Replay elemzés is?

3 éve 9 hónapja #292069 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

A dühöngőben csak egy kérdésben lévő replayemre kérnék egy elemzést.
Előre is köszi.

Megneztem, valaszoltam. :)

A Dunning–Kruger-hatás az a jelenség, amikor minél kevesebbet tud valaki egy adott dologról, annál inkább hajlamos túlbecsülni a saját tudását.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

3 éve 9 hónapja #292070 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Köszi, láttam:)

Klán: ROTON
A legjobb hely

3 éve 5 hónapja #295871 Írta: Bitangocska
Megválaszolva: Bitangocska
Értem én, hogy két fiók és kb. össz 3-4 év játék után derül ki, hogy ez az egész nem nekem való, de azt még szeretném tudni, hogy ennek a rövid visszajátszásnak a végén mi történt, mert halvány fogalmam nincs. De egyáltalán.

Amint kaptam az első találatot a láthatatlan Hetzer-től, megnéztem a célkereszttel, pontosan honnan jött, de abban az irányban csak egy kis havat látok, fedezék nélkül, aztán rögtön a vizet. A végén már a hegyoldalhoz simultam, de így is betalált.
De hogyan? Abban az irányban nem volt fedezék és több zöld pont is abban az irányban. Ha meg a domb mögött volt és csak lőni jött föl egyszer-egyszer, akkor ahhoz egy Hetzer-nek se tornya nincsen, se motorereje, hogy ne csússzon ott vissza a meredeken a vízbe, elvileg.
Ráadásul az utolsó lövésnél csíkot se láttam és hatalmas volt a kráter, mintha arty lőtt volna. De a bal alsó sarokban a lövéstörténet helyesnek tűnik, az összeg tényleg egy Hetzer HP-ja.

Visszatekergettem, lassítva többször megnéztem, de abszolút fogalmam sincsen, hogy jött ez ki.

Játékbeli név: Bitangocska
Mellékletek:

3 éve 5 hónapja #295886 Írta: _Szazados_
Megválaszolva: _Szazados_
Figyelem: Spoiler!

Tényleg nem tudod? Nem akarlak megbántani, de több, mint három éve játszol a játékkal és fogalmad nincs se a látótávról, se a spotolási mechanizmusról. Egész egyszerűen az történt, hogy a DW2 spotolt, amikor a szikla sarkánál kinézett, a Hetzer meg nagyon messze volt és gondolom volt rajta álcaháló is, igy a camoja elég erős, ráadásul kb 400-450 méterről lőtt rád. A te látótávod mozgás közben 260 méter, ami a ratyi kategóriától is lejjebb van, soha nem spotoltad volna fel, hiába lőtt rád és mivel más sem volt elég közel hozzá illetve rá sem láttak arra a részre, ő büntetlenül lőhetett téged.
Az a baj, hogy süt az írásodból, hogy ránézel a minimapre és csak síkban gondolkodsz, lásd több zöld pont is volt abban az irányban. Ne már... a többit nem is említem.

Amicus Plato, sed magis amica veritas.

"Behatolás; Az APCR akár a 10-es szintre is behatolhat túlsúlyba, egy 8-as fokozatra jellemző, tornyosító tulajdonsággal."

3 éve 5 hónapja #295887 Írta: Bitangocska
Megválaszolva: Bitangocska
Figyelem: Spoiler!

Tehát volt abban az irányban olyan távoli terület, ami elég messze volt, hogy ne derítsék onnan föl. Ha ezt látom, föl se teszem ezt a videót. (Sőt, akkor eleve elmegyek onnan, ahova nem is kellett volna mennem.) Hiszen TD-ként én is használom ugyanezt a működést, csak soha nem ezen a téképen.
A többit tényleg nem kell említeni, már közben láttam, mennyi minden ment félre.

Tehát a probléma gyökéroka, hogy amikor újrakezdtem, már nem emlékeztem a pályafelépítésekre és mivel minden pályán csak egy bizonyos útvonalon szoktam játszani, sok helyről meg tudnak lepni. Amit meg nem magolok be, azt manapság már nem tudom magamtól kitalálni és a csata közben gyorsan kiszámítani, ami pedig alap lenne.
Ha hajlandó lennék annyi időt áldozni rá, mint az első fiókom idején, akkor most azal kezdeném, hogy gyakorló módban minden térképet végigjárok.

Na de ez már egy hosszú történet, minden esetre a "nagy rejtély" gyorsan megoldódott. Aminek eleve nem is kellett volna kérdésnek lennie.

