Jelenleg

19
látogatónk van

Élnék a lehetőséggel

3 éve 1 hónapja #296089 Írta: GabcsiHUN
Megválaszolva: GabcsiHUN
Szerbusztok, szebb jövőt!
Kérhetnék én is egy elemzést?
Játékosnév: gaben93

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

3 éve 2 hete #296795 Írta: koliaki
Megválaszolva: koliaki

Szerbusztok, szebb jövőt!
Kérhetnék én is egy elemzést?
Játékosnév: gaben93

Szia GabcsiHUN! Nem vagyok a világ legtapasztaltabb játékosa, de elmondanám, hogy én mit látok. Nagyon szép a fejlődési íved. Látom elég sokat tier 10-ezel az utóbbi időben, ami egy nagyon jó dolog, ott lehet a legtöbbet fejlődni. Átlagban hozod a 2k dmg-t tier 10-es tankokkal, szerintem az már egész jó, ha azt tudod hozni. A túlélési arányod egész magas ehhez képest, ebből arra következtetek, hogy egy kicsit túlságosan óvatosan játszol, ezért elég sokszor lemaradsz a sebzésről. Lehet, hogy nem ismered a tankjaiddal a megfelelő pozíciókat, és ezért nem tudsz annyit hozzátenni a csatához, ha így van, nézz streamereket, replayeket. A winrated ilyen recenthez lehetne magasabb, ebből megint azt vonom le, hogy nem mindig tudsz alakító tényező lenni a csatában, sokszor rossz döntéseket hozol. Persze a 15-1-es loseoknál nem lehet sok mindent tenni, de sok meccs nem olyan. Végszóként annyit mondanék, hogy próbálj picit bátrabban játszani, nézz streamereket hogy megtanuld a jó pozíciókat, és hogy fejleszd a játékintelligenciád. Én ennyit tudok mondani, remélem segítek valamit :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke

3 éve 2 hete #296796 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Látom elég sokat tier 10-ezel az utóbbi időben, ami egy nagyon jó dolog, ott lehet a legtöbbet fejlődni. ...

A fejlődés kétoldalú: tapasztalatszerzés és játéktudás. Előbbit minden tierben (és tanktípusban) külön kell csiszolgatni (ez egy hosszú folyamat), míg utóbbit sokkal praktikusabb tier 6 és tier 8 között (akár osztagban) alkalmazni és gyakorolni, mert ott a hibákért kevésbé büntetnek, elnézőbb a csapat.
A jó pozíciókat sem tier 10-ben kell kipróbálni/tanulni, hanem alacsonyabb szinteken, (tier 10-ben már használni kell azokat).

Játékbeli név: Tankpeti
Discord tag: Tankpeti#6711
Akinek segítségre van szüksége a játékkal kapcsolatban, szívesen segítek, keress privátban!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Echiron, Slandyke

2 éve 8 hónapja #299394 Írta: Abonyi72
Megválaszolva: Abonyi72
Szép napot szeretnék egy elemzést kérni magamról. Nyincs sok időm napi 1-1,5 óra
wot-life.com/eu...79808/
Előre is köszönöm

2 éve 7 hónapja - 2 éve 7 hónapja #299429 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi
Szerintem 1000 csata alatt, és max tier 6-os tankokkal egyelőre engedd el az önelemzés gondolatát, tekintve, hogy nem lenne relevanciája bármilyen véleményt is megfogalmazni.

Azt szokás mondani, hogy 10.000 csata alatt még "tanuló" kategória minden játékos, igaz a változásoknak köszönhetően, a "tanulás" kb. sosem ér véget a wotban.

A jelenlegi mutatók alapján mindenképp fontos lenne, hogy alaposan átrágd magad a játékmechanikán, illetve javasolnám, hogy Youtube, Twitch csatornákon nézz játékosokat, elemzéseket, stb.

Emellett az sem árt ha átnyálazod a tanks.gg oldalt, ahol minden tankot meg tudsz nézni, adatokat, páncélzatot, stb.

Szerény véleményem szerint, kb. 10.000 csata után kérd ki valakinek a véleményét aki kompetens megítélni a játékod, addig inkább engedd el a teljesítménykényszert (mondjuk azt amúgy is) és fókuszálj arra, hogy megismerd a játékot, kitapasztald melyik osztály, stílus az ideális számodra, illetve, hogy melyik tud a leginkább szórakoztatni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz

2 éve 7 hónapja - 2 éve 7 hónapja #299575 Írta: ticsungg
Megválaszolva: ticsungg

Szép napot szeretnék egy elemzést kérni magamról. Nyincs sok időm napi 1-1,5 óra
wot-life.com/eu...79808/
Előre is köszönöm

Én röviden csak annyit mondanék, hogy rengeteg tanulásra lenne szükséged, a tanktípusok, szerepeinek megtanulására, mert a statod alapján darálod a csatákat. Főleg Német tankokkal játszol, azoknak a nagy része (főleg kis TIERben) nem "arcbatolós" tank, hanem másod vonalbeli támogató tank. Kezdő tanknak én a Matildát tudom ajánlani, jól tűri a hibákat, és a QF-2 XB ágyúval használva egész jó átütése/pontossága. Találd meg a neked leginkább fekvő tanktípust, és azzal menj.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke

2 éve 5 hónapja #300834 Írta: Rathagol27
Megválaszolva: Rathagol27
Szép Napot!

