Jelenleg

7
látogatónk van

Mi is az a Tank Akadémia?

5 éve 3 hónapja - 5 éve 2 hónapja #285360 Írta: Jacktor
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
  1. Az Akadémia létrejöttének célja a fejlődni vágyó játékosok számára olyan tartalmak létrehozása a közösség tagjai által, amivel a meglévő tudásukat tovább bővíthetik, ezáltal eredményesebb és tartalmasabb kikapcsolódás tudnak elérni a mindennapi játék során. További célja olyan szakmai párbeszéd generálás a játékosok között, ahol érvekkel, adatokkal alátámasztva járhatják körül az aktuális témát, egymás kölcsönös tiszteletben tartása mellett vitatkozhatnak, társaloghatnak a játékot érintő dolgokról kulturált keretek között, az alapvető viselkedési szabályok betartása mellett.
  2. A tartalmakat önkéntesek készítik, melyért cserében nem kapnak semmiféle természetbeni hozzájárulást. Tartalomkészítőnek jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.
  3. Fentiekre való tekintettel a topic moderálási szabályaiban az ÁFF III/10-es pontjában felsoroltak kiemelt figyelmet kapnak, tiszteletben tartandó a tartalomkészítők önkéntes hozzájárulását a közösség fejlődéséhez.
  4. Szabad véleménynyilvánítás határai: Minden látogatónak módjában áll a topicon belül a szabad véleménynyilvánítás, véleményütköztetés, egyet nem értés mindaddig, amíg azzal vitapartnere jogait nem sérti. A személyeskedés, fenyegetés, zaklatás, alpári stílus semmilyen esetben sem elfogadott, semelyik fél részéről! Ha ilyet tapasztalsz, ne keveredj bele, csak jelezd a moderátoroknak. Ha nem bírod megállni, akkor legyél tisztában vele, hogy nem számít ki kezdte, csak az, ami az egyes felek részéről leírásra került.
  5. Megalapozatlan vélemény és konteó: Mindenkinek jogában áll véleményt alkotnia anélkül, hogy véleményét alaposan körül járta, megvizsgálta, kielemezte volna. Ennek megfelelően a mindenkinek joga van ezeket elutasítani, alaptalannak tartani és megkérdőjelezni. Az érzésekből, egyedi esetekből történő általánosítások azonban nem ezen topicon belül kell kibeszélésre kerüljenek, így az ilyen tartamú hozzászólások automatikusan a megfelelő topicba kerülnek áthelyezésre.
  6. Viselkedési alap etikett: Mindig tartsd tiszteletben a beszélgetőpartneredet! Becsüld meg azok munkáját, akik önként, szabadidejüket szánva rá segítő anyagokat készítenek! Úgy kérdezz tőlük, ahogy Te is elvárnád fordított helyzetben, ha te lennél a tartalomkészítő és a másik fél a kérdező! Tartalomkészítőként legyél vele tisztában, hogy mindenki más szinten érti a játékot. Feltehet megalapozatlan, vagy másoknak egyértelmű kérdéseket. Mindaddig, amíg ezt a kulturált viselkedés szabályainak betartása mellett teszi, fogad türelemmel és megértéssel.
    Ha egy témában tévedtél, és ezt bizonyították, ne félj beismerni a tévedésed.
    Provokáció esetén sose vedd fel a kesztyűt, csak jelezd a moderátoroknak! Az értelmetlen szájkarate itt nem kívánt és nem tolerált! Amennyiben ezeket az alapvető viselkedési szabályokat nem tudod vagy nem akarod betartani, mindenki jól felfogott érdekében kérlek ne látogasd ezt a részleget!
  7. Blogok készítése: Blogot a topicon belül bárki kezdhet és vezethet. Tartalmában az oldal általános moderálási szabályainak meg kell feleljen. Az ennek nem megfelelő blogok zárolásra kerülnek.
  8. Moderálással kapcsolatos reklamáció, panasz továbbra is az ÁFF-ben megfogalmazott feltételek szerint tehető az oldal üzemeltetője felé.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.