Játékbeli név: Bitangocska

3 éve 5 hónapja #295991 Írta: Accuntka
Megválaszolva: Accuntka
Sziasztok!
leo1-el lett egy szép kör majdnem 10k dmg-vel.
Akit érdekel annak szivesen mutatom:
wotreplays.eu/s...pard_1
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, Slandyke

2 éve 6 hónapja #301806 Írta: Nátrán
Megválaszolva: Nátrán
Sziasztok!

Szeretnék egy elemzést kérni. Úgy érzem ez a csata inkább a szerencsének volt köszönhető.
Esetleg meg tudnátok mondani hol hibáztam illetve, hogy mit kellett volna másképp csinálnom? Szeretnék fejlődni, de én se veszek észre minden hibát. Minden véleményt szívesen meghallgatok :)
Előre is köszönöm a segítségetekket!

wot-record.com/...5k_dmg

1 hónapja 4 hete #307681 Írta: Raptorial Bird
Megválaszolva: Raptorial Bird
Sziasztok!
Szeretném ha megnéznétek ezt a csatát!
Úgy gondolom, szerintem jogosan, hogy nagyon nagy szerencsém volt hogy az egyik leglassabb vassal bevállaltam a történteket.
Mégis tudni szeretném azt hogy ha nem kockáztatok, mi lett volna a legjobb megoldás adott helyzetben?
Köszönöm ha veszitek a fáradtságot és megnézitek!
wotreplays.eu/s...rd-t95

1 hónapja 1 hete #307747 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

Sziasztok!
Úgy gondolom, szerintem jogosan, hogy nagyon nagy szerencsém volt hogy az egyik leglassabb vassal bevállaltam a történteket.
Mégis tudni szeretném azt hogy ha nem kockáztatok, mi lett volna a legjobb megoldás adott helyzetben?
wotreplays.eu/s...rd-t95

Nekem sajnos nem indította el, mert már más verzió fut...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Raptorial Bird

1 hónapja 2 napja #307780 Írta: Raptorial Bird

Sziasztok!
wotreplays.eu/s...rd-t95

Szia!
Köszönöm hogy megpróbáltad!
Van róla videóm a YT-on, ha megtennéd hogy megnézed ...
Köszönöm előre is!

1 hónapja 14 órája #307798 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

Sziasztok!
wotreplays.eu/s...rd-t95

Szia!
Köszönöm előre is!

Hááát, itt tényleg minden nagyon szerencsésen alakult a számodra: pl. nem turbó csata volt, az ellenfelek alig figyeltek rád, sokan letolt gatyával "estek" eléd... Én csodálom a türelmedet, hogy ezzel a tankkal ott snipereztél az elején 5-6 percet mielőtt elindultál. Nem vagyok nagy szakértő, de én valószínűleg a heavy-kkel toltam volna az elején, mivel a T95 is lassú és páncélozott. De ha már sniperezéssel kezdted, akkor szerintem jó döntés volt, hogy a "megtisztított" közép felé vetted az irányt és megleptél egy-két tankot odafönt. :)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Raptorial Bird

4 hete 1 napja - 4 hete 1 napja #307806 Írta: Raptorial Bird

Sziasztok!
wotreplays.eu/s...rd-t95

Szia!
Köszönöm előre is!

Hááát, itt tényleg minden nagyon szerencsésen alakult a számodra: pl. nem turbó csata volt, az ellenfelek alig figyeltek rád, sokan letolt gatyával "estek" eléd... Én csodálom a türelmedet, hogy ezzel a tankkal ott snipereztél az elején 5-6 percet mielőtt elindultál. Nem vagyok nagy szakértő, de én valószínűleg a heavy-kkel toltam volna az elején, mivel a T95 is lassú és páncélozott. De ha már sniperezéssel kezdted, akkor szerintem jó döntés volt, hogy a "megtisztított" közép felé vetted az irányt és megleptél egy-két tankot odafönt. :)

Szia!
Köszi az elemzést!
(válaszoltam az imént de nem jelenítette meg a soraimat, lehet hogy később duplán lesz meg)
Szóval, azt furcsállottam hogy kétszer is feljuthattam oda anélkül hogy észrevette volna és reagált volna az ellenfél! Hozzáteszem, azon a ponton nem láttam T95-ös támadást még!
Szeretek meglepetéseket okozni az enemy-nek, ha egy mód van rá és néha sikerül, néha nem! Ez most egy szerencsés alkalom volt.
Köszi még1x!

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.