Jelenleg

24
látogatónk van

2018. február 2. 08:18

A hét Tier VIII-asa: T34

(24 szavazat)
54 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2018. február 2. 08:32

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    VaFec
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="aragka"]Ez nem igazan velemeny kerdese. Kisse lomha, persze. Ha fun game-et akarok, nem ezzel indulok. Ha penzt akarok farmolni, akkor igen.[/quote]
    Nekem akkor lett meg a tank, amikor bejöttek az új amerikai heavy-k. Van vele pár csatám, de az utóbbi időben valahogy mindig mellőztem a játékot vele. Talán idő hiányában, vagy inkább nem akarok tögymörögni a pályán. Valóban nincs fun faktora a lassúsága és a lassú célzási ideje miatt. Erre a célra inkább a Skorpion G-t használom.
    Ha türelmes az ember, és nem rohan sehova, bár ezt a mostani játékmenetben nem nagyon lehet megtenni, akkor azért lehet vele szép köröket menni: https://www.youtube.com/watch?v=oshbv_vhdHM
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    zambaizacsi
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Koteal"]Nem is olyan rossz mióta kapott egy buffot. Most már nem kell 3 évig célozni vele.[/quote]

    Igen, az a két és fél év sokkal vállalhatóbb már. :troll2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Koteal
    • Tankos
    · 6 éve
    Nem is olyan rossz mióta kapott egy buffot. Most már nem kell 3 évig célozni vele.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mustang4244
    • Tankos
    · 6 éve
    Hogy is mondjam.Az én meglátásom szerint nagyon pálya és helyzetfüggő tank.Másként fogalmazva...nem lehet vele nagyon a helyzethez igazodni.Szerintem.
    Robb_HUN:Igen,leginkább a pontosságot sajnálom róla mert hiába ír 0.37-es szórási értéket,ezt érzem 0.40+-nak is.
    Leginkább közel áll a régebbi önmagához,mert nagyon egy nagy lomha TD érzete van,és a statok is inkább egy ilyen játékstílust sejtetnek.
    Nálam egyébként az FV4202,STRV S1 és a T26E5 adja leginkább a zsetont.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
    • Tankos
    · 6 éve
    Nekem jobban hozza a pénzt a Wz vagy a Skorp ;-)
    Na jó, ezek Td-k, heavy fronton Liberté.
    Pedig a t34-hez sem kellene sok, 1.2 mp töltésidő meg egy kicsi mobilitás.
    Még a pontosságát azt mondom na jó legyen balansz ne legyen pontosabb.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    aragka
    • Tankos
    · 6 éve
    Ez nem igazan velemeny kerdese. Kisse lomha, persze. Ha fun game-et akarok, nem ezzel indulok. Ha penzt akarok farmolni, akkor igen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Zender85
    • Tankos
    · 6 éve
    Ha mindenkinek ilyen rossz véleménye van erről a szörnyetegről meg a többi "csodás" ajánlatról amit most bedobott a WG a shopba akkor szerintem várok hátha lesz nem sokára valami jobb gép is akcióban. Majd talán ha jön a frissítés akkor lesz valami jobb ajánlatuk is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    EnuresisNocturna
    • Tankos
    · 6 éve
    Az a tipikus RNG csatád volt ahol ha megmeredsz sem tudsz jobb eredményt elérni mert a tankod nem képes rá. 15-2/3/5 stb semmi másról nem szól csak arról, hogy rohan az ember a csapat után hátha lesz sebzés, főleg egy lusta tankkal. Ilyenkor többnyire a könnyű tankok a top sebzők, majd jön a td-arty duó és végül pár nehéz. Szóval csak az a tipikus.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    aNoName
    • Tankos
    · 6 éve
    Ez történt tíz perce:

    Nagyon régóta van a garázsomban a T-34. A Super P.-t cseréltem le erre. Nagyon szerettem (Van vagy 4 ezer csatám vele), főleg az erős lövege, kreditszerzés miatt. Aztán mintha lomhább, rosszabb lett volna. Ezért az elmúlt hónapokban már csak állt a garázsban.

    Annyi rosszat olvastam itt róla, hogy kíváncsi lettem. Tényleg annyira rossz lett?

    Na, nem panaszkodhatok az MM-re. Sacred Valley, én voltam az első a random startlistán. A legmagasabb szintű. Listavezető!!!! A TOP TIER ÁLOM. :-) (Amúgy a HT-9 „Egy megsemmisítő csapás” ügyében is érdekelt voltam. Ütközéssel kell kiszedni egy tankot a T55A misszióban.)
    Fölényesen nyertünk. 13 tankunk maradt élve. Én 763 sebzéssel a középmezőnyben, 7. helyen végeztem. (Tényleg lassan tölt. Egy-két lövéses KV 85-öt volt előttem...) Kaptam egy Acélfal és egy Golyóálló jelvényt. 13-szor találtak el. 2 átütött. 11-et pattintottam — 2030 felfogott sérülés). Szegény KV-kat pattintottam. Mindez persze nagyon gyenge teljesítmény. Tudom! Túl kevés a sebzés.

    DE A LÉNYEG! .... Régóta hajtom ezt a HT-9-et. (Na nem T-34-el :-) ) S most mi történt. Miután fedezékbe húzódtam tölteni, rám rontott egy KV-85, akit alaposan megfaragtam előtte. Nem tudom mire gondolt. 9% HP-val jött. Na, mondom ezt lerammolom. Ez kell nekem! Azt hiszitek sikerült? Olyan lassú voltam, hogy hiába állt és csak lőtt rám 5-10 méterről, nem bírtam felgyorsulni az erőteljes koccanáshoz. Tolatás és neki kétszer. Pedig bevárt!!! Csak simogattam. Semmi. Olyan mérges lettem, hogy kilőttem. Hát ennyit a mobilitásáról. Nem is beszélve arról, hogy amikor nekem rontott hirtelen nem tudtam elé fordulni. Ó Te Szent Lomhaság. Mikor lesz nekem újra ilyen HT-9 szerencsém?

    Egyébként 39 337 kreditet szedtem össze prémiumfiókkal. (5 kilőtt lövedék, 3 találat.) A nem prémium 23 907 ezüstöt adott volna.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    VaFec
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="EnuresisNocturna"]Ez amúgy egy igazán érdekes összeállítás. 51. helyen van a nagy kedvenc AMX13-57GF, 4k csata/10k bevétel/ átlag.
    Ezt mi alapján szedi össze a rendszer?
    Csak mert nekem minimum 30k és maximum olyan 100k körül azért mindig hoz prémium fiók mellett. Na most a minimum 30k is elég messze van még a prémium fiók nélkül számolva is.[/quote]
    Gondolom alap fiókkal, és a vesztes csaták is bele vannak számolva, valamint az adatok az elmúlt 30 napra vonatkoznak csak. Valószínű sokan használják prémium lőszerrel, ami azért redukálja rendesen a bevételt.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.