Jelenleg

26
látogatónk van

2018. augusztus 7. 06:57

1.1 - Caernarvon Action X álcafestés és friss statok

(13 szavazat)
22 hozzászólás

A Caernarvon Action X Tier VIII-as brit prémium nehéz tank speciális, "Rettenthetetlen" álcafestést kapott a teszt szerveren. A tank még 2017 szeptemberében került be a szupertesztre, azonban a bolt polcainak azóta is várni kell rá. Nos, íme néhány kép az új álcáról, plusz hajtás után a legfrissebb paraméterekről:

cax1.jpg
cax2.jpg
cax3.jpg
cax4.jpg
cax5.jpg
cax6.jpg
previous arrow
next arrow
cax1.jpg
cax2.jpg
cax3.jpg
cax4.jpg
cax5.jpg
cax6.jpg
previous arrow
next arrow
Exit full screenEnter Full screen

Utoljára frissítve: 2018. augusztus 9. 14:31

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ba_nshee
    • Kiképző
    · 5 éve
    [quote]Te azt írtad, hogy a sima tanknál meztelenül jobb camot kaptam festéssel.[/quote]

    Nem.


    [quote]Ez azért nem igaz. Egyrészt nem kaptam, hanem vettem. Másrészt pedig semmilyen skillt nem adtak hozzá. Te magad fejleszted a crewt. Az igaz, hogy skill nélkül gyengébb a camoja, de ez minden tankra igaz és nem is adtak hozzá skillt. Kevered egy másik tankkal Bazsi[/quote]

    Váó.
    Ugratsz ezzel?


    [quote]Arról van szó, hogy a bohóc festés kevesebb camot ad, mint a kedites és ilyen gyenge camos, főleg a camora építő TD-nél nagyon sokat ér minden plussz camo. Szóval ha betennék bohóc nélkül a scorpot és le lehetne cserélni a bohócosat, jobban járnánk mi is.[/quote]

    Nem.

    Nem is tudom szájbarágósabban elmagyarázni, ne haragudj.


    [quote]Igen ! Ez pontosan így van.
    Fel sem merült volna ez a bohóc camós mizéria, nem is akarná lecserélni senki - mert nincsen értelme - a bohóc camot leszedni, hisz modolható[/quote]


    OK then.


    *

    [quote]Összegezve, a játékban lévő összehasonlító több mint hiányos, egyébként sincs sok értelme használni. Ezek között a tankok között pedig [b]most már[/b] ténylegesen [b]nincs különbség[/b]. Korábban pedig a gyári/bohóc festés [b]volt a jobb[/b] [b]megfelelő legénység mellett[/b]. Tehát, újra, nem volt és nem is lesz Skorpion jobb álcázással.[/quote]

    Legalább ezt próbáljuk meg elraktározni.

    Nem fogok egy harmadik forrást bemutatni, ahogy nem fogok egy újabb accountra sem belépni, amin párosával garázsban vannak ezek a prémiumtankok, hogy leellenőrizzem ugyanazt, amivel kapcsolatban egyébként nekem nem volt semmi kételyem. Miközben te eddig annyit mondtál, hogy szerinted amúgy van, meg aztán miért akarná - az általában szintén jól tájékozott - akárki lecserélni a "bohóc", egyféleképpen festett tankját, mikor modolható is az bármilyenre!

    Továbbá, látványosan nem akarod megérteni, amit írok, amivel megint nem fogok harcolni. Ha te továbbra is másképpen akarod gondolni, akkor ne vásárolj ilyen tankokat és ajánld ezt ismerőseidnek is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Botinfos_2017
    • Tankos
    · 5 éve
    [quote name="Wotman5000"]Én úgy tudom ez a mizéria a Black fridaykoor érkező fekete T-34,is-6al kezdődött, ugyanis rosszabb camoja volt a gyári festéssel feketére pingált tankoknak, mint a sima saját magad által felfestett tankoknak. 

    Ezek után kiderült, hogy a Black dognak is gyengébb a camoja a sima tankénál, amit te festesz le. Mondták a játékosok meglepetésre, hogy jé, sokkal jobb a camoja így a dognak, mint korábban a GF-nek. Ráadásul a GF-es gyári festésesnek a camojához nem adódik hozzá a skillek (venti,bia) camo értéke. Mindegyik egyedi festéses ezzel kínlódik, gondolom nincs másként a többi tanknál sem. Irónikus, hogy az egyedi festés gyengébb a sima + nemzet festésnél.[/quote]


