Jelenleg

23
látogatónk van

2018. február 7. 07:05

Prémium ajánlat: ELC EVEN 90 (02.07-02.23)

(24 szavazat)
43 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2018. február 7. 07:05

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Freepunk_Hun
    • Tankos
    · 6 éve
    Első találkozáskor azt hittem valami bug. Az álcája olyan jó, hogy akkor vettem észre, mikor nekimentem. Gyorsan fel is kentem a falra, így nem kell még lőszer sem hozzá. Borzasztó kicsi. Biztosan gyerekek vezették, de lehet, hogy csak egy. Ha rohangál, szinte lehetetlen kilőni. Baromi kevés HP-ja van, de a hátulja nagyon kemény... skorpion G-vel csak kritikust kapott tőlem... :wb: Eddigiek alapján nem kéne.... Szerintem gyűjtőknek jó lehet, vagy spotolós küldetésekhez.... Szóval így kívülről ennyi a tapasztalat, és vélemény.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    G_niusz
    • Tankos
    · 6 éve
    Nos én "kalandvágyó" típus vagyok mert megvettem, anélkül, hogy bármilyen pro/kontra videót megnéztem volna. Beletettem 3 leányzót akiken ugye ott a SoS, plusz 1 perk és a második (harmadik?) most van húzás alatt. Rólam annyit, hogy nem vagyok egy nagy spíler, és vannak nagyobb kihagyásaim is így nem is vagyok edzésben. A jelenlegi véennyócam a wotinfo.net szerint 919. Szóval én tényleg kimerítem az átlag tankos apuka fogalmát. Ehhez képest tegnap gurultam vele kb. 10-12 csatát ami nem sok de első benyomások megszerzésére talán elég. Ez alapján ha elfogadjátok egy amatőr első tapasztalatait:

    - Városi pályán esélytelen vagy. Konkrétan free frag.
    - Nyílt pályák (prokhorovka, malinovka stb.) cikk cakk manőverrel a kicsit yolo suicied spotterkedést is bevállalhatod, mert olyan kicsi és fürge vagy, hogy simán elmisselnek, de a lövés miatt felspottolódnak neked meg jön a spot dmg. Persze ez csapat függő is. Viszont a passzív spotra is alkalmas mert szinte láthatatlan ehhez persze nem árt egy álcaháló, egy periszkóp meg némi álca festés meg persze crew skill, nekem per pill a 3 csajból 1-nek van a camo 100%-on.
    - Köztes pályák város+nyílt terepen (nekem tegnap Lakevillen és Erlenbergen volt szerencsém) pedig teljesen csapatfüggő. Ott egy gyors előrerohanás és a keresztbe menő forgalom felderítése majd gyors visszavonulás. Ha jó a csapat akkor az első percben 2k spot dmg is összejöhet, ha világtalanok akkor az ilyen fele nyílt fele város sem terem sok babért.
    - Állandóan mozogj és csak akkor állj meg lövöldözni (hehe 3 skulóval) ha tuti nem rád figyelnek és van időd célozni mert bazi lassan szűkül és ha nem szűkül be teljesen akkor a 3-ból 2 mellé (a harmadik meg gyakran pattan :P ).
    - A side hug viszont bazi nagy poén. Sikerült egy kb. 5-600 Hp közötti O-Ni mellé keverednem tegnap....gondolhatjátok...csórikám...
    - Automata tűzoltó kötelező. Az első 3 csatámban minden alkalommal égtem mint a német brikett.
    - Ha HE-vel eltalálnak akkor véged, mert legalább 2 embered kiesik és 3 modulod is sérül. Szóval vagy invesztálsz nagy javítóba + nagy elsősegélybe vagy imádkozol hogy vissza tudj vonulni a sebeidet nyalogatni illetve javítani ami ilyen esetben kis csomagokkal alsó hangon 6-7 perc. Mint írtam az automata tűzoltó kötelező.

    A mocskos anyagiakról meg annyit, hogy az utolsó tegnapi csatában volt 2 killem 1,6 dmg és 79!!!! spot dmg. (mondom hogy ilyen szempontból csapatfüggő ez a tank) Erre kaptam prém fiókkal tisztán 50k-t mert nem lőttem prémiumot a 2 kill meg arty volt, igaz saját tierben mentem. Ez a kör prémium fiók nélkül 30k-t hozott volna tisztán.

