A Steyr WT-ről lehet tudni valamit. Mindenki számára elérhető, avagy nyeremény harckocsi lesz?
Még nincs hivatalos infó, de arra tippelnék, hogy a következő személyes küldetés egyik reward tankja lesz, vagy a karácsonyi akciók között lehet majd érte csinálni egy maratont.
9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja#152809Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Nem fog tetszeni a válasz, de ez kábé olyan kérdés, hogy:
"Sziasztok! Szerintetek nekem melyik ízlik jobban a csoki fagyi vagy a vaníliás fagyi?"
Mindkét tankról van leírás, kismillió videó. A rossz hírem az, hogy magadnak ezt csak és kizárólag Te tudod eldönteni, hogy melyik feküdne jobban.
Röviden:
CDC gyorsabban gyorsul és nagyobb a végsebessége, mindkettő papír, de CDC ázott, szakadt papír tank. DPM mindkét tanknak jó, de a CDC pontatlanabb. Egyik se limites. Mindkettő jól hozza a pénzt. A CDC egy lassan forduló, puha talajon lomha med, a P88 inkább egy hátul kempelős tornyos TD. Válassz...
Last edit: 9 éve 11 hónapja by Hunyadi_Loveszdandar.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Morphelo
Szia, CDC-m még nincs , de van T54 protm és P8.8am. 1vs1 ben amikor P8.8ban vagyok, akkor a T54is és a CDC is megkajál. Igaz ez foordítva is, amikor T54ben vagyok, akkor én kajolom meg a P8.8 at. CDC bár papír, de gyorsan tölt, nagyot üt, és fürge. A T54 meg páncélosabb, sokszor pattan róla a P8.8, ezt szoktam énis kihasználni sokszor, és belemászok a P8.8 arcába a tuti pattanóért. Viszont random csatában, amikor van CDC nálunk, akkor kevés alkalommal láttam olyat h a CDC többet sebzett volna nálam, amikor P8.8ban vok. P8.8 ágyúja szerintem nagyon jó és pontos, de ehhez kellenek a felszerelések és a legények képességei is. Nekem következő vételem tuti a CDC lesz, mert szerintem az is nagyon jó gép!
Befog ez a tank kerülni valamikor egy ilyen akció keretében EU szerverre? worldoftanks.as...4a2e4/
Vagy ez csak az orosz és az ázsiai szerver kiváltsága?
Amúgy az oroszon már bent van az új francia 8-as:)
A t54 proto-nak rengeteg hátránya van de nem lehet letagadni a páncélzatot mostanában kezdek ráérezni a tankra pár oldallal korábban írtam róla hosszabban.
Azóta csak javult a véleményem róla.Sidescrapeban pl simán tudsz helyettesíteni egy nehéz tankot 90mm oldal páncél remekül pattog magasabb szinten is.
https://tanks.gg/tank/chi-se