    Igen ! Ez pontosan így van.
    Fel sem merült volna ez a bohóc camós mizéria, nem is akarná lecserélni senki - mert nincsen értelme - a bohóc camot leszedni, hisz modolható, ha nem adna kevesebb camot a kredites a simánál. Éppen a T-34-nél merült fel először és lepleződött le a WG, hogy kisebb camot ad a bohóc a keditesnél.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Botinfos_2017
    • Tankos
    · 5 éve
    [quote name="straubbazsi"]
    [quote]Pontosan így gondoltam magam is. Ha sima scorp-ot kapsz saját magad tudsz rá festést tenni, ami magasabb álcát jelent a gyárinál. Nyilván nem meztelenül fogom csatába vinni Bazsi, nem tudom hova gondoltad  :cheer:[/quote]


    Nem ezt írtam.
    Azt írtam, hogy az eleve festéssel érkező tanknak magasabb alap álcaértéke volt, ami 100 százalékra képzett Concealment skillel már nagyobb álcázást eredményezett, mint a sima tank utólag vásárolt festéssel
    és 100% álcázás skillel. MERT a coencealment skill a tank alap álcaértékét növeli, míg az álcafestés 1/2/3% flat bónuszán egyáltalán nem változtat - nem tudom, máshogy magyarázni. : )
    Ez így volt, 100%!
    Tehát, kiemelném újra, hogy korrekt módon felszerelt, de festés nélkül érkező Skorpionnál GYENGÉBB álcázással játszottunk volna, mint az ismert verzió esetében tettük.

    *

    Pár hónapja valóban megváltozott, egyszerűsítették, most már a rávásárolt festés és a gyári/bohóc/fekete/skorpiós festés pontosan ugyanazt az azonos flat 1/2/3 százalékot bónuszt adja, mint a normál tankokra vásárolt normál álcafestések. Tehát, már nem magának a tanknak alap álcaértékét növelik a különleges festések sem.

    https://www.youtube.com/watch?v=IE_D4dftCOg

    Legalábbis elméletben, de már látom, hogy miért gondoljátok másképpen. Látom, hogy a játékban lévő összehasonlítóban/preview ablakban a például bulldognál 3 százalékkal kisebb álcaértéket ír. Itt azt mutatja, hogy a gyári/fekete/bohóc festés egyszerűen semmit nem ad. De ez nonszensz! Szerintetek nem az? Szerintem bugos a felület és egyszerűen nem veszi figyelembe a nem standard álcafestéseket.

    Például a fenti videóban 2:00nál mutatja a garázsban lévő 1357 gf legénységi nélküli álcaértékét, ami 20,04%. Ami értelemszerűen azonos egy általunk lefestett, crew nélküli 1357 értékével. Nekem nincs a garázsban 1357 gf, ha pedig én most beteszem a játékban lévő összehasonlítóba, akkor nekem 17,04et ír. Ami tehát 1357 base álcaértéke. Mintha egyáltalán nem lenne festés a 1357 gf-en. Ugyanígy nem hiszem el, hogy a fekete bulldognak (M4190 gf) három százalékkal kisebb az álcája. Azonosnak kell lennie a lefestett szürke bulldoggal. Ha nem így lenne, akkor az elmúlt két hónapban valamikor minden korábbi ilyen tank effektív nerfet kapott (GF lightok, Defender, Liberté, Patriot, Mutz és fekete Mutz, a fekete IS6 és T34, Mauerbrecher)!

    update:

    A biztonság kedvéért leellenőriztem Goldmalacnál. A garázsban lévő Defender és az - értelemszerűen - festett 252u álcázása pontosan ugyanannyi legénység nélkül és azonos legénységgel is.

    Bulldogból neki sincsen meg mindkettő, de a fekete, legénység nélkül, a garázsban, 17,19% álcázással bír, míg nálam az összehasonlítóban 14,19%!

    Ha nem probléma, akkor nem töltöm fel mind a hat képet.


    Összegezve, a játékban lévő összehasonlító több mint hiányos, egyébként sincs sok értelme használni. Ezek között a tankok között pedig most már ténylegesen nincs különbség. Korábban pedig a gyári/bohóc festés volt a jobb megfelelő legénység mellett. Tehát, újra, nem volt és nem is lesz Skorpion jobb álcázással.[/quote]


    Te azt írtad, hogy a sima tanknál meztelenül jobb camot kaptam festéssel. Erre írtam, hogy persze, a bohóc festés ad camot, de messze nem annyit mint a saját kredites. Idézlek :  "Éppen jobb álcát kaptál "gyári skin" + álcaskillel, mert az növeli a tank - magasabb - alap álcaértékét a mindig 3/4% álcafestés bónusz helyett. Skill nélkül még rosszabbak voltak,"

    Ez azért nem igaz. Egyrészt nem kaptam, hanem vettem. Másrészt pedig semmilyen skillt nem adtak hozzá. Te magad fejleszted a crewt. Az igaz, hogy skill nélkül gyengébb a camoja, de ez minden tankra igaz és nem is adtak hozzá skillt. Kevered egy másik tankkal Bazsi

    Arról van szó, hogy a bohóc festés kevesebb camot ad, mint a kedites és ilyen gyenge camos, főleg a camora építő TD-nél nagyon sokat ér minden plussz camo. Szóval ha betennék bohóc nélkül a scorpot és le lehetne cserélni a bohócosat, jobban járnánk mi is.

