Jelenleg 604 vendég és 23 tag online

2017. december 07., csütörtök 06:43

Napi adventi ajánlat + küldetés: December 7.

Írta:
Értékelés:
(28 szavazat)

Napi adventi küldetés - AKTIVÁLNI KELL!
Cél
Nyerj meg 5 csatát
Jutalom
30.000 kredit
Korlátozás
Naponta 1x teljesíthető

Küldetés aktiválása: Raktár → Akciók → Adventi naptárnál "Tovább az ajánlathoz"

Utoljára frissítve: 2017. december 08., péntek 05:40

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#46 HUNterRichie 2017-12-07 23:04
Defender mikor lesz? :troll2:
#45 DzsoZee34 2017-12-07 21:18
Már csak az kellene, hogy ne fagyjon be az adventi naptár betöltésénél teljesen, csak a homokóra megy... Van ötlet, hogy mit lehetne ellene tenni?
#44 MegaJani 2017-12-07 18:58
Megint Fury? Most volt néhány napja... :gandalf: :troll2:
#43 _Aerol_ 2017-12-07 18:49
Én csak azt nem értem miért vesz valaki 7-es tankot?
Még az elején én is vettem párat, de elég régóta csak porfogók a garázsban.
#42 uzsee 2017-12-07 17:55
Idézet - Kazmerka:
Idézet - opzozi:
Idézet - Kazmerka:
Idézet - opzozi:
Én meg azt nem tudom megérteni, ha valakit ennyire frusztrálnak a dolgok, hogy miért nincs ez meg az, és különben is nagy rakás ... minden, akkor mi a túróért játszik még a játékkal?? :troll2:


Ezt most nekem címezted? Mert akkor válaszolok, nem OFF-olok feleslegesen...


Úgy általánosságban írtam.


Ha így "általánosságban" értetted, akkor OFF-olnom kell, mert ebbe a kategóriába beleértem magamat is.

Én úgy látom, hogy alapvetően két fő játékostípus létezik: az egyik, aki szeretné élvezni a játékot, és megtesz érte minden tőle telhetőt. A másik meg az, aki sz*rik bele, feljön, mert nincs más dolga, és a játékban folytatja a mihaszna tevékenységét. Trollkodik és ezzel tönkreteszi mások szórakozását.
Szeretném azt hinni, hogy az első kategóriából van több a játékban, de sajnos NEM.

Mivel ez egy online csapatjáték, ezt nem lehet kiküszöbölni és ezáltal válik ez a játék "frusztrálóvá".
Szóval tény, hogy a játék nem tökéletes, van sok hibája és soha nem is lesz tökéletes, de...a fő probléma az olyan hozzáállású játékosokkal van, akikben alig van pár 100 vagy 1000 csata, játékintelligenciája konvergál a nullához és nem is érdekli amit művel a csatákban. Aztán csata után még be is szól, osztja az észt. Kapjuk a statpadder, noob, asshole, play tetris, uninstall game és egyebeket, mert nem nyertem meg neki a csatát. De a kedvencem az amikor az jön át, hogy "ez csak egy játék". De akkor mi a túróért nem játszol ember!!! A yolowagen meg a teamdamage/teamkill az NEM játék!

Összegezve: nekem elsősorban nem a játékkal vannak gondjaim, hanem azzal a sok rosszindulatú "bottal", akik tönkreteszik azoknak a játékát, akik megpróbálják élvezni ezt a játékot. Frusztrál, mert érdekel. Miért annak kell abbahagyni a játékot, akit érdekel?


