Jelenleg 125 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 55 perccel ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 9 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 17 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 22 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja

Német harckocsik

11 éve 1 hónapja #58820 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor
Nem szeretnék beleszólni a vitába csak szeretném megkérdezni, hogy az E50M-t milyen típusnak vegyem?

Heavynek nem heavy, lightnak nem light, tutibiztos nem arty - még TD-nek sem TD, de ha nem is med?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja #58821 Írta: KlintIsztvud
Megválaszolva: KlintIsztvud

Nem szeretnék beleszólni a vitába csak szeretném megkérdezni, hogy az E50M-t milyen típusnak vegyem?

Heavynek nem heavy, lightnak nem light, tutibiztos nem arty - még TD-nek sem TD, de ha nem is med?

meady
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor

11 éve 1 hónapja #58823 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

Az E50M az a típus amit akkor fejleszt az ember mikor már nincs mit kifejleszteni. :silly:

11 éve 1 hónapja #58824 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

Az E50M az a típus amit akkor fejleszt az ember mikor már nincs mit kifejleszteni. :silly:

a franc... én akkor elkúrtam :cheer:

11 éve 1 hónapja #58825 Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00

Azért jó, hogy olyat akarsz bizonygatni amiről fogalmad sincs. Mennyi T10 medel is játszottál ? (ide mist hozzá gondolom a választ)

:lol: Ja, hogy elfogytak az érvek és f@szméricskélés következik??? :whistle: Tipikus lila mentalitás... :silly: Soha egy másodpercig sem titkoltam a stat-jaimat, sőt már kommunikációnk elején jeleztem a játéktudásunk közti különbséget. Én szar vagyok, te kurvajó. Oké. Ééés??? Attól még nem vagyok hülye és van véleményem. Nem találom az összefüggést a között, hogy nincs X-es med-em és a között, hogy hogyan látom a közepes harckocsik játékát. Te sem termelsz dinnyét, mégis kopogtatod a piacon...

Na nem gond. Akkor van neked 1 csodás meded a PantherII, mivel med akkor, mobilis tűrhető álcázással bír, ezáltal szépen tudja tenni a dolgát még pedig hogy ő a csapat szeme, és támogatja a csapatot.

Te a PantherII-vel felderítettél: 0.54 tankot, sebzés közreműködés: 291.

Nagyon kerestem a saját tankjaim között olyat ami ezt alul mulja de sajnos nem találtam még a T28 TD-vel is több a felderített tankom, pedig ahhoz a tankhoz a csata megy, nem pedig a tank megy a csatához. (na mind1)

Nem mintha vitánkat érdemben befolyádolná, de így van...nem tudtam játszani a Panther II-vel (Megjegyzem, bizonyára minden harckocsival szarabbul teljesítek mint te. De nyugodtan elemezd egyesével. Érvek hiányába...), ezért is adtam el gyorsan. Ééés??? Ez mit befolyásol? Ettől még öngólt rúgtál a linkelt oldallal. Ha noob is vagyok, azért még tudom, hogy a BC-nek nincs páncélja, a ruszkiknak kisebb a látótávja, az E50M-nek nagyobb az átlagsebzése, etc. Ezek tények, nem befolyásolja az a fontos tényező, hogy én mennyire szarabb játékos vagyok nálad. B)

EMBEREK MIR4G3 3X JOBB JÁTÉKOS NÁLAM!!!!

Ezúton kérem elnézését, hogy felemeltem tekintetem a magas lóra...

De nem értem mit nem lehet elfogadni azon, hogy valami sz@ar mednek ?

Én azt nem fogadom el, hogy több mint egy éve az általatok felálított kritériumok szerinti rangsorolást, kategorizálást tekintitek egyetemes igazságnak.

Azért azt tegyük hozzá, hogy első hozzászólásodban szó sem volt CW-ről, amely nyilván más világ mint a random.

Na, elő a pélót! :oops:

11 éve 1 hónapja #58827 Írta: KlintIsztvud
Megválaszolva: KlintIsztvud
Minden viszonyítás kérdése ... a Medium MK I. pl. tier 1-ben a legjobb med, mert nincs más ... ja, szerintem :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, kharon00, Tiger205_Bp

11 éve 1 hónapja #58830 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

STB1-röl nem nyilatkoznék, mivel el sem kezdtem se a Kinai se a Japán, még az adataikat sem ismerem. De valahogy se randomban se CW-n nem dominálnak. Ennek pedig lehet valami oka.

Átmenet a Leo 1 és az Obj 140 között.
Legjobb T10 med DPM, sebzése így brutál, elégséges pontosság, sajnos keveset (de azért néha igen) pattintó torony, olyan kb. Obj 140-es pontosság.

