Ez az oldal (és egyes külső összetevői) cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéshez és a látogató statisztikához. Elolvastam és az Ok gomb megnyomásával elfogadom ennek tényét és az ÁSZF-ben foglaltakat is.

Jelenleg 1147 vendég és 23 tag online

2018. január 05., péntek 09:39

Prémium ajánlatok: T26E5 (Patriot)

Írta:
Értékelés:
(13 szavazat)

Utoljára frissítve: 2018. január 05., péntek 09:40

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#37 KDenes 2018-01-09 17:59
Idézet - Sunhair:
Légy olyan kedves...ha mondjuk asztalos vagy...menj okoskodj a sebészek vagy Gazdasági informatikusok forumán. Beszélj baromságokat, de legyenek nem csak kicsit....jo nagy blődségeket. Aztán ha leszolnak, kezdj el sirni, meg ríjjá kicsit, hogy nem a forum határozza meg ki vagy. És tehetsz te le bármit az asztalra asztalosként....attol még tudatlan leszel az infosok forumán mert.. ....


Úgy helyes a megfogalmazás, hogy ha mondjuk Gazdasági informatikus vagy, menj okoskodj az asztalosok vagy lakatosok forumán. Aztán ha leszolnak, bla bla…

Ne haragudj barátom, de így tárgyilagos. A valós életben több izmot, több valós képességet kell értelmesen használni,mint egy gépes játékban.
Idézet - Sunhair:
EZ EGY WOTOS FORUM. Itt egy dolog érdekel. a Wot....Ha piros vagy akkor hulye vagy hozzá....Mindegy hogy a valoságban ügyvédi irodát vezetsz vagy háztartást mert az asszony hordja a nacit. ....

Ezt is némi javításra szorul, ha tárgyilagosak vagyunk. EZ EGY WOTOS FORUM. Itt egy dolog érdekel. a Wot....Ha piros vagy nincsen érzéked hozzá.....Mindegy hogy a valoságban ügyvédi irodát vezetsz

Ajánlom a való életben az iskolai analógiát. Sokan jártak iskolába és/vagy gyermekük oda jár, így biztosan ismerik a példát. Vannak olyan gyerekek, akik annak ellenére, hogy nagyon értelmesek, teljes értékű életet élhetnek, bizonyos képességeket nem tudnak elsajátítani. Vannak diszkalkúliások péládának okáért, akik a számtani műveletekben hátrányosak, mert önhibájukon kívül nem képesek ezt a képességet elsajátítani. Ez az életnek csupán egy szelete, nem mondjuk rájuk, hogy autista, szobanövény stb, mert nem azok. Itt is lehet valaki teljes értékű ember, pusztán nincs érzéke ehhez az egy játékhoz meg lehet a gépe sem olyan

Örülök barátom, hogy ezekben egyet értünk ! :xmas2: :xmas4:
#36 Pistike_RO 2018-01-09 14:11
#35 Sunhair 2018-01-08 20:48
Idézet - m528:

Milyen "nagyszerű" ezen a fórumon, hogyha valaki nem éljátékosként - egyáltalán nem "kőbevésetten" - véleményt mer nyilvánítani, rögtön a képességeit, rosszabb esetben a szellemi képességeit fikázzák le! Az senkinek nem jutott eszébe, hogy aki nem túl jól műveli ezt a játékot, milyen gépen játszott, játszik ( pl esetleg bizonyos pályákon elég rendesen szaggatott , vagy lassabb a az internete), netán 4-5 év alatt hozta össze a gyermekével együtt annak a játékmennyiségnek 5-ét, 6-át, amelyet itt egy sor éljátékos 1-2 év alatt egyedül megcsinál!? Vannak, akik csak könnyeden (nem könnyedén(!!!)), idegeskedés és a Wot. mélyebb elemzése, a ranglistán való elhelyezkedésüknek ismerete és talán kóros függőség nélkül, pusztán a játék EGYSZERŰ öröméért űzik ezt - olykor-olykor - jól-rosszul! Nem attól menő egy ember, hogy a másikat ( jellemzően) leminősíti - mert hál'isten nem az itt mutatott, - amúgy nem is nagyon érdekelt - teljesítmény határozza meg egy ember értékét, fontosságát , viszont az itteni vagy játékbeli megnyilvánulásai sokat elárulnak a személyisége értékeiről vagy hibáiról! "Remek" dolog , hogy miközben néhány személy részéről megy a nagy "magyarkodás", ugyanakkor képtelen egy wot szleng nélküli mondatot leírni, holott az itteni szakzsargonra igenis megvannak a megfelelő honi kifejezések, de hát ettől "jani" itt valaki, hogy csak úgy szórja, hogy :"op", "bot", "noob" stb. nem is próbálva, csak néha-néha magyarul megszólalni! Ez már azért is jó volna, mert statisztikailag kimutatható, hogy minden itteni olvasónak volt egy bizonyos első alkalom , amikor idelátogatott és mennyivel jobb lenne, ha egy új benéző nem érezné magát rögtön egy idegen, frusztrált, lenézően "kobrakedvességű" és ezért erősen "beteggyanús" világban!