Egyet kell értsek veled. Igaz én többnyire csak hétvégente szoktam felmászni, hogy menjek pár csatát és húzzam az aktuális tankot, de akkor is szeretném jól érezni magam. Viszont azt vettem észre, hogy a "más elfoglaltsága nincsen" játékosok egyre többen vannak és ezt a kevés hétköznap lejátszott csatáimban és érzem. Most mentem pl AT15-el egy kört ahol az egész csapat elment egy oldalon a pálya feléig, de onnan már csak én voltam az aki visszafordult és próbált a bázisig eljutni, hogy reseteljen és mindezt persze egy olyan tankkal aminek gyök2 a sebessége. Az eredmény egyértelmű volt... Részemről ennyi az off.
Én ma vettem meg ezt a tankot és ugyan még csak pár kört mentem vele, de alá kell írjam, hogy saját tierben tényleg nem rossz és jó a páncélja is. Első csata persze nem ezt mutatta ahol az első lövést egy su-100y adta ami pattant is a másodikat pedig egy t-150 küldte és egyből visszarobbantott a garázsba egy ammorackkel hogy csak kigúvadt szemekkel pislogtam. Most még vidáman írok erről a dögről, de magamat ismerve ez később lehet változni fog :P
#41 KDenes 2017-12-07 17:44
Idézet - ticsungg:
Én azért megvárom az E 25-öt... ;)


Van egy olyan félelmem, hogy a tegnapi NA & ASIA szerveri lehtőség után ide nem érkezik el. Az az interjú az NA szerverre vonatkozott, ugye feltételeztük, hogy ez teljesen egybeesik a mi adventi kalendáriumunkkal, de úgy tűnik mégsem. Szeretném magam is, ha ide is bejönne az E 25.ös, hogy megvehessék az újak is, de volt már sokszor hogy a többi szerveren volt az E 25 a shopban, csak itt nem. :sad:

Idézet - Hughes Centy:
Idézet - LelandPalmer:
Aki szereti az amerókai tankokat az vegye meg bátran! Jó kis járgány.4 rugóért BIA-val simán megéri.
Igen, tier8-ban is fogsz vele játszani!Igen, ott nem sokat ér akár a többi 6-os med. ;-)


Folytatom : Igen, keresni sem fogsz vele a gyakori tier8-közt. Igen, sokat fogsz bosszankodni,mert mindenki átlő majd és kevés élményed lesz. Igen, feleslegesen dobsz ki pár ezrest a tankra, ahogy pár másikra is kidobtál. De aki szereti az amerókai tankokat az vegye meg. Nagyon állat kis tank, simán megéri. :shaking:


Teljesen igaz minden szava ! A tank maga egy hulladék, de jól illeszkedik a többi selejtes amcsi tankhoz a garázsban. Garázsdísznek simán megéri és faja az egyedi felírat az oldalán is. ;-)
#40 Bhalangir 2017-12-07 16:52
Idézet - mleslie:
Jol ertettem, hogy ezzel a tankkal 0. bias sracok jonnek? Mert akkor bar az alap es a Fury is a garazsban all megis megvennem.


igen:
"Crew: 100% on Major Qualifications and the perk 'Brothers in Arms';"
Mindkét csomag esetén.
#39 StahanoW 2017-12-07 16:13
Idézet - mleslie:
Jol ertettem, hogy ezzel a tankkal 0. bias sracok jonnek? Mert akkor bar az alap es a Fury is a garazsban all megis megvennem.


Jól értetted (legjobb tudomásom szerint), 0-ás skill a BIA nekik :)
#38 mleslie 2017-12-07 16:07
Jol ertettem, hogy ezzel a tankkal 0. bias sracok jonnek? Mert akkor bar az alap es a Fury is a garazsban all megis megvennem.
#37 KUF 2017-12-07 15:42
A fanyalgók azzal ugye tisztában vannak, hogy a 6-os prémek sh-ra valók? :-*
Ott hozzák az xp-t is, meg vödörszámra a kreditet.
Aki ennek ellenére randomban erőlteti ezeket a vasakat, az így járt. :taps:
#36 nagy_kopasz 2017-12-07 15:34
Idézet - Mifee:
Idézet - nagy_kopasz:
Ha már megvan ez a tank, és megveszem a standard csomagot, akkor aranyat vagy creditet kapok a tank helyett? Igazából csak a legénység miatt gondolkodtam el rajta, hogy tier8-ba és tier10-be is legyenek 0. biás srácok...

Kreditet kapsz.