Mivel átléptem már a 10k meccses határt és ahogy tanult kolléga mondta az a tanuló időszak, ezért szeretnék kérni egy elemzést, hogy mennyire sikerült a tanulmányaimat elvégezni.
Üdvözlet.
hu.wot-life.com...05733/

2 éve 4 hónapja #300839 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999

Szép Napot!

Mivel átléptem már a 10k meccses határt és ahogy tanult kolléga mondta az a tanuló időszak, ezért szeretnék kérni egy elemzést, hogy mennyire sikerült a tanulmányaimat elvégezni.
Üdvözlet.
hu.wot-life.com...05733/

Viszont! :D

Nos nem igazán tudom, hogy egész pontosan milyen pontosan kéred az "elemzésed", de megpróbálok mindenre is kitértni :P

Kezdjük akkor az átlag tiert:
Esetedben 6,5-es tierről beszélünk, ami gondolom olyan tier 6-7 és néhány tier 8-as tankot jelent vagy tier 5 és tier 8-as tankokat. Ezt tekíntve az 52%-os WR az nem egy rossz szint, tekintve a mai "metát".

Ami kicsit szembetűnőbb, az a túlélési arányod. Nem tudom már pontosan én sem, hogy ennyi csatánál hogy álltam, de a 31% az ebben az esetben szerintem kiemelkedő. Még mindig ott van a 69%-os halálozási ráta, de tekíntve, hogy jobb játékosok között is ritka a 40-45 feletti, ez egy erősen jó érték, szerintem.

A megsemisítési arány azt kicsit kevésnek érzem, bár tekintve, hogy átlagban viszed magaddal az elenfél egyik játékosát fixen, az jó értéknek mondható, de ezzen jó volna gyúrni egy kicsit, legalább 1,8 - 2-re.

Az okozott sebzés viszont elég kevés. 6,5-es tierben 1k dmg az nem épp sok. Ez épp arra elég, hogy 6-os tankoknál meglegyen a HP és max 1 lövés még. Itt szintenként jó volna ha fel tudnád tornázni tank HP + 4 lövés / csata átlagra, ami már kiemelkedőnek számít egyes esetekben.

A WN8-as hülyeség is szépen lassan megy felfele, de ez az én szemenben sosem lesz egy teljesítmény mutató szám, mert a bokorból campelve is meg lehet lőni a lilát.

Ami kicsit furcsa, hogy átlagtól eltérően közepes tankokkal játszol, majd nehéz tankokkal. Azt is tier 6-8 magasságában, ami tanulópénznek nem rossz és végre nem egy tipikus bokorharcos TD játékosról van szó :D

Viszont, tekintve a Winrated, HT tankokkal a legmagasabb (53%), míg a többivel (51%). Szóval lehet jobban kellene foglalkoznod a HT tankok kiismerésével és majd csak utána a többi szerepkörrel vagy felhozni a HT tankok szintjére a másik 3 osztályt.

Ami szintén szembetünik, hogy recentben viszont a medekkel játszol kiemelkedően WR szemponjátból, bár igaz, hogy itt alacsonyabb tierben (5-6), kivétel a T-54.

A light játékot még nem igazán javaslom, mert igaz, hogy bár nem annyira rossz a WR vele, de azok az átlag spot/csaták...huhu. Ha csak azt nézném, felmerülne bennem a kérdés, hogy nem-e az artykra rohanó tankokat spotolod velük :D

A TD-kkel viszont nagyon kevés az átlag DMG és az átlag kill castánként. Egyedül a T95 1,1-es értéke az 1800 átlag dmg mellett, ami jó kategória, de a többi az nagyon kevés.

Szóval összesítve:
Szerintem jó uton haladsz. Ha ezt az irányt tartod, akkor semmi gondod nem lehet. Ha jobban elsajátítod egy kicsivel a játékod, akkor viszont határozottan csataeldöntő tényező is lehetsz a csatában....a győzelem irányába :troll:

"A mindent látó szem" vagy a "vak vezet világtalant"--nem tudom melyik illik rám :/
Gun Markok
Blogom
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rathagol27