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #58832 Írta: Mir4g3
A statot most hoztad fel. :woohoo:

Én 1 adott tanknak a statját írtam ami nem ugyan az mint amiről te beszélsz. :P

(Nem kell felhoznom nem túl sok játékos van ezen az oldalon akinek a statja jobb B) és ők sem vitatkoznak olyan dolgokról amiről nincs tapasztalatuk, valószínű ők már bele fáradtak a vitába. Mint ez a mostani is, és belátták, hogy aki NOOB az az is marad :P )

Csak a tisztán látás kedvéért írtam, hogy nincs T10 meded, de még is szakavatott módon próbálsz olyan tanknak a tulajdonságairól vitatkozni amivel nem is játszottál (esetleg tesztszero ami hát naa...) és a T10 tankokkal való (T8-T9 tankokkal )csaták kevés számából adódóan nem is nagyon találkozhattál. Német"med" tankoddal kevesebbet spotolsz mint más hevivel, pedig ehhez nem kell hatalmas játék technikai tudás. Nem néztem mennyi a WN8 ad. Mondjuk neked van 1000 nekem 2000 WN8, akkor ha én 1,39-et spotoltam neked is illene a felét. Szerintem spotolni mindenki tud ha máshogy nem is az elején beszalad, az hogy kevés a sebzés hozzájárulás az már más ahhoz már tényleg kellenek némi ismeretek.

Bakker amit én és anno Dozer irt azt nem mi találtuk ki, ez 1 általánosan elfogadott szisztéma ebben a játékban. Az hogy te ezt tőlünk hallottad először nem azt jelenti hogy mi találtuk fel a medezés szabályait. :side:

Jól van akkor te nyugodtan kempelj a meddel mert szerinted nem feladata a felderítés, kempelj a hevivel mert nem feladat a fronton harcolni vele. Piros vonal melletti bokorban kempelj a TD-vel mert nem kell követni a frontot. Mert ezt mind én találtam ki és mindenki azért NOOBoza a kempelö medeket mert MIR4g3 aszonta hogy menikő előre, :woohoo:

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #58834 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp
Gábor, Mirage, kérem hagyjátok abba a személyeskedést!
Ennek egyrészt nincs értelme (mindketten hiszitek az igazotokat) másrészt nem erre van ez a topic!

köszi!

ps: Mirage, attól, hogy nem "klaszikus" med, a WOT besorolás szerint med. egy csomó "érdekes" vas... erről nem kharoon tehet :woohoo:
- Chi-Nu (kai)/Chi-To/ Chi-Ri
- M7
- Panthertől felfelé
- T-28
- M3 Lee
- Panther/M10
- Pz IV S

(szerintem)

11 éve 1 hónapja #58835 Írta: Mir4g3
Én nem nagyon emlékszem, hogy személyeskedtem. (Szerinem)

Sőt még konkrétan le sem nuboztam senkit. :woohoo: (pedig az azért ritkaság számba megy :evil: )Szerintem
Figyelem: Spoiler!

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #58838 Írta: kharon00

A statot most hoztad fel mivel én 1 szóval sem említettem. ;)

Te, miért nem azzal kezdted, hogy piáltál??? :woohoo: Én hoztam fel a stat-ot? Bocsi, direkt dicsekedni akartam a Párduc 2 teljesítményemmel. B) Ja, hogy Panther-es hozzászólás és mindenféle spot számok emlegetése a te nick-ed alatt született??? Egy kis pályinkát ide is toljál kérlek! :blink:

Csak a tisztán látás kedvéért írtam, hogy nincs T10 meded, de még is szakavatott módon próbálsz olyan tanknak a tulajdonságairól vitatkozni amivel nem is játszottál

Figyu, én nem játékélményről és a tapasztalataimról (amelyhez valóban szükségeltetik az adott harckocsi birtoklása) írtam, hanem bárki által fellelhető adatokról. Miért kell nekem BC vagy T62 tulajnak lennem, hogy ismerjem a paramétereit? Csőlehajlás, tömeg/LE arány, toronyforgás, etc. Nem kell ahhoz lilának lenni, hogy olvasni tudjak. Ha pedig olvasok, megtudom, hogy minden típusnak vannak erős és gyenge oldalai.

Bakker amit én és anno Dozer irt azt nem mi találtuk ki, ez 1 általánosan elfogadott szisztéma ebben a játékban. Az hogy te ezt tőlünk hallottad először nem azt jelenti hogy mi találtuk fel a medezés szabályait. :side:

Ez inkább egy szabályrendszer, amelyet az általatok kedvelt játékstílusra feszítettetek rá. És bizonyára 800.000 Bat mobil fan oszt is). Amely kiemeli A BC és T62 előnyeit, és hallgat azokról a tulajdonságokról (pontosabban nem kerül be a kritériumok közé), amelyekben más gépek esetleg jobbak. Félre ne érts, nem a Bat.Chat-et fikázom. Rengeteg jó játékos tolja, remek eredményekkel. A T62A pedig nekem is távoli célom.
Mindössze egy -visszakanyarodnék pár hsz-szal korábbra-, egy "szerintemet" vártam volna. Kölcsönösségi alapon. De én noob vagyok (az is maradok), ne szóljak a nagyok dolgába.

