Jelenleg

5
látogatónk van

2023. szeptember 11. 06:44

Battle Pass XII. szezon (09.06-11.22)

Írta:
(17 szavazat)
8 hozzászólás

A Battle Pass XII. szezonja Mirny-13-ba visz el minket idén ősszel, és szeptember 6-tól november 22-ig érhető majd el. A progresszív stílusok felkészítik a szezon alapjárműveit az ismeretlennel való találkozásra, hőseinek története pedig Mirny-13 történetének előzményét mutatja be. Jutalmat és kísérleti felszerelést is tartalmazó nagyszerű zsákmányra, jövedelmező kihívásokra és még sok minden másra számíthattok. Idén a XII. szezon az utolsó, szóval ne felejtsétek el beváltani tokenjeiteket jutalomharckocsikra vagy más értéktárgyakra még december 20. előtt!

Teljesítsd a fejezeteket tetszőleges sorrendben

BATLLE PASS KALKULÁTOR

A XII. szezon mechanizmusai alapvetően megegyeznek az előző szezonéval. Bármelyik fejezetet aktiválhatod, majd tetszés szerint választhatsz másikat, és később is folytathatod bármelyik szüneteltetett fejezetet onnan, ahol abbahagytad. Próbáld meg teljesíteni az összes fejezetet, hogy megszerezhesd a progresszív stílusokat, feloldhasd a hős legénységi tagokat, és extra árucikkekre válthasd be Battle Pass-pontjaidat! Battle Pass-pontokat szerezhetsz Normál csatákban (VI-X-es szintű járművekkel játszva), valamint Roham, Frontvonal, Acélvadász: Újjászületés játékmódban, továbbá különleges harci küldetésekkel a Mirny-13 és a Waffenträger: A Hyperion terv eseményen.

Szerezz Mirny-13 témájú progresszív stílusokat!

HUMORISTA AZ M-V-Y HARCKOCSIHOZ

„Barátom, nem azért neveztek el medvének, mert nagy voltál és erős, hanem mert hangosabban horkoltál, mint a többiek a laktanyában együttvéve. Amikor a harckocsiban húztad a lóbőrt, nem hallottuk tőled a motor zaját. Én gyorsan megszoktam, de az őrmestereink odaadták volna az egyik veséjüket egy pár füldugóért.

Amúgy idén télen mit csinálsz? Téli álomba merülsz, esetleg más terveid vannak? Bocs, nem hagyhattam ki. Bizonyára megérted, ez a Mirny még engem is nyugtalanít valamennyire. Azt mondják, kutatásokat végeznek, de már régen evakuálták a lakosságot. Nem nehéz kitalálni, hogy valami balul sült el arrafelé. És vajon miért nem lep meg, hogy én megyek oda elsőként? Mégis, ki más mehetne? Mindegy, vágjunk bele! Nem ez az első alkalom, hogy belecsöppenünk a sűrűjébe.

Sok szerencsét, Douglas! Remélem, hamarosan találkozunk. Majd hozok egy kis mézet visszafelé.

FECSKE AZ OBJECT 140 HARCKOCSIHOZ

„Nem, Anka, nem tudom, hová megyek. Azt sem tudom, mennyi ideig fog tartani. És azt sem tudom biztosan, hogy hazajutok-e onnan...

Na, fel a fejjel! Mondtam már, remek csapatom van, amit tapasztalt parancsnok irányít. A járművet a legjobb eszközökkel szereltük fel, mindenre felkészítettük. De a legfontosabb, hogy úgy érzem, végre letehetek valamit az asztalra ebben az életben, beleírhatom magam a történelemkönyvekbe, és kivehetem a részem a világ jobbá tételéből.

Érted már, miért jelentkeztem erre? Hát, akkor kívánj nekem sok szerencsét, kishúgom, és mondd, hogy minden rendben lesz!”

DUNKEL A JAGDPANZER E 100 HARCKOCSIHOZ

November 23.

Hope egész nap a kutatási lehetőségekről és a tudományos felfedezésekről beszélt, miközben a szerelők mindent a harckocsiba pakoltak, amit csak találtak a raktárban. Gyanús. Szigetelések, dokkolókapu, rádiókészülék, lövegkamera... Mit mondhatnék? Minél több, annál jobb. Nem tudom, lesz-e bármilyen haszna a túloldalon, de tetszik, hogy szükség esetén egy egész mobil laboratóriumot állíthatok hadrendbe.

Sajnos eddig több kérdés merült fel, mint amennyi választ kaptunk, de őszintén szólva ez valóban további tudományos érdeklődésre tart számot. Miért evakuálták ennyire sietősen a civileket? Mi az a mirium? Vajon elmondtak nekünk mindent?

Hope-tól kaptam ajándékba egy plakátot, amit kitettem a harckocsiban. Szeretném azt hinni, hogy valóban egy szebb jövő kulcsát keressük. Természetesen megértem, hogy ez rendkívül veszélyes lehet, de úttörőnek lenni olyan lehetőség, ami csak egyszer adatik meg az életben. Készen állok, vállalom a kockázatot.

Szedd össze a gyűjtemény minden darabját, és ismerd meg a történetet!

Tedd teljessé a gyűjteményt, hogy megismerkedhess a tudományos expedíció tagjaival, akik elsőként érkeztek meg a különös jelenségeket tapasztaló kutatóvárosba. Nyisd meg a bátor trió jelentéseit, személyes tárgyaikat és még sok minden mást! Ezekből megtudhatod, mi történt velük, és közben megszerezhetsz három extra tokent, valamint a különleges Fényes jövő matricát.

