Jelenleg 843 vendég és 2 tag online

2018. június 12., kedd 06:59

Foci játékmód: Készen a kezdőrúgásra (06.14-07.29)

Írta:
Értékelés:
(46 szavazat)

Két évvel ezelőtt a francia foci EB-n játszhattunk utoljára a méltán népszerű Foci játékmóddal, idén azonban ismét visszatér régi ismerősünk, ezúttal a hamarosan induló labdarúgó-világbajnokságnak köszönhetően. A már megszokott játékmenet mellé azonban idén kapunk néhány új extra kiegészítést és fejlesztést is:

Alap szabályok

Csakúgy mint két évvel ezelőtt, a játékmód 3v3-as felállásban fog zajlani, külön erre a módra kialakított speciális térképeken és tankokkal. Győztest akkor hirdet a játék, ha lejár a 7 perces játékidő vagy ha egy csapat eléri a 3 gólt (amelyik hamarabb bekövetkezik).

Döntetlenek

Döntetlen esetén az aranygól dönt majd, amit egy 4 perces extra hosszabbításban lesz lehetőségük belőni a csapatoknak. Ha így sem dől el a mérkőzés, az a csapat nyer, amelyik hamarabb elérte a 100 "birtoklási" pontot az ellenfél térfelén.ű

Ismerd a tankod

Az idei verzióban a legnagyobb változást a szerepkör specifikus tankok bevezetése jelenti. Minden tanktípus egy speciális képességgel rendelkezik majd, így kihasználva igazi erősségeit. Ezek a tankok különböznek majd a fejlesztési fában megtalálható társaiktól.

E 100 SPORT (VÉDŐ)

Mint egy modern söprögető, nem túl gyors vagy mozgékony, de tudja mi a dolga: őrizni az utolsó vonalakat:

Speciális képesség - Terület sebzés: Tökéletes képesség azon védekező számára, ki az utolsó vonalakat és a kaput próbálja megtisztítani a labdától.

Ez a skill passzív, nem kell tenned semmit az aktiválásához.

T-62A SPORT (KÖZÉPPÁLYÁS)

A középpályás, mely akár a védő és a csatár szerepkört is magára öltheti, de egyiket sem helyettesítheti 100%-osan. A pályán ez a leggyorsabb tank:

Speciális képesség - Boost: Mint neve is sugallja, ez a képesség extra sebességet és fordulási sebességet is ad majd a tanknak, miután kézzel aktiváltuk. A skill lehűlési idővel is rendelkezik, szóval okosan kell használni.

AMX 13 105 SPORT (CSATÁR)

A jó gyorsulás, a jó sebesség és a megdöbbentő tűzgyorsaság teszi őket igazán veszélyesség a kapuk előtt.

Speciális képesség - Második esély: Mikor felhasználtad már az utolsó lőszered is a tárból és úgy látod hogy mindez még nem volt elég ahhoz hogy a labdát a kívánt helyre irányítsd, a skill aktiválásával kapsz még 2 extra lőszert a tárba. Használat után ez a skill sem használható újra egy ideig.

A SPORT tankok a verseny kezdetén mindenkinek bekerülnek majd a garázsába (egy átmeneti garázshelyre), annak végén pedig automatikusan kikerülnek onnan, a garázshellyel együtt. A legénység ezzel egy időben ingyen a barakkba lesz mozgatva.

Stadionok

Az idei eseményen három helyszínen csaphatunk majd össze ellenfeleinkkel: az új Lev Yashin stadionban, és a két régről már ismert Himmelstadium és Lost stadionokban. 

És ez még nem minden!

Kapunk néhány extra speciális elemet is a foci módban.

WP GG (Well Played, Gigi)

A kommentátorállás is készen áll az eseményre, ahol egy különleges vendéggel, Gianluigi “Gigi” Buffon is találkozhatunk majd ha szerencsések vagyunk.

Versenyek

Több versenyt is terveznek a WG-nél a következő időszakban. Minden ezzel kapcsolatos részlet külön posztban érkezik majd.