    [quote]. Látom, hogy a játékban lévő összehasonlítóban/preview ablakban a például bulldognál 3 százalékkal kisebb álcaértéket ír. Itt azt mutatja, hogy a gyári/fekete/bohóc festés egyszerűen semmit nem ad. De ez nonszensz! Szerintetek nem az? [/quote]

    Pont a kliens adatokban is benne van ez az eltérés. A bohócos festés kisebb camot ad és azt hiszem nem kapja meg a bia/venti camo plusszát sem, ahogyan a kredites megkapja. Ez komoly gond szerintem.

    Abban egyetértek, hogy ninszensz, hogy a WG így kitol a játékosokkal, akik pénzért vettek bohóc tankokat, mert gyengébb camot vettek, mint ha sima tankot festettek volna le, de igazából ezekben a kitolásokban nem ez az első eset.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ba_nshee
    • Kiképző
    · 5 éve
    Akkor ne higgyük el, ne figyeljünk, mendemondázzunk helyette! :cheer:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Wotman5000
    • Tankos
    · 5 éve
    Én úgy tudom ez a mizéria a Black fridaykoor érkező fekete T-34,is-6al kezdődött, ugyanis rosszabb camoja volt a gyári festéssel feketére pingált tankoknak, mint a sima saját magad által felfestett tankoknak. 

    Ezek után kiderült, hogy a Black dognak is gyengébb a camoja a sima tankénál, amit te festesz le. Mondták a játékosok meglepetésre, hogy jé, sokkal jobb a camoja így a dognak, mint korábban a GF-nek. Ráadásul a GF-es gyári festésesnek a camojához nem adódik hozzá a skillek (venti,bia) camo értéke. Mindegyik egyedi festéses ezzel kínlódik, gondolom nincs másként a többi tanknál sem. Irónikus, hogy az egyedi festés gyengébb a sima + nemzet festésnél.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ba_nshee
    • Kiképző
    · 5 éve
    [quote]Pontosan így gondoltam magam is. Ha sima scorp-ot kapsz saját magad tudsz rá festést tenni, ami magasabb álcát jelent a gyárinál. Nyilván nem meztelenül fogom csatába vinni Bazsi, nem tudom hova gondoltad  :cheer:[/quote]


    Nem ezt írtam.
    Azt írtam, hogy az eleve festéssel érkező tanknak magasabb alap álcaértéke volt, ami 100 százalékra képzett Concealment skillel már nagyobb álcázást eredményezett, mint a sima tank utólag vásárolt festéssel
    és 100% álcázás skillel. MERT a coencealment skill a tank alap álcaértékét növeli, míg az álcafestés 1/2/3% flat bónuszán egyáltalán nem változtat - nem tudom, máshogy magyarázni. : )
    Ez így volt, 100%!
    Tehát, kiemelném újra, hogy korrekt módon felszerelt, de festés nélkül érkező Skorpionnál GYENGÉBB álcázással játszottunk volna, mint az ismert verzió esetében tettük.

    *

    Pár hónapja valóban megváltozott, egyszerűsítették, most már a rávásárolt festés és a gyári/bohóc/fekete/skorpiós festés pontosan ugyanazt az azonos flat 1/2/3 százalékot bónuszt adja, mint a normál tankokra vásárolt normál álcafestések. Tehát, már nem magának a tanknak alap álcaértékét növelik a különleges festések sem.

    https://www.youtube.com/watch?v=IE_D4dftCOg

    Legalábbis elméletben, de már látom, hogy miért gondoljátok másképpen. Látom, hogy a játékban lévő összehasonlítóban/preview ablakban a például bulldognál 3 százalékkal kisebb álcaértéket ír. Itt azt mutatja, hogy a gyári/fekete/bohóc festés egyszerűen semmit nem ad. De ez nonszensz! Szerintetek nem az? Szerintem bugos a felület és egyszerűen nem veszi figyelembe a nem standard álcafestéseket.

    Például a fenti videóban 2:00nál mutatja a garázsban lévő 1357 gf legénységi nélküli álcaértékét, ami 20,04%. Ami értelemszerűen azonos egy általunk lefestett, crew nélküli 1357 értékével. Nekem nincs a garázsban 1357 gf, ha pedig én most beteszem a játékban lévő összehasonlítóba, akkor nekem 17,04et ír. Ami tehát 1357 base álcaértéke. Mintha egyáltalán nem lenne festés a 1357 gf-en. Ugyanígy nem hiszem el, hogy a fekete bulldognak (M4190 gf) három százalékkal kisebb az álcája. Azonosnak kell lennie a lefestett szürke bulldoggal. Ha nem így lenne, akkor az elmúlt két hónapban valamikor minden korábbi ilyen tank effektív nerfet kapott (GF lightok, Defender, Liberté, Patriot, Mutz és fekete Mutz, a fekete IS6 és T34, Mauerbrecher)!

    update:

    A biztonság kedvéért leellenőriztem Goldmalacnál. A garázsban lévő Defender és az - értelemszerűen - festett 252u álcázása pontosan ugyanannyi legénység nélkül és azonos legénységgel is.

