Ez az oldal (és egyes külső összetevői) cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéshez és a látogató statisztikához. Elolvastam és az Ok gomb megnyomásával elfogadom ennek tényét és az ÁSZF-ben foglaltakat is.

Jelenleg 1192 vendég és 28 tag online

2014. június 18., szerda 08:14

SU-100Y - Elemzés

Írta:
Értékelés:
(37 szavazat)

Paraméterek

Ágyú

130 mm-es B-13. Egyéb kérdés? Szerintem ha az ember meglátja magát a kalibert, rögtön felismeri, hogy itt valami nagyon ocsmány dolog van készülőben... 

Nos igen a SU-100Y semmilyen tekintetben nem nevezhető hétköznapinak és ezért a legfőbb felelős ez a böszme nagy cső. A 130 mm-es űrméretből egyenesen következik a magas alfa sebzés, ami az Y legfőbb fegyvere. Egész pontosan 440, ami kegyetlen pusztításra képes, ám ilyenkor kezdi el vakarni az ember a fejét, hogy "oké de akkor hol a csapda?". Lelőjem a poént? Nem hogy csapda nincs, de még hátra van a lényeg... a páncélátütés a valami brutális 196 mm, aminek hála bármit átlő amivel szembekerülhet. 

Sajnos persze a nagy kaliber hosszú töltésidővel párosul, ami alapjáraton 15,3 sec, ezt ellátmány nélkül le lehet vinni 13,2 sec-re (ellátmánnyal 12,6 sec). 

Mint láthatjátok az alfa hiába magas, a DPM maga némileg az átlag alatt van a többi Tier VI-os TD-hez képest ami nem feltétlen hátrány. Igaz mikor nyílt mezőn csak taposni kell a gombot akkor érezhetően kevesebb sebzést tudunk leadni mint mondjuk egy Hellcat, de városi harcokban nem mindegy, hogy a peek-a-boo-zó ellenfélre 250-et vagy 440-et vágunk oda. Ilyenkor hatalmas előnyt jelent a nagy alfa, hiszen lényegesen nagyobb a visszatartó ereje és persze kevesebb ideig kell kint ülnünk kockáztatva azt, hogy visszakapunk egy pofont.

Viszont... eddig nem esett szó az arany lőszerről. Ilyenkor kérdezné az ember, hogy majd' 200-as pen mellé minek az arany? Nos, az Y ebből a szempontból is különleges, mivel van egy furcsa csavar ebben a lövedékben, hiszen az Y egyike azon keveseknek, akiknek magasabb az alfájuk arannyal. Egész pontosan 510. <egy perc néma csönd> Igen jól olvastad, 510-es alfa egy Tier VI-os TD-n, amivel hála a 25% random szórásnak akár 630-akat is tudsz lőni... Gyakorlatilag aminek ezzel odaversz felrepül a holdra. Igen kellemetlen tud lenni, mikor kinézel a fedezék mögül és hirtelen nincs több HP-d, mert ődobozsága éppen arra gurított egy kókuszt. Amint betöltötted az aranyat, a fent leírt rész a gyenge DPM-ről elpárolog és az Y átalakul egy brutális cséphadaróvá. 

Természetesen a magasabb alfa mellé egyedülálló módon a pen-ből csíp le egy jókora darabot a játék. Az arany átütése csupán 171 mm, ami Tier VI-VII-ben abszolúte visz még mindent, viszont Tier VIII-ban már a nehezeket némileg problémás belőni vele szemből, különösen nagy távolságokból.

Ami az érdekes még ebben a tankban, hogy abszolúte megéri vele aranyat használni, hiszen hiába a 4000 kredites ár, a magas alfa miatt minden 500 körül sebző lövés termel némi profitot, persze ehhez az kell, hogy lehetőleg az összes lövés sebezzen.

Általában nem szoktam megemlíteni a HE lövedékeket, de ez alkalommal úgy érzem kivételt teszek, mert az Y ebből a szempontból is egy érdekes jószág, hiszen a HE lövedékének egész jó 65 mm-es penje van, ami brutálisan hatásos Hellcat, Nashorn és már SU-100Y-ok kiiktatására (ez utóbbit oldalról érdemes megkínálni a felépítményen), ezeket előszeretettel kapja ki egyetlen lövésből.

