Jelenleg 617 vendég és 18 tag online

szerda, 02 április 2014 08:10

Tank Inspector: Avagy ismerd meg a tankod!

Írta:
Értékelés:
(30 szavazat)
71 hozzászólás

Az eddigiektől eltérően most nem egy tankot, hanem egy olyan nagyon hasznos programot szeretnék nektek bemutatni, aminek minden gépen ott lenne a helye, ez pedig nem más, mint a Tank InspectorSajnos mivel jelenleg a WoTWiki igencsak elavult üzemmódban működik, elkél a segítség, ha valaki egy tank pontos adataira kíváncsi.

Röviden a programról

Ez egy mindent tudó interaktív adatbázis, ami tartalmazza az összes játékban lévő (és sok még nem lévő) tank összes karakterisztikáját, beleértve olyan rejtett statokat is mint pl. az álca és a talajellenállás, mindezt pedig teljes egészében magyar nyelven! Na és nem utolsó sorban ingyen.

Ahhoz, hogy beszerezd ezt a programot nincs más dolgod, mint, hogy letöltöd a klienst a Tank Inspector oldaláról, majd egy tetszőleges email címmel és jelszóval regisztrálsz.

A program lehetőségei igen szerteágazóak. A bal alsó sarokban lévő ikonra kattintva megtekintheted az általad kiválasztott tank páncél modelljét. A gamemodels3d oldalával ellentétben itt ugyan nem leshetünk be a rétegelt páncélok mögé, de a pontos effektív értéket így is kiszámolja nekünk a program, mi több, a modell forgatásával más-más becsapódási szögekből is megmérhetjük a páncél vastagságát. Így akár az általunk kevésbé ismert tankok gyenge pontjait is könnyebben megismerhetjük.

Hab a tortán, hogy a baloldali stilizált tank ikon segítségével mozgathatjuk az ágyút és a tornyot is, ezáltal a cső mozgását és a torony forgási sebességét lehet tesztelni.

A statisztikai rész igen részletes, ami a jobb és a bal oldalon található nyilakkal érhető el. Mint a képen láthatjátok minden a tankkal kapcsolatos stat elérhető.

Ez pedig még nem minden, a tankot felszerelhetjük minden földi jóval és azt is láthatjuk számokban kifejezve, hogy melyik felszerelés pontosan mennyit javít majd a statokon. Továbbá nagyszerűen használható a skillekhez szükséges XP mennyiség kiszámítására.

Fontos: Ha esetleg az első indítás után nem működne a program, nem kell kétségbe esni. A probléma könnyedén orvosolható, csupán töröld le ezt a mappát: C:\Users\Felhasználó\AppData\Local\Smellyriver

Megjelent: 42829 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 02 április 2014 08:24
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 1 éve
  Kár, hogy már nem működik ez a program, pedig jobban szerettem, mint a tanks.gg-t. Ebben legalább meg lehetett nézni a tankok régi moduljait is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Yan-Chi · 1 éve
  Mivel változatlanul nem találok elérhető és jelenleg is működő verziót a Tank inspectorból, némi bányászás után leltem rá egy esetleges alternatívára. :banana: Online-ban működik és sokféle beállítási lehetőség van a vizsgálatra.
  Akit szintén érdekel - és egy újszülöttnek minden új - itt éri el:[url]http://tanks.gg/wot/[/url]
  :izmena:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli · 1 éve
  [quote name="Yan-Chi"]Nem találom a Tanks inspector letölthetőségét. Nem tudjátok hova lett? Valami kínai oldalra dob, de sem nyelvet váltani nem lehet, sem érteni. :confused:[/quote]
  Nem és sajnos az a verzió, ami még a patch előtt működött, az most már nem megy a 9.17-el. :(
  Pedig nagyon jó kis program, remélem ez a hiány csak átmeneti.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Yan-Chi · 1 éve
  Nem találom a Tanks inspector letölthetőségét. Nem tudjátok hova lett? Valami kínai oldalra dob, de sem nyelvet váltani nem lehet, sem érteni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Robert22 · 2 éve
  hogy lehet sniper mód nézetbe tenni?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nortonor
  • VIP
  · 2 éve
  [quote name="Karika"]A Tankinspector lejárt lemez. A [url]tanks.gg[/url] az ász manapság. Ugyanaz, vagy jobb, és nem kell telepíteni.[/quote]
  Csak azért mert QB is azt használja?
  Egyébként szerintem is jó és a Live modell is a 3D nézetben sokat segít a penetráció kalkulálásnál. Nem mellesleg sok más dolgot is tudsz számítani vele, egyedül az álcaszámítás hiányzik valamelyest.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Karika
  • VIP
  · 2 éve
  A Tankinspector lejárt lemez. A [url]tanks.gg[/url] az ász manapság. Ugyanaz, vagy jobb, és nem kell telepíteni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  JMBFLaSH · 2 éve
  Nekem innen [url]http://tankinspector.sinaapp.com/download-hu/[/url] sikerült letöltenem!!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  LeonardoGriffin · 2 éve
  Nálam már jó a link
Tovább a kategóriában: « Hasznos linkek Kitüntetések »

Új hozzászólás

71 hozzászólás


KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.