Nyomtatás
2017. november 7. 07:41

A-43 - Elemzés

(47 szavazat)
26 hozzászólás

Bevezetés

Az A-43 projekt 1941 januárjában indult, célja a T-34 modernizálása volt (a projektet T-34M névvel is jelölték). Az első két prototípust a 183-as számú gyár készítette 1941 márciusában. A Christie felfüggesztést torziós rugós felfüggesztésre cserélték, ami a hasmagasságot 50 mm-rel növelte. 1941 áprilisában három tanktest állt készen növelt, 60 mm-es döntött frontpáncéllal, majd ezeket májusban már tornyokkal is felszerelték, így az A-43 (T-34M) használatra kész volt. Vagyis lett volna, de a V5-ös dízel motorok nem készültek el időben, és mivel a végső összeszerelés késedelme egy meg nem engedett luxus volt a Nagy Honvédő Háborúban, ezért a projektet elvetették és inkább a T-34 nagyobb számban történő gyártására koncentráltak. (by Nortonor)

Ágyú

Két top löveg közül választhatunk az A-43 esetében. Egyik a 76 mm-es S-54 löveg, míg a másik a méltán közkedvelt 57 mm-es ZiS-4 löveg. Mindegyik löveget ki tudtuk fejleszteni az elődön, a T-34-es harckocsin, így most csak rá kell pakolni a választottunkat egy „Pikachu téged választalak” felkiáltással. Randomban mindegyik löveget látni szoktam, és én is kipróbáltam mindegyiket a gyakorlatban, de a tapasztalataim előtt először is lássuk a száraz adatokat:

A 76 mm-es löveg átütése 125/156/39 mm, míg 115/110/165 sebzésre képes. Igen, a prémium lőszernek kisebb az alfája, nem én írtam el. Nyersen 3,16 mp a töltési ideje, így ad egy 2.180-as DPM-et. Ehhez járul a 0,39-es pontosság. A lőszerek (AP/APCR/HE) 816/1020/816 métert tesznek meg másodpercenként, és 80/2.400/48 kreditbe kerülnek.

Az 57 mm-es löveg pedig 112/189/29 mm-t képes átütni (AP/APCR/HE), melyhez 85/85/95 sebzés társul. 2,21 mp az újratöltési ideje, így 2.312 DPM-ünk van. A pontosság pedig 0,33. A lőszerek is gyorsabban hasítják a levegőt, vagyis 990/1.238/990 métert tesznek meg egy másodperc alatt, míg 56/2.800/28 kreditbe kerülnek.

Az adatok alapján a 76 mm-esnek két előnye van társával szemben, nevezetesen a nagyobb alfa (115/110 v 85) és a magasabb alapátütés (125 v 112). Illetve van egy harmadik előny is, az olcsóbb prémium lőszer (2.400 v 2.800), melynek nem tudom az okát, a WG talán igen. Ezzel szemben az 57 mm-es löveg mellett szól, hogy jóval nagyobb a nyers DPM is, melyet a kiegészítő felszerelések csak még tovább növelnek, sokkal pontosabb, így kiválóan alkalmas sniperkedésre is. Könnyebben használható egy tank flankelésénél vagy egy light ellen védekezésnél, mert gyorsabban tudja forgatni a lövegét – mivel az 57 mm-esnek 740 kg a súlya, a 76-osnak pedig 1.390kg –, könnyebb nagyobb távolságra célozni mozgó tankot, mert gyorsabban szállnak a lövedékei. Végül igaz, hogy a 76 mm-esnek nagyobb az alapátütése 13 mm-rel, de a prémiumlőszer pen-je az 57 mm-esen sokkal jobb (156 v 189), vagyis 33 mm-rel nagyobb vasat is átütünk.

Én, mint már írtam, mindegyik löveget kipróbáltam. Először a nagyobb alfa sebzés és a nagyobb alap pen miatt a 76 mm-eset tettem fel, de éreztem, hogy nem az igazi, valami nem stimmelt. Utána láttam egy videot MrScheff-től (alias Cifftől), és ő az 57 mm-est használta. Jobbtól ugye nem szégyen tanulni, kb. 30 csata után felraktam én is rá a jó öreg ZiS-t, és rögtön első csatára ászt adott a játék jutalomként. Köszi Scheff! Innentől kezdve az 57 mm-essel folytatom az elemzést.