Jól van akkor te nyugodtan kempelj a meddel mert szerinted nem feladata a felderítés, kempelj a hevivel mert nem feladat a fronton harcolni vele. Piros vonal melletti bokorban kempelj a TD-vel mert nem kell követni a frontot. Mert ezt mind én találtam ki és mindenki azért NOOBoza a kempelö medeket mert MIR4g3 aszonta hogy menikő előre, :woohoo:

Irónia, cinizmus, szarkazmus... :unsure: Jajjj, hogyan döntsem el? Vagy esetleg tényleg érdekel a játékstílusom? Biztosan... B)
Viszont komolyra fordítva, egyszer szívesen beülnék egy X-es med-edbe (szakasz, vízbehajtok, átülök), hogy meglessem ahogy flankelsz, itt reset-elsz, ott rárontasz a magányos heavy-re, face to face megeszed a lila STB-t, stb.

11 éve 1 hónapja #58841 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Bocs fiúk! Én csak egy nem light, futkosós kis darazsat szerettem voln. Rendes tőletek, de addíg segítettetek, hogy már nem értek semmit.

11 éve 1 hónapja #58842 Írta: kharon00
Ha személyeskedtem elnézést kérek! Befejeztem és inkább iszom egy sört.

Mir4g3, ha Pesti vagy gyere, meghívlak egy békepilsnerre. Puszi nincs! :kiss:

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #58843 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN
Kicsit olyan ez, mintha zenéről vitatkoznátok. Kb mondhatsz akármit, a két fél soha nem fog közelebb kerülni egymáshoz, mert az ízlésük alapjáraton más.

Mir4g3-nak abban tökéletesen igaza van, hogy a medeknek (pláne CW-n, meg egyéb kompetitív játékokban) az a feladatuk, mint anno Starcraft-ban a zergling rushnak. Rászaladni, megforgatni, összezavarni és focus firevel kicsontozni az egymástól elszakadt ellenfeleket, aztán felszívódni mint a büdösség és később lecsapni máshol. Anno ezzel a taktikával rommá aláztunk nálunk jóval erősebb klánokat is VTEPS-el még Sand Riveren.
Ha erre akarsz használni egy medet, akkor annak mindenek előtt mozgékonynak kell lennie, ezzel rögtön kizárja az olyanokat, mint a 121, E-50M, FV és a STB.

Viszont az itt felsorolt tankokat sem kell feltétlenül kispadra ültetni, mert szinte mindegyikükben van valami ami miatt végül mégis életképesek. Vegyük rögtön az E-50M-et, a legnagyobb unikum állatok hajtják általában és nem véletlenül, mert megvan benne az ami egyetlen más medben sem (a sima E-50-en kívül), mégpedig az önállóság, nem feltétlenül kell hozzá nehéztank, aki elvonja az ellenfél figyelmét, vagy lefogja a lövéseit, mert ezt ő simán megcsinálja. Gyakorlatilag az összes tier 10 nehézzel egyenlő félként tudod felvenni vele a versenyt. Sidescrape, hulldown (némi mozgással, hogy a torony oldala kapja a lövést) tökéletesen működik és egyáltalán nincs sniperkedésre kárhoztatva, mint a Pantherek, mert simán el lehet vele boldogulni minden helyzetben. Ugyan flankelni nem tudsz vele érdemben, de ott a páncél, amivel simán felfogsz akármit, ha ügyesen használod.
Nekem jelenleg az M a kedvenc 10-es medem (bár én állítólag mazochista perverz vagyok akinek a VK45A is fun).

Leo meg a spupport med kategória, aki suttyomban támogat, rajta meg ott az álca, de ez sem jelenti azt, hogy campelni kellene vele, csak ki kell tapasztalni, hogy meddig mehetsz el. Simán be tudsz mászni olyan helyekre, ahonnan folyamatosan spot alatt tudod tartani az ellent és közben még rommá is lőni őket, anélkül, hogy akár egyetlen lövést is bekapnál. Persze ha valaki nem ismeri az ilyen helyeket, meg azokat a szitukat amikből még biztonságosan lövöldözhet, akkor viszont kegyetlenül büntet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00, MPeter71

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #58847 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Jó, akkor egyszerüsítsünk. Ti X esekről beszéltek. Hol van az még? Nehezekből a német-orosz-amerikai ágak szinte végig megvannak. Gondoltam váltok, és ehhez kedvet csinált a T69. Randomban játszható közepes ágra kérdezek, ahol nem kell kilenc szaron átesni egy használható tankért. Akkor úgy kérdezem, melyik náció melyik med ága adja a lejobb játékélményt?
Felderítőnek nem vagyok jó. Viszont úgy se akarok járni, minz az angol heavykkel, hogy nem kis időt fárdtságot beleölve egymás után kifejlesztettem abban a reményben, hátha a következő jobb lesz, azután sorra dobálom el őket.

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 40 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.