Elfelejtetted átállítani a löveget, mert te az ISU-nál az alap ML-20S-t nézted, annál tényleg jóval alacsonyabb a löveg sebessége, a BL-10-nél már csak 40km/h-val alacsonyabb az ISU-é
Ismét Üdv mindenkinek!
Most vettem meg végre a Tiger I.-t érdeklődnék, hogy milyen felszerelést ajánlanátok hozzá és a legénységi skillek is érdekelnének annak tekintetében, hogy végső cél az E-100 harckocsi lesz.
A tanácsokat előre is köszönöm.
Illetve köszönöm a már megírt felszerelést tippet.
"
Most vettem meg végre a Tiger I.-t érdeklődnék, hogy milyen felszerelést ajánlanátok hozzá és a legénységi skillek is érdekelnének annak tekintetében, hogy végső cél az E-100 harckocsi lesz. "
A gond ott kezdődik, hogy a Tigris, és a Tigris II alapvetően sniper tank, míg az E75 is-is, de inkább támadó. Az E100 pedig tolja maga előtt a frontot, megfelelő támogatással. Tigrisen nekem venti, kukker, periszkóp volt. Tigris II-n venti, rammer, célzásgyorsító, és ezeket pakoltam tovább.
Képességeknek elit alakulat, javítás a két legfontosabb szerintem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Damarus911
Ismét Üdv mindenkinek!
Most vettem meg végre a Tiger I.-t érdeklődnék, hogy milyen felszerelést ajánlanátok hozzá és a legénységi skillek is érdekelnének annak tekintetében, hogy végső cél az E-100 harckocsi lesz.
A tanácsokat előre is köszönöm.
Illetve köszönöm a már megírt felszerelést tippet.
Tisztelettel: Damarus
A ventillàtor, töltésgyorsító, és a vertikàlis stabilizàtor . A legénységnél azt a vonalat követtem,hogy minél pontosabban minél messzebről tudjak lőni, ez különösen Tiger 2 nél hasznos mivel elég sokat szaladgàl tier 8 -9 ben. Parancsnok felderítés,hatodik érzék most húzom a biàt. Sofőr sima utazàs, aszem a kuplung égető, és bia, ràdiósnàl hàt nàla is a làtótàv növelése ja a sofőrnél lehet a megelőző karbantartàs is, töltő bizonsàgos elhelyezés javítàs, lövész sasszem pillanatkép, és mindnél harmadik a bia, egyelőre vmi ilyesmi a legénység lehet valamiben tévedek , de az biztos hogy ezekkel a képességekkel és felszereléssel szinte azonnal lőhetek akàr mozgàs közven is a célpontra, mert a köröm szét se esik. Ha valamiben tévedek majd javítom ha gép előtt vagyok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Damarus911
Én is tanácsot kérnék. VK 4502P (azon kívül, hogy adjam el) tudna valaki hasznos tippeket adni, mit és hogyan? Nagyon szenvedek vele. Már minden ki van rajta fejlesztve, de nem fordul, csiga kétszer körbe kerüli, míg elérek a csata helyszínére. Ja és szinte minden lövés ami eltalálja sebez is. Van erről a tankról valami részletes gyakorlati útmutató valahol?
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja#29529Írta: safalade
Megválaszolva: safalade
@Emerich37
Tiger I.-re még nem lehet vstabot tenni.
@Damarus911
Venti + rammer tuti, dobj rá még egy scope-ot, próbálgasd így az elején úgy is gyengus a tank. Később HA elégedetlen v a célzásgyorsasággal a scope-ot ingyen leveheted és rakhatsz rá célzásgyorsítót
Nekem majdnem minden tankomon ez a felállás:
1. BiA 2. 6.érzék + Javítás 3.nak jöhetnek a sallangok...
Most vettem meg végre a Tiger I.-t érdeklődnék, hogy milyen felszerelést ajánlanátok hozzá és a legénységi skillek is érdekelnének annak tekintetében, hogy végső cél az E-100 harckocsi lesz. "
A gond ott kezdődik, hogy a Tigris, és a Tigris II alapvetően sniper tank, míg az E75 is-is, de inkább támadó. Az E100 pedig tolja maga előtt a frontot, megfelelő támogatással. Tigrisen nekem venti, kukker, periszkóp volt. Tigris II-n venti, rammer, célzásgyorsító, és ezeket pakoltam tovább.
Képességeknek elit alakulat, javítás a két legfontosabb szerintem.
őőő a tigerI inkább akkor shiper tank ha tier 8-9 ben van tier 7 ben ki lehet használni az oldal páncélját városokban (side creap) tier 2 vel a side creapet csak nagyon óvatosan szoktam csinálni mert ott is csak 80mm a oldala és ha túl döntöm az is3 simán át üt. az E-75 meg mehet nyugotan előre 10 esek sem ütik át ha jól használod a páncélját.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."