Jelenleg 1291 vendég és 13 tag online

2018. máj. 19., szombat 11:37

Az Object 268 v4 szindróma (by Ütő)

Írta:
Értékelés:
(43 szavazat)

Utoljára frissítve: 2018. máj. 19., szombat 11:38

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#153 freezer 2018-05-24 18:23
Idézet - ittakaracsony:
Idézet - singes:
MM tényleg szar. Tegnap 1 órán keresztül ment a boost, és csak a remek fekete herceggel mentem. Egyszer voltam tier 8-ban, azon kívül végig tier 9-es csatákban voltam töltelék. :wb:

Még hogy a páratlan tierrel a legjobb játszani...


Őszinte részvétem, én a héten húztam ki a cérnát kb 3 napon keresztül csak a herceggel nyomottam az utolsó csatáknál már a hányás kerülgetett de a cél kárpótol majd :dancing:


Dettó, a lába se érte a földet úgy rúgtam ki a garázsból azt a fost :)
#152 ittakaracsony 2018-05-24 18:19
Idézet - singes:
MM tényleg szar. Tegnap 1 órán keresztül ment a boost, és csak a remek fekete herceggel mentem. Egyszer voltam tier 8-ban, azon kívül végig tier 9-es csatákban voltam töltelék. :wb:

Még hogy a páratlan tierrel a legjobb játszani...Őszinte részvétem, én a héten húztam ki a cérnát kb 3 napon keresztül csak a herceggel nyomottam az utolsó csatáknál már a hányás kerülgetett de a cél kárpótol majd :dancing:
#151 pred89 2018-05-24 17:32
Artyzni is tudni kell.azzal a kulombseggek hogy aki tud az nem itt picsog.Mert aki felfogja hogy kell vele játszani az nem büszke rá mert óriási tudás nem kell hozzá :D Ahoz viszont kell hogy a sok bot artys kivegye a felelősséget a csata alol végig pofazva az egész csatát,arra hogy már a csata elején kb 2. Helyet foglalja el a front vonalon de annyira analfabéta hogy észre se veszi hogy az ő oldalán senki sincs és 1 percen belül bedaraljak.de azert ott maradt azt pofazik.arrol megint nem beszélve higy 1v1 be nyomod es a büdös paraszt odaver hozzád egyet (sorry)kabitas alatt.nah ennyi az arty bot szakértelem.az meg mindig mellékes hogy benne vagy a káosz közepén 6-6 heavy egymással szembe de a nagy okos még csak arra se figyel. Valami isten tudja a -1 be lovoldozik mert ott látott egy árnyékot.grat.... az összeset utalom, gyűlölöm es a sajatomat is :D nah azt aztán rohadtul obj 261 :rofl:
#150 pap32 2018-05-24 17:07
Idézet - GoldMalac:

nem azzal van a baj, hogy van arta.. egyszerűen nem igényel tudást lövöldöz a pálya széléről úhy hogy akit lő nem is látja. semmi köze ehhez a játékhoz, majmoknak rakták be, hogy ha végképp nem megy semmi legyen mit basztatni.


Tehát akkor ez egy LEÍRT TÉNY, vagy egy szimpla magánvélemény? Tudtommal a kettőt nem kellene összekeverni...
+Elfogadod-e minden játékba lépéssel, vagy sem? Ha igen, akkor talán nem ártana csendben maradni arty ügyben... :-*
#149 freezer 2018-05-24 16:29
Ne vegyétek túl komolyan a játékot, mert rossz vége lesz :D

#148 singes 2018-05-24 15:30
MM tényleg szar. Tegnap 1 órán keresztül ment a boost, és csak a remek fekete herceggel mentem. Egyszer voltam tier 8-ban, azon kívül végig tier 9-es csatákban voltam töltelék. :wb:

Még hogy a páratlan tierrel a legjobb játszani...
#147 Bhalangir 2018-05-24 15:07
Idézet - ittakaracsony:
basszus emberek már lassan minden poszt alatt ölitek egymást, ne a vitákról szóljon már ez az oldal hanem a játékról.

és @GoldMalac neked is tudnod kéne okos enged...
Arról szól: az MM xar, az arty xar, a goldammo xar, az unikum xar, a vérpista xar, de legfőképpen a WG a legnagyobb xar. Majd mennek és belogolnak, mert igazából mindenki szereti a xart. :trollol:
#146 ittakaracsony 2018-05-24 12:24
basszus emberek már lassan minden poszt alatt ölitek egymást, ne a vitákról szóljon már ez az oldal hanem a játékról.

és @GoldMalac neked is tudnod kéne okos enged...

#145 Bhalangir 2018-05-24 05:49
Idézet - pap32:
Azokat a játékosokat SOSEM tartottam sokra, akik csak a prémium lőszert ismerik (pláne 10-es TD-ben :-* )...becélzott tanktól függetlenül...lehet tőlem 10k wn8-a, akkor is csak egy stat-hajhász **** marad, aki jellemzően nagyívben lesz@rja az egész csapatát, maximum meatshield-nek tekinti őket...ez a mentalitás nyilván baromira elő fogja segíteni az amúgy sem rózsás CSAPATjáték hozzáállást...nem beszélve arról, hogy sok ilyen f@szacsávó inkább beáldozza a győzelmet, csak hogy még 1-2t lőhessen A LILA STATért...mindehhez a produkcióhoz nem kellett túl sok Linkinkét nézni...

