Ez az oldal (és egyes külső összetevői) cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéshez és a látogató statisztikához. Elolvastam és az Ok gomb megnyomásával elfogadom ennek tényét és az ÁSZF-ben foglaltakat is.

Jelenleg 1290 vendég és 32 tag online

2014. április 22., kedd 08:34

T32 - Elemzés

Írta:
Értékelés:
(29 szavazat)

Paraméterek

Ágyú

A T32 különleges eset ebből a szempontból, hiszen ezen a tankon rögtön két nagyon jól használható ágyút kapunk.

Először az elterjedtebb 105 mm-es T5E1-ről ejtenék pár szót. Hivatalosan ő a T29 és a T32 nagy ágyúja és a legtöbben ezzel használják. 198-as alap és 245-ös arany átütéssel ez az ágyú a leggyengébb ezen a téren, hiszen szinte az összes ellenlábasa jóval 200 feletti penekkel mászkál már. Az alfa 320, ami átlagos értéknek mondható ezen a szinten, ám a sebzése bőven elegendő visszatartó erővel bír, hogy a huncut kis medek elgondolkodjanak azon, hogy érdemes-e beleállni. 

Sajnos a pen után a tűzgyorsasága se az a kifejezetten eget rengető, egy teljesen kifullozott legénységgel is csak 8,7 sec-ig vihető le (kólával 8,3), ami erősen elmarad pl. a VK45A és a kínai 110 8,3 és 8 sec-es töltésétől (és ellátmánnyal még nagyobbat vernek rá). A pontossága 0,41 m, ami nos nem egy mesterlövész puska, de bőven elég arra, amire való. A célzás idő pedig 2,3 sec, ez egész jó egy nehéz tankhoz képest, nagyszerű szolgálatot tesz kapáslövések és hulldownozásnál.

A másik ágyú pedig a 90 mm-es T15E2, ami a T25/2 top lövege. Elsőre talán felötölhet bennetek, hogy mégis mi az istenért akarná bárki lecserélni a 105 mm-est erre?! A valóságban viszont ez az ágyú messze nem olyan rossz mint amilyennek első ránézésre tűnhet. Ezt a csövet főleg jobb játékosokon látni és persze okkal.

A páncélátütés sajnos csak 170 mm simával... de ezt nem azért hordja az ember, hogy simával lövöldözzön, hiszen a gold átütése 258 mm, ami bármit kilyukaszt, amivel csak összehozhatja az RNG isten. Nos igen, nem olcsó mulatság a 90-est használni, de kétségtelenül megéri. A pontossága 0,38, ami nagyságrendekkel jobb a tesójánál (nagy távolságokra is pontosan tudunk vele célozni), a tűzgyorsasága pedig 5,6 sec kimaxolva (kólával 5), ami ugyan csak 240-es alfával társul, de ha emellett az ágyú mellett döntünk jelentős DPM növekedés lesz a jutalmunk, ami tetézve egy "halálos szem" képességgel egész pofás kombót tud alkotni.

Két másik kevésbé ismert előnye van még ennek az ágyúnak: a célkereszt szórása menet és toronyforgás közben sokkal kisebb, mint a 105-ösön, így elméletben ugyan ezen is 2,3 sec a célzási idő, de a gyakorlatban messze nem kell ennyi idő ahhoz, hogy stabilan odaszűkülj a célpontra. A másik pedig, hogy ez az ágyú 400 kg-al könnyebb, ami ugyan nem tűnhet soknak, de igenis érezhető a gyorsuláson, a tank sokkal könnyebben mozog ezzel a csővel. Ezt a csövet főleg nagy, nyílt pályákon jó használni, ahol az ellenfél nemigazán tud elbújni a lövéseink elől, városi környezetben sajnos sokszor inkább hátrány mint előny (persze ha lerohansz valakit akkor nem). Leginkább ESL-en, 7v7-ben vagy században szokás használni, főleg az előbbiben nagyon sokat számít, hogy ki tud több sebzést gyorsabban letolni, különösen akkor, mikor megleped az ellenfél felvonuló hadait. Egy ESL mérkőzésen akár meccset is dönthet az a +240 sebzés, amit ennek az ágyúnak hála le tudsz tolni míg az ellenfél fedezékbe vonul.  