Köszönöm a választ Mifee. Ha jó infót találtam, a tank arany árának 200-szorosát adják ilyenkor
Ha aranyat adnának meg is venném, de creditért pénzt nem adok...
#35 Mifee 2017-12-07 15:12
Idézet - nagy_kopasz:
Ha már megvan ez a tank, és megveszem a standard csomagot, akkor aranyat vagy creditet kapok a tank helyett? Igazából csak a legénység miatt gondolkodtam el rajta, hogy tier8-ba és tier10-be is legyenek 0. biás srácok...

Kreditet kapsz.
#34 StahanoW 2017-12-07 14:17
Én komolyan nem értelek titeket... Minden adventi napi ajánlatnál megy a komment szekcióban ez a tömény gyereksírás :
1.) MÉÉ NINCS Defender (vagy Type59, M6A2E1, E25, GF tankok stb)
2.) Minden eddigi tank egy rakás szar
3.) Szar WG, Szar adventi ajánlat (hozzáteszem, kőkemény 7 szájbab.szott nap telt el azóta, és sehol nincs még 24.-e, de sebaj), és az eddigi tankok közül se volt mindegyik rossz (igazából egyik se, csak kinek mi jön be..)

Azzal nincs is semmi baj ha valaki tömören, lényegre törően, alátámasztva mondjuk képekkel, statokkal, személyes benyomással (normálisan leírva, nem mint egy veszett gibbon a billentyűzetet verve) leírva, hogy egy tank pl. miért rossz, miért nem éri meg, vagy pont hogy miért éri meg megvenni.

Na, de ezekkel a szánalmas kitörésekkel, amikor van még 17 kib.szott nap, ahol még igazából senki se tudja, milyen tankok lehetnek még, itt verdesik a csukott pénztárcákkal a padlót hogy: hahaha, nem kap a WG pénzt tőlem.

Akkor kérlek, költsd a családodra, a karácsonyukra, a gyerekeidre, vagy magadra, ezt a felesleges nyálfröcskölést meg tartsd meg magadnak. Nem lesz Defender, XYZ tank? Well, shit, úgyis lesz majd. Senki se tart pisztolyt a fejedhez, hogy megvedd a következő napi tankot. KÖNYÖRGÖM, KARÁCSONY LESZ! Ne ilyenkor akarj akkor tankot venni, ha úgy érzed, másra kéne!

Az a legszebb, amikor valaki olyan kezdi fikázni az aktuális tankot, aki játszott kb 50 csatát se a géppel, lehet meg sincs neki, és elkezdi becsmérelni, milyen szar ez, BEZZEG AZ XYZ OP TANK!... közben az sincs meg neki.

Én is szerettem volna egy-két tankot, de nem lesz, ez van, én ezzel is megelégszek, amúgy is szerettem volna más gépeket is megnézni, ha úgy van.

Nekem ugyan a Thunderbolt nincs meg, de egyik ismerősöm sokat dícsérte, saját tierben tényleg jól el tudott vele játszani, tier 8-ban sajnos akármilyen tier 6-os gép páncélzata jelentéktelenné válik, de valamennyire tudja tartani magát, ha úgy használod, ahogy kell. Penje kicsi? Lehet nem frontból kéne ht-kkal vívni, lehet flankelni kéne, lehet tornyozni kéne, lehet nem az első sorban kéne nekirongyolni egy O-Ho-nak pl, sokat segít. Sokat szakaszoztam vele, én a Pudelt vittem mellé általában, és a két tank nagyon jól össze tud dolgozni, ha úgy van.

Tudom, hogy úgyis az összes napi ajánlatnál ugyanez a fülsértő visítás lesz, de akik itt vannak, és megértik, amit leírtam, nagyon sokat emelne a komment szekció minőségén.

Köszönöm.
#33 nagy_kopasz 2017-12-07 13:59
Ha már megvan ez a tank, és megveszem a standard csomagot, akkor aranyat vagy creditet kapok a tank helyett? Igazából csak a legénység miatt gondolkodtam el rajta, hogy tier8-ba és tier10-be is legyenek 0. biás srácok...
#32 ticsungg 2017-12-07 13:31
Én azért megvárom az E 25-öt... ;)

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Cikk hozzászólások

WOTINFO FACEBOOK CSOPORT