    Nem annyira vészes ez a tank, egy nem 3 perces siemka csatában az első 3 meg az utolsó 3 percben nagyot lehet menni, közte meg mérgezett egér üzemmód és bízz abban hogy a másik 14 közül van egy olyan aki néha lövi is azt amit spotolsz.

    Hát így hirtelen elsőre ennyi. Szeretném hangsúlyozni hogy ezek csupán személyes tapasztalatok és első benyomások.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    EnuresisNocturna
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="jamon_serrano"]Valamiért kiszúrt a játék magának, mint fejős tehenet, és felajánlotta megvételre ezt a f*st. Hát, néztem adatokat, videót, és kösz, nem. Amúgy megvan nekem a 13 57, és ha genya akarok lenni, akkor azzal megyek pár kört. majdnem 6 skilles rajta a legénység, nincs rajta stabilizátor, mégis nagy arányban talál, közepes távolságból, flankelés közben talán még jobban, mint álló helyzetben. A videókat nézve ez az új holmi ezzel ellentétben mellélövöget szépen, olyankor is, mikor álló helyzetben ráérősen céloznak vele. Márpedig, egy ilyen tanknál ritkán van idő lövöldözés közben rágyújtani vagy se***t vakarni, ezzel menet közben kéne osztani a sebzést, de pont arra nem alkalmas. Az álcaképesség meg nem sokat számít mostanában, amikor egyrészt vigyázni kell a gyorsulással, mert a fékút gyakran hosszabb, mint a pálya, másrészt az ezeréves pályákon már minden közepes tapasztalattal bíró játékos ismeri és vakon meglövöldözi a spotbokrokat. Szóval: nem.[/quote]

    Teljes az egyetértés.

    http://wotreplays.eu/site/4152098#karelia-enuresisnocturna-amx_13_57_gf

    és még az a 88000 kredit sem jön rosszul a végén
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 6 éve
    Valamiért kiszúrt a játék magának, mint fejős tehenet, és felajánlotta megvételre ezt a f*st. Hát, néztem adatokat, videót, és kösz, nem. Amúgy megvan nekem a 13 57, és ha genya akarok lenni, akkor azzal megyek pár kört. majdnem 6 skilles rajta a legénység, nincs rajta stabilizátor, mégis nagy arányban talál, közepes távolságból, flankelés közben talán még jobban, mint álló helyzetben. A videókat nézve ez az új holmi ezzel ellentétben mellélövöget szépen, olyankor is, mikor álló helyzetben ráérősen céloznak vele. Márpedig, egy ilyen tanknál ritkán van idő lövöldözés közben rágyújtani vagy se***t vakarni, ezzel menet közben kéne osztani a sebzést, de pont arra nem alkalmas. Az álcaképesség meg nem sokat számít mostanában, amikor egyrészt vigyázni kell a gyorsulással, mert a fékút gyakran hosszabb, mint a pálya, másrészt az ezeréves pályákon már minden közepes tapasztalattal bíró játékos ismeri és vakon meglövöldözi a spotbokrokat. Szóval: nem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Jacktor"]Nyomatékosan felhívom mindenki figyelmét arra, hogy 2x gondolja meg hogy mit és hogyan ír le mostantól kommentben.[/quote]

