Jelenleg

16
látogatónk van

2012. június 5. 13:08

Kinek mit mond el az XVM mod...

Írta:
(4 szavazat)
25 hozzászólás

Az sg.hu WoT-os fórumán találtam az alábbi gyöngyszemre:

akdestroyer írta:

A effikből is le lehet venni szépen mindent:

 • Aki szuperzöld vagy lila, (+1500eff), azok általában arra mennek, és azt csinálják amit kell, nem fognak hit nélkül elhalni, visszajönnek bázist védeni ha úgy alakul, függetlenek a lemming rasstól, néha a sírból is visszahoznak csatát.
 • Aki sima zöld (1200-1500eff), azok rendelkeznek ugyanezen skillekkel, de ebben abban még vannak hiányosságok, valamint a csatákat se tudják nagyobb hátrányból, vagy egálból egymaguk eldönteni, kell melléjük csapat is. De ha van akkor azért darálnak.
 • A sárgák(900-1200eff) azok általánosságban tisztában vannak mit hogy kéne, és meg is próbálják azt tenni, aztán vagy sikerül vagy nem. De ott már erősödik a lemming érzés, azért le kell írni általában nagy faszságot nem csinálnak.
 • A pirosak (600-900eff) a lemmingek. Igazából csak jó esetben lemmingek, és legalább a pálya feléig elmegy nyolcadmagával, hogy ott aztán 2 light tank feltartsa őket, és onnantól se a bázist nem húzzák be, se a foglalást nem jönnek vissza lelőni. Rosszabb esetben basecampel top tier tankkal, vagy meddel, esetleg hegyet mászik Maussal. Taktikázásra totál alkalmatlanok, nem érdemes bármiben számítani rájuk, pirosak között úgy kell játszani mintha egyedül lennénk.
 • A szuperpirosak (0-600eff) a botok. Teljesen függetlenek mindenféle ingertől, nyomja a gombot, és amerre áll arra lő. Két fő fajtája van: Az egyik aki beleszarik ha felvillan 8 piros a jobb oldalon, ő nyugodtan lekempel a pálya másik sarkában a top tankjában és semmerre nem megy, illetve a cicák, akik mint a fonalgombolyag után, úgy mennek a piros pontokra a térképen. Mindig arra amerre éppen felvillan egy. Taktikai érzékük totálisan 0, nagyobb heringnél simán belelő a társba is majd sryzik, ha úgy van a tanktól függetlenül basecampelnek bármiben ülve, vagy elsőként elhullanak a faszba.

badnewz kiegészítése:

Hogyan látják ezt a 600 effisek:

 • 1800+ csak gold ammos csaló köcsög noobok.. (goldal nekem is menne hah ledarálnámmindet:P)
 • 1500+ eff és stat vadász noobok akik erre verik magukat gold ammo és fraglopkodás nélkül nem menne nekik...
 • 1200+ noobs! meg kell mondanom nekik, hogy mit csináljanak de nem hallgatnak rám és a pályán olyan helyeken harcolnak amiket nem is ismerek!! a bázist meg csak én védem persze ki másra hárulna a neheze!!
 • 900+ na ők tudnak! nem használnak gold ammot és hallgatnak rám elég gyakran, ha elindulok egy irányba és mutatom nekik az utat jönnek velem segíteni (a többi magas eff-ű statvadász balfasz miatt kapunk ki akik elmennek a másik irányba ketten pff...:D)
 • 600+ ők az igazi csapattársak szépen beállnak velem egy bozótba a bázistól 30 méterre és szétszedjük aki arra jön! ha nem lennének a gold ammos köcsögök akkor minden csatát nyernénk!

