Jelenleg

19
látogatónk van

2017. november 22. 06:53

0.9.21 - Brit páncélvadászok

(15 szavazat)
27 hozzászólás

A brit torony nélküli TD-k jelenleg igen alul értékeltek gyenge páncélzatuk miatt. Ezt a régóta fennálló problémát az általános fejlesztési fa átdolgozások részeként kívánjuk orvosolni azáltal, hogy megnöveljük páncélozottságukat és ezáltal védelmüket.

Miért változtatunk?

Az FV215b (183) vonalán lévő TD-k képesek arra, hogy kiváló ágyúikkal az erősen páncélozott ellenfeleket is visszaküldhessék a garázsba vagy csak hogy a csapatot támogassák a frontvonalból. A kiváló DPM (tier V-ben 2.000?!), a remek tűzgyorsaság és a könnyű ágyúkezelés így megfelelően kompenzálja gyenge mobilitásukat. Azonban ezt a nagyszerű összképet teljesen elrontja "jelképesnek" mondható páncélzatuk. Bár páncélzatuk papíron igen masszívnak tűnik, de mindannyian tudjuk, hogy a dolog ennél jóval árnyaltabb. Ha volt ilyen tankod, biztos megtapasztaltad gyenge pontjait, példának okáért a parancsnoki kupolát, amit boldog-boldogtalan ismer és be is lő. A 0.9.21-es azonban verzióval visszatereljük ezeket a TD-ket a helyes irányba, a bokorban kepmelésről az aktív támadó-támogató taktikák világába.

rt1.jpg
rt2.jpg
rt3.jpg
rt4.jpg
rt5.jpg
rt6.jpg
rt7.jpg
previous arrow
next arrow
rt1.jpg
rt2.jpg
rt3.jpg
rt4.jpg
rt5.jpg
rt6.jpg
rt7.jpg
previous arrow
next arrow
Exit full screenEnter Full screen

Mi változik?

Az AT-2 elég félelmetes ellenfél masszív páncélzatának köszönhetően, hisz a tier VII alatti ellenfelek nem igazán tudnak mit kezdeni vele. Ezért csökkentettünk némileg a front, hátsó és oldalsó lemezek vastagságán.

Az AT-8 jobb oldalán lévő nagy, vékonyan páncélozott részt rendkívül könnyű volt átütni, még az alacsonyabb tierű ellenfeleknek is, és akkor a kupolákról még nem beszéltünk. A 0.9.21 megszünteti ezt az ordító gyenge pontot és a kupoláknak is plusz védettséget ad majd.

Az AT-7 és AT-15 esetében volt némi esély a frontból érkező lövedékek lepattintására, de ilyen esetekben inkább az ágyújukat vagy a kupolájukat vette célba az ellenfél. Ezért megnöveltük ezen gyenge pontok vastagságát ezeknél a tankoknál is, hogy felkészítsük őket egy aktívabb szerepkör betöltésére.

A gyenge front és vékony lövegpajzs a Tortoise-t is könnyű célponttá tette a tier IX-X-es tankok számára. A frissítéssel mindkét gyengéjét megszüntetjük és vastagabb tetőlemezzel is ellátjuk a tankot, azonban kupoláját megtartjuk egy sebezhető résszel a közepén.

A Churchill GC ugyancsak igen alul értékelt tank, alacsonya alfa sebzése és tierjében alacsonynak számító átütése miatt is. A visszajelzések után azonban átemeltük a 32 fontos ágyú paramétereit, minek köszönhetően mind az alfa sebzés, mind az átütés megnőtt némileg, a DPM azonban nem változott meg.

Miért cseréljük le a Halálcsillagot?

Vitathatatlanul a játék egyik legkellemetlenebb pillanata, mikor a 183-as ágyúcső épp ránk fókuszál. Ettől függetlenül Az FV 183 egyszerűen nem illik ebbe az ágba, már csak forgó tornya miatt sem. Helyét az FV217 Badger veszi így át, de erről sokat olvashattatok már itt.

A csere részletei:

  1. Az FV215b (183) le lesz cserélve az FV217 Badger-re a 0.9.21-es verzióval.
  2. Ha a 183 a garázsodban áll a verzióváltás pillanatában, a Badger ingyen bekerül a garázsodba és a 183-at is megtarthatod, mint egy speciális tier X-es tank.
  3. A 183 legénysége át lesz képezve a Badger-re és bekerülnek a barakkba, illetve mivel utóbbiban eggyel kevesebb fő ül, ezért az kap még egy 100%-os plusz rádióst is.
  4. A 183-on lévő XP is átkerült a Badger-re, ahogy az álcafestések, emblémák és feliratok is.
  5. A 183-on lévő jutalom álcafestések, emblémák és feliratok bekerülnek a depóba, ahogy minden felszerelés, fogyóeszköz és lőszer is.
  6. A statisztikák, kiválóság jelek és tank ász jelvények a 183-on maradnak.
Utoljára frissítve: 2017. november 22. 08:09

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    uzsee
    • Tankos
    · 6 éve
    AT15-re rá is fér a páncél. Azzal tolom most sokat és a géppuska tornyot, a tetejének a ferde részét és a lövegpajzsát is előszeretettel lövik be akár még 3-400 méterről! Van hogy egymás után háromszor is ugyanaz a tank lövi be ekkora távról. Az viszont sajnálatos, hogy a sebességét nem akarták növelni... Kb megebédelek mire eljut bárhova is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    luperator
    • Tankos
    · 6 éve
    Én az AT-8-nál tartok. Sajnálom, hogy nem lesz meg a 183,a Badger mellett elfért volna mint másik T10, aztán ki mire akar, arra gyúr rá.