    Bulldogból neki sincsen meg mindkettő, de a fekete, legénység nélkül, a garázsban, 17,19% álcázással bír, míg nálam az összehasonlítóban 14,19%!

    Ha nem probléma, akkor nem töltöm fel mind a hat képet.


    Összegezve, a játékban lévő összehasonlító több mint hiányos, egyébként sincs sok értelme használni. Ezek között a tankok között pedig most már ténylegesen nincs különbség. Korábban pedig a gyári/bohóc festés volt a jobb megfelelő legénység mellett. Tehát, újra, nem volt és nem is lesz Skorpion jobb álcázással.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Botinfos_2017
    • Tankos
    · 5 éve
    [quote name="bfreshfishb"]
    [quote name="straubbazsi"]
    [quote]Mi arra gondolunk, hogy le lehessen cserélni simára a G-t, mert a WG-s gyári festés sokkal kisebb álcaértéket ad, ahogy ez kiderült már a T34-nél vagy a 4190-nél. Nem működnek az egyéb skillek okozta kamóértékek sem a WG-s festés esetében.[/quote]


    Nem derült ki ilyen. Éppen jobb álcát kaptál "gyári skin" + álcaskillel, mert az növeli a tank - magasabb - alap álcaértékét a mindig 3/4% álcafestés bónusz helyett. Skill nélkül még rosszabbak voltak, de 100% álcaskillel már jobbak. Ugyan elhanyagolható a különbség minden esetben.[/quote]
    Nem, a WG-s "álca"festés 3%-al kevesebbet tud, mint az origy álcafestés egy GF Bulldogon.


    *ha tudnám csatolni, megtenném.
    100% BIA-háló-camo, csoki nincs.
    Álló: 36,85 vs 39,85
    Mozgó: 26,85 vs 29,85[/quote]
    Pontosan így gondoltam magam is. Ha sima scorp-ot kapsz saját magad tudsz rá festést tenni, ami magasabb álcát jelent a gyárinál. Nyilván nem meztelenül fogom csatába vinni Bazsi, nem tudom hova gondoltad  :cheer:


    De így a sima+saját festés több camot jelent, ami nagyon sokat számít, mert szegénykém világít mint a karácsonyfa. Szinte már használhatatlan lett emiatt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bfreshfishb
    • Tankos
    · 5 éve
    [quote name="straubbazsi"]
    [quote]Mi arra gondolunk, hogy le lehessen cserélni simára a G-t, mert a WG-s gyári festés sokkal kisebb álcaértéket ad, ahogy ez kiderült már a T34-nél vagy a 4190-nél. Nem működnek az egyéb skillek okozta kamóértékek sem a WG-s festés esetében.[/quote]


    Nem derült ki ilyen. Éppen jobb álcát kaptál "gyári skin" + álcaskillel, mert az növeli a tank - magasabb - alap álcaértékét a mindig 3/4% álcafestés bónusz helyett. Skill nélkül még rosszabbak voltak, de 100% álcaskillel már jobbak. Ugyan elhanyagolható a különbség minden esetben.[/quote]
    Nem, a WG-s "álca"festés 3%-al kevesebbet tud, mint az origy álcafestés egy GF Bulldogon.


    *ha tudnám csatolni, megtenném.
    100% BIA-háló-camo, csoki nincs.
    Álló: 36,85 vs 39,85
    Mozgó: 26,85 vs 29,85
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ba_nshee
    • Kiképző
    · 5 éve
    [quote]Mi arra gondolunk, hogy le lehessen cserélni simára a G-t, mert a WG-s gyári festés sokkal kisebb álcaértéket ad, ahogy ez kiderült már a T34-nél vagy a 4190-nél. Nem működnek az egyéb skillek okozta kamóértékek sem a WG-s festés esetében.[/quote]


    Nem derült ki ilyen. Éppen jobb álcát kaptál "gyári skin" + álcaskillel, mert az növeli a tank - magasabb - alap álcaértékét a mindig 3/4% álcafestés bónusz helyett. Skill nélkül még rosszabbak voltak, de 100% álcaskillel már jobbak. Ugyan elhanyagolható a különbség minden esetben.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    vaskereszt
    • Tankos
    · 5 éve
    a centu ax is megkaphatná ezekezeket a lemezeket a tornyára
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.