2 éve 4 hónapja - 2 éve 4 hónapja #300842 Írta: Rathagol27
Köszönöm szépen!
Egész pontosan ilyenféle elemzést szerettem volna. Főleg a light rész volt hasznos, mivel lövésem sincs, hogy mennyi az ideális átlag spot.
Egy két hozzáfűznivalóm lenne a vilagosabb kép kedvéért.
Elsőre a legegyszerűbbel. TD nem az én világom, még nem találtam meg azt ami feküdne. Gyakorlatilag a személyes küldik miatt húzom őket.
Átlag tier, aláírom alacsony az overall, de pl az elmúlt hónapokban 8 felett volt. Ennek egyszerű az oka. Mivel messze nem vagyok top játékos a 4 3gunmarkos 5-ös tank sok meccset emésztett fel. 10-es tank is akad már néhány, de úgy érzem azokkal valahol a katasztrófa és a borzalom között játszok. Egyenlőre nem erőltetném annyira. Valamint általában vagy 2 ágat húzok legalább (tudom nem kéne sokat egyszerre). Olasz-kínai vonal pl lowtier még. Az se tesz jót az átlagomnak, hogy Rudy és T34-85M a levezetőtankjaim mikor kicsit csak lazulni akarok. Illetve ezekkel is cél a 3 gunmark.
És igen T-54. Egyszerűen imádom. Nemrég lett meg a 2. Gunmark. Ezzel a tankkal magas tierben érzem úgy, hogy hatással vagyok a csatára. Talán a type-61 még ami ilyen.
Heavy meg az olyan nekem, hogy hangulat kell hozzá. Plussz ott többször elég a győzelemhez az, hogy csak megfogod az oldalt.
És végül az átlagsebzés. Igen tudom szar. T6-tal többet összehozok egy meccsen mint egy T8-cal és feljebb ez romlik méginkább. Elég sokat nézek skill-t és rámragadt, hogy a kombinált legyen jó. Jelenleg is a célom, hogy hpx2-2,5 kombinált meglegyen lehetőleg minimum.

2 éve 4 hónapja #300845 Írta: Rathagol27
Light témánál kimaradt, hogy az aktív spot és én nagyjából külön dimenzió, főleg a kerekesek óta (nekem nincs). Nem megy. Nem yolózok azért :) . A kedvencem a T-71 táras féreg. De hát azt se feltétlen spotra megy.

1 éve 5 hónapja #304345 Írta: Attila84
Megválaszolva: Attila84
Sziasztok,
Szeretnék fejlődni és kérnék egy elemzést.
Előre is köszönöm!
hu.wot-life.com...83312/

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #304352 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Sziasztok,
Előre is köszönöm!
hu.wot-life.com...83312/

Szia, ha szeretnéd, szívesen segítek a játék alapjainak elsajátításában. Annak nem vagyok híve, hogy csak statisztika alapján nyíltan elemezzek (az én szememben "kritizáljak" szó jobb kifejezés lenne) másokat.
Ha érdekel a dolog, akkor írj rám ingame, vagy itt a fórumon privátban, és megbeszélhetünk valamilyen időpontot, amikor discordon vagy ts-en tudunk kommunikálni majd, esetleg szakaszban/ gyakorlóban együtt játszani.
Emellett lehetőségként elérhető (habár a téli kampány közeledik, így egy kicsit befagy a tevékenységük) a 2MBZ "kiképzési" lehetősége, ahol szintén a játék alapjait sajátíthatják el az oda jelentkezők.
UI.: One_Joke játékalapok facebook csoportja

Játékbeli név: Tankpeti
Discord tag: Tankpeti#6711
Akinek segítségre van szüksége a játékkal kapcsolatban, szívesen segítek, keress privátban!

1 éve 2 hónapja #305534 Írta: viktória.gyallai
Megválaszolva: viktória.gyallai
Sziasztok,
Előre is köszönöm!
hu.wot-life.com...74477/

1 éve 1 hónapja #305704 Írta: rttrenato
Megválaszolva: rttrenato
Hali!

láttam már sokkal rémesebb stattal rendelkező játékost, annyi szent, de látszik, hogy néhány alap játékmechanikai dolog még nem tiszta, ha gondolod, ma tudok segitnei, esetleg vasárnap.

1 éve 1 hete #305845 Írta: gdavid093
Megválaszolva: gdavid093

Sziasztok,
Előre is köszönöm!
hu.wot-life.com...74477/

Szia!

Bár én sem vagyok egy nagy ász, de pár alapvető dolog. 2013 óta játszol, van 3400 csatád. Az még nagyon kevés ám. Több ezer csata kell ahhoz,hogy megismerd a pályákat, tankokat tisztában legyél a játék mechanikával stb. stb.... illetve egyáltalán kitapasztald, hogy milyen játékstílus fekszik neked! Szerintem kár bármiféle következtetést levonni ezekből a statisztikákból, amik amúgy a csataszámhoz mérten szerintem abszolút nem rosszak!
Látom, hogy a legtöbb csatát TD-vel, illetve artyval játszottad. Próbáld ki a heavy, és a medium vonalat, sokkal aktívabb, kompetensebb tudsz lenni a meccsen, jobban megismered a pályákat, szituációkat, és nem utolsósorban szerintem több játékélményt is nyújtanak! :)

Néha-néha szoktam nézni streamereket, akár egy élő adás, vagy oktató, bemutató videó nagyon sokat tud segíteni! :)

Sok sikert, hajrá! :)

Üdv,
Dávid

Ha megkell b.szódni, akkor megkell b.szódni!

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.