Nyomtatás
2018. március 13. 06:51

Rangsorolt csaták: Vége az 1. szezonnak

(14 szavazat)
37 hozzászólás

Március 11-én véget ért a rangsorolt csaták első szezonja. A WG nagyon boldog, hogy a béta szezonhoz hasonlóan rengetegen játszottak ebben a módban és köszönik mindenkinek a részvételt.

A nyeremények kiosztására 14 nappal a szezon vége után kerül sor, addig is eltávolítják a csalókat a ranglistáról, mely itt tekinthető meg.

Utoljára frissítve: 2018. március 13. 06:54

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    turoskeksz
    • Tankos
    · 5 éve
    Frontline folytatását várom én,remélem lesz :-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    wrett
    • Tankos
    · 5 éve
    [quote name="BDOM"]Lehet tudni hogy mikor lesz a következő szezon?[/quote]

    most fog jönni, itt a friss hír:
    https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/ranked-battles-season-2/
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    BDOM
    • Tankos
    · 6 éve
    Lehet tudni hogy mikor lesz a következő szezon?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Pred
    • Tankos
    · 6 éve
    Szerintem nagyon jól el volt találva így a rangsorolt. A wg szolgának köszönet a Super Conqueror amit ajánlott bevált. 12-es rangig jutottam de azt napi 5-10 csatával. Észrevételem szerint este 9 után volt érdemes próbálkozni és főleg 1 kill-t össze kellet szedni (vagy lopni) akkor nem volt gond vagy maradt a stráf vagy léptél előre. 4 kill 1500 sebzéssel tuti top 3 aki 5k felett sebzett de senkit nem szedett ki az csak a top 3 alatt volt ezt nem értettem. A 2 béta szezon rossz volt és gyorsan unalmas lett a túl sok visszabukás miatt. A következő szezonra próbálok több időt fordítani majd hátha 15-ig is el tudok jutni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Slotyi
    • Tankos
    · 6 éve
    A 9.-es szintig jutottam. Prém accal, gold spam nélkül biztos, hogy pozitív kredithozammal zártam, de ez mellékes. A legjobb két tank számomra a Patton és a BC-25t volt. Taugrim youtube videója miatt választottam a BC-t elsődlegesnek. Előnye, hogy akár egy kitárazásra meglehet a stráf vagy akár kettő is, és felderítésre is alkalmas. Nem mellékesen nem is kell bele gold és a magányosan kószáló ellenség levadászására nincs nála jobb. Emlékszem ahogy egy Amx50B-vel (ritka a kooperáció) rámentünk két IS7-re...10 sec alatt garázsban voltak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Felhasznalonev
    • Tankos
    · 6 éve
    A "WG nem hagy fejlődni" egy nyilvánvaló hülyeség. Hol nem szarja le, hogy ki milyen szinten van? :-D
    Egyetlen célja van, a profitmaximalizálás, ezt pedig úgy éri el, hogy többet játsz, a több játék közben pedig többet költesz... ennyi.
    Hogy mindezt hogy éri el? Hát úgy, hogy belenyúl a játékba az MM-en és az RNG-n (na vajon miért nem hajlandóak csökkenteni a +/-25%-ot?) keresztül, az az adott keretek közt manipulál, tehát "nem tiszta" a játék. Ezt el kell fogadni - sőt, ezt mindenki el is fogadta, aki játszik, hiszen a felhasználói feltételekben le van írva (ugye mindenki elolvasta? ), hogy "egyre nehezebb kihívások elé állít". Ez a jogi seggvédés, virágnyelven megfogalmazva, hogy "szo...athat" a játék. (A szo..ás pedig attól függ, hogy Te mit vislesz el, mivel fogsz többet játszani.)
    Szóval ezt akár el is lehetne fogadni, ez egy ilyen játék, "take it or leave it" (ahogy a művelt francia mondja).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="perretz"][quote name="Scheff"]Ha nézné az élő adásokat beleköthetne abba, hogy szerintem Columbo fedezte fel Amerikát vagy hogy Lengyelország tőlünk nyugatra van, de na. [/quote]


    [img]https://metvcdn.metv.com/uPQxS-1480705982-71-show-940x370_Columbo.jpg[/img][/quote]

    " Elnézést, megbocsásson hogy igénybe vettem az idejét, csak még egy kérdés".........
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Scheff"]Ha nézné az élő adásokat beleköthetne abba, hogy szerintem Columbo fedezte fel Amerikát vagy hogy Lengyelország tőlünk nyugatra van, de na. [/quote]


    [img]https://metvcdn.metv.com/uPQxS-1480705982-71-show-940x370_Columbo.jpg[/img]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Zoll1989
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Scheff"]Mellesleg a rangsorolt csata gyakorlatilag egy skill alapú MM: [b]magas szinteken több a jó játékos[/b]. Ezért van az.[/quote]

    Ömm okkéé igen talán több a jó játékos de sokszor mintha a másik csoportból is több lenne... és jelezem nem kötekedni akarok, csak apró észrevétel...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Scheff
    • Tankos
    · 6 éve
    Ha nézné az élő adásokat beleköthetne abba, hogy szerintem Columbo fedezte fel Amerikát vagy hogy Lengyelország tőlünk nyugatra van, de na.

    Mellesleg a rangsorolt csata gyakorlatilag egy skill alapú MM: magas szinteken több a jó játékos. Ezért van az, hogy valaki egy X szinten túl nem tud haladni, mert körülbelül olyan tudású játékosokkal fut össze, mint ő maga.

Legfrissebbek a szerzőtől: Jacktor

Kapcsolódó elemek