Az ágyú Achilles-sarkai a pontosság (0,38 m), a célzás idő (2,9 sec) és a csőlehajlás (5°) trió, ezek közül egyedül talán a célzás ami vészes, de nincs olyan amit ne oldana meg egy célzásgyorsító+BiA+ventilátor kombó. Ezek használatával az érték levihető 2,6 sec környékére, ami már abszolút rendben van.

Mivel egy TD-ről beszélünk nem árt megemlíteni a cső kitéríthetőségét sem, ami 10° mindkét irányban. Ez sajnos elég szűk tartomány, így a mozgó célok eltalálása néha bajos lehet, pláne a célzásidővel összeadódva. (Aki játszott már ARL-V39 alias "Quasimodo"-val tudja miről beszélek.)

Természetesen a nagy kaliber mellé elengedhetetlenül társul a lövés utáni nagy álca veszteség, viszont hála a prémium tank mivoltának ellentétben a normál TD-kkel az ő álcája nem esik le nullára.

Felépítmény

A SU-100Y ebből a szempontból is különleges. A Tog II mellett talán az egyik legkomikusabb ábrázattal megáldott tank a játékban, egyszerűen már az idióta formája miatt megszereti az ember... pláne mikor lő vele egyet. 

A jármű alapja a T-100-as nehéz harckocsi, viszont a méretén és a súlyán kívül semmi nehéz nincs benne, ezt bizonyítja a 60/60/60 mm-es páncélvastagság is. Az Y maga a mozgó XP pinatha, ami eltalálja szinte biztosan sebezni is fogja, páncél csak és kizárólag a lövegpajzson van, az is csupán 156 mm, a test pedig változó 60-120 mm-es effektív vastagságú lemezekkel rendelkezik. Az oldala és hátulja pedig mindenhol 60 mm, így a Tier IV-es könnyű tankok is könnyűszerrel megdádázhatják... na már persze ha nem oneshotolod le őket.

A járgány méretéből adódóan sajnos következik, a gyenge álca képessége, ami viszont nem annyira kiemelkedően rossz, mint elsőre gondolná az ember. Simán lehet vele továbbra is bujkálni, de nem lehet vele annyira agresszívan előreszaladni mint mondjuk egy JagdPzIV-gyel. Érdemes tartani egy jó 300 méteres távolságot magad és a célpontjaid között, hiszen innen még valószínűleg nem látnak meg.

A felépítmény nagy hibája, mint ahogy azt a lenti képen is láthatjátok, hogy az ágyú felett még van egy jókora rész ami igen kényelmetlen egy hulldown pozícióban. Egy dombon felfelé menet előbb látszik ki a tank teteje mintsem te lőni tudnál, amin aztán még sokat ront az 5°-os csőlehajlás is.

A látótáv sajnos egy tipikus TD-s 350 méter, ami a már fent említett álcázással párosulva arra elég, hogy sok esetben az ellenfél előbb lásson meg téged mint te őt, így nem igazán érdemes vele spot köröket futni.

Felfüggesztés

30°/sec forgási sebesség, ami egy ekkora mamuthoz képes meglepően jó, de nem érdemes kisérteni a sorsot, hiszen egy med továbbra is könnyedén leforogja. A talajellenállás viszont meglepően jó, egyenesben messze nem veszít annyit a sebességéből mint más tankok ebből az 60 tonnás súlycsoportból, viszont a vizeket és nehéz talajokat bármi áron, de el kell kerülnöd vele, hiszen itt esélyed sincs megfordulni.

Motor

Egy 890 LE-s GAM, ami nem másban mint a legendás TB-7 nehézbombázóban figyelt, ami a kor "atombombája" lehetett volna, ha lett volna hozzá kedve... na de elég a történelem órából. Remélem sikerült érzékeltetnem, hogy mit jelent egy majd' 900 LE-s motor egy ilyen TD-