Jelenleg 1436 vendég és 18 tag online

2018. június 05., kedd 12:36

Gyűjtői ajánlat: STG & STG Guard

Írta:
Értékelés:
(15 szavazat)

Ismét elérhetővé válik az STG és a gyári festéssel ellátott verziója, a Guard is. Részletekért klikk a képre.

Utoljára frissítve: 2018. június 05., kedd 12:40

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#9 pred89 2018-06-08 08:23
Bosszantó tank szerintem.Az Egyetlen olyan prem tank amit ahogy volt lehetőség becsereltem. Igen lehet hogy hozzá vagyok szokva az agresszív játékhoz és kinézetre ettől a géptől is ezt vartam de tömör csalódás volt. Érzésre szinte mindenki beüti (t6-7) ne nézzük... toronyban is bíztam hát vicces de az is mindenhol bekapja a békát. Ha végre, beszűkült a celkereszt tiszta minden akkor lepattan,vagy lanccal (leveszik). Jó neha néha bemegy de az az x sebzes drága kredittel számolva nem hoz akkora nyereséget mint bármi más. Ha meg óvatos játék viszonylag kevés sebzes kredit érték és sok idő egy csata,nem beszélve arról hogy egy brutál mednek néz ki és egy erősen támogató jellegű tank.(mire rájöttem hogy ez egy átverés kb.) Viszonyítás alapján beszélek, bármilyen jellegű tank sta2,cdc,patton, ezek nagyságrenduleg jobb jatekmenet,jobb kredit arány élmény faktorrol nem is beszélve.Jah es sokkal olcsóbbak is. Drágább kategória lorr és az uj wz td remek választás nagyon szeretem őket. Szerintem aki ezt a tankot akarja választani csak unalmaban tegye,en jo esetében is az alsóbb ár kategóriába tenném, úgy máshogy néznék rá,de így méreg drága és egy vacak.
#8 ctalker 2018-06-06 17:36
Idézet - Panzerkonzerv:
Sziasztok.Én megvettem amikor először bejött ez a tank a játékba,csak rossz tapasztalataim vannak.A gyulladás a hobbija,10-ből 9-szer égett mint a fáklya,nem ajánlom senkinek.A test vaj puha,utáltam.De kinek a pap,kinek a papné.Na igen,több mint 10 ezerbe került.

én kimondottan kedvelem
#7 genyokapitany79 2018-06-06 14:40
Nekem jó tapasztalataim vannak vele:
a "lassú víz partot mos" elvű játékosok számára tökéletes. Agresszív, párbajozni, nyomulni szerető játékosoknak nem való, a közelharci szituációkban hajlamos hamar elvérezni, azonban közép és nagy távolságból nagyon veszélyes. Szintén kellemetlen lomha ellenfelek számára, valamint súlyosan sebzett tankokra fokozottan veszélyes. Megfontolt, taktikát és támogatást kedvelő játékosoknak nagyon fog tetszeni. Gyakori helyváltoztatást, vagy nehezen lőhető és/vagy felderíthető pozicionálást igényel.

Az erőssége az én személyes tapasztalatom alapján egyértelműen az ágyúja: irgalmatlanul pontos és modulgyilkos a gyakorlatban, és e mellé a sebzése is kiváló - ám fontos megjegyeznem, hogy nem árt kivárni a célkereszt szűkülését, mert ez akkor igaz. Tulajdonképpen az IS, KV3, IS6 nehéz tankok top lövegeit képzeljük el úgy, hogy sokkal de sokkal pontosabb azokénál és az átütése is tetemesen jobb, ráadásul mozgékonyabb a tank is hozzá. Erősségei közé sorolom még, hogy egész jó álcát lehet rá építeni egy közepes tankhoz képest, valamint a közepes sebesség mellé egy kifejezetten jó fordulékonyság párosul - leforogni tehát nem lehet, ő viszont ki tud nullázni sérült tankot megfelelő oldalról lerohanva.

A páncélja alacsonyabb szint ellen jónak mondható, szinte kellemetlen. A magasabb szintű tankok ellen szinte semmi jelentősége nincs. A torony valamennyire még ekkor is használható. Top szinten egyébként félelmetes ellenfél, 6-7 tier nem ellenfél neki, mindegy miről beszélünk... okos játékkal pedig a saját szintjén is elég kellemetlen ellenfél tud lenni.

Gyengesége egyértelműen a dpm, tehát a közelharcot csak akkor szabad vele keresni, ha az ellenfél már meg van szaggatva. Az ágyú lehajlása oroszos, ez több magyarázatot nem igényel.

Lentebb "Panzerkonzerv" említette, hogy gyulladásra hajlamos, én ezt nem tapasztaltam eddig - nem is emlékszem így példára, de őt se kívánom cáfolni, mert a tapasztalatát írta le.

Röviden összefoglalva: 1. osztályú támogató közepes tank.
#6 Panzerkonzerv 2018-06-06 06:50
Sziasztok.Én megvettem amikor először bejött ez a tank a játékba,csak rossz tapasztalataim vannak.A gyulladás a hobbija,10-ből 9-szer égett mint a fáklya,nem ajánlom senkinek.A test vaj puha,utáltam.De kinek a pap,kinek a papné.Na igen,több mint 10 ezerbe került.
#5 sandor01 2018-06-05 21:20
Amúgy ez a tank jó ?
#4 kmk 2018-06-05 16:23
Idézet - perretz:
Idézet - Wiseletman:
Mi a véleményetek róla? Farmolásra kéne, megéri? Orosz nehéz kéne mindenképpen.


Ez med.


Egyébként szerintem jó farmoláshoz.
390-eket puffogtat és a tornya is jól tud pattintani.
#3 perretz 2018-06-05 14:27
Igazan jó szovjet prémium, nehéz talán csak a most is kapható KV-2(R). De ez 6-os, lassú is ... . Nyolcasok közül van a Defender, amit ugye rég nem lehet kapni és vannak a jutalom 10-esek, amit mezei userek részére elérhetetlenek. Ha legénységet kellene fejleszteni, én a T-10-et használnám, ha kredit kellene, akkor válassz más nemzetet.
#2 perretz 2018-06-05 13:05
Idézet - Wiseletman:
Mi a véleményetek róla? Farmolásra kéne, megéri? Orosz nehéz kéne mindenképpen.


Ez med.
#1 Wiseletman 2018-06-05 13:01
Tiszta hülye vagyok, bocsesz

WOTINFO TV KÖVETKEZŐ ADÁSIG MÉG:

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Aktuális akciók, események

Cikk hozzászólások