"És közben szól az eye of the tiger." - stoppos

Utoljára frissítve: 2021. december 22. 10:23

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  uBootVII · 5 éve
  Én kb 10k csata után kezdtem el fejlődgetni jelenleg 1100 körül van a wn8, de a 30 napos visszatekintés 1600 körül van. Gondolom kis tierben is lehet jókat alkotni, nekem akkor nem ment, most a 8-9es szintű gépekkel sokkal jobban.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Solinari
  • VIP
  · 8 éve
  Az effibe nem számít bele a winrate.
  A képlet a következő: DAMAGE * (10 / (TIER + 2)) * (0.23 + 2 * TIER / 100) * 250 + frags SPOT * 150 + (log (CAP + 1,1.732 )) * 150 + 150 * DEF
  @srgred: Hát lehet láátl zöldet vagy kéket töketlenkedni de sokk al ritkább mint a piros/narancs balfék aki megy mindenfelé mint a világtalan, puffogtat a kezdőkörben kioszt egy két teamdamaget aztán meg nyomja a sorry-t meg a smiley-t. Nem neked szól vagy téged bántalak vele de a sok "fun" player miatt igaz
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUNatesy · 8 éve
  Én úgy láttam, hogy az effinél beleszámít a győztes csaták száma, ami már eleve elég random, mert, ha nem századozol, vagy szakaszozol, akkor nagyon nehéz 50% nál jobbra megcsinálni, az "okos" csapattársak miatt.
  Az a Win6..az effinél nem számít..osztom a véleményt kár a győzelmi arányt nézni randomnál lutri. Ellenben próbáld xvm mel a játékot meg fogsz lepődni..számít az effi. 10--ből 8 alkalommal a magas statosok nyerik a csatát meg./láttam mát kivételt ultra magas effi elbújva csata fel
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  srgred · 8 éve
  Azért ez nem egészen van így... Ez akkor igaz, hogyha fél napodat (vagy az egészet) otthon töltöd, és mást se csinálsz csak játszol. Sokan (köztük én is) csak azért játszunk, hogy szórakozzunk, és marhára nem érdekel minket, hogy most pirosak vagy zöldek vagy hupililák vagyunk. Mellesleg sokan el marhulják a felét, vagy kísérleteznek, sok olyan tankot kipróbálnak amivel nem tudnak játszani , de érdekli őket. Sokan nem néznek se oktatóvideót, se gyenge pontokat se semmit, például én se, mert szór
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  chevyv8 · 9 éve
  Azt figyeltem akinek jó a win-rate érték: szinte szakaszban 2-3 taggal nyomja,alacsony csataszám,meg mint SamRE amit hozott :-) na az sem gyenge :-)
  1-4000 csatánál tudsz javítani,de ha rengeteg van akkor nem ...bár a 3 lábú sánta lőtéri kutyát nem izgatja :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hindenburg68 · 9 éve
  2 napot nem játszottam és 1044 eff ről levit 940! re. Előtte zömében NYERTES csatáim voltak.
  Volt valakinek hasonló tapasztalata, vagy egyedi eset vagyok?
  A WOT Statistics szerint jelenleg is 1044 az eff értékem. Tehát csak a játékban tapasztalom ezt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SamRE · 9 éve
  [quote name="Surmou"]Tipikus Régen sokat COD2(Call of Duty 2)tem és pont ezeket hívtuk pubheronak
  18-2es stat pubon...War-on meg nulla...persze nemtudom itt is így van-e...de szerintem CW-n mutatkozik meg igazán hogy mit is tudsz!Nem a Hagyományos csatákban...[/quote]

  Nekem azért az volt a tapasztalatom, hogy aki war-on jó volt az pubon is jó. Vagy ezek szerint vannak warpubok is? Ha valaki jó, az jó attól függetlenül, hogy CW-n vagy random csatában van. Tény, hogy érdemes
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  StormNob · 9 éve
  Lehet ezzel nem leszek népszerű, de ha megtanulja értékelni az ember az xvm adatait, akkor igenis hasznos és mérvadó. Most nem világmegváltó dolgokra kell gondolni persze, de ha egy 10k játékot letolt 500 effes idióta döcög melletted, akkor jobb ha tisztában vagy vele, hogy egyedül vagy. Ennek az ellentettje, hogyha egy 1200+-os fazon van melletted, akkor joggal várhatod el, hogy számíthatsz rá, HA te sem vagy hülye.

  Surmuo wot enyhén más mint cod. Egy aktív klánosnak itt jobb statok
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  chevyv8 · 9 éve
  Kék,lila, világos zöld,sárga érdekes infók,de nem ez dönti el a csatát..max akkor ha az egyik fél látványosan gyengébb...anno mikor az xvm kiirta a nyerési esélyt sokszor volt hogy 6 vagy 12% esély volt a nyerésre és lám kb 3-4 perc alatt nyertük..
  Szerintem ezek a dolgok csak morálisan befolyásolnak,régen rossz mikor az elején valaki beírja hogy vesztünk...mert jaj van 3-om lila játékosa az ellenoldanak...
  Ez inkább jó mert minél hamarabb ki lesznek iktatva annál hamarabb demoralizáló
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.