- Köszönetek: 0
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Szia GabcsiHUN! Nem vagyok a világ legtapasztaltabb játékosa, de elmondanám, hogy én mit látok. Nagyon szép a fejlődési íved. Látom elég sokat tier 10-ezel az utóbbi időben, ami egy nagyon jó dolog, ott lehet a legtöbbet fejlődni. Átlagban hozod a 2k dmg-t tier 10-es tankokkal, szerintem az már egész jó, ha azt tudod hozni. A túlélési arányod egész magas ehhez képest, ebből arra következtetek, hogy egy kicsit túlságosan óvatosan játszol, ezért elég sokszor lemaradsz a sebzésről. Lehet, hogy nem ismered a tankjaiddal a megfelelő pozíciókat, és ezért nem tudsz annyit hozzátenni a csatához, ha így van, nézz streamereket, replayeket. A winrated ilyen recenthez lehetne magasabb, ebből megint azt vonom le, hogy nem mindig tudsz alakító tényező lenni a csatában, sokszor rossz döntéseket hozol. Persze a 15-1-es loseoknál nem lehet sok mindent tenni, de sok meccs nem olyan. Végszóként annyit mondanék, hogy próbálj picit bátrabban játszani, nézz streamereket hogy megtanuld a jó pozíciókat, és hogy fejleszd a játékintelligenciád. Én ennyit tudok mondani, remélem segítek valamitSzerbusztok, szebb jövőt!
Kérhetnék én is egy elemzést?
Játékosnév: gaben93
A fejlődés kétoldalú: tapasztalatszerzés és játéktudás. Előbbit minden tierben (és tanktípusban) külön kell csiszolgatni (ez egy hosszú folyamat), míg utóbbit sokkal praktikusabb tier 6 és tier 8 között (akár osztagban) alkalmazni és gyakorolni, mert ott a hibákért kevésbé büntetnek, elnézőbb a csapat.Látom elég sokat tier 10-ezel az utóbbi időben, ami egy nagyon jó dolog, ott lehet a legtöbbet fejlődni. ...
Én röviden csak annyit mondanék, hogy rengeteg tanulásra lenne szükséged, a tanktípusok, szerepeinek megtanulására, mert a statod alapján darálod a csatákat. Főleg Német tankokkal játszol, azoknak a nagy része (főleg kis TIERben) nem "arcbatolós" tank, hanem másod vonalbeli támogató tank. Kezdő tanknak én a Matildát tudom ajánlani, jól tűri a hibákat, és a QF-2 XB ágyúval használva egész jó átütése/pontossága. Találd meg a neked leginkább fekvő tanktípust, és azzal menj.Szép napot szeretnék egy elemzést kérni magamról. Nyincs sok időm napi 1-1,5 óra
wot-life.com/eu...79808/
Előre is köszönöm
Szép Napot!
Mivel átléptem már a 10k meccses határt és ahogy tanult kolléga mondta az a tanuló időszak, ezért szeretnék kérni egy elemzést, hogy mennyire sikerült a tanulmányaimat elvégezni.
Üdvözlet.
hu.wot-life.com...05733/
Szia, ha szeretnéd, szívesen segítek a játék alapjainak elsajátításában. Annak nem vagyok híve, hogy csak statisztika alapján nyíltan elemezzek (az én szememben "kritizáljak" szó jobb kifejezés lenne) másokat.Sziasztok,
Szeretnék fejlődni és kérnék egy elemzést.
Előre is köszönöm!
hu.wot-life.com...83312/
Sziasztok,
Szeretnék fejlődni és kérnék egy elemzést.
Előre is köszönöm!
hu.wot-life.com...74477/
https://wot-record.com/
itt 3500 volt a ...
erre le van ...