Szerezd meg az alap- és a megnövelt jutalmakat!

Mirny-13 sok szempontból abnormális hely, de aki elég bátor ahhoz, hogy felfedezze, jutalmul tematikus járműtestreszabási elemeket és egy halom más értékes dolgot zsebelhet be.

Alap jutalmak

Megnövelt jutalmak

Szerezz kísérleti felszereléseket

Minden szezonban – a kifejlesztett progresszív stíluson és az egyedi legénységi tagon felül – kísérleti felszerelést kapsz az egyes fejezetek teljesítéséért. Szereld fel ezeket a járművekre, vagy szereld szét őket az alkatrészeikért, amelyekkel a kísérleti felszerelés más egységeit fejlesztheted!

Tárgyak tokenekért

A token speciális, csak a Battle Passban elérhető jutalom-fizetőeszköz, amely az év folyamán halmozódik. Az XII. szezonban akár 21 tokent is szerezhetsz előrehaladásod jutalmaként (12-t alapjutalomként és 9-et megnövelt jutalomként), valamint további 3 tokent a gyűjtemény tárgyainak összegyűjtéséért. Költsd el a tokeneket a játékon belüli Bolt Tárgyak tokenekért szekciójában értékes árucikkekre és kilenc ritka, IX-es szintű járműre, köztük a BZ-58-2, a KPz 3 Projekt 07 HK és a Cobra harckocsira. Ne felejtsd el elkölteni a tokenjeidet december 20-ig, mivel azt követően kötvényekre váltjuk át őket!

Kihívások

Vegyél részt a Kihívásokon IX. szintű Battle Pass-jutalomjárműveiddel és a XII. szezon alapjárműveivel! A kihívások a Tornák játékmenüből érhetők el. Kövesd a híreket, jelentkezz a kihívásokra, győzd le a versenytársakat, és nyerj komoly díjakat!

SZEREZZ EXTRA JUTALMAKAT!

Ha teljesíted a XII. szezon mindhárom fejezetét, hozzáférést szerzel a játékon belüli Bolt Jutalom részlegéhez. Itt a Battle Pass-pontjaidból kötvényeket vehetsz, valamint az előző szezonok progresszív stílusait és legénységi tagjait vásárolhatod meg. Emellett a XII. szezon folyamán a Prémium boltban megvásárolhatod a csomagot, amelyben más értékes tárgyak mellett a tapasztalt legénységi tagot, Hope-ot és az Előérzet 2D-stílust is megtalálod!

SZEREZD MEG AZ IMPROVED PASS-T

Szerezd meg az Improved Passt a XII. szezon bármelyik fejezetéhez 2500 aranyért a Garázsod Battle Pass képernyőjén! Emellett mind a játékon belüli Bolt, mind a Prémium bolt kínál olyan csomagokat, amelyek minden fejezethez tartalmazzák az Improved Passt, valamint valódi pénzbeli értéket képviselő csomagokat, amelyekkel megkapod a teljes Improved Passt és – legfeljebb 30 napra – napi 250 aranyat egy lejátszott csatáért.

Utoljára frissítve: 2023. szeptember 12. 07:12

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sixtyfeetofbridge
  • Tankos
  · 23 napja
  Úgy számolom, hogy, ha naponta összeszedem a 3 darab napi küldiből a 45 pontokat, és jön hozzá a 3. Frontline, akkor 2 szakasz meglesz.
  Kérdés, hogy kell-e nekem ez a MINDENnapi gürcölés.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Pales
   • Tankos
   · 23 napja
   Nem kell! Amint gürcölésnek éled meg az már munka, amit a szabadidődből veszel el!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sixtyfeetofbridge
    • Tankos
    · 22 napja
    Én már nagyon régóta csak azért játszom Randomban,
    hogy Frontlinera meg karácsonyra legyen prémem, meg legénység,
    meg tank, meg ami kell.

    A karácsonyt tavaly számomra kinyírták,
    elvették a kis dobozokat, és a barátoknak küldhető bélyegeket,
    így nem sok maradt már hátra.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pales
  • Tankos
  · 23 napja
  Egy tipp azoknak, akik nem költenek prémnapokra: Válasszátok ki akkor a fejezetet, amikor épp van időtök pl hétvégén játszani és a már megszerzett prémnapok arra a hétvégére aktiválódnak. (persze ez csak akkor működik, ha már addig megszereztetek, annyi pontot ami elérte a fejlődésben a prémnapokat) Az előző fejezetben is Frontline alatt aktiváltam így tudtam farmolni prémnapokkal.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  perretz
  • Tankos
  · 24 napja
  77 nap áll rendelkezésre, azért 98 alatt könnyebb volt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Harcostankos
  • Tankos
  · 24 napja
  0-ról indulunk vagy folytatjuk a megszerzett jutalmakat?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 24 napja
   A tokeneket viszed tovább, a pontok gyűjtése kezdődik elölről. Új BP, új előrehaladási ajándékok, szintek, stb.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BornToPay
   • Tankos
   · 24 napja
   Ha új szezon esetén folytatni kéne a régit, akkor nagyon,nagyon sok ember nem tudna mit csinálni.... Egyértelműen minden szezonban új a pass.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.