Jelenleg 162 vendég és nincs tag online

2021. szeptember 10. 10:30

Tankfan Collection nyereményjáték

Írta:
(9 szavazat)

1. Mit kell tenned?

Vásárolj TANKFAN Collection terméket a Media Markt-ban, és küldd vissza Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre:

  • TANKFAN Collection vásárlási nyugtájának fényképét (legyen rajta olvashatóan: Tankfan Collection termék neve, vásárlás dátuma, vonalkód alatti hosszú szám. FONTOS! Az AP kód nem jó - az a pénztárgép azonosítója, nem a számláé)
  • nevedet,
  • telefonszámodat,
  • e-mail címed

2. Nyereményjátékban való részvétel

2.1. A versenyen bárki részt vehet, aki rendelkezik magyar lakcímkártyával és Magyarországon él, rendelkezik magyar adószámmal, és betöltötte a 16. életévét. A 18. életévüket be nem töltött nevezőknek, szülői felügyelet gyakorlójának a hozzájárulása szükséges, hogy részt vehessenek a versenyen.

2.2. A versenyen nem vehetnek részt a szervező és a játék lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint a felsoroltak Ptk. szerinti közeli hozzátartozói.

2.3. A nyertesnek rendelkeznie kell érvényes személyigazolvánnyal, hogy a nyeremény átvételekor azonosítható legyen.

2.4. A játékban való részvétel jelen Szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

3. Szabályzat elérése, szabálymódosítás

3.1. A Szervező fenntartja a jogot a szabályok változtatására, és speciális esetekben az egyéni döntések meghozatalára. A szervező fenntartja a jogot, hogy a versenyt csak megfelelő számú nevezés esetében hirdeti meg.

3.2. A Nyereményjáték hivatalos szabályzata hozzáférhető a játék ideje alatt a WOTINFO Facebook oldalán.

3.3. A Szervező az esetleges módosításokat a Szervező a honlapján, illetve a Facebook oldalán teszi közzé.

4. Nyereményjáték időtartama:

A Nyereményjáték 2021. augusztus 27. és október 31. között tart, a sorsolás 2021. november 4-én www.twitch.tv/wotinfo weboldalon lesz. Információk a www.wotinfo.hu/mediamarkt címen.

5. Nyeremény, kapcsolatfelvétel

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

5.1. Díj: 1. díj TANKVEZETÉSI UTALVÁNY (T-55 tankvezetés) - 1 nyertest sorsolunk ki!

5.2. A nyertes a nyereményről szóló értesítéskor nyilatkozik, hogy hozzájárul-e, hogy neve a szervező Facebook oldalán, illetve honlapján megjelenjen, mint a nyereményjáték nyertese. Amennyiben hozzájárul, úgy szervező jogosult a nyertes nevét kiírni.

5.3. A Nyereményjátékot a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy adminisztrálja, és semmilyen módon nem kapcsolódik a Facebook-hoz. A Facebook kizárja a nyereményjátékkal kapcsolatos felelősségét.

A Brandstore email-en keresztül felveszi a kapcsolatot a nyertessel az általa megadott elérhetőségen, nyereményeket az elérhetőségeken történő megkeresést követő visszaigazolástól számított 2 munkanapon belül.

6. Adatkezelési szabályzat

6.1. A nyereményjátékban való részvétellel a résztvevő hozzájárul megadott adatainak a nyereményjátékkal kapcsolatos - B-weB Kft. adatvédelmi szabályzatában részletezett feltételek szerinti - kezeléséhez.


TANKFAN Collection (tulajdonos: B-weB Kft. 1114 Budapest Bocskai út 12.-Magyarország adószám: 25877467-2-43, mint szervező meghirdeti a TANKFAN COLLECTION nyereményjátékot.

Utoljára frissítve: 2021. szeptember 22. 15:24
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.