Mint említettem, az alap DPM 2.312 100%-os legénységgel, minden egyéb nélkül. Ha rárakjuk a szokásosakat (venti, töltésgyorsító), akkor 1,93 mp lesz a töltési idő (érdekes, nekem 1,94 volt a játékban), így 2.647-re emelkedik a DPM-ünk, ami visszahozza a T-34 emlékeit, hogy egy jobb csata alatt a görcs beáll az ujjadba, annyira nyomkodnod kell az egeret közelharcban. BIA-val és pótellátmánnyal ráadásul 1,79 mp alatt töltünk, és 2.845 a DPM. A pontosság a fentieknek köszönhetően 0,32-re javul, a célzási sebesség pedig 1,78 másodperc (BIA és pótkaja esetén 0,3 a pontosság és 1,67 a célzási sebesség). Sajnos előbb betöltünk, mint hogy teljesen beszűkülnénk.

Érdemes megvárni, hogy teljesen beszűküljünk, különben sokat lő mellé. A lőszer mennyiségével nem lesz gond, összesen 100 db fér el a tankban. Ez elég sok, így sajnos túl közel helyezkednek el egymáshoz, de erről később. Én 80/20/0 felállással alkalmaztam. Lehet több prémiumlőszert is rakni bele, de egyrészt én nem szeretem a goldot ész nélkül használni, jobban szeretek gondolkodni, másrészt ha nagyon rossz MM-et kaptál, és mindegyik goldot el kell lőnöd, akkor még nyert csata esetén és prémfiók mellett is 20-30k mínuszra számíthatsz. Jogosan merül fel a kérdés, hogy ez miért van így? Egyrészt ahogy korábban említettem, elég drágák a prémiumlőszerek, másrészt kicsi az alfa. Ugye XP-t és kreditet a játékbeli teljesítményünk alapján kapunk, mely több dologból tevődik össze, de főleg a sebzésből és a sebzés hozzájárulásból. Na már most, ha kicsi az alfánk, akkor kevesebb sebzést viszünk be 1-1 lövéssel, tehát kevesebb kreditet is kapunk érte a játék végén. Marad tehát a másik megoldás, hogy spotolunk (ebben nagy segítségünkre lesz, ha felszereléssel/skillel megnöveljük a látótávunkat, amennyire lehetséges), és várjuk, hogy a csapat lője aki felvillan. Sajnos ez nagyon sok esetben nem sikerül a többi 14 játékosnak, hiába is jelzed előre, merre fogod villantani a tankokat. Szóval nyugodtan lehet több goldot is betárazni, de akkor utána jó sokat kell farmolni, hogy visszahozd az árát. Én repeszrombolót egyáltalán nem viszek, mégpedig azért, mert sokkal kisebb átütéshez csak +10 sebzés járul. Egyszerűen nem éri meg kockáztatni, hogy a 29 mm-es átütés nem viszi át az adott tank papír részét. Illetve az RNG sokkal többet számít, tehát könnyen előfordulhat, hogy AP-val többet sebzek bele, mint HE-vel, még akkor is, ha a repeszromboló átüti. Annyi előnye lehet, hogy a repeszromboló könnyebben üthet ki belső modult/legénységet, de szerintem nem éri meg a kockázatot, hogy ne üsse át, és alig sebezzek bele valamit.

A többi hatossal meddel összehasonlítva az A-43 büszkélkedhet a legnagyobb DPM-mel (természetesen csak ha az 57 mm-es van rajta), tehát 1v1-ben pofozkodhatunk bátran. Sebzésben viszont, bármilyen meglepő, az utolsók vagyunk, tehát mindenki nagyobbat üt nekünk, mint mi neki. Ergo a csiki-csuki csak erősen ésszel ajánlott játékstílus. Viszont ha delikvenssel egyszerre lőjük el magunkat, akkor nyugodtan lőjünk még egyet, így máris jobban jártunk, mert kevés hatos mednek van 170-nél nagyobb alfája (konkrétan hatnak a 31-ből). Alapátütésben szintén utolsók vagyunk, prémiumlőszerünk pedig az átlag kellős közepén helyezkedik el. Illetve a pontosságunk is nagyon jónak minősül, a hatos medek többségének 0,35-0,38 körüli a pontossága.

