Jelenleg 481 vendég és 26 tag online

2018. március 27., kedd 16:32

Rhm-Pzw - Vajon még mindig működik az a bokor?

Írta:
Értékelés:
(66 szavazat)

Utoljára frissítve: 2018. március 27., kedd 16:32

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#34 HUN_Sector 2018-03-31 16:31
A videón lévő bokorral szemben van egy másik bokor, az ellenkező oldalnak. Durva, hogy 200 méterről instaspottolják a camo-ra húzott, álló type 64-emet, míg a lenti bokortól 300 méterre lődözve fel sem derítették a type 5 nehéztankomat.
Lehet hogy bokor és bokor között van különbség?
Egyszer egy jó kis részletes in-game elemzést lehetne ezekből csinálni.
#33 Serious_Threat 2018-03-31 16:14
Idézet - VonHunor:
hello!

nagyon jo és tanulságos kis videó volt.
ahogy mondod, KELL a jo csapat is hozzá, hisz legtöbször az ember fia hiába spottol, ha egyszerüen b**nak löni.
Van egy kérdésem:
a videón láttam, hogy többször is mozogsz.
ilyenkor nem tartasz attol, hogy a mozgás miatt fel spottolodik a jármüved?
illetve használsz -e álva hálót? és ha igen, akkor az mozgásnál elvesziti a plusz értéket nem?
előre is köszönöm a választ.


a lightok camo értéke nem változik menet közben, vagyis ugyanannyi mint álló helyzetben.
nem használok álcahálót, nekem nem éri meg.
#32 VonHunor 2018-03-31 09:44
hello!

nagyon jo és tanulságos kis videó volt.
ahogy mondod, KELL a jo csapat is hozzá, hisz legtöbször az ember fia hiába spottol, ha egyszerüen b**nak löni.
Van egy kérdésem:
a videón láttam, hogy többször is mozogsz.
ilyenkor nem tartasz attol, hogy a mozgás miatt fel spottolodik a jármüved?
illetve használsz -e álva hálót? és ha igen, akkor az mozgásnál elvesziti a plusz értéket nem?
előre is köszönöm a választ.
#31 Lamer_hero 2018-03-29 07:49
Nem tudom, hogy miért b.szogatják a passzív szpottereket általában? Én messze sokkal rosszabb játékos vagyok, de néha elkapom, és szerencsém van, a passzív szpotterkedéssel. És állandóan megtalálnak, hogy noob (ami igaz), meg WN800-as idiot ( a WN800 igaz, a másik lehet), de a végére igen előkelő helyezést érek el a csapatban. És nem mellesleg gyakorlatilag megnyerem a meccset a többieknek, mert nekik csak lőni kell a világító célpontokat. Vagy nincs ennyire játékismeretük, hogy ha én nem ücsörögnék ott, ő csak az üres tájat nézné?
Jó kör!
#30 Robb_HUN 2018-03-29 06:08
Szuper videó. szeretnék ilyen türelmes lenni.
Nem érzem azt a nagyképűséget amit itt többen kritizáltak.
A lengyel játékosnak meg belefért ennyi.
Legközelebb jó lenne valami aktívabb szerepkört látni, abból többet lehet tanulni.
Legalábbis nekem.
#29 straubbazsi 2018-03-28 22:01
Idézet:
Hááát ha az elmúlt 30 napot nézzük akkor az a polish trash nem sokkal rosszabb nálad. :spaz:
Jaja, nagyon nagy light-tank-guru, ha már ott vagyunk, érdemes megnézni. De legalább ő is tudja, hogy másoknak, hogyan kellene velük játszani a 22 ping kíséretében ;).