Torony

A T32 lelke, ha valakiről el lehet mondani, hogy keményfejű akkor az Ő. A torony páncélzat papíron 298/197/152, ám megnyugodhattok, csak egy egészen kis részen ilyen papír, ott is erősen gömbölyített, a torony nagy részét egy elképesztően masszív lövegpajzs védi, ami a külső nagy pajzson 498 mm effektív páncélt ér, míg a belső 298 mm. A belső résztől nem kell kétségbe esni, mivel rétegelt páncél, így a HEAT nem viszi, szóval különösebben nem kell félni, ha meglátunk egy ISU-t felvillanni, miközben hulldownozunk, hadd pazarolja csak a skúlót...

Ám óvatosan, mert ugyan a mantlet keményebb mint Chuck Norris, sajnos van rajta egy lyuk. Közvetlenül az ágyú körül található egy gyűrű, ami nem rendelkezik különösebben erős páncélzattal, 180+ pen-es ágyúval már be lehet itt sebezni, mondjuk ez a rész egy egészen apró pont, másrészt pedig többnyire ismeretlen, így különösebben nem kell tartani ettől sem. A másik nagy hibája még a gyűrűnek, hogy extrém módon érzékeny a HE-re. Ha tornyozik veled szemben egy T32 és ki akarsz tolni vele, lőj rá egy HE-t a csövére... meg fogja köszönni. Az ágyú sérülése garantált, második lövésre valószínűleg törik is.

Sajnos mint minden tankon, általában ezen is a torony tetején lévő parancsnoki kupola gyenge pontnak minősül, ám elég apró és gömbölyű ahhoz, hogy képes legyen mindenféle troll lepattanókat generálni, ám mint maga a torony is, ez is keményebb az átlagnál, ahhoz hogy kibontsd, legalább ~190-es pen kell, ez alatt rálőni se nagyon érdemes.

A másik nagy előnye a T32-nek a többi társával szemben az elképesztően jó látótávja, ami 400 m, gyakorlatilag  az összes nehezet előbb spotolja fel, mintsem ők megláthatnák, ezzel pedig minimum egy lövés előnyben van velük szemben. Csak hab a tortán, az amerikaiakra amúgy is jellemző elképesztően jó csőlehajlás. 10° elől és 6° hátul, ez összeadva a brutális toronypáncéllal a T32-t szinte legyőzhetetlen ellenféllé teszi egy jó hulldown pozícióban.

Végül pedig a toronyforgás 25°/sec, ami valamivel átlag alatti érték, okozhat problémákat, főleg a test forgási sebességével fasírtban.

A stock toronyról ejtenék még pár szót, a fejlesztett toronnyal ellentétben ezen a hodályon semmiféle páncél nincsen, még a lövegpajzson is sokszor röhögve lövik be az izmosabb tankok. Érdemes nagyon vigyázni rá, mert szinte semmi nem fog lepattanni róla. Az igazat megvallva jobban jársz, ha a free XP-det erre költöd el, sok bosszúságtól kíméled meg vele magadat.

Felépítmény

A T29 után igazi felüdülés lesz beleülni ebbe a tankba, hiszen a T32 páncélja ha kicsit fogcsikorgatva is, de már heavys-nek mondható. Papíron 127/76/51 mm, ami effektív páncélban fentről lefelé haladva: 

 

  • A front lemezen 216 mm, egy jókora gyenge ponttal, a géppuskával, amit 80 mm-es pen-nel már lazán lehet bontani,
  • a törésnél, azaz a front és a haspáncél találkozásánál lévő kis csíkon 170 mm,
  • míg a hason 184 mm.

Érdemes továbbra is követni a T29-nél bevált jó kis sidescrapelős módszert, hiszen ebben a T32 elképesztően hatékony, ám ezzel is érdemes vigyázni. Mindenképpen figyeljünk oda arra, hogy a tank feneke még véletlenül se kerüljön fel valami kis bukkanóra, hiszen ilyenkor rögtön kilátszik a hátsó motorház, ami mivel kifelé gömbölyödik nagyszerű célpontot nyújt. HE-vel igen masszív sebzéseket lehet ide bevinni. Ez a rész oldalról is meglőhető egyébként, pl. VK2802-vel és egyéb 105 mm-es derpet használó tankokkal az AP lövedék is simán bemegy.

A hátulja hála az 51 mm-es páncélnak szintén nagyon érzékeny a HE-re, nehezekkel vagy TD-vel, ha háttal áll neked egy ellenséges T32 nyugodtan próbáld ki, a siker garantált.

