Történt egy csata ahol is xy nevű játékos úgy gondolta, hogy a helyén állok és kitolt az ellenség elé, aki annak rendje és módja szerint ki is lőtt. Nosza, gondoltam írok egy jegyet és beküldöm a csatát a WG-nek.
Örömmel tapasztaltam, hogy működik a feljelentés jegy beküldés.
....................................................................................................................................
Kedves P_Zolee!
Köszönjük, hogy felvetted a kapcsolatot a Wargaming játékostámogató részlegével!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen játékosokkal kellett találkoznod egy csatában. Együttműködésének és az Ön által biztosított újrajátszásnak köszönhetően azonban tovább tudom vizsgálni az esetet.
A felfüggesztés részleteit nem hozzuk nyilvánosságra, de biztosíthatjuk Önt, hogy a megfelelő intézkedéseket megtettük. Annak érdekében, hogy közösségünk számára tisztességes és szórakoztató játékkörnyezetet biztosítsunk, és elkerüljük a névadást és a megszégyenítést, ezeket az információkat bizalmasan kezeljük.
Ne feledje, hogy játékon belüli rendszerünk is van az ilyen típusú viselkedések jelentésére. Itt megtekintheti, hogyan működik és hogyan kell használni:
eu.wargaming.ne...10242/
Még egyszer köszönjük az idejét, amellyel felhívta a figyelmünket erre az esetre! Segítségednek köszönhetően kedvenc játékunk minden nap jobb lesz!
Ha további kérdései vannak, forduljon hozzánk bizalommal.
Szép napot és sok sikert a csatatéren!
Üdvözlettel,
https://wot-record.com/
itt 3500 volt a ...
erre le van ...