Az összes 100+ lightja:
#28 acelkocka 2018-03-28 21:22
Hát én meg nem mondtam volna a videó alapján hogy az Obj 140 Lengyel játékos, de szerintem csak ráéreztél egy nappal a lengyel–magyar barátság ünnepnapja előtt 24 órával.... :trollol:

Azért ment az *****-os értékelés, mint Józsi bácsinak aki tavaly nyáron egész este bent aludt a bokor aljában ( neki 5 csillagos szilvája van össznépi értékelés alapján ) a saját eredményének "elemzése" folytán.. :szoke:
#27 bandras32 2018-03-28 20:23
E1-el azért nem árt vigyázni. Amikor még artyztam és ezt a pályát kaptam mindig odalőttem, vakon. Szinte mindig van ott valaki. ;-)
#26 Siralom79 2018-03-28 19:39
Köszönöm a videót , magam részéről hiánypótlónak érzem. Sok térkép újnak tűnik számomra (a csapatok viselkedését nézve másoknak is). Egy Erlenberges hasonló videónak -akár többnek is- örülnék mert elégé vakon vagyok rajta az 1.0-ás verzióban. Mannerheim-en meg csak nézek ki a fejemből.
Remélem folytatod .
#25 miszterq 2018-03-28 16:01
Hááát ha az elmúlt 30 napot nézzük akkor az a polish trash nem sokkal rosszabb nálad. :spaz:

Amúgy hasznos volt a vidi mert lighttal még nem kaptam meg ezt a pályát, most legalább tudom hogy mi a helyzet ott a szélen. Kicsit érthetetlen volt számomra hogy az enemy simán kijött a szélső bokrokból, valamint hogy nem randomozott oda senki.

Valaki kérdezte hogy mit kell tenni ez ellen a másik oldalról: F3-ból kell nézelődni lehetőleg minél előbb, és nem tud felmenni a light a bokorba. F2-G2 környékén az út menti bokorsávban is volt egy passzív bokor, ahonnan villantani lehetett az enemy light-ot. Hogy most ez hogyan néz ki, azt nem tudom, esetleg kiderülhet egy későbbi videóból. :)
#24 Barkasz 2018-03-28 15:35
Üdv!

Szerintem nagyon faxa videó!
Még 10 (100) ilyet tölts fel!

Grat.
#23 Ergil 2018-03-28 14:34
Idézet - Serious_Threat:

Köszönöm szépen mindenkinek a hsz-eket!

Serious! csinálj még hasonló mindőségi tartalmakat és a chat önkontrol meg majd jön az évek sorával :D
Aki emiatt nem nézi magára vessen, vegyél pédát kajzoo-ról aki élő adásban nyomta ki a skype interjút a WGL-en, amikor úgy gondolta már nincs több mondanivalója :)
Amíg nem leszel rasszista addig tőlem kapsz egy állandó nézőt kétszer annyi évvel :oops:
#22 Roreno 2018-03-28 14:20
Idézet - Serious_Threat:
Idézet - Ergil:
Idézet - Serious_Threat:
kritikákat, észrevételeket, javaslatokat várok szívesen. 1,5 év kihagyás utáni első kommentáros videóm, szóval a hibákkal kérlek titeket legyetek elnézőek.

Hogyan játszottál volna magad ellen a másik oldalról?


a piros vonal mellett egy light-tal berohannék egészen addig amíg fel nem derítem azt a bokrot amiben álltam. Lehet belehalnék, de nagy valószínűséggel az ellenséges light is elvérzik.

Idézet - pap32:
4:04-nél ment a SKIP....chat nélkül megnézném, így nézhetetlen...(amikor ilyen szinten ömlik az EGO kifelé egy videóból, az igencsak GÁZ...) :spaz:

Oh igen az ego. Ha néznéd a streamjeim, tudnád hogy mennyire gondolom komolyan az ilyesmit. Segítek: semennyire.

