Mondjuk én pont letojom mit buffolnak nerfelnek..régóta játszok..szórakozásból..nincsenek világmegváltó terveim..egyszerűen csak egy beteg állat vagyok aki szeret játszani..
Mikor elkezdtem mindenki azt írta a Tigris szar..szar a stug..a jagdpanzer papír..a maus egy fos gyenge az ágyúja..az e-100 ágyúja is szar..e-75 lassú királytigris szar ..az is mind az mindegyik egy fos..ez tény...
De vittem egy darabig a ruszki vonalat..hát elmondom az is egy fos..de inkább nekem rémálom volt..t54- után a t62A csalódás..nehézben a Kv3-ig mentem anno a gyomrom kifordul a ruszki tankoktól..
Francia??? Az is egy szar...elmentem a Batchatig...rémálom az elm utcában kutya pöcse...
Francia TD ?? egy némethez képest siralomház a köbön..olyan franciás..egy takony összevissza képes lőni akár 100m-ről is mellé...
Ami vonal ??? T1 Heavy..ezt tudom mondani kurvajó...
TD: T28-ig vittem : jó..ajánlom de kösz elég volt...
Szóval kibasztam minden szemetet..egy francia Foch TD-m van..egy fcmpak 40 (mert német ágyús XD)..meg az LTP(költöttem rá fél millát 3 skilles T62A legénység van benne XD)...a többi német..és veszek még vagy 10-et..most van 9...semmire nem cserélném le őket..ezeket a "szarokat"
Sajnos ezekkel a szutyok szemét németekkel tudok,akarok és van kedvem játszani...valahogy sikerül ez első 1/3-ban sebeznem velük,még ha hátul is vagyok..és szépek...másrészt a vezérem kitagadna a pártból

Jawohl !!
A Tigris meg Tigris..a játékban egy szar..na most nekem nem az a kihívás ha egy táras,pattogós Full OP,überkirály tankkal jó köröket megyek...én elindulok a fosommal szétrúgom vele a nagyobbak valagát..ezzel a szutyokkal,ja csak egy Tigris..mikor meglátnak..de már áshat..
Ettől érzem jól magam egy csatában mikor a használhatatlan német roncsaimmal jól teljesítek...remélem a bajszos is lát
A pontos meghatározásom: elvakult fanatikus ..
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...