Jelenleg 67 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 6 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 15 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 20 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 21 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Német harckocsik

11 éve 2 hónapja #55461 Írta: tigershark71
Megválaszolva: tigershark71

Az indien nagy lövegét érdemes free-ből megoldani, utána viszonylag elmegy.

Én is az indiennél tartok. Szerintem felesleges free xp-t ölni bele. Jobb azt az xp-t a következőre tartogatni. A 88/L71 valószínűleg mindenkinek megvan a tigrisről, ez igencsak jól használható tud lenni egy 8-as meden. Ha jól emlékszem, akkor elég egy erősített felfüggesztés creditért, és már az elején feltehető. A top ágyú meg már csak hab a tortán a 212-es átütésével. Kicsit lasan céloz, de stabilizátor, célzásgyorsító, töltésgyorsító kombóval nem olyan vészes. Mostanában ritkán játszom vele, de alapvetően szerethető tank. Nagyon jó csőlehajlása van, de sajnos papir tornya. A front sokkal többet pattint, mint a torony. A tornyot a kv1s-ek is viszik szemből. Amolyan messziről hull-downból sunyin lövöldöző masina.

Igazából azért hanyagolom az indient, és a leo ágat mostanában, mert kb. ugyanazt tudja a japó 10-es med, mint a leo, de a vágottszeműnek van egy jó formájú front, és toronypáncélja, amit szemből sokszor nem is olyan egyszerű átlőni.

Az a baj az L/71 löveggel, hogy az alapfelfüggesztés nem bírja el. Ha mindenképpen azt akarja valaki használni, akkor vagy kreditért extra cucc, vagy a második lánctalp. Mivel a top löveget elbírja az alapkonfig, ezért javaslom továbbra is free xp-ből megoldani, vagy ha valaki bírja, akkor anélkül, a napi duplázóval.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #55469 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Értékrend kérdése az egész.

Én többre tartom a top ágyú árát free xp-ben, mint 10 aranyt, és a credirtes fejlesztett felfüggesztés árának a felét, mert az L71 egész jó alternetiva. Amugy jó meglátás, nem tudtam, hogy az alap konfig elbirja a top csövet. Én egyből tettem rá a credites felfüggesztést, és az L71-est. Gyakorlatilag a top csúzlit utolsónak húztam ki. A tank ász is az L71-el lettt meg.

11 éve 2 hónapja #55489 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
A free XP mondjuk kell a tier9-es Leóhoz is. Azt még nem tudom, mennyi. Csak nem kell fullosra húzni freeXP-böl...

11 éve 2 hónapja #55514 Írta: goli11
Megválaszolva: goli11

Sziasztok!

Az örök kérdés: JagdPanther II vagy Ferdinand.
Melyiket válasszam, annak a tükrében, hogy a Stug IIIG-t imádom, máig megvan, a Jagdpanther IV nekem bejött, a Jagdpanther-t baromira szeretem, van Jagdtiger 8.8-am is azzal eléggé tudok szenvedni amíg jó helyet nem találok neki egy-egy pályán.
A Jagdpanther II páncéljára mennyire lehet számítani ha szemből lőnek rám? Minden átüti, vagy pattogtat azért? A Ferdinand tényleg könnyen átlőhető szemből?
Előre is köszi a segítséget!

Péter

Lényegében majdnem egyforma mostanság mindkettő. Én a mozgékonysága miatt a JPII-t választottam. Ezzel is lehet pattintani, ha jól használod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71

11 éve 2 hónapja #55582 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Egy kis segítséget kérnék Borsiggal kapcsolatban.
Jelenleg így áll a legénységem:
commander: 6th sense, BIA, 53% camo
gunner: snap shot, BIA, 53% camo
driver: camo, BIA, 53% skill nélkül
loader: camo, BIA, 53% skill nélkül

Mi lenne a legjobb skill leosztás?

A WT PZ IV már ki van fejlesztve egy ideje. A Borsig nagy kedvencem. Érdemes feljebb lépni Tier 9-re, az is ilyen gép? A WT E100 nem igazán vonz.