De annak akinek címzed ezt a sötét dumát lehet, hogy nem ilyen egyértelmű. Szóval akárhogy is nézzük ez magyarázatnak igen gyengére sikeredett.
#21 gunterland1 2018-03-28 08:25
Idézet - wasur:
Nekem kicsit vegyes érzéseim vannak, miután végignéztem ezt a videót...
Kezdneém a pozitív részével. Tanulságos, nagyon jól elmondva a spotolást és fűszerezve adatokkal, hogy jobban érthető legyen azoknak, akik nem olyan profik vagy lusták, hogy utána nézzenek és jobban megértsék, mit hogyan miért. Nagyon szépen felvázolva a csat menet, mi miért és mi miért nem jó döntés!
Szóval a videóval semmi gond, nagyon jól sikerült 5 csillagos munka!

És akkor jöjjön az ami nekem mindig is az agymenésem volt és sajnos nem csak megerősített a sztereotípiákat, de látható is és olvasható a megnyilvánulás is és formája, stílusa...
A 140-es srác sem vol hülye gyerek ahogy te sem vagy az!
De ez az arrogancia, nagyképűség, lenéző ordenáré stílus valahogy jellemző rátok TRIGG-esekre és anno ZWACK-osokra... Nem tudom miért kell ebben a hangnemben lenézni a másikat csak mert valamit írt ami neked ne mtetszik, de sajnos egyre gyakrabban látok olyat, hogy még ez sem kell és a semmiből jön a gőgösség, a ki vagyok mi vagyok én TRIGG-es vagyok és stb...
Az a baj, hogy ezt sajnos már iszonyat nehezen mosnátok le magatokról, ha akarnátok is. Mert az egy dolog, hogy jók vagytok, megdolgoztatok érte páran, jónéhányan pedig ugye tudjuk hogy nem, de ez egy másik téma.
SZóval kanyarodjunk vissza.
Az egyetlen gondom, hogy el vagytok szállva magatoktól, mert ugye ti jók vagytok ez bizonyos szinten, de muszáj ezt így ebben a stílusban és formában közölni a nagy világgal?
Én ezt sosem értettem meg... Baromira érdekes, hogy nemzetközi klánoknál baromira nem így van. Én is megjártam a top10es klánok közül 4-et és még sehol sem találkoztam ezzel a szerintem gusztustalan stílussal és tudom hogy ti is megjártatok már nem egyet és mégis mikor visszakerültök egy magyar klábna egyből elő kel lhogy jöjjön? Ez valami csorda szellem?
HA mindezt te személy szerint le tudnád vetkőzni, iszonyat jó lehetnél minden téren! De addig ez is csak egy nagyon jól sikerült video marad , egy arrogáns, beképzelt nagyon jó játékostól!


Múltkor (Abbey pálya-vízpart) csapatom az AMX 13 90-el, és már csak egy ellenség volt életben. Kielőztem a csapatomban szakaszozó SW4RM-os "cimbiket". Erre az egyikük hátulról belémdörgölt, kigyújtott, végem volt. Számon kértem tőle eme viselkedésforma helyességét. A reakciója az volt, hogy nézzem már meg, hogy Ő milyen klánban játszik, meg fentvannak ám a global mapon stb... Mondom ki nem szarja le? A bunkóság az bunkóság, stat-tól függetlenül. És az a baj, hogy akarva-akaratlanul is párosítom a viselkedését az egész Klánjukkal. Tehát ha meglátok egy SW4RM-ost, egyből ez jut eszembe...
#20 Serious_Threat 2018-03-28 08:21
wasur: #5-ös hsz utolsó sorai.
Ennek ellenére köszi a kritikát srácok.

Phara: a lightoknak menet közben is ugyanakkora a camo értékük, mint álló helyzetben.

Robb: 22 vagyok. Ennek megvan az előnye és hátránya is.

Tank_szemelyzete: nekem is sokszor elsült a löveg a spotbokrokból mire megtanultam türelmesnek lenni.

BudaiD:


Köszönöm szépen mindenkinek a hsz-eket!

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Cikk hozzászólások

WOTINFO FACEBOOK CSOPORT