A tanknak nincs nagy ágyúsüllyedése, konkrétan -5 fok (olyan érzés, mintha kínai tankban ülnénk), míg a csövet 25 fokban képes felemelni. Sok esetben sajnos kevés a gundep, gyakran ki kell menni teljesen egy domb tetejére, hogy lőni tudjunk. Megoldás erre a kellemetlen helyzetre, ha a popsikánkkal megyünk fel a dombra, és akkor máris szereztünk 25 fok gundep-t. Csak ha gyorsan el kell tűnnünk, ne felejtsük el, hogy fordítva állunk éppen. Kellemetlen tud lenni, ha elfelejtjük.

Az ágyú soft statjai elég jók, menet közben kb. 100-150 méterről autoaim-mel elkezdhetünk lövöldözni, sok lövés találni fog. És ha mégsem, akkor 2 másodpercen belül megy a következő, semmi gond :) Játékstílus miatt a Cromwell-lel hasonlítottam össze a menet közbeni szórást, "csöppet" jobban vagyunk nála. Látszik, hogy az A-43 egy orosz tank.

Torony

A torony 75/75/75 mm páncélzattal van ellátva. A torony széle képes lepattanókat generálni, azonban a bal oldalán van egy szép nagy kupola, aminek az alja és a teteje 60 mm-es, míg középen egy vékony sávban 120-180 mm közötti a páncélzata. Nem vettem észre, hogy onnan sikerült volna pattintani, de bármi elképzelhető. Az összes normál tier 6-os mednek 360-370 közötti a látótávja, melyből mi sem lógunk ki (360m), míg a rádiónk hatótávja 547,5 méter. A torony 50,06 fokot fordul másodpercenként, ez bármire elegendő.

Felépítmény

Hivatalosan 60/45/40 mm páncélzattal van ellátva. A döntéseknek köszönhetően a valós páncélzat a frontján kb. 85-90 mm-es, tehát csak az nem lövi át, aki nem találja el. Ha nagyon élesen befordítjuk, akkor tud pattintani a test hátsó része, mert nem tudják overmatch-elni, de a test elején van egy rész, amit bármikor átlőnek, nem lehet annyira dönteni a tankot. Ez a rész döntve is kb. 80-90 mm-es, és ez az a rész, ahol a tank teste hirtelen kicsit szélesebb lesz. Azt nem tudom, miért nem eleve ennyivel szélesebbre tervezték az orosz mérnökök, de fogjuk rá, hogy háborúban nem értek rá mindenre figyelni. Úgy tudjuk a legjobban használni a páncélját, hogy amikor teljes sebességgel robogunk, akkor mindig riszáljuk a tankunkat, egyik pillanatban picit jobbra, utána picit balra. Így kialakulhatnak olyan részek, amik autopattanóként működnek, és az ellenfél nem képes stabilan becélozni minket.

Felfüggesztés

Az alaplánc is elbír minden fejlesztést, ezért utolsónak hagyhatjuk. A fejlesztett papucs 45,89 fokban képes fordulni, a teir 6-os medek közül az A-43 fordul a leggyorsabban, a talajellenállása pedig 0,77/0,86/1,63. No kérem szépen, a Chaffee-nek azonosak az értékei a kemény és a puha talajon, míg közepes talajon a Chaffee-nek 0,86 az értéke, tehát még rá is verünk! Persze a Chaffee jobban tud flankelni, mert sokkal szűkebb körben tud megfordulni, és jobb a LE/t aránya is, de akkor is bámulatos a talajellenállása. Ha rárontunk egy heavyre, akkor lehet akármilyen tier-beli, ha nem tud nekitolatni valami szilárd, és kellően nagy fedezéknek, akkor tésztaszűrővé változtatjuk minden további nélkül. És azért írtam, hogy nagy fedezékhez, mert olyan gyorsan tudunk körözni körülötte, hogy akár egy kisebb sziklát vagy tankroncsot is meg tudunk még fordulni úgy, hogy közben a heavy ne tudjon ránk fordulni.