11 éve 2 hónapja #55588 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

A WT PZ IV már ki van fejlesztve egy ideje. A Borsig nagy kedvencem. Érdemes feljebb lépni Tier 9-re, az is ilyen gép? A WT E100 nem igazán vonz.

Camonak kéne az elsõdlegesnek 100%-on lennie. Persze 6. érzék a parancsnokon elsōnek. Utána jó a BIA és a látótáv növelõ skillek. A távolság és a rejtõzködés a barátod. A T9es TD - Nerf elott - nekem még jobban is tetszett. Igaz tolatós TD, de a kisebbik Nagy ágyújával igazi pusztító. Én a helyedben még a Nerf elott játszanék vele.

11 éve 2 hónapja #55591 Írta: treffhetes10

Camonak kéne az elsõdlegesnek 100%-on lennie. Persze 6. érzék a parancsnokon elsōnek. Utána jó a BIA és a látótáv növelõ skillek. A távolság és a rejtõzködés a barátod. A T9es TD - Nerf elott - nekem még jobban is tetszett. Igaz tolatós TD, de a kisebbik Nagy ágyújával igazi pusztító. Én a helyedben még a Nerf elott játszanék vele.

Azért tettem anno így, mert a camo már működik rögtön, a BIA meg csak kidobott tp lenne 100%-ig.
Sokszor megyek a frontvonal után a második sorban, a torony miatt városban is jól lehet vele menni. Pont ezen gondolkoztam, hogy a nerfig ezzel menjek, vagy megnézzem a tier 9-est.

A fene, most nézem, hogy Tier 9-re bejön még 2 legénységi tag, szóval a BIA máris oda. :angry:

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #55669 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Sziasztok!

Az örök kérdés: JagdPanther II vagy Ferdinand.
Melyiket válasszam, annak a tükrében, hogy a Stug IIIG-t imádom, máig megvan, a Jagdpanther IV nekem bejött, a Jagdpanther-t baromira szeretem, van Jagdtiger 8.8-am is azzal eléggé tudok szenvedni amíg jó helyet nem találok neki egy-egy pályán.
A Jagdpanther II páncéljára mennyire lehet számítani ha szemből lőnek rám? Minden átüti, vagy pattogtat azért? A Ferdinand tényleg könnyen átlőhető szemből?
Előre is köszi a segítséget!

Péter

Lényegében majdnem egyforma mostanság mindkettő. Én a mozgékonysága miatt a JPII-t választottam. Ezzel is lehet pattintani, ha jól használod.

Szerintem egyértelműen JP2. A Ferdinand páncélzatával kapcsolatban az effektív jelző helyett átment relatívba, amióta már a nagy többség hord magánál aranylőszert. A JP2 viszont 100 méteren 50 métert ver a Ferdinandra, és ez amerre manapság fejlődik a "meta", előnyt élvez a nagy páncélzattal szemben.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, MPeter71

11 éve 2 hónapja #55831 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

Azért tettem anno így, mert a camo már működik rögtön, a BIA meg csak kidobott tp lenne 100%-ig.
Sokszor megyek a frontvonal után a második sorban, a torony miatt városban is jól lehet vele menni. Pont ezen gondolkoztam, hogy a nerfig ezzel menjek, vagy megnézzem a tier 9-est.

A fene, most nézem, hogy Tier 9-re bejön még 2 legénységi tag, szóval a BIA máris oda. :angry:

Borsig:
parancsnoknak 6., többieknek álca. Második körben mindenkinek BIA. Harmadikban parancsnoknak álca, a többinek valami más. Negyediknek meg szerelés jön majd..

