van, hogy én a tankommal elindulok a tipikus med / heavy / td helyekre és fél perc sem telt el, hárman már kinyíratták magukat. Mindig csodálkozom, ezek ilyen rövid idő alatt hol a fa****n találtak ellenséget? :-)[/quote]

    Mióta kell ahhoz ellenség, hogy páran még a játék legelején elpárologjanak? :troll2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Exami
    • Tankos
    · 6 éve
    Ha egy ilyen map-on oldalanként 2-2 tank marad, akkot itt mehet a kergetőzés hosszú percekig. Főleg ha valami lassabb közepes, vagy TD-k maradnak életben. Lesz majd sok döntetlen. :-)
    Bár az is igaz, hogy 3-as tierig nem nagyon taktikáznak még a játékosok, mindenki lerohan mindenkit, és hopp már vége is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    LisztQkac
    • Tankos
    · 6 éve
    Én csak annyit tennék hozzá amikor még bent volt Province érdekes módon nem nagyon voltak 3-4 perces csaták. Bőven több mint tíz percesek voltak és mint lent írták befoglalás is ritkaságba ment. Ez a modolt map is tetszik főleg ha mind két verziót bedobnák
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ce1018
    • Tankos
    · 6 éve
    Nagy kedvenc volt nekem is. Jpanzer I. álca, periszkóp, festés, BIA legénység...gyakorlatilag leszedtem, mindenkit, aki középre bement. Még 4-5 High Calibert is lőttem ezen a pályán, ezzel a TD-vel...el is adtam ,amikor kiszedték a pályát a játékból. Egyik verzió sem tűnik jónak...a kettesen üvölt, hogy negogy középre menj te idióta. Az egyesen az a betonszarság...remélem lefestik, vagy valami. Ennek a pályának volt egy hangulata. Kis francia falucska,de elmennék ide nyaralni egyszer...hát ezr nem érzem most rajra.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gwr
    • Tankos
    · 6 éve
    https://www.youtube.com/watch?v=POtCVBQla3k
    Mindkettő térkép kell az alacsony tierbe(tier4-g) Ez is és Mittengrád is . Csak a bazisokat és néhány sziklát kell arrébb vinni . Itt a két oldalra a kiindulási pontra, Mittengrádnál a tengerpartra és a K sor végére. A jelenlegi bázis elhelyezés miatt nem használják a térkép 70%-t.
    Az FCM meg kapjon 100hp-t és tolják fel tier 4-be. Mint Lef artyt, kapjon 100hp és irány tier6.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.