Ez az oldal (és egyes külső összetevői) cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéshez és a látogató statisztikához. Elolvastam és az Ok gomb megnyomásával elfogadom ennek tényét és az ÁSZF-ben foglaltakat is.

Jelenleg 367 vendég és 7 tag online

2017. október 16., hétfő 07:49

Szuperteszt: Minszk térkép (korai verzió)

A Wargaming még pénteken bejelentette, hogy a jövőben egy új térkép érkezik a játékba, Minszk, melynek jelenleg két verzióját, egy télit és egy nyárit is tesztelnek a szuperteszten. A két térkép igencsak eltér egymásról, de mindkettő tartalmaz olyan valós minszki objektumokat, amik egyeseknek ismerős lehet. Ezek még nagyon korai változatok, szóval így kezeljétek a videókat és a képeket:

2017. október 16., hétfő 07:32

Grand Battles - Ingame verseny (10.18-11.05)

A Wargaming ingame versenyt hirdet a Grand Battles játékmódhoz kapcsolódóan, melyben prémium tankokat és prémium fiókokat is nyerhetünk ha elég rátermettek vagyunk:

Verseny időtartama: október 18-tól november 5. éjfélig

2017. október 16., hétfő 07:07

Szuperteszt: Object 430 ág változások

Íme az érkező szovjet közepes tankok statisztikái (még nem véglegesek):

2017. október 15., vasárnap 14:55

[18:00] ÉLŐ - WOT Videósok Viadala

Ma 18 órától ismét élőben nézhetjük a WOT VIDEÓSOK VIADALÁT! Videósok: MrScheff, Bodzy, KILLER PAPA, Genesy_s, KarvalyInteractive, GB_Gyurmo, Volvo_elcsap.

Illetve ezen kérdőív kitöltői tier VIII-as prémium tankot nyerhetnek és ezen felül gyűjtést is szerveznek, amivel a helyszíni döntő nyereményeit egészítik majd ki.

Parancsnokok! Ne feledjétek, hogy a vasárnap éjfélig lejátszott csatáitokkal legkésőbb ma (hétfő) 17 óráig nevezhettek a versenyre! Hajrá!

2017. október 15., vasárnap 14:36

I. Morphelo Bajnokság - Tájékoztató

Üdv Parancsnokok!

Tájékoztatunk Mindenkit, hogy a Requiem-1 csapatát kizártuk a bajnokságból. Ennek megfelelően a 2. fordulós meccseket lejátssza egymással az Elit alakulat és a HeadHUNterz, mely meccs győztese pedig a 3. fordulóban megküzdhet a Mókusok csapatával a döntőbe jutásért (frissített ágrajz). Sok sikert!

2017. október 14., szombat 20:00

EREDMÉNYHIRDETÉS: 100.000 Facebook követő!

Parancsnokok! 100.000 követős játékunk ma véget ért. És időközben Facebook oldalunk is átlépte a bűvös 100.000-es küszöböt, így tényleg van okunk az ünneplésre :) Ígéretünkhöz híven ma 8 szerencsést meg is jutalmazunk azok közül, akik kommenteltek az eseményhez kapcsolódó FB játékunkon.

Íme a nyertesek és nyereményeik, gratulálunk Mindenkinek, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot Facebook-on:

A dupla legénységi XP mellett a hétvégi küldetés folyamatos teljesítésével szép kis készletet halmozhatunk majd fel a személyes tartalékokból is, íme:

Ajánlat időtartama: október 14. (szombat) reggel 7:10-től október 17. (kedd) 7 óráig

2017. október 13., péntek 07:04

Crew Skill változások a 4.3-as verzióval

A 4.3-as update egyik újdonsága hogy a legénységi képességek maximális szintje VI-ról VII-re emelkedik, ami magasabb bónuszokkal jár természetesen. Valamint az elit tankokon illetve a prémium tankokon összegyűlt Battle Xp-t felhasználhatjuk a legénységi képességek fejlesztésére.

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

Fórum hozzászólások (más játékok)

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Cikk hozzászólások