Jelenleg

22
látogatónk van

2017. december 2. 20:52

Hová is tűnt rosszpenz?

(92 szavazat)
31 hozzászólás

Szeretted rosszpenz videóit? Mostantól arcot, értsd: embert is társíthatsz hozzá. A WOT-on már túllépett ugyan, de ha érdekesnek találod a fenti videót, nyomj egy követést a csatornájára ;)

Utoljára frissítve: 2017. december 2. 21:04

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Aranyhorda
    • Tankos
    · 6 éve
    Nagyon sajnálom, de tiszteltem az őszinteségedet! Sok sikert a filmezéshez! :taps:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kharon00
    • Tankos
    · 6 éve
    Minden jót!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mikszi67
    • Tankos
    · 6 éve
    Sok sikert rosszpénz, hajráá
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    rosszpenz
    • VIP
    · 6 éve
    Szervusztok!

    Csodálkoztam miért szárnyal a vlog nézettsége, aztán mikor Jacktor kommentelt alá, sejtettem, hogy sunyiba kitette ide!

    Kösz mindenkinek a jó szavakat itt is, ott is és a feliratkozásokat is! Voltak olyan fetisiszták, akik állítólag miattam követték a csatornát, szóval nekik jó hír, hogy én ezután is ott leszek, csak mással.
    Sok olyan tényezője van az életemnek, amiről lesz majd még szó, de most még korai róla beszélni, ezért legyen elég annyi, hogy ami a wotot illeti: amikor először abbahagytam azért tettem, mert függőség volt, most meg azért, mert egyszerűen nem láttam már benne semmilyen perspektívát se fejlődés terén, se olyan téren, ami a kreativitásomat kiszolgálná. Kb olyan volt, mintha egy festőnek csak csendéletet lehetne festeni, egy zenésznek állandóan csak liftzenét játszani, egy fotósnak csak gemkapcsot fotózni, meg Kovinak csak kisemberpornót forgatni. (Ez elég PC így? )

    Úgyhogy mondjuk úgy kiléptem ebből a keretből egy tágasabb világba, meglátjuk mi sül ki belőle. Az egész wotinfo egyébként szépen alakul, le a kalappal! Jó a csapat és egyáltalán nem kizárt, hogy találkozunk még személyesen valamilyen wotinfo rendezvényen, szívesen kooperálok bármilyen kreatív projektben!

    Üdv,
    rosszpénz
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    sfefe
    • Tankos
    · 6 éve
    Sajnalom, hogy abba hagyod...
    Csak a Te videoidat neztem...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bicskeiz
    • Tankos
    · 6 éve
    Kár is, mert tetszettek a wot-os videóid, meg nem is, mert remélhetőleg találtál egy minden szempontból jobb elfoglaltságot. Sok sikert hozzá!
    Mindenesetre rajtam ne múljon semmi, feliratkoztam, kíváncsian várom a videókat!
    Egy megjegyzést had tegyek: lehet, hogy másnak nem zavaró, de szerintem jobb lenne, ha a beszéd, és a zene között nem lenne ekkora hangerőugrás.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    KUF
    • Tankos
    · 6 éve
    Szerintem nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy egy igazán egyedi, sajátos stílusú és nem utolsó sorban népszerű videóssal lesz szegényebb a magyar Wot közössége. A döntése viszont érthető.
    A videói "titka" talán abban rejlett, hogy egy teljesen átlagos embert láthattunk játék közben, aki épp úgy lehetett én, a szomszéd srác, a dolgozó apuka meló után, vagy akárki más, aki játszik a Wot-al. Randomban őt is szivatta az MM, az RNG, a csapattársak. Volt, hogy ő maga nem volt a toppon és halmozta a hibákat. Tudott örülni egy sikeres körnek, tudott dühöngeni és káromkodni egy-egy elrontott lövés, vagy meccs után. És nem szégyelte ezeket az emberi tulajdonságokat a szemünk elé tárni, mert valljuk be, mindnyájunknak van/volt ilyenben része.
    Ez az átlagos ember viszont átlagon felül játszotta a Wotot, amivel sokakat motivált, köztük engem is. Komolyan mondom, a már szinte unalomig ismert pályák, (tipikus spot és td bokrok, heavy dühöngők. stb...) a videói hatására szinte megújultak számomra és különböző tankosztályokkal olyan új helyeket fedeztem fel rajtuk, amelyekre korábban nem gondoltam volna.
    A videói abszolút példaértékűek, a "Mi Fán terem..." sorozatot pedig kötelezővé tenném minden kezdőnek és nem kezdőnek egyaránt, aki egy kicsit komolyabban szeretne foglalkozni a játékkal. Én is, mint egy átlagos játékos, rengeteget tanultam, hasznosítottam a tudást Rosszpénz "útmutatásai" alapján.

    Ahogy alább is írták a "Rosszpénz Brand" egyfajta garanciát jelentett a Wotban, így kívánom neked, hogy a további terveidben is sikerüljön egy ilyen minőséget létrehozni. Minden jót, remélem megtalálod a számításaid és az örömöt! :shaking: :thx2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Nortonor
    • Kiképző
    • Tank elemző
    · 6 éve
    Tetszik ez a váltás, remélem örömöd leled majd benne és akkor minden rendben lesz. Kíváncsian várom az új tartalmakat ezen és a másik csatornán is.

    A vezetésről meg csak annyit, hogy érdemes megfogadni azt amiről Rosszpénz beszél, én sajnos a saját bőrömön is tapasztaltam már. Rossz érzés végignézni ahogy elhaladsz egy árokba borult vagy összetört autó mellett, de még rosszabb amikor te vagy a szenvedő alany, megviseli az embert.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Varacskos
    • Tankos
    · 6 éve
    Mi van meghalt valaki??? Továbblépett egy olyan dolog felé amiben érzése szerint jobban kiteljesülhet és boldogabb lehet az élete mint a wot-tal, ennek örülni kellene urak nem gyászbeszédeket tartani. Szóval kiváló ügynők volt, de nem bukott le csak pályát váltott ("probléma megoldó" lett :P ).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Maustiger
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Snoke"]Sok sikert BadMoney! (legközelebb vajat is kenj a kenyérre a lekvár alá) :troll2:[/quote]

    És reszelj sajtot a tetejére! És egy javaslat ne az autódban csináld a videókat, mert az is egy veszélyforrás, mert eltereli a figyelmedet és úgy jársz mint a kamionos!
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.