Az álcaértékünk 12,14/9,13/3,23, mely az átlagnak megfelelő. 

Motor

Fantáziadúsan V-5 a beceneve (itt volt idő kifejleszteni, nem úgy, mint a valóságban :). Előre 55 km/h-val tudunk menni. Tier 6 medek közül a hetedikek vagyunk a top sebesség alapján, tolatni 20 km/h-val vagyunk képesek, ahogy a legtöbb 6-os med is. Viszont most jön a lényege, nevezetesen a lóerő/tonna. Ez felszerelések nélkül 22,14 LE/t. Ennél egyedül a Cromwell B (23,4) és a Cromwell (23,27) rendelkezik jobb értékkel. Rajtnál szó szerint szinte kirobbanunk. Érződik, hogy nem egy light tank, de azt is érezzük, hogy semmi páncél, ezért a fő erősségünk a sebességünk. És ezt jól ki kell használni. Ennek köszönhetően sokszor lehet vele spotolni, főleg ha nincs light tank, esetleg csak egy van, de ő se azt csinálja, amit kellene. Szóval érdemes megnövelni a látótávunkat, amennyire csak lehetséges.

15% esélye van a gyulladásra a motornak, én ezt érzésre inkább 20%-nak mondanám. A tank 27 tonnát nyom. Nálunk csak a svéd és a cseh medek könnyebbek a hatosok versenyében, szóval csak és kizárólag lightokba szabad belemenni, és azok is lehetőleg kisebb vagy azonos szintűek lehetnek, mint mi, Kivéve a franciákat, nekik nyugodtan szabad, sőt a tárjuk miatt kötelező is nekik menni. Érdekes adalék, hogy az AMX 12t a táron belül 2,5 mp alatt tölt újra, míg mi ugye 2 mp alatt lövünk – persze neki nagyobb az alfája, de akkor is vicces :D

Modulérzékenység

Nos, ez a tank rendkívül modulérzékeny. Nem kifejezés, hogy mennyire. A bekapott lövések közül minden második-negyedik elvisz egy modult, de nem ritka az egy lövésből kapott több modulsérülés sem. Ugye említettem, hogy rendkívül sok lőszer fér el a viszonylag kis tank testében. Nos, ennek egyenes következménye, hogy minden oldalról képesek vagyunk ammorack-t kapni. A modulsérülések közel fele az ammo-t érinti sajnos. Az ammorack HP-ja 140, ami annyit jelent, hogy akinek nagyobb 140-nél az alfája – tankok többsége, akikkel találkozhat – az képes rögtön egy lövéssel kiszedni full hp-ről. Sajnos ez gyakran meg is esik. Én 118 csatát játszottam vele, mire sikerült ráraknom a 3 GM-et, és két kezemen sem tudom összeszámolni, hányszor szedtek ki ammo lövéssel full hp-ról. Volt olyan, hogy találkoztam egy Emil I-gyel, aki hármat már lőtt, én full hp-n voltam, gondoltam ráugrok, egy lövést be tudok szedni, cserébe kiszedem míg újra táraz. Egyet lőtt rám, és persze dobtam is a tornyomat tőle – köszi Murphy. Utoljára akkor robbantottak full hp-ról, amikor 94% körül volt a GM-om. Nem voltam ideges...

Ezek mellett gyakran tudják gyújtani, a toronyforgató mechanizmust is gyakran lövik pirosra, a motor is közkedvelt célpont a kóbor lövedékek számára. Ritkán ugyan, de megesik az is, hogy magát az ágyúcsövet lövik el sárgára, de vörösre még nem sikerült egyszer sem. Néha kiszedik a rádiót is és kupolalövés esetén a periszkópot sem kímélik, csak hogy teljes legyen a felsorolás.