A plusz két ember miatt a 9-est új csapattal kezdtem ezért picit szenvedős volt álca és 6. érzék nélkül.. most már jobban muzsikál de a Borsighoz képest egy karácsonyfa.. amint megvan az auf E100-ra az XP elcserélem egy M103-ra. A legénység meg megy a JT 8.8-ba. Álcát újraosztom BIA-ra meg olyanokra amik az E100-ra jobban kell.. mire összejön a ~ 6 misi, meglesz a harmadik szkill is..
Ha nem érdekel a sor vége szerintem maradj a Borsignál

11 éve 2 hónapja #55840 Írta: treffhetes10
Köszi!
A tárasokkal alapvető bajom van: "ezt a lövést még beviszem mielőtt visszamegyek fedezékbe" Általában már nem megyek vissza. :whistle:
Kellene hozzá egy kis önkontroll. :lol:

11 éve 2 hónapja #55846 Írta: Hunyadi_Loveszdandar

Ha nem érdekel a sor vége szerintem maradj a Borsignál

Félő, hogy olyan mértékű nerfet kap, hogy nem érdemes megtartani, mert eventre, 8-as századba sem lesz használható... akkor inkább már egy T10-es porosodjon a garázsban.

És csak ismételni tudom magam, a T9-es a legjobb DPM-mel rendelkező 9-es TD.
Jó kezekben hamar utálat tárgya az ellenfél szemében... És a nerfig akár ki lehet húzni könnyen a WTE100-at, más kérdés, hogy mikor veszi meg az ember...

11 éve 2 hónapja #55852 Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00

Szia! Félre ne érts, nem okoskodni szeretnék! Azonban tévedsz. A IX-es TD-k közül, AP lőszerrel a Tortois rendelkezik a legmagasabb DPM értékkel.
Tortois 3380 (120mm L1A1) vs. Wft auf Pz.IV. 3083 (128mm/L61)

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #55859 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Ami nekem van fent, ebben a sorrendben:
commander: BIA,6. érzék, álca, felderítő
gunner: BIA, álca, pillanatkép, fegyverkovács
driver: BIA, álca, kuplungégető, off-road vezetés
loader: BIA, álca, biztonságos elhelyezés, javítás

A WT auf PZ Iv szerintem még jobb is mint a Borsig, mindeképpen próbáld ki. A Wt auf E100 meg egy nagy csalódás, bár sose húztam volna ki. Lehet hogy OP amikor kitáraz, de sokszor használhatatln, helyzet és cspatfüggő. Szóval én sokkal többet vártam tőle játékélményben, a T8 és T9 kistesói simán élvezhetőbbek szerintem.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 2 hónapja #55862 Írta: Hunyadi_Loveszdandar

Szia! Félre ne érts, nem okoskodni szeretnék! Azonban tévedsz. A IX-es TD-k közül, AP lőszerrel a Tortois rendelkezik a legmagasabb DPM értékkel.
Tortois 3380 (120mm L1A1) vs. Wft auf Pz.IV. 3083 (128mm/L61)

Na igaz! Ott a pont!

Viszont 100% legénységgel és töltésgyorsítóval az alap 300-as DPM különbség lecsökken 100-ra és ki ne használna töltésgyorsítót, fullos legénységgel?
Torta: 4276
WT: 4162

Így igazából nincs is különbség, de valóban csak a 2. legjobb DPM.
Viszont a WT-nek jobb az átütése, a camója, mobilitása és tornyos (!) többször ki tudja használni a DPM adta előnyt. (magyarul jobban tudja ténylegesen a papíron megadott DPM-et sebzéssé átalakítani)

Két hátránya van:
- Nincs páncélja - de nem is kell, hiszen páncél ide, páncél oda, ha észreveszik amúgy is halott.
- Illetve hátsó tornyos, tolatni kell vele, amit azért tanulni kell.

Én mindkét hibája ellenére nagyon élveztem vele a játékot.
Lehet a többségnek könnyebben használható/megtanulható az RHM T8-ban, de jól ráérezve ez a WT sokkal jobb T9-ben és nem gond, ha T10-be kerül.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 2 hónapja #55865 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200
A Borsig csak tölté idő nerfet kap nem? kb fél másodpercnyit.. ha jól tudom..

Azért javasoltam, hogy maradjon a Borsignál, mert ha nem érdekli a többi, akkor minek a plusz két emberrel vesződni..

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.