"A napom margojara... Ez kicsuszott haver"

((El fog még jönni az az idő, amikor minimum korlátozva lesz a mérhetetlen gold-spam, és akkor lesz itt nagy pofára esés egyeseknél...majd talán rájönnek, hogy mégsem 2 méteres az az e-pénisz, ahogy eddig a sok "viagrától" gondolták... :-* ))

HA a goldspam-ra elég az a magyarázat, hogy "a játék része; ezt minden belépésnél elfogadod", akkor vajon az arty-ra ez miért is nem elég? Tán nem a játék része? Vagy egyesek "nem kérek artyt" módban is beléphetnek? ...


Hagyjuk már ezt a prémiumtól lesz jó a játékos butaságot.

Lassan 8 hónapja nincs senki, aki a a challenget behúzta volna ( http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/648441-the-gold-vs-standard-ammo-challenge-5k-gold-prize/#topmost ).
#144 Robb_HUN 2018-05-24 04:44
@pap:
Nem, kb. 1-2 hónapja csinálta ezt Malac, emlékszem rá. Inkább 2-3. Az átalakítások előtt még nem voltam itt, akkor nem tudnék róla.

@többiek:
Én is utálom az artykat, tudjátok jól. De annak hogy 3-4 en nekiestek itt papnak annak nincs értelme. Amit eddig sem értett, azon nem segít ha belevered a fejét.

Szerk:
Amennyit tudok rólatok az ittlétetek alapján, külön külön nem vagytok sem hülyék, sem rosszak. Ne már. Tényleg ezt így kell?
#143 GoldMalac 2018-05-23 23:59
Mint mondtam nem artyzom te szerencsétlen fogd fel. látod a csataszámot?
ennek ellenére amivel mentem is nagy tier az nem lett olyan nagyon rossz.. legalábbis jobb mint neked akármi

nem azzal van a baj, hogy van arta.. egyszerűen nem igényel tudást lövöldöz a pálya széléről úhy hogy akit lő nem is látja. semmi köze ehhez a játékhoz, majmoknak rakták be, hogy ha végképp nem megy semmi legyen mit basztatni. Mint mondtam nincs mit bizonyítanom pláne nem olyan világtalan botoknak akik csak a prémlőszerre fröcsögnek több ezer csatával a hátuk mögött a piros vonal mellől,. Egy percet nem tudnék rád szánni a játékidőmből.. bocsika :D
#142 pap32 2018-05-23 23:39
"..miért van egy olyan érzésem, hogy mindkettővel (M43, M44) még az átalakítások előtt játszottál utoljára, - a név kötelez alapon -, full gold-dal ?"

Eléggé világos a kérdés? :-* Artyztam eleget, hogy emlékezzek mi ment annak idején...Tigris 2 simán megvolt 2 lövésből egy M44-nek...HEAT-tel...meccsenként 3-4k DMG-ek...HEAT-tel... :spaz: HE-vel meg kb. kevesebbet ért, mint most...ERGO baromira nem mind1, hogy azt az 1400 átlag DMG-et milyen lőszerrel sikerült "összefészbúkoznia"...
(+A prémium HE-nek is vagy 1,5x nagyobb robbanási sugara volt az alaphoz képest...)

Én a saját account-odról beszéltem, "buksifej"...mi vesztenivalód van gold nélkül? Csak nem a sok kis WN8? :-*

Egyébként meg...ha már annyira együtt gondolkodtok itt páran...magyarázd már el, légy szíves, hogy ha a gold-ot el lehet intézni egy "a játék része; ezt minden belépésnél elfogadod" dumával, akkor ugyanez a szlogen hirtelen miért is nem érvényes a tüzérségre? Valahogy a kedves társad sem sietett a magyarázatával...hátha ismét sikerül helyette válaszolnod... :roll:
#141 Ferrari-fan 2018-05-23 23:20
am pap
miért kérsz választ, ha te is kitérő választ adsz?
#140 GoldMalac 2018-05-23 22:25
hagyj már a hülyeségeddel :)
megkaptad a válaszod: nem értesz semmit sem fölösleges veled dumcsizni. Butuska vagy.

amúgy csináltam már ilyet felajánlott piros accon stock hulladékkal alapon hoztam lila statot. keresd ki ha erdekel, valamelyik fórum topicban ott figyel az eredmény..... nekem nincs mit bizonyitani.. rólad meg látszik mit nem tudsz.
#139 pap32 2018-05-23 22:18
Idézet - GoldMalac:
Csak reagáltam én is, simán egyetértek Bazsival.. veled kár amúgy vitatkozni. Elbeszélünk egymás mellett... olyan ez mint amikor kínában beszéltem a taxishoz magyarul, hogy merre menjen mert angolul fölösleges volt, kínaiul meg nem tudtam :) végeredmény ugyanaz ő nem értette én meg vigyorogtam.. most is ez a helyzet.. :D


Nem válaszoltál az artys kérdésre... :-*
+Az ajánlatom még mindig érvényes... :roll:

WOTINFO TV KÖVETKEZŐ ADÁSIG MÉG:

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Aktuális akciók, események

Cikk hozzászólások