Gyűjtemények

A foci móddal lehetőségünk lesz focis tank kártyák gyűjtésére is, melyekkel akár kiemelkedő jutalmakat is bezsebelhetünk majd.

Utoljára frissítve: 2018. június 16., szombat 05:59

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#9 b30wu1f 2018-06-13 02:29
Idézet - Frankenstein Bourne:
Aki majd játszik vele szerintem törölje addig a mod-okat, mert tuti nem fog müködni ez meg az. Meg egy kicsit sporolhatunk Jacktornak is pár :spaz: oldalt :trollol:


Elég csak egy biztonságos módban indítás. ;)
(Játék gomb melletti felfelé mutató nyílnál érhető el)
#8 Csatabika 2018-06-12 19:35
Én is azok táborába tartozom akik szerették ezt a játékmódot.
Az új felállás, a több fajta tank remélem még jobbá teszi majd a játékot, de kár, hogy a csapatok összerakásáról nincs több info. Legalább azt jó lenne tudni, hogy a típusok szabadon választhatóak, vagy lesz valami kötöttség, vagy a sorsolásnál fogja az MM összerakni a 3 típust, illetve szakasz esetén mi lesz a helyzet. (Egyáltalán engedélyezve lesz e szakasz?)
Ha bárkinek lesz infoja legyen szíves ossza meg !
#7 Skjenngard 2018-06-12 19:24
Az egyetlen dolog, ami miatt hajlandó vagyok visszatérni a WoTba :D
#6 Frankenstein Bourne 2018-06-12 17:21
Aki majd játszik vele szerintem törölje addig a mod-okat, mert tuti nem fog müködni ez meg az. Meg egy kicsit sporolhatunk Jacktornak is pár :spaz: oldalt :trollol:
#5 perretz 2018-06-12 11:29
Idézet - Nortonor:
... Viszont ha nem így lesz akkor csúnya lesz a 3 E100 a kapu előtt. :D


Az egyik kedvenc mozdulatom volt a labda alját lőni, így át lehetett emelni a szemből felé haladó tank felett.
#4 Nortonor 2018-06-12 11:14
Igen skilleztem én is így, de mondjuk már meglévő parancsnokot nem tudsz belerakni átképzés nélkül.

Az igen valószínű hogy a szerepek fel fognak cserélődni random csapattal, 3-as szakaszban majd talán jobb lesz a helyzet.

Idézet - perretz:
Kérdésem az, hogy lehet 3 med egy csapatban? Ez összejöhet sorsoláskor is, vagy csak szakasz esetén?
Milyen szívás lenne 3 E100 sport(sicc!) egy csapatban.

Gondolom szerepkörönként 1 tank lesz a megengedett és szakaszban sem tudsz majd addig csatát indítani. Viszont ha nem így lesz akkor csúnya lesz a 3 E100 a kapu előtt. :D
#3 perretz 2018-06-12 11:11
Kérdésem az, hogy lehet 3 med egy csapatban? Ez összejöhet sorsoláskor is, vagy csak szakasz esetén?
Milyen szívás lenne 3 E100 sport(sicc!) egy csapatban.
#2 singes 2018-06-12 11:05
Idézet - Nortonor:
Mindig is kedveltem ezt a játékmódot, így pedig posztokra szerelt tankokkal még jobb lesz. Jó lenne ha végre spec-prémium tankként is funkcionálnának és büntetlenül lehetne bennük parancsnokot képezni az event ideje alatt.


Előzőben én 2 vagy 3 parancsnokot képeztem 1 skillesre a 62a sportban. :D

Én attól félek, hogy e100 középpályás lesz, amx védő és med támadó. :rofl:
#1 Nortonor 2018-06-12 10:52
Mindig is kedveltem ezt a játékmódot, így pedig posztokra szerelt tankokkal még jobb lesz. Jó lenne ha végre spec-prémium tankként is funkcionálnának és büntetlenül lehetne bennük parancsnokot képezni az event ideje alatt.

Wotinfo Collection a Media Markt-ban

WOTINFO TV KÖVETKEZŐ ADÁSIG MÉG:

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Aktuális akciók, események

Cikk hozzászólások