Legénység közül a töltő a közkedvelt célpont, rögtön utána a sofőr. Őt követi a lövész, majd a rádiós és a parancsnok az utolsók.

Tehát elmondható, hogy ami ebben a tankban jó – DPM és mobilitás – azokat a modulokat/legénységet szedik ki a legtöbbször.

Ajánlott játékstílus

Ugyanaz, mint az elődje, a T-34 esetében. Egyfajta hibrid a medek és a lightok között.

Lightnak nem elég nagy a végsebessége és a LE/t is picit alacsony, illetve az álcaértéke sem az igazi, mednek kicsi az alfája, az átütése, a páncélja egyáltalán nem megbízható sehol a tankon, és a kelleténél gyakrabban kap modultalálatot.

Én általában magamra szoktam vállalni a light feladatát, és először megpróbálok spotolni. Ezt követően picit vagy hátrébb húzódok vagy továbbra is a csapat szeme próbálok maradni. Amikor az ellenfél kezd széttagozódni, és a tankok többségének ismerem a helyzetét, akkor jöhet a lerohanom-körbeautózom-szétlyuggatom-eltűnök taktika. Utána keresem a következő delikvenst. Célszerű olyanra rámenni, aki éppen nem ránk néz, mert az tankok többsége egyszer, esetleg kétszer tud belénk lőni amikor rámegyünk. Ha fedezék mögül megyünk vagy éppen ellőtte magát az ellenséges tank, akkor ettől a lehetőségtől is elesik, és jöhet a görcs az ujjunkba.

Ha kemény heavyt rohanunk le, akkor célszerű átállítani a lőszert a csúnya kettesre, minden más esetben elég a 112 pen is. Illetve ha sejtjük, hol vannak a TD-k, akkor odarongyolunk, felvillantjuk őket, a többit pedig a csapatra bízzuk. Miközben a TD-k igyekeznek tolatni, akkor mögéjük megyünk, és a popsijukat kicsit kitágítjuk, "Ray bácsi is tud egy játékot" elven. Az igazán kemény vasakat pedig célszerű meghagyni a csapatnak, és reménykedni, hogy teszik a dolgukat, mert egy KV-4 frontja ellen a 189 pen nem elég semmire, gyakran még az oldalán sem sebezzük, ha nem pont 90 fokban áll nekünk.

Illetve hasznos, ha láncon tartjuk az ellenfelet, 2 mp-es töltésidővel bárkit permatracken tudunk tartani. Ilyenkor az egyedüli problémát az alacsony alfa jelentheti ismét, mert egy KV-4-nek 220, míg egy Löwe-nek 230 a track HP-ja, tehát egész egyszerűen nem ütünk bele akkorát, hogy leessen a lánca.

Aki hozzám hasonlóan megkedveli a gépet, és szeretné rárakni a 3 GM-et, annak jelenleg 100 csatán keresztül kb. 1.500-1.600 sebzés+sebzéshozzájárulás kombinációt kell tartania. Ez a szám ugye folyamatosan változik, de nagyságrendileg ennyivel kell számolni.

Jelenleg nem vagyok klánban, így arról nincs infóm hogy SH-ra viszik-e, de ha a klán 6-os SH-n light/Cromwell felállásban szokott menni, akkor mindenképpen belefér, mert tudja tartani velük a lépést.

Ajánlott felszerelések, fogyóeszközök és legénységi képzettségek

Ajánlott felszerelések

Töltésgyorsító, ventilátor, távcső. Vstab sajnos nem rakható rá. Első kettő egyértelmű, végül távcsövet azért raktam rá, mert lightként is elég sokszor használtam, és sokszor előfordult, hogy 6-os vagy 7-es lightot úgy tudtam spotolni, hogy ő nem spotolt vissza. Távcsővel és ventivel a látótávunk 407,57 m-re nő, ami remekül használható.

Ajánlott fogyóeszközök

  • Kis elsősegélycsomag
  • Nagy javítókészlet
  • Automata tűzoltókészülék

Igazából nem ártana mindenből legalább kettőt magunkkal vinnünk, de egyiket sem lehet kihagyni. Pótellátmány pedig különösen veszélyes, mert valóban mindháromra szükség van.