    A frontpáncéllal semmi bajom a gyenge pontjaival annál inkább, fele akkora kupola és +5km/h nekem elég lett volna. A japán behemótok otthagynak, ha elindul a csata.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Solinari
    • VIP
    · 6 éve
    [quote name="Pistike_RO"]Sziasztok. Idézem : "Röviden, ebből a buffból, max a torta fog tudni kamatoztatni valamit, a többi meg ugyanolyan vacak lesz, mint eddig volt." , " de ezt a Badger-t, jelenlegi állapotában, normális ember nem engedné ki a live szerverre..." .Miért lenne ez jobb mint a csillagromboló mely 100 csatából mondjuk kb.1-re ha visszaemlékszel és a többin keseregnél mert a játékban 60% a lövéseknek lánctalpsebzést okoz , meg ha latod hogy kupolát ,motorházat frontpáncélt sebeztél ?..lánctalp Átlag sebzés az 500-700 volt max és vártam 23 másodpercet egy új lövésre... Ezért adtam el a 183-at és most miért vegyem vissza , mert jön ez a Badger ? Sebesség: nulla;fordulás : nulla; álca :nulla ;ágyú :ennyi az egészből mint TD ,csak ez nem elég . Hozza hasonló (mondjuk) az STRV103B amelyet fele áron lehet fejleszteni és van :sebességje,álcája...és ágyúja.Jó bulit tovább is,sziasztok.[/quote]
    Nézted te azt a nulla ágyút?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ______Pistike______
    • Tankos
    · 6 éve
    Sziasztok. Idézem : "Röviden, ebből a buffból, max a torta fog tudni kamatoztatni valamit, a többi meg ugyanolyan vacak lesz, mint eddig volt." , " de ezt a Badger-t, jelenlegi állapotában, normális ember nem engedné ki a live szerverre..." .Miért lenne ez jobb mint a csillagromboló mely 100 csatából mondjuk kb.1-re ha visszaemlékszel és a többin keseregnél mert a játékban 60% a lövéseknek lánctalpsebzést okoz , meg ha latod hogy kupolát ,motorházat frontpáncélt sebeztél ?..lánctalp Átlag sebzés az 500-700 volt max és vártam 23 másodpercet egy új lövésre... Ezért adtam el a 183-at és most miért vegyem vissza , mert jön ez a Badger ? Sebesség: nulla;fordulás : nulla; álca :nulla ;ágyú :ennyi az egészből mint TD ,csak ez nem elég . Hozza hasonló (mondjuk) az STRV103B amelyet fele áron lehet fejleszteni és van :sebességje,álcája...és ágyúja.Jó bulit tovább is,sziasztok.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    treffhetes10
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="pap32"]S szerinted mennyi idő, míg "a statisztikák azt mutatják, hogy túl jól teljesít", s érkezik a szokásos balansz? :troll2: [/quote]
    Remélem azután, hogy azzal talán meglesz a TD-15. :P
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    D00M
    • Tankos
    · 6 éve
    Pedig az tudott lenni, nekem azzal lett meg az első Radley medálom, plusz nagy kaliber, acélfal, és a többi. Okosan használva, remek tank az AT 2, csak ugyanaz jellemző rá, mint a KV 4-re, a VK 100-ra, vagy a japcsi nehezekre. Vagy egy magatehetetlen, partra vetett bálnának érzed vele magad, vagy egy áthatolhatatlan faltörő kosnak. :-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bandras32
    • Tank elemző
    · 6 éve
    Az AT-2 mint félelmetes ellenfél!!!!!!!!!!??????????? :w00t: :w00t:
    Idióták! :izmena:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    D00M
    • Tankos
    · 6 éve
    A tier 7 alatti ellenfelek, nem tudtak mit kezdeni az AT 2-vel? Komolyan, melyik játékkal játszanak ezek? Anno a T-150-el, már annak idején is átlőttem simán lövegpajzson át, még csak gold sem kellett hozzá. KV-1 is simán vitte, hála a közelről könnyen ellőhető kupolának. AT 2-vel pedig bőven rá voltál kényszerítve arra, hogy közel menj, mert az ágyúja marha pontatlan, kis kaliberű, és emiatt rengeteget veszít az átütéséből, ha távolról lövöldözöl vele.

    AT 7, 8 már másabb tészta, azok frontra így se lesznek valók. Nincs se ágyúsüllyedésük, se ágyú emelkedésük, se vízszintes kitéríthetőségük, plusz oldalágyúsok. Nyílt terepen, ugyanúgy halottak lesznek, ahogy eddig.

    Az AT -15 legnagyobb baja, hogy ugyanúgy ahogy az AT 2-nek, a lövegpajzsa annak is weak spot. Kupolákat nem is szoktam sohase lőni, mert felesleges, ha szembe áll veled, célozd az ágyú környékét, és jó eséllyel nem csak sebzed, de egyben az ágyúját is vörösre lőheted.

    Röviden, ebből a buffból, max a torta fog tudni kamatoztatni valamit, a többi meg ugyanolyan vacak lesz, mint eddig volt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MegaJani
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Hunyadi_Loveszdandar"][quote name="Serious_Threat"]Nem azért, de ezt a Badger-t, jelenlegi állapotában, normális ember nem engedné ki a live szerverre...[/quote]
    Túl sok a gyenge pont a fronton és még nyamvadt dpm sincs...
    :troll2:[/quote]

    Nullás töltésidőt! :troll2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hunter9956
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Serious_Threat"]Nem azért, de ezt a Badger-t, jelenlegi állapotában, normális ember nem engedné ki a live szerverre...[/quote]
    "Dörömbölni" kell a WG fórumán, az fv4005-öt is visszanerfelték.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.