    Talán ezt hasznos lenne kitenni a főoldalra is.
    Hadd lássák minél többen
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 6 éve
    Bár nincs meg ez a tank, nagyon sok videot néztem róla, mert elég egyedi konstrukció és kifejezetten érdekel.
    Nehezen játszható tank, ha az ember eredményes akar lenni vele. Nagyon igényli a sok skilles legénységet és a prémium fogyócikket is, de a jó eredményhez (tier 10-ben) sok gold lőszer is kell bele.
    Ezek miatt farmolásra kifejezetten rossz.
    A vbaddict statisztikái alapján a tiszta bevétel listán a 41. (német buldog 10., T92 6. helyezet), ami kb. 6-7-es tankok szintje.
    http://www.vbaddict.net/statistics.php?fieldname=creditsn
    Számokban kifejezve:
    Kredit bevétel/nyereség (a levonások után):
    T92: 27,660 / 26,246
    M 41 90 mm GF: 27,809 / 24,714
    ELC EVEN 90: 29,757 / 10,467
    Itt látszik, hogy a bevétel kétharmada elmegy a prémium lőszerre és prémium fogyócikkekre. Persze lehet ezek nélkül is játszani, de bizonyosan nagyban csökken az amúgy sem kiemelkedő hatékonyság.
    Fun-ra viszont jó lehet, de arra is csak azoknak akik ügyesen tudják kombinálni az aktív és passzív spot-ot, jól ismerik a pályákat.
    Ahogy látom, a jó játékosok ki tudják használni a rendkívüli camo-t, az extrém pici méretet és ügyes játékkal jókat tudnak szórakozni. Átlagos játékos szerintem sokkal kevésbé fogja élvezni vagy ha élvezi is (hiszen ez egy érzés), nem tud annyira hatékony lenni, mint másik 8-as light-ban, mert nem tudja kihasználni a tank előnyeit és elkerülni a hátrányait.
    A tank tehát gyengének számít tier beli társaihoz képest, amit magas szintű játéktudással lehet kompenzálni és kidomborítani az előnyeit. Ugyanakkor egyetlen más magas szintű tankkal nem érezhető ez a száguldós "mini távirányítás autó" feeling.
    Ez persze csak egy vélemény.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    wrett
    • Tankos
    · 6 éve
    Money, money, money... szól a WG himnusz!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Rohamnyuszi
    • Moderátor
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="StahanoW"][quote name="Lamer_hero"]Ugye nem gondolod komolyan, hogy én érek bármit is abban a klánban? Csak mókából jelentkeztem, és csak abból is vettek fel. Majd ha már nem lesz mókás nekik a jelenlétem, akkor kitesznek.[/quote]

    Lami, igenis sokat érsz nálunk, mint ember, és mint játékos is a klánban. Légyszíves, ne gondolj így magadra. Lehet, hogy most nem megy annyira jól a játék, de mindenkinek el kell fogadnia először a saját korlátjait, hogy képes legyen tovább fejlődni, szép lassan. Nem fogunk kitenni téged, ne is gondolj ilyenekre, kérlek. Nem a móka kedvéért fogadtam el a csatlakozási kérelmedet, hanem mert egy kedves, rendes embernek tartalak.[/quote]

    Ezt olvasva azt hiszem FB Úr a lehető legjobb helyen van. :-)

    Keep it up guys :beer2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    KLC_KTE
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="StahanoW"][quote name="Lamer_hero"]Ugye nem gondolod komolyan, hogy én érek bármit is abban a klánban? Csak mókából jelentkeztem, és csak abból is vettek fel. Majd ha már nem lesz mókás nekik a jelenlétem, akkor kitesznek.[/quote]

    Lami, igenis sokat érsz nálunk, mint ember, és mint játékos is a klánban. Légyszíves, ne gondolj így magadra. Lehet, hogy most nem megy annyira jól a játék, de mindenkinek el kell fogadnia először a saját korlátjait, hogy képes legyen tovább fejlődni, szép lassan. Nem fogunk kitenni téged, ne is gondolj ilyenekre, kérlek. Nem a móka kedvéért fogadtam el a csatlakozási kérelmedet, hanem mert egy kedves, rendes embernek tartalak.[/quote]

    Teljes mértékben egyetértek!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 6 éve
    [quote name="Lamer_hero"]Ugye nem gondolod komolyan, hogy én érek bármit is abban a klánban? Csak mókából jelentkeztem, és csak abból is vettek fel. Majd ha már nem lesz mókás nekik a jelenlétem, akkor kitesznek.[/quote]

    Lami, igenis sokat érsz nálunk, mint ember, és mint játékos is a klánban. Légyszíves, ne gondolj így magadra. Lehet, hogy most nem megy annyira jól a játék, de mindenkinek el kell fogadnia először a saját korlátjait, hogy képes legyen tovább fejlődni, szép lassan. Nem fogunk kitenni téged, ne is gondolj ilyenekre, kérlek. Nem a móka kedvéért fogadtam el a csatlakozási kérelmedet, hanem mert egy kedves, rendes embernek tartalak.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.