Ajánlott legénységi képzettségek

  1. 6. érzék + Álcázás
  2. Álcázás + mozgás közbeni pontosságot növelők, látótávot növelők
  3. Javítás/BIA
  4. Javítás/BIA

Bevétel

Nos, ezzel a tankkal sokat nem lehet keresni. Sok esetben nem elég a 112 pen, és olyankor bizony kell a csúnya gold. És még ha csak a lőszerek 20%-a is prémiumlőszer, akkor is mindenképpen mínuszos kört futsz, a kérdés csak az, mekkorát buksz rajta. Ha azonban egy darab goldot sem kell ellőnöd, és nem is kell sokat javítanod, és még sebzel is eleget, akkor prémfiók mellett 10-20k profitra is szert tehetsz, de gyakrabban fogsz bukni rajta sajnos az elején leírtak miatt.

Előnyök és hátrányok

Előnyei

  • ROF
  • DPM
  • Mobilitás
  • Mozgás közben szórás
  • Spotolásra kiválóan alkalmas

Hátrányai

  • Modulérzékenység
  • Alacsony alapátütés
  • Modulérzékenység
  • Különösen drága a prémiumlőszer
  • Modulérzékenység
  • Alacsony alfa
  • Modulérzékenység
  • 5 fokos csőlehajlás
  • Modulérzékenység

Kiknek ajánlott

Szerintem remek tank, én imádom. Akinek tetszett a T-34 az 57 mm-es löveggel, az nyugodtan vegye meg, és élvezze. Ugyanaz, csak mindenből picit több. Picit több hp, picit több mobilitás, picit több lőszer, picit jobb célzási idő, sokkal több modulsebződés.

Videó

A video átalakításáért köszönet Bodzy-nak!


Az elemzést írta: singes_hun

Utoljára frissítve: 2018. szeptember 7. 10:07

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tyrannus9
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="uuee"]Számomra a leggyengébb 6os med amivel eddig játszottam. Persze nem szenvedés (3gm végül került rá), csak minden más med jobb:p[/quote]

    Szerintem tankot nem gyűlöltem még ennyire mint ezt a vackot.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    uuee
    • Tankos
    · 6 éve
    Számomra a leggyengébb 6os med amivel eddig játszottam. Persze nem szenvedés (3gm végül került rá), csak minden más med jobb:p
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    pap32
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Jocek89"]Alapos, igényes elemzés. De személy szerint semmire nem tartom az ilyesfajta mocsok tankokat. Nem igazán normális dolog, ha valamiről úgy tudunk elismerően beszélni, hogy szinte alap dolog a gold. De legalább lenne olcsó, de nem. Erős körrel olyan mínuszt hoz össze, mint nyolcasok alaplőszerel vesztes szar körben. Illetve nyilván elkerülhető mindez, csak skkor le kell mondani a 2-3ezres sebzésről. Én a klasszikus iskola híveként még mindig úgy gondolom, hogy az ilyen az nem tank. Se nem prémium, se nem seal clubber, se limitje nincs. Goldbetárazós funtank a tech treeben, vagy minek hívhatnánk ezt. Én sokmindent elnézek a wg-nek és el is fogok, szeretem a játékot, de az ilyesmi undorító, hogy tier 6os normál tankban goldozni kell a gunmarkokért és a kiemelkedő körért. 6os tankank még nem szabadna vinnie a pénzt. De ez csak némi magánvélemény, köszönjük az elemzést.[/quote]

