u.i.: Jah igen, még ez eszembe jutott. Van olyan német tank ami jó is? Ru-t veri a T54 ltw, E100-at veri az IS7, Leopard 1-et, E50 M-et veri az összes orosz med. Monduk egy panthert el tudnék képzelni T54 ltw páncélzattal, gyorsulással. Ru veri, mégis azt viszik inkább SH, CWkre. Persze mindezt átrakva az adott tierbe
E-50 egy szinten van kb a T-54-gyel, 50M pedig felveszi a versenyt a T10 orosz medekkel. További tankok:
E-25 jobb, mint pl a SU-122-44
Borsig/ISU közül én inkább a Waffenträgert választanám a jobb álca/forgótorony miatt.
WT auf PZ IV az egyik legjobb T9 TD, talán a SU-122-54-en gondolkodnék.
E-75-öt nem kell bemutatni, ST-I-vel szemben ezt választanám, mert mobilisabb, mint az orosz tesója+felső frontot nem nagyon szokták bekúrogatni(ST-re ha rátöltöd a min 300-as átütésű goldot, szemből csak a tornyát nem lövöd be).
VK B szintén, habár ez tetű lassú, és E-75 amúgy is jobb.
WT E 100
JagdPanther szerintem beőven jobb a SU-152-től vagy M1-től(jobb az ágyúja, kellően mobil)
Nem szeretem leírni, de ez esetben kivételt teszek: GW Panther jobb arta, mint a két orosz együttvéve; pontosabb, kellően gyors, nagy a lövegkitérítbetősége, van splash, tűrhető a szög, amiben lő. Nem tudok hátrányt mondani, mert ha jól emlékszem pontos is, töltése is tűrhető, célzási idejét nem tudom
PZ III az egyik legerősebb T4 tank, legalábbis T-28-at veri mindenben, másik orosz med tán nincs is ilyen szinten.
Luchs veri az A-20-at.
VK 20.01D egy PZ III klón, u.az vonatkozik rá.
Hetzer egy ki.szott OP dög, de talán a SU-85B egy szinten van vele.
StuG III G nagyon jó, jó ágyú, a felépítmény képes pattintani, jó álca, kellően mobil, jól fordul, a SU-85 280(?)m látótávját magasan veri a maga 350(?)-vel.
Marder III sem rossz, egy igazi féreg, hatosokat szétkap.
Marder II lassan céloz, de ugyanez vonatkozik rá egy szinttel lentebb.
Lejjebb nem tudom mik vannak.