Jelenleg

28
látogatónk van

2013. február 14. 08:43

Efficiency vs. WN6 - Melyiknek mi számít?

Írta:
(2 szavazat)
35 hozzászólás

Ezen az oldalon most már részletesen, jellemzőkre bontva tudjátok megnézni az efficieny és WN6 értéketeket is. Ha lekérdezed az adataidat, egyből látszik, hogy míg az eff még mindig sokat ad pl. a foglalásra, a WN6 ezt már figyelembe sem veszi, mint ahogy a spotolásra is jóval kevesebbet ad. Ezzel ellentétben utóbbi például jóval nagyobb hangsúlyt fektet a kilőtt tankok számára illetve a kiosztott sebzésre:

Kategóriák

A WN6 bontást a bejelentkezett (és valós WoT nevet megadott) felhasználók láthatják itt is a felhasználói adatok ablak alatt (jobb sidebar).

Utoljára frissítve: 2013. február 14. 14:54

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  s2firestar
  • Tankos
  · 9 éve
  AMX12t nagyobbik ágyúja nagyon fasza, ugye az már autoloaderes, és pont ezért jó support tanknak. Egy nagyobb tankot (pl. IS3-mat) érdemes kísérgetni vele és városban, amíg ő elvonja az ellen figyelmét, berontani mögé, autoloaderrel beleereszteni hatot az ellen seggébe, és visszavonulni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BAGETT
  • Tankos
  · 9 éve
  [quote name="s2firestar"]ELC-t TD-ként érdemes használni, az AMX12t pedig support tank. Aki előre küld vele scoutolni, annak mutass be egy nagyot. Nem elég fürge hozzá, viszont bekerítéseknél, hátbatámadásnál nagyon jó. Az ELC jó mondjuk scoutolni is, ez tény. Viszont ahogy mész fölfele, és közeledik a BatChat, egyre inkább supportba kell átmenni, mivel azok már nem felderítők.[/quote]

  Na jó, ez megmagyaráz pár dolgot. Az ELC-nek viszont szar volt a rádiója, ezért gondoltam, hogy a 10
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  s2firestar
  • Tankos
  · 9 éve
  ELC-t TD-ként érdemes használni, az AMX12t pedig support tank. Aki előre küld vele scoutolni, annak mutass be egy nagyot. Nem elég fürge hozzá, viszont bekerítéseknél, hátbatámadásnál nagyon jó. Az ELC jó mondjuk scoutolni is, ez tény. Viszont ahogy mész fölfele, és közeledik a BatChat, egyre inkább supportba kell átmenni, mivel azok már nem felderítők.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BAGETT
  • Tankos
  · 9 éve
  Én csak azért se fogom feladni az AMX vonalat. De sajnos én is elég szar vagyok velük :sad:
  ELC-vel is el kellett döntenem, hogy scoutolok vagy harcolok, kettő egyszerre nem ment. Az AMX12 meg egyszerűen nem megy. Még nem is fullos, de ez tényleg minősíthetetlen. Ha valakinek van javaslata szívesen fogadnám.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  s2firestar
  • Tankos
  · 9 éve
  Még egy szerkesztés Elnézést, csak kicsit szétszórt vagyok ma.

  Természetesen bármely scout sebezhet bőven, ha eljut az ellenfél SPG-i közé, vagy le tud szedni egy másik scoutot. 3000 körüli csata alatt ezt viszonylag kevésszer tapasztaltam (és ide vág, hogy a scoutokra nem nagyon tudok építeni, mert az én csapatomba mindig a szarokat rakja be a MM). Az ellenfélnél viszont bőven láttam jókat idegesítően jókat.

  És hogy az igazság teljes legyen, nekem is voltak scout tan
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  s2firestar
  • Tankos
  · 9 éve
  Edit: az ennek megfelelően-es sornak semmi értelme, másra akartam írni, csak aztán kiszedtem úgy döntöttem hogy inkább nem húzom fel magam a csapatom scoutjainak egyébként való viselkedésén...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  s2firestar
  • Tankos
  · 9 éve
  Akkor helyesbítek. Ez a takitka úgy sikeres, hogy a scout be is foglal. A lényeg, hogy nem szabad hagyni meghalni, mert akkor az egész semmit nem ért, valóban szerencsétlen elhalt és nem kapott érte semmit. Volt olyan, hogy az ellenfél 4 spg-jét meghagytuk neki, azokat kiszedte, és azzal nyertünk, de ilyenkor a legfőbb, hogy a scoutot minden áron életben kell tartani, ha már bevállalta ezt az amúgy veszélyes húzást.

  Más helyeken is pontatlanul fogalmaztam, így javítok. Scoutnál az EFF
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pitya78
  • Tankos
  · 9 éve
  [quote name="tinger"]"Erre ő megáll a híd túlsó végén. Pár percen belül kilövik azokkal együtt akik átmentek előtte. A mocsok képes volt úgy megdögleni, hogy nem lehetett átjönni miatta."
  Ez nagyon jó, már tudom mire lehet használni azt a buszt ) A csávó egy hős, nincs mese )[/quote]
  lol :lol:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tinger
  • Tankos
  · 9 éve
  "Erre ő megáll a híd túlsó végén. Pár percen belül kilövik azokkal együtt akik átmentek előtte. A mocsok képes volt úgy megdögleni, hogy nem lehetett átjönni miatta."
  Ez nagyon jó, már tudom mire lehet használni azt a buszt ) A csávó egy hős, nincs mese )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BAGETT
  • Tankos
  · 9 éve
  A másik kedvencem egy TOGII volt Erlenberg-en. Bázisvédéses csata. Kezdésnél azt hajtogatta, hogy senki ne menjen jobbra, arra egyedül ő megy.
  Asszem zöld volt az illető, tehát meglepődtem, de nem mentem arra. Pedig szinte mindig arra megyek, de mindegy, változatosság. Páran azért arra mentek de mindegy. Erre ő megáll a híd túlsó végén. Pár percen belül kilövik azokkal együtt akik átmentek előtte.
  A mocsok képes volt úgy megdögleni, hogy nem lehetett átjönni miatta. Na ezért sokat nem
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.