Felfüggesztés

Sajnos a fordulása tipikus amerikai, egy partra vetett ámbráscet... 25 °/s, ami olyankor válik igen kényelmetlenné, ha egy med vagy light iparkodik felénk. Ilyenkor kezdődik a keringő, ami sokszor rossz véget ér, ha nincs a közelben valami tereptárgy, vagy domb amibe bele tudnánk dörgölőzni, hogy elűzzük a kis parazitát. Nagyon vigyázz arra, hogy soha nem kapjanak el a gyors tankok nyílt terepen.

Motor

Egy 800 LE-s Continental, ami elég jó gyorsulást biztosít neki, mármint heavyhez képest. Sohasem lesz gondunk azzal, hogy ne érnénk oda valahová ahova szeretnénk. Viszont sajnos kapunk 20% esélyt arra, hogy lángra kapunk, ami a tank hátulját és oldalát érő lövésektől viszonylag gyakran be is következik, így egy automata tűzoltót érdemes felszerelni rá... vagy nem hagyni, hogy oldalba lőjenek.

Ajánlott játékstílus

Ez a tank egy dologra lett megalkotva: a hulldown-ozásra. Mint ahogy a neve is mutatja a taktika lényege, hogy a tank alját lehetőleg rejtve tartsuk valami tereptárgy vagy domborzat mögött. T32-nél pedig főleg ez utóbbit érdemes kihasználni. Ha ez összejön, kapunk egy szinte áthatolhatatlan erődöt, amit csak a HE és a tüzérség tud kiugrasztani a vackából. Ugyanakkor érdemes tartani a távolságot, a legjobb ha ~100 méternél közelebb nincs ellenfél, mert ilyen távolságból szinte lehetetlen eltalálni a tornyon lévő kupolát, pláne besebezni, pláne ha még mi is rájátszunk némi táncikálással, ezzel is nehezítve a célzást.

Szinte minden pályán vannak jó tornyozós helyek, ahol nagyszerűen lehet érvényesülni, egy kis dombocska, amire felgurulsz (a felfelé irány elég fontos, mert ezáltal egyrészt fedjük a kupolát és a torony tetejét is, másrészt pedig a motorteret, ami borzalmasan puha), majd kidugod a tornyot és rommá lősz mindent. Pl. Mines déli oldalról F4 és E4 közötti rész (ahol mellesleg még arty fedezékben is vagy). Egy T32 itt sokszor instant győzelem a csapatnak, mert konkrétan nem lehet ellene védekezni... legfeljebb, ha ignorálod és otthagyod magának (vagy az új brit tüzérekkel). Ilyen hely még pl. Prokhorovkán a hegy, Sand Riveren a "núbfogó" K2-ben (ha nyugatról kezdesz), de még sorolhatnám a végtelenségig.

Viszont elődjével, a T29-cel szemben a T32-n már van egy viszonylag jó test páncélzat is, amivel Tier VI-VII medekre nyugodt szívvel rá lehet rongyolni, de sokszor még a VIII-as nehezeket is megtréfálja, bár erre építeni nem érdemes. 

Ha esetleg nincs a közelben olyan hely, ahonnan tudnánk hulldownból harcolni, nem kell kétségbe esni, hiszen ez a tank sidescrapeban is nagyszerűen működik, ez főleg városi pályákon hasznos.

Viszont mivel a testen nincsen igazán erős páncél, azért egy oldal megtolására vagy támadás vezetésére nem alkalmas, hacsak nem tudjuk, hogy a többiek nem ragadnak le virágot szedni... randomban egyértelműen defenzív játékban tudja megmutatni az igazi erejét, előre nyomulni is csak csiga tempóban folyamatos sidescrapelgetéssel tud, ha nem bízhat a csapat támogatásában, ami valljuk be sokszor megesik.

1v1 harcokat nyílt terepen mindenképpen el kell kerülni vele, hiszen a DPM-je bőven az átlag alatt van. Ha beáll veled szemben egy VIII-as heavy és elkezditek egymás lőni mint az állatok, elméletben mindig az ellenfeled fog nyerni (persze a random lepattanók és az átlag alatti/feletti sebzés dobások befolyásolhatják a végkimenetelt), mert ő ugyanannyi idő alatt több sebzést tud leadni. Ezzel a tankkal csak skillből lehet ilyen szituációkat lehozni, ebben maga a T32 nem sokat fog segíteni, de persze ha kihasználod az előnyeit bőven kiegyenlítődnek az esélyek.

