Jelenleg 1449 vendég és 13 tag online

2017. november 12., vasárnap 12:00

FV4005 Stage II bemutató (by MrScheff)

Írta:
Értékelés:
(21 szavazat)

Utoljára frissítve: 2017. november 12., vasárnap 07:56

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#3 PaganMaga 2017-12-28 13:37
Most vettem meg azt a csodát, gondoltam tájékozódom kicsit, mielőtt felcuccolom, így futottam bele Scheff videójába. Nos, nem vagyok nagy szakértője a témának, de ennyi marhaságot, ami az első 10 percben elhangzik még nem hallottam embertől, aki valamennyire is ismeri ezt a játékot. Ha arra akarod használni ezt a tankot, hogy 10 meccsből egyszer sikerüljön bemákolnod egy oneshotolt 8-9-es tankot, akkor csináld úgy, ahogy Scheff mutatja. Drága lesz, de ha úgy érzed, hogy a ritkán előforduló katarzis megéri, akkor csináld.

Egy tízes tanknál, ahogy a videóban is látszik, elég alap, hogy minimum a harmadik skill-t húzd a legénységen, ezen a ponton, mintegy mellékesen megjegyezni, hogy amúgy, esetleg, netalán a BiA hasznos skill, elég röhejes. Hogy a videóban említett skill-ek, mint a sima utazás meg a kuplung égető hamarabb van fent, mint a BiA, az egy akkora faszság, amit ritkán örökít meg ember videón. BiA, álca (parancsnokon 6. érzék) és a harmadik skill menjen a lövések pontosítására és a látótáv növelésére. Megspórolod vele a pudingot, vagy ha használod, akkor tényleg segít 20k-ért, nem csak kompenzálja a BiA hiányát.

A másik marhaság a 3 AP+17 gold ammo kombó. Nyilván faszaság és vétek lenne kihagyni a baszott nagy sebzéseket, így kell bele az arany lőszer, de kurvára nem ennyi. A tank jellegéből adódóan nem a frontvonalban fogsz partizni, hacsak nem egylövéses yolo-menet a cél, szóval a csata első felében hátul, megbújva próbálkozol. Sok szerencsét a 230-as pen-hez 300+ méterről egy tízes csatában egy 0,38-as ágyúval, ami 20+ mp-ig tölt. Van rá esély, talán érdemes is kihasználni, de azért add meg magadnak a lehetőséget, hogy választhass a maptól, csapattól, ellenféltől függően. A csata második felében, ahol már előrébb mozoghatsz, ha úgy adódik, már leharcolt tankokkal fogsz összefutni, szóval kurvára nem fogod tudni kihasználni a baszom nagy sebzésedet, cserébe buksz 80 mm átütést és nem kevés kreditet. Szóval 15 AP és 5 gold a helyes megfejtés, így ha olyan a map és az MM, akkor kezd golddal, de a végjátékban sokkal inkább a 310-es penre lesz szükséged, mint az 1700-as sebzésre a 1000 hp-s tankok ellen. 10+10 is jó, úgy sem egy golyószórót hajtasz, szóval van és marad ebből is, abból is.
#2 Scheff 2017-11-12 16:22
Sima XVM: http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/75-xvm-mod
#1 VonHunor 2017-11-12 15:42
szia!

érdekes értelmes összeszedett videó köszönöm!
milyen addont használsz ami olyan szépen mutatja a stattjaidat?
tudnál adni egy nevet és egy linket hozzá?
müködik a jelenlegi verzióval is?
előre is köszönöm.

WOTINFO TV KÖVETKEZŐ ADÁSIG MÉG:

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Aktuális akciók, események

Cikk hozzászólások