Jelenleg

23
látogatónk van

2018. január 24. 08:11

Szuperteszt: Studzianki térkép

(14 szavazat)
9 hozzászólás

Studzianki egy kis lengyel falu, minek nevéhez egy történelmi csata, a Studzianki csata is kapcsolódik. A térkép maga a valós terepviszonyok alapján készült el:

Ez már a térkép második szupertesztje, az első verzióhoz képest már több korrekción is átesett, hogy elérje mostani kezelhetőbb, dinamikusabb állapotát. A WG tervei szerint ez egy olyan nyitottabb térkép lesz, amely kiváló lehetőségeket kínál majd a könnyű és közepes tankok játékmenetének kiaknázáshoz, de a lassú, páncélozott járművek számára is nyújt majd megfelelő játszóteret.

A csapatok kezdő pozíciói a térkép két ellentétes, délnyugati és északkeleti sarkába kerültek. A térképen számos kulcspozíció is elhelyezésre került:

  1. Téglagyár: A nehéz tankok fő összecsapási zónája, mely a térkép nagy részétől el van különítve. Ezen zóna megszerzése után, viszonylag biztonságos út nyílik a vízmosáson keresztül (2.) az ellenséges bázis felé.
  2. Vízmosás: Egy a gyártól a bázisig tartó biztonságos útvonal, melyről ellenőrzés alatt tartható a központi mező is.
  3. Körzet: Kellemes hely a könnyű és közepes tankok számára. Ellenőrzésével a télagyári nehéz tankoknak nyújtható innen támogatás.
  4. Falu: A falu két részre osztja a frontvonalat. Buja növényzet és lerombolhatatlan házak jellemzik.
  5. Keleti dombok: A gyors tankok aktív manőverezésére alkalmas terület. Hasonló játékmenetet teszt lehetővé, mint amit Sand River dűnéinél alkalmazhatunk.
  6. Erdő: Egy hosszú út azon tankosok számára, akik a kerülőutak szerelmesei. Könnyű és közepes tankok képesek lehetnek ezt utat választva az ellenség oldalba-hátba kerülésére. 
Utoljára frissítve: 2018. január 24. 08:41

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    LisztQkac
    • Tankos
    · 4 éve
    World of Tanks - Studzianki (Gingertail Cover)
    https://www.youtube.com/watch?v=ylX7fcqEa8w
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    pepe0419
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Sics"]Egy bajom van: sok új térkép került bemutatásra de hol vannak ezek a játékból?![/quote]
    Na ez az!?!?!?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sics
    • Tankos
    · 6 éve
    Egy bajom van: sok új térkép került bemutatásra de hol vannak ezek a játékból?!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bedohaza
    • Tankos
    · 6 éve
    ez a pálya se más mint a többi. tipikus med pálya.
    Hogy miért?
    1. Téglagyár hevis ok. magyarán a mögé fognak beállni a td-k.
    2. jó de ez a másik oldalon is megvan remélem, bár sok értelme nincs mert csak a tomátórohan ki egy ennyire nyílt területre.
    3. betesszük a sarokba a lightokat a medek mellé... bravo. a medek sokszor lepipálják spotba lightokat most még ki is szúrunk velünk, mert max a med lövi a spotot mivel a hevi és a td a városba megy vagy a túl oldalra.
    4.esetleg ide még beállhatnak a td-k.
    5. igen mehetünk oda gyors tankokkal, de minek? mire meglátnánk a td oldalt a jelenlegi spot rendszernek köszönhetően a td rég átfordul. arról nem is beszélve hogy a spotterek pont a másik oldalon lesznek.
    6. OFF zóna. tipikus overlord part. normális támadás vagy esélytelen vagy túl sok idő
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ryek05
    • Tankos
    · 6 éve
    medeknek és lightoknak itt is ott is jó, heavyké a város, arty meg lő mindenhova, DE valami miantha hiányozna...jah, tényleg, a TD-k, őket megint kihagyták, végülis ha már a camojukat lenyomták, majd a pontosságukat is, úgyse játszik vele senki. Thx WG
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Zoll1989
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Ynnegaf"]Egyrészt örülök, hogy valós helyszínek is bekerülnek már a pályák közé, másrészt nem örülök annak a ténynek, hogy a játékmenet érdekében a valóságot meg kell változtatni, az eredeti körülményeket el kell torzítani. [/quote]

    Ha maradna a valóságos környezet sokszor egy oldalas lenne a pálya, hogy erről a pontról jól védhető a másik oldalról meg nehezen támadható itt sok a camp hely ott kevés a bokor stb... és mivel a WG most már a teljesen "kiegyenlített" szimmetrikus pályák híve nehéz valóságot ilyen módon implementálni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    pepe0419
    • Tankos
    · 6 éve
    Csak jönne már valamelyik végre. Mindig csak tesztig jutunk.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ynnegaf
    • Tankos
    · 6 éve
    Egyrészt örülök, hogy valós helyszínek is bekerülnek már a pályák közé, másrészt nem örülök annak a ténynek, hogy a játékmenet érdekében a valóságot meg kell változtatni, az eredeti körülményeket el kell torzítani. Minden esetre ez a pálya érdekesnek tűnik. Bár igazi arty paradicsom, és előre látom, hogy az MM főként akkor fogja dobni, amikor lassú nehézzel próbálok játszani. Felderítővel, artyval zömmel Himmelsdorfot vagy Ensket kapom úgyis, esetleg Ruinberget, de ott legalább lehet azokat használni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Zoll1989
    • Tankos
    · 6 éve
    Több ilyen valós helyszínen alapuló térképek kellenének, mint Karkhov vagy Stalingrad vagy akár Párizs, de tényleg lehetnének ilyen híres csata helyszínek a játékban.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.