Ajánlott felszerelések, fogyóeszközök és legénységi képzettségek

Ajánlott felszerelések

Töltésgyorsító, Ventillátor, Függőleges stalbilizátor.

Ajánlott fogyóeszközök

Nagy javítókészlet, Kis elsősegély csomag, Automata tűzoltó készülék vagy Ellátmány (az utóbbi ESL-en kötelező darab).

Ajánlott legénységi képzettségek

Igazából ez egy olyan tank, amire ha mindent kiraksz néha még az is kevés. Igazán jó tank akkor lesz belőle, ha már van rajta vagy 3-4 skilles legénységed, addig nagyon érződnek a gyengeségei...

Tipikus zsidó az üres boltban szindróma, ez is kéne, az is kéne, de annyi skillje sose lesz a legénységednek, ami elég lenne.

  • 1. körben vagy vegyes skillek, vagy javítás. (vegyes: 6. érzék, pillanatkép, sima utazás/kuplung égető, helyzetfelismerés, biztonságos elhelyezés, a 2. töltőnek javítás.)
  • 2. körben lehetőleg testvériség (BiA) az RoF javítására. Javítást érdemes minél hamarabb megszerezni rá, mert rengeteget dob a túlélési esélyeken és a láncot sidescrapeban szinte mindíg leütik.

Előnyök és hátrányok

Előnyei

Brutális toronypáncélzat, 400 m látótávolság, nagyszerűen használható sidescrape-ben és hulldown-ban, sokoldalú.

Hátrányai

Alacsony DPM, nehéz tankhoz képest gyenge test páncélzat különösen az oldalán és a hátulján. Sérülékeny ágyú, szinte minden találat töri vagy sárgítja.

Kiknek ajánlott

Azoknak, akik szeretnének egy olyan igazi vérbeli nehéz tankot, melynek vérbelisége nem azon múlik, hogy az ellenfél belő-e minket vagy sem vagy hogy éppen az RNG isten milyen kedvében van, hanem csakis rajtunk, a tankot kezelő személyen (na jó, ez úgy 90%-ban igaz, az RNG istennek igen nagy a hatalma). Na ezt nyújtja a T32. Ha tetszett a T29, akkor ezt egyenesen imádni fogod, mert szinte fényévekkel jobb az elődjénél. 

Viszont ahhoz, hogy kihozd a maximumot ebből a tankból, talán kissé elcsépelt, de meg kell vele tanulni játszani. A T32-nek és úgy általában az amerikai nehéz tankoknak (T29, T30, T34) totálisan egyedi játékstílusa van, amihez szinte egyetlen más tanké sem hasonlítható, ezek a tankok egytől egyig egyetlen dologra lettek megalkotva: a hulldownozásra. Ha ezt megtanulod használni egy szinte legyőzhetetlen tankot kapsz kézhez, aminek igazából csak a tüzérségtől van félnivalója.

Viszont más specializált tankokhoz képest a T32 valahogy mégsem csúszott meg teljesen egy irányba és sikerült megtartania azt a nagyszerű sokoldalúságát, amiért annyian szeretik.

Kicsit talán a WoW-os paladin karakterhez lehetne hasonlítani, mindenhez ért, de semmihez sem igazán, van benne mindenből egy csipetnyi, ha kell nehéz tank, ha kell support, sőt még a mobilitása is egész jó, de messze van attól, hogy bármiben kiemelkedőt alkosson (a toronypáncélt leszámítva). Viszont ha kiemeled természetes hegyvidéki élőhelyéből, gyorsan kihalásra van ítélve, amin szinte semmilyen zöld mozgalom nem segíthet. Ahogy eltávolodik a domboktól és a fedezékektől amiket kihasználhatna, erősen elkezdi büntetni a játékost és átalakul egy papír, gyenge tűzerejű valamivé, amit egy vele azonos szintű nehéz tank könnyedén legyűr.

Aki komolyan elszeretne kezdeni ESL-re járni, az egyszerűen nem kerülheti ki a T32-t, mivel sok, főleg dimbes-dombos pályán (pl. Mines, Prokhorovka) ő játssza a nehéz tank főszerepét.

Továbbá (bár ez csak saját vélemény) a T32 az amerikai nehéz vonal top Tier-je, van nála nagyobb szintű tank, de jobb aligha.

Videó


Az elemzést írta: OdinHUN

Megjelent: 33119 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. máj. 22., hétfő 12:18

Kapcsolódó elemek

Tovább a kategóriában: « M6 - Elemzés

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#58 vadolo007 2017-04-05 15:40
igaz amit montál de tier 10-est belőni 7-es tank átütőjével nehéz de nem lehetetlen lőttem már ki E-100-is vele nekem megvan mindkettő legénység ugyanaz
#57 jamon_serrano 2017-02-25 22:47
Idézet - Grande__Reagel:
Gyerekek, mondjátok, hogy a T32 van olyan jó a saját szintjén, mint a T29... szerelmes vagyok a T29-be, de nem akarom megtartani, mert T7-es tankot ugyan minek??? Oké, nagyon fun, imádom... De ha a T32 is tudja azt Tier 10-ben, amit a T29 Tier 9-ben, akkor meg fogok nyugodni... Ez a T29 egy imádnivalóság


Nincs olyan jó. A T29 jó a nagyágyújával, a T32 meg nem. A T32 a kisebbik ágyúval jó, mert gyorsabban töltés pontosabb, viszont úgy egy pénznyelő, mert folyton goldozni kell vele. Tornyozni talán jobb vele, mint a T29-cel, de legalábbis nem rosszabb.
#56 Grande__Reagel 2017-02-25 22:32
Gyerekek, mondjátok, hogy a T32 van olyan jó a saját szintjén, mint a T29... szerelmes vagyok a T29-be, de nem akarom megtartani, mert T7-es tankot ugyan minek??? Oké, nagyon fun, imádom... De ha a T32 is tudja azt Tier 10-ben, amit a T29 Tier 9-ben, akkor meg fogok nyugodni... Ez a T29 egy imádnivalóság
#55 bendzsi_a_haver 2016-05-25 12:11
Idézet - paracletos:

Totálisan tanácstalan vagyok.


Szerintem vedd meg a T32-t, fullozd ki....az amcsi heavy ág amúgy is egész jó, érdemes tovább vinned!
Ha elég tapasztalatod van a T32-vel akkor majd fogsz tudni dönteni.
Nekem NA szerveren az volt az első ág amit kihúztam, akkor még nem volt olyan jó az E5 sem, el is adtam, de a nemrég kapott buffal nagyon ütős!
A T32 van olyan szerethető mint a T29 de az biztos hogy nehezebb vele játszani.
Esetleg ha nem sürget semmi a következő teszt szerveren kipróbálod :)
#54 paracletos 2016-04-11 08:29
Rátapintottál a lényegre!
Azért nem is írtam, hogy ne befolyásoljak senkit, de nem nagyon van tier 8-as gépem csapat csatához.. A T34-et nem vihetem mert lassan tölt, IS3-at nem vagyok hajlandó visszavásárolni, 50-100-at eladtam és betuszkoltam a legénységét az AMX13f3-ba, Borsig nem tudom mennyire jó oda.. és van még egy CDC ami szintén nem tudom, hogy megfelelne-e a klánnak..
Az igazság az, hogy alapvetően viszont solozni szoktam.
Bár maradna pár szeretett tier 7-es gép solora de sajnálnám azért a T29-et.

Totálisan tanácstalan vagyok.

Tudom, hogy a csapat szempontjából érdemes lenne cserélni de furcsa, hogy valaki azt írja, hogy tier 8-ban jobb a T32 mint tier7-ben a t29 és van aki fordítva gondolja.
#53 Nortonor 2016-04-11 08:18
Idézet - paracletos:
Egy kis segítséget kérnék.
Nekem már megvannak a megtartós tankjaim.
(30 db. fölé nem szeretnék menni.)
Van egy T29-em 3 skilles legénységgel.
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e lecserélni a T32-re?
Mindkettőt nem szeretném megtartani, (T34 és T30 szintén meg van)

Eléggé eltérnek a vélemények a hozzászólásokban.

Szerintetek maradjon a T29 tier 7-ben vagy jobban járok egy T32-vel tier 8-ban?


Ha szempont a Klán és Csapat csatákban szereplés akkor cseréld, de ha solo-zol és csak funolgatsz akkor maradj a T29-nél, később pedig ha a lesz klánod/csapatod akkor még mindig válthatsz.
#52 paracletos 2016-04-11 08:07
Egy kis segítséget kérnék.
Nekem már megvannak a megtartós tankjaim.
(30 db. fölé nem szeretnék menni.)
Van egy T29-em 3 skilles legénységgel.
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e lecserélni a T32-re?
Mindkettőt nem szeretném megtartani, (T34 és T30 szintén meg van)

Eléggé eltérnek a vélemények a hozzászólásokban.

Szerintetek maradjon a T29 tier 7-ben vagy jobban járok egy T32-vel tier 8-ban?
#51 Kopasz 2015-11-21 09:08
Idézet - Pontifex74:
Ez egy csalódás. Saját tierben hull-down pozícióban simán belövik a tornyát szemből is, tök mindegy az effektív páncélvastagság. A Black Prince meg egymás után kétszer láncol és felgyújt. Ehhez nem is tudok mit hozzáfúzni, szánalmas. Mint tudjuk, sok múlik az RNG-n, de ez egy gyalázatos tank.

Esetleg a torony búbját azt is csak, akkor ha az ellenfél magasabban van mint te. Lakeville F2 jártam igy, egy másk T32 hagytam feljönni a dombra és ügyesen belőtt, igaz nem mindegyik lövése ment be. Visszaszoritan nem tudtam (én hibáztam nem a tank).
Veled egyvonalban kell tartani a tankot és nem lőnek be. Igaz, ha "fölötted"van, akkor sem sűrün.
Attól, mert te nem tudod, hogyan kell használni nem azt jelenti, hogy nem jó.
#50 Sunhair 2015-11-21 08:51
Idézet - Pontifex74:
Ez egy csalódás. Saját tierben hull-down pozícióban simán belövik a tornyát szemből is, tök mindegy az effektív páncélvastagság. A Black Prince meg egymás után kétszer láncol és felgyújt. Ehhez nem is tudok mit hozzáfúzni, szánalmas. Mint tudjuk, sok múlik az RNG-n, de ez egy gyalázatos tank.


A tornyot mi viszi be? Semmi szemből meg végképp. Ha Stock toronnyal használod akkor szimplán hülye vagy. A Black Prince gyújtott...és? Nah bumm..kigyújtottak. Mint tudjuk nem múlik olyan sok az RNG-n. Az összes Zwack-os biztos állandó plusz rng-t kap nem? Amin sok múlik az a skill meg a gondolkozás. Ez egy nagyon jó tank. Tierjének egyik ha nem a legjobb heavy-je. A gyalázatos az a hozzá nem értésed....
#49 bodzy 2015-11-21 08:21
Hát akkor nálad van hiba......
#48 Pontifex74 2015-11-21 07:29
Ez egy csalódás. Saját tierben hull-down pozícióban simán belövik a tornyát szemből is, tök mindegy az effektív páncélvastagság. A Black Prince meg egymás után kétszer láncol és felgyújt. Ehhez nem is tudok mit hozzáfúzni, szánalmas. Mint tudjuk, sok múlik az RNG-n, de ez egy gyalázatos tank.
#47 _HENTES_ 2015-11-09 21:55
Idézet - rentonis:
aha ... kis ágyúval használom arannyal lófaszt se lő be. felejtsétek is el...


Én annó a 198 pen-es ágyúval használtam és teljesen jó volt az is. Persze kellett bele pár apcr is. Az egyik legnagyobb pozitív meglepetés volt ez a tank.
#46 Serious_Threat 2015-11-09 21:40
Idézet - rentonis:
aha ... kis ágyúval használom arannyal lófaszt se lő be. felejtsétek is el...


Nem lehet hogy benned van a hiba?
#45 siposbalint0 2015-11-09 20:59
Idézet - rentonis:
aha ... kis ágyúval használom arannyal lófaszt se lő be. felejtsétek is el...


Te 258 mm pennel mit nem lősz be? Az egy 10es tank átütése.
Az hogy autoaimmel lövöd az is3-at az már nem a mi problémánk...
Amúgy t8as csatákon (cw sh esl) az egyik legnépszerűbb tank, szóval olyan rossz nem lehet...
#44 2015-04-07 23:41
Fu, ez jó :D T29-ből a legénység megy az M103-ba, pedig csak most érkeztek, de hogy ezt nem adom el, az tuti.

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

Fórum hozzászólások (más játékok)

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Cikk hozzászólások