    Szerintem ez azért nem akkora gáz tank, mert a jó mobilitással sok mindent meg lehet oldani...oldalból meg hátulról már sokkal könnyebben párologtatja a HP-t AP-val is...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jocek89
    • Tankos
    · 6 éve
    Alapos, igényes elemzés. De személy szerint semmire nem tartom az ilyesfajta mocsok tankokat. Nem igazán normális dolog, ha valamiről úgy tudunk elismerően beszélni, hogy szinte alap dolog a gold. De legalább lenne olcsó, de nem. Erős körrel olyan mínuszt hoz össze, mint nyolcasok alaplőszerel vesztes szar körben. Illetve nyilván elkerülhető mindez, csak skkor le kell mondani a 2-3ezres sebzésről. Én a klasszikus iskola híveként még mindig úgy gondolom, hogy az ilyen az nem tank. Se nem prémium, se nem seal clubber, se limitje nincs. Goldbetárazós funtank a tech treeben, vagy minek hívhatnánk ezt. Én sokmindent elnézek a wg-nek és el is fogok, szeretem a játékot, de az ilyesmi undorító, hogy tier 6os normál tankban goldozni kell a gunmarkokért és a kiemelkedő körért. 6os tankank még nem szabadna vinnie a pénzt. De ez csak némi magánvélemény, köszönjük az elemzést.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
    • Tankos
    · 6 éve
    Kedvet csináltatok hozzá. Még páfrány koromban gyorsan átugrottam, de visszaveszem, hogy újra értékeljem a dolgot.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Nortonor
    • Kiképző
    • Tank elemző
    · 6 éve
    [quote name="xdman91"]Sziasztok!
    Köszönöm elsődlegesen az elemzés sajnos pont egy napja adtam el ezt a tankot. Esetlegesen erről az ágról A-44, Obj-416-ról kérhetek elemzést??[/quote]
    Az A-44-et és a 416-ot valószínűleg változás fogja érni, ha az új 430 ág átmegy a supertesten, úgyhogy én ezekkel a helyedben nem kapkodnék. A 416-tal van már néhány csatám és úgy tetszik is, ha túléli a következő patchet lehet összedobok róla addigra valamit. Ha nem más egy emlékelemzést, olyan még úgyse volt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    phurges00
    • Tankos
    · 6 éve
    A44 egy katasztrófa... 90%ról nem tudok túlmenni a 3GM-hoz. Egy csomó lövésről lemaradok amiatt, hogy nincs lövegsüllyedés és mocorogni kell, hogy elhelyezkedj a tankkal.

    Ehhez képest az A43 az Orosz Cromvell , szerintem jobb nála. Pontos, menet közben is kicsi a szórása a kis gunnal. Alig marad le sebességben a Cromitól. Döntött páncél és jó torony forma.

    Gold kellhet bele, na és aztán... én rápingáltam a 3 jelet, mert szerintem megérdemli.

    [img]https://kephost.com/images/2017/11/08/shot_508.jpg[/img]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Gomezz007
    • Tankos
    · 6 éve
    A videó meggyőző! Még prémiummal is -13e!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bodzy
    • VIP
    · 6 éve
    [quote name="szkzs76"]Nem tudom, hogy kinek a replay-e alapján készült ez a videó, de az azért elég érdekes, ahogy a videóban 5:52-nél bekapcsolja az auto-aim-ot! ;-)
    És ugyanezt láthatjuk 7:50-nél is! Ez tuti nem az ingame autoaim![/quote]

    Köszönjük az észrevételt, :taps: csak a tisztán látás végett, nem jól tudod a dolgokat. ;-)
    1. 5.50-nél elötte kb egy másodperccel bevillan a tank körvonala, tehát a rálátás meg volt nem mindig azonnal mondja be hogy ráraktad, ... van amikor 2-3 seccel késöbb, ha közben löttél és találtál bekaptál egy modul sebző lövést stb
    2: 7.50-nél meg teljesen hibátlanul rárakta ott mi is a problémád??? :wb:

    azt hiszem megint kell egy oktató videót csinálni ebből a témból :talking2:

    [quote name="xdman91"]Sziasztok!
    Köszönöm elsődlegesen az elemzés sajnos pont egy napja adtam el ezt a tankot. Esetlegesen erről az ágról A-44, Obj-416-ról kérhetek elemzést??[/quote]

    hátha valaki bevállalja....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    xdman91
    • Tankos
    · 6 éve
    Sziasztok!
    Köszönöm elsődlegesen az elemzés sajnos pont egy napja adtam el ezt a tankot. Esetlegesen erről az ágról A-44, Obj-416-ról kérhetek elemzést??

Legfrissebbek a szerzőtől: singes_hun