Senkit nem érdekel ki vagy....Senkit nem érdekel IRL ( In a Real Life) mit tettél vagy mit fogsz...Le se tojom hányra jársz dolgozni, hány éves vagy van-e gyereked fiú lány vagy genderista nemtelen. Az sem érdekel, hogy a famert szereted, vagy a macinacit. Le se szarom a gyerek vagy feleség hol nyaralt veled, nem érdekel a számlád és a házad. Teljesen hidegen vagy milyen kocsid van és hogy méltoztatod e elengedni a mentőst. Fel se hozd. Semmit nem ér. A külvilágban nem mész semmire azzal, hogy Lila a statod vagy piros....lényegtelen. Itt meg az, hogy ki a franc vagy. Mondok valamit....lepjen meg.
EZ EGY WOTOS FORUM. Itt egy dolog érdekel. a Wot....Ha piros vagy akkor hulye vagy hozzá....Mindegy hogy a valoságban ügyvédi irodát vezetsz vagy háztartást mert az asszony hordja a nacit.
Légy olyan kedves...ha mondjuk asztalos vagy...menj okoskodj a sebészek vagy Gazdasági informatikusok forumán. Beszélj baromságokat, de legyenek nem csak kicsit....jo nagy blődségeket. Aztán ha leszolnak, kezdj el sirni, meg ríjjá kicsit, hogy nem a forum határozza meg ki vagy. És tehetsz te le bármit az asztalra asztalosként....attol még tudatlan leszel az infosok forumán mert...Figyelj....Mindenkit egy dolog érdekel egy forumon. Hogy az adott forum témájához mit konyitasz. Kend a hajadra a valo életed...a diplomád meg egy kis májkrémet hogy tartalom is legyen....engem itt egy érdekel....A World of Tanks témához mit szolsz hozzá.....Ha ez nem tetszik....Mehetsz a www.mitertemel-avaloeletben.hu-ra ott te lehetsz a Jani....
#33 KDenes 2018-01-07 22:03
Idézet - Jocek89:
KDenes: relatív, hogy mi a jó. Két év múlva majd a defi lesz a gyenge mert jön valami haza megmentője. Ez a játék korábban úgy működött, hogy voltak a treeben király vasak, amiket megtámogazott az ember átlagos prémekkel. Most meg az van, hogy jobbat veszel, mint amit kifejleszthetnél, és az újakból álló mezőnyben a régi tízezer ft-os öreg tankok már picsafüstök.
Nincs értékállóság, nincs fejlesztés. Mostani legjobbat azonnal, ez megy. Legközelebb már lehet majd venni 5 skillsoros legénységet is, nevelni se kelljen. A mostani defitulajok meg majd verik az asztalt, amikor mégjobb jön.


Hát hihetetlenül jónak kellene lennie az elkövetkezendő tankoknak, hogy jobbak legyenek a Definél. A Wg azt nyíilatkozta, hogy hatalmas hibát követtek el, hogy behozták a weakspotok nélküli Def+Cryslert és ez nem fordul elő többet. Ennek fényében evidens hogy a defi ugyanilyen OP marad. Még azt tudnám elképzelni, hogy "újraegyensúlyozzák" azt a tankot és utána beteszik még egyszer, mint a Typeot. Na akkor valóban illeszkedik a WG karmájába a Defi. Hozzáteszem a jelenlegi szuperteszteres tankok közül egyik sem jobb a definél a Kirovets-1 is gyengébb, de az is OP eléggé. Lehet azzal fognak vígasztalódni a várakozók.

Az a baj a régi prémtankokkal FCM meg CDC a legjobbak voltak, ma meg a leggyengébbek az összes közül és közben elköltöttél rá 10 ezreket. Hol az igazság? A patriot is OP ujhullámos volt,ma meg már jobb ha nem is beszélünk róla.
#32 Jocek89 2018-01-07 21:46
KDenes: relatív, hogy mi a jó. Két év múlva majd a defi lesz a gyenge mert jön valami haza megmentője. Ez a játék korábban úgy működött, hogy voltak a treeben király vasak, amiket megtámogazott az ember átlagos prémekkel. Most meg az van, hogy jobbat veszel, mint amit kifejleszthetnél, és az újakból álló mezőnyben a régi tízezer ft-os öreg tankok már picsafüstök.
Nincs értékállóság, nincs fejlesztés. Mostani legjobbat azonnal, ez megy. Legközelebb már lehet majd venni 5 skillsoros legénységet is, nevelni se kelljen. A mostani defitulajok meg majd verik az asztalt, amikor mégjobb jön.
#31 KDenes 2018-01-07 21:37
Idézet - Jocek89:
Idézet - Japánkórusvezető:
Sok nyomorult. Egy prémium tanknál nem az érdekel hogy milyen legénységet lehet benne képezni. Persze, ha belemegy más sima elérhető tankba is, az csak ráadás. Szóval ez így alapból kilőve! RONDA! Olyan mint a t32, semmi extra, ronda, puha test és torony páncél. Ennyi az egész. Csak azért mert OP mint a szar, nem fogom isteníteni. A defender sokkal jobban néz ki, tier 8 asként brutál páncélja van, brutál tűzereje, és HEAVY. Nem ilyen csikicsukizós cigányfélóra mint a patrika. Ez a, kinézek lövök, visszabújok, megint előbújok ha nem rám figyel, stb. ez nem az én stílusom ez a gipsy taktika. Nem tud mindenki szemtől szembe harcolni.. Mer az úgy nehéz.. Könnyebb a map egyik sarkából klikkbuziskodni igaz? Bal kézzel meg csipszet zabálni

Annak idején a prémiumtankokat pont arra találták ki, hogy legénységet húzzon, és mellé pénzt keressen. Csak aztán előjöttek emberkék tömegesen, akik nem akarnak fejlesztgetni, valamit vennének készen, és azzal tolnák. Így jutottunk el oda, hogy olyan embereknek van Löwéje vagy Lorraine-e akik az adott nemzet adott ágával életükben nem játszottak és kb tier 3-ba valóak a képességeik. De még itt sem volt megállás, hozzád hasonló emberek nem csupán kész magas tierű tankot akartak venni, hanem vagány külsejűt is. És eljutottunk ide ezekhez az új mocskokhoz. Valamint eljutottunk ode is, hogy vannak emberek akik be merik írni, hogy faszt érdekel a legénység, a tank legyen legyőzhetetlen és szép, menő. Gratulálok ehhez az óvodás szinthez. Szomorú, hogy ide jutott a játék.


Én az utóbbi kb egy évben azt vettem észre, hogy jóval kevesebb a kredithozama a prém 8-asaknak. Alig lehet vele keresni sima fiókkal. 20-25 ezret egy jó csatával is össze lehet szedni pl 9-essel, ami sokkal jobb MM-et kap, mint a mai prémek. :xmas4:

Én egyébként igazat adok Japánkórusvezetőnek. Egyrészt nem kell ahhoz cipésznek lenni, hogy érezd, hol szorít a lábbeli. Lehet a cipész azt mondja ez pont rádillik, miközben ő nem is jár ilyen típusú cipóben manapság. Most akkor neki igaza lesz? :xmas1:

Másrészt igenis a legtöbb ember és akik idejárnak tanácsért, hogy melyik prémtankot vegyék azok igenis a kreditfarmért és hogy mellette jól essen játszani, ezért veszik a játékot. Aki meg legénységet akar húzni nincs olyan sok választék úgyis megveszi.

Harmadrészt, most volt vége az adventnak. A legtöbbet várt tank, amit az emberek 99% egyből megvett volna nem került be. Ezt nem lehet csakúgy elfelejteni. Az ember egy prémtankot, mindíg a legjobbhoz hasonlítja. Elkerülhetetlen az összehasonlítás a Defenderrel ezen a téren.
#30 Jocek89 2018-01-07 20:44
Idézet - Japánkórusvezető:
Sok nyomorult. Egy prémium tanknál nem az érdekel hogy milyen legénységet lehet benne képezni. Persze, ha belemegy más sima elérhető tankba is, az csak ráadás. Szóval ez így alapból kilőve! RONDA! Olyan mint a t32, semmi extra, ronda, puha test és torony páncél. Ennyi az egész. Csak azért mert OP mint a szar, nem fogom isteníteni. A defender sokkal jobban néz ki, tier 8 asként brutál páncélja van, brutál tűzereje, és HEAVY. Nem ilyen csikicsukizós cigányfélóra mint a patrika. Ez a, kinézek lövök, visszabújok, megint előbújok ha nem rám figyel, stb. ez nem az én stílusom ez a gipsy taktika. Nem tud mindenki szemtől szembe harcolni.. Mer az úgy nehéz.. Könnyebb a map egyik sarkából klikkbuziskodni igaz? Bal kézzel meg csipszet zabálni

Annak idején a prémiumtankokat pont arra találták ki, hogy legénységet húzzon, és mellé pénzt keressen. Csak aztán előjöttek emberkék tömegesen, akik nem akarnak fejlesztgetni, valamit vennének készen, és azzal tolnák. Így jutottunk el oda, hogy olyan embereknek van Löwéje vagy Lorraine-e akik az adott nemzet adott ágával életükben nem játszottak és kb tier 3-ba valóak a képességeik. De még itt sem volt megállás, hozzád hasonló emberek nem csupán kész magas tierű tankot akartak venni, hanem vagány külsejűt is. És eljutottunk ide ezekhez az új mocskokhoz. Valamint eljutottunk ode is, hogy vannak emberek akik be merik írni, hogy faszt érdekel a legénység, a tank legyen legyőzhetetlen és szép, menő. Gratulálok ehhez az óvodás szinthez. Szomorú, hogy ide jutott a játék.
#29 Hunyadi_Loveszdandar 2018-01-07 20:44
Idézet - Sunhair:
Jééézus....

Megjelenik a Patriot a shop-ban....És máris mászik elő két orkfaj.
1. A Titkos nerfek mesterei, Ők minden titkok tudnak. Hisz azért titkos nerf.....mert minden narancs egyből várgja...XD
2. Az a majom, aki egy Patriot cikknél Húsig recskázza magát a Defenderre. No de kérem....A Cikk témája, hogy megveheted a Patriot-ot. Kit érdekel, hogy nem kapni a "Defit" egyaltalán, hogy kerül ide a defi?

(Aki a Defi kivétele kapcsán még mindig az E-25 témán csámcsog (kapni lehet e később vagy nem? )...legalább egyszer olvassa el az eredeti cikket a WG oldalán, hogy ne legyen síkbolond a témában...):rofl: ott a pont! :beer2:
#28 tomeee999 2018-01-07 20:23
Idézet - m528:
Idézet:
1. A Titkos nerfek mesterei, Ők minden titkok tudnak. Hisz azért titkos nerf.....mert minden narancs egyből várgja...XD

Amennyiben jól emlékszem, mert anno megnéztem, 0,33 vagy 0,34 volt, most 0,36, úgyhogy nem titok, csak nem reklámozták a változtatást!
Milyen "nagyszerű" ezen a fórumon, hogyha valaki nem éljátékosként - egyáltalán nem "kőbevésetten" - véleményt mer nyilvánítani, rögtön a képességeit, rosszabb esetben a szellemi képességeit fikázzák le! Az senkinek nem jutott eszébe, hogy aki nem túl jól műveli ezt a játékot, milyen gépen játszott, játszik ( pl esetleg bizonyos pályákon elég rendesen szaggatott , vagy lassabb a az internete), netán 4-5 év alatt hozta össze a gyermekével együtt annak a játékmennyiségnek 5-ét, 6-át, amelyet itt egy sor éljátékos 1-2 év alatt egyedül megcsinál!? Vannak, akik csak könnyeden (nem könnyedén(!!!)), idegeskedés és a Wot. mélyebb elemzése, a ranglistán való elhelyezkedésüknek ismerete és talán kóros függőség nélkül, pusztán a játék EGYSZERŰ öröméért űzik ezt - olykor-olykor - jól-rosszul! Nem attól menő egy ember, hogy a másikat ( jellemzően) leminősíti - mert hál'isten nem az itt mutatott, - amúgy nem is nagyon érdekelt - teljesítmény határozza meg egy ember értékét, fontosságát , viszont az itteni vagy játékbeli megnyilvánulásai sokat elárulnak a személyisége értékeiről vagy hibáiról! "Remek" dolog , hogy miközben néhány személy részéről megy a nagy "magyarkodás", ugyanakkor képtelen egy wot szleng nélküli mondatot leírni, holott az itteni szakzsargonra igenis megvannak a megfelelő honi kifejezések, de hát ettől "jani" itt valaki, hogy csak úgy szórja, hogy :"op", "bot", "noob" stb. nem is próbálva, csak néha-néha magyarul megszólalni! Ez már azért is jó volna, mert statisztikailag kimutatható, hogy minden itteni olvasónak volt egy bizonyos első alkalom , amikor idelátogatott és mennyivel jobb lenne, ha egy új benéző nem érezné magát rögtön egy idegen, frusztrált, lenézően "kobrakedvességű" és ezért erősen "beteggyanús" világban!
Óriási igazság. Én személy szerint laptop-on játszok, mediumon 40-50fps-el, 1000 alatti wn8, de kurvára nem érdekel, mert nem fogok százerzes gépet venni, vagy a statisztikákon lógni egész nap. Nem fogom szopkodni a 3000 wn8-as játékosokat, sem fikázni a gyengébbeket. Ez egy játék, kevés ember írja bele az önéletrajzába, hogy WoT-on 3500 wn8-am van, 120 tankászom és 100 tankon van 3 MoT-m. Semmire nem mész vele azon kívül hogy egy virtuális világban nagyon kemény vagy. Számomra ez nem egy munka, csak egy hobbi. Ha a csata elején fél perc elteltével tölt be a gépem és kilőnek, vagy bénázok és azért lőnek ki, nem kezdek el sírni hogy úristen le fog csúszni a recent-em.
Javarészt 12 éves pöcsök akik minden zsebpénzüket számítógépre költik, sulira szarnak mert a statot kell húzni.
Vannak fontosabb dolgok is az életben mint a legújabb videókártya beszerzése. Igen, lehet az ilyen gyökerek (noob-ok) miatt tart itt a játék, de legalább élvezem.
#27 m528 2018-01-07 10:12
Idézet:
1. A Titkos nerfek mesterei, Ők minden titkok tudnak. Hisz azért titkos nerf.....mert minden narancs egyből várgja...XD
Amennyiben jól emlékszem, mert anno megnéztem, 0,33 vagy 0,34 volt, most 0,36, úgyhogy nem titok, csak nem reklámozták a változtatást!
Milyen "nagyszerű" ezen a fórumon, hogyha valaki nem éljátékosként - egyáltalán nem "kőbevésetten" - véleményt mer nyilvánítani, rögtön a képességeit, rosszabb esetben a szellemi képességeit fikázzák le! Az senkinek nem jutott eszébe, hogy aki nem túl jól műveli ezt a játékot, milyen gépen játszott, játszik ( pl esetleg bizonyos pályákon elég rendesen szaggatott , vagy lassabb a az internete), netán 4-5 év alatt hozta össze a gyermekével együtt annak a játékmennyiségnek 5-ét, 6-át, amelyet itt egy sor éljátékos 1-2 év alatt egyedül megcsinál!? Vannak, akik csak könnyeden (nem könnyedén(!!!)), idegeskedés és a Wot. mélyebb elemzése, a ranglistán való elhelyezkedésüknek ismerete és talán kóros függőség nélkül, pusztán a játék EGYSZERŰ öröméért űzik ezt - olykor-olykor - jól-rosszul! Nem attól menő egy ember, hogy a másikat ( jellemzően) leminősíti - mert hál'isten nem az itt mutatott, - amúgy nem is nagyon érdekelt - teljesítmény határozza meg egy ember értékét, fontosságát , viszont az itteni vagy játékbeli megnyilvánulásai sokat elárulnak a személyisége értékeiről vagy hibáiról! "Remek" dolog , hogy miközben néhány személy részéről megy a nagy "magyarkodás", ugyanakkor képtelen egy wot szleng nélküli mondatot leírni, holott az itteni szakzsargonra igenis megvannak a megfelelő honi kifejezések, de hát ettől "jani" itt valaki, hogy csak úgy szórja, hogy :"op", "bot", "noob" stb. nem is próbálva, csak néha-néha magyarul megszólalni! Ez már azért is jó volna, mert statisztikailag kimutatható, hogy minden itteni olvasónak volt egy bizonyos első alkalom , amikor idelátogatott és mennyivel jobb lenne, ha egy új benéző nem érezné magát rögtön egy idegen, frusztrált, lenézően "kobrakedvességű" és ezért erősen "beteggyanús" világban!
#26 Sunhair 2018-01-07 00:20
Jééézus....

Megjelenik a Patriot a shop-ban....És máris mászik elő két orkfaj.
1. A Titkos nerfek mesterei, Ők minden titkok tudnak. Hisz azért titkos nerf.....mert minden narancs egyből várgja...XD
2. Az a majom, aki egy Patriot cikknél Húsig recskázza magát a Defenderre. No de kérem....A Cikk témája, hogy megveheted a Patriot-ot. Kit érdekel, hogy nem kapni a "Defit" egyaltalán, hogy kerül ide a defi?

(Aki a Defi kivétele kapcsán még mindig az E-25 témán csámcsog (kapni lehet e később vagy nem? )...legalább egyszer olvassa el az eredeti cikket a WG oldalán, hogy ne legyen síkbolond a témában...)
#25 CSKA 2018-01-06 23:45
Banzaaaaaj!!!!! :izmena:

(én mondani először, hogy BANZAAAAJ!!!)

:rofl:
#24 F1rst 2018-01-06 23:36
Idézet - Japánkórusvezető:
Sok nyomorult. Egy prémium tanknál nem az érdekel hogy milyen legénységet lehet benne képezni. Persze, ha belemegy más sima elérhető tankba is, az csak ráadás. Szóval ez így alapból kilőve! RONDA! Olyan mint a t32, semmi extra, ronda, puha test és torony páncél. Ennyi az egész. Csak azért mert OP mint a szar, nem fogom isteníteni. A defender sokkal jobban néz ki, tier 8 asként brutál páncélja van, brutál tűzereje, és HEAVY. Nem ilyen csikicsukizós cigányfélóra mint a patrika. Ez a, kinézek lövök, visszabújok, megint előbújok ha nem rám figyel, stb. ez nem az én stílusom ez a gipsy taktika. Nem tud mindenki szemtől szembe harcolni.. Mer az úgy nehéz.. Könnyebb a map egyik sarkából klikkbuziskodni igaz? Bal kézzel meg csipszet zabálni

XD kedves kvantumfizikus, akarom mondani neki az újabb regje, bocs, hogy van olyan játékos, aki megpróbál ésszel játszani, és nem hülye módjára kiállni bárhova, lőni 1-et, majd vagy talál vagy nem, és ott álldogálva várom a "mező közepén", hogy ujra be töltsek, addig meg simán kiszednek. Ennek biztosan sok értelme van.Az meg, hogy ilyen jelzőket használsz, nem biztos hogy bele fér a fórum "etikettjébe", de ezt majd úgyis eldöntik akik jogosultak rá.
#23 ark75 2018-01-06 23:24
Csak néhány kérdésem van kedves marhaszar barátom(ha már személyeskedünk).
1.Ki a f. vagy te(kisbetű) hogy lenyomorultozz bárkit is???
2.Ha ennyire gerjedsz rá és oly kurva okos vagy, akkor miért nem vetted meg akkor, amikor lehetett? Nem jött meg a segély?
3.Nálad a heavy taktika abból áll, hogy kiállsz a mezőre, mert te vagy a Jani? Töltés idő erejéig minden normális ember fedezéket keres(kivéve téged)...
4.A prém tank mire való szerinted, ha többek között nem arra, hogy gyorsabban fejlődjön a legénység?

Idézet - Japánkórusvezető:
Sok nyomorult. Egy prémium tanknál nem az érdekel hogy milyen legénységet lehet benne képezni. Persze, ha belemegy más sima elérhető tankba is, az csak ráadás. Szóval ez így alapból kilőve! RONDA! Olyan mint a t32, semmi extra, ronda, puha test és torony páncél. Ennyi az egész. Csak azért mert OP mint a szar, nem fogom isteníteni. A defender sokkal jobban néz ki, tier 8 asként brutál páncélja van, brutál tűzereje, és HEAVY. Nem ilyen csikicsukizós cigányfélóra mint a patrika. Ez a, kinézek lövök, visszabújok, megint előbújok ha nem rám figyel, stb. ez nem az én stílusom ez a gipsy taktika. Nem tud mindenki szemtől szembe harcolni.. Mer az úgy nehéz.. Könnyebb a map egyik sarkából klikkbuziskodni igaz? Bal kézzel meg csipszet zabálni

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

Fórum hozzászólások (más játékok)

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Cikk hozzászólások