Jelenleg 609 vendég és 23 tag online

A fenti témában vagyunk kíváncsiak a véleményetekre.

A szavazás maga és további részletek ezen fórum téma nyitó kommentjében.

A nyári kiárusítás keretein belül augusztus 5-ig pár naponta újabb és újabb tankokhoz juthatunk majd hozzá kedvezményes áron a Prémium Shop-ban. Ma például 8700 Ft a T34 és 5500 Ft a Panther 8,8, csak hogy példát említsek. Íme a mai ajánlat:

2018. július 20., péntek 07:18

XP láz! - Hétvégi ajánlat (07.21-07.24)

Töménytelen mennyiségű XP-t gyűjthetünk össze a hétvégén prém tankjainkon, amit aztán 'ócsókicsibe át is válthatunk gyorsan free XP-be. Khmm. Na jó, 3x-os XP is lesz a napi első győztes csatákra. "Akkó jóvan akkó"

2018. július 20., péntek 06:57

Teszt szerver: Prémium Shop

Új teszt szerver indult, melyen a titokban már hónapok óta csinosítgatott új, kézreállóbb és így kezelhetőbbé váló ingame Prémium Shop-ot tesztelhetjük elsősorban, de persze remek alkalom ez arra is, hogy bármelyik tankot kipróbálhassuk, amelyre épp a fogunk fáj. A hajtás után az induló "tőke", valamint képek az új desginról, a teszt szerver telepítőjét pedig innen tölthetik le: link1, link2

Tippeld meg az EU vs NA összecsapás (FAME vs MAHOU) eredményét és nyerd meg a személyes tartalékokat:

Az adásban többek közt kisorsoltuk Mediamarkt nyereményjátékunk győzteseit is, jó szórakozást!

2018. július 19., csütörtök 07:02

1.0.2 - Micro patch

Ma hajnalban megérkezett az új micro patch, mely miatt 1.0.2.3-ra változnak a MOD mappák sorszámai a kliens könyvtárában. Ennek megfelelően a MOD-okkal a következők szerint kell eljárni:

  • Másold át a \mods\1.0.2.2 tartalmát a \mods\1.0.2.3 mappába
  • Másold át a \res_mods\1.0.2.2 tartalmát a \res_mods\1.0.2.3 mappába

Hogy a MOD-ok így működni fognak-e, semmi nem garantálja, egyelőre nem ismert hogy melyik fagyhat ki az új frissítés miatt. A patch tartalma a következő:

2018. július 19., csütörtök 06:54

Ranzar: Második front

Elkészült az újabb Ranzar videó, melynek alcíme: "A jó csapattársak mindig megmentenek". Jó szórakozást :)

Az idén hat éves mezőtúri East Fest július 24-28. között kerül megrendezésre. Kelet-Magyarország legdinamikusabban fejlődő könnyűzenei rendezvénye 2017-ben már átlépte az ötvenezres látogatószámot. A rendezvény hét zenei helyszínén több mint  száz hazai előadó és külföldi sztárvendég lép fel, de a zenei programok mellett a Városi Strand, rengeteg sportolási lehetőség, változatos játékok, Civil Falu, stand up és egyéb előadások teszik tartalmassá a napközbeni szórakozást. Ettől az évtől a programkínálatban megjelenik a gaming, esport tematika is, az Esport Universum által kivitt Lay’s E-Sport Zone sátorban.

2018. július 18., szerda 07:12

Lengyel fejlesztési fa + tank paraméterek

Íme a jelenleg ismert lengyel fejlesztési fa. A tankok jelenlegi szupertesztes paramétereit és képeit az ikonjukra klikkelve nézhetitek meg.2018. július 18., szerda 07:05

1.0.2 - Micro patch

Ma éjszaka újabb micro patch érkezik, ami valószínűleg a MOD-okat is megbolygatja majd az új garázs felületével, illetve az új 1.0.2.3 mappákkal.

2018. július 18., szerda 07:01

Gyűjtői ajánlat: RAM II

A gyűjtői ajánlat keretein belül még egy napig hozzájuthatunk a RAM II amerikai tier V-ös prémium közepes tankhoz. A tank elemzése.

Nekem Dragon Ridge "elveszett" hangulatát hozza vissza kicsit ez a térkép, nyilván nem véletlenül. Várós!

2018. július 17., kedd 07:34

Szuperteszt: 14TP paraméterek

Megérkeztek a lengyel ág tier IV-es képviselőjének paraméterei is. A következő információk a szupertesztről származnak és bármikor megváltozhatnak még a tank bevezetése előtt:

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Cikk hozzászólások

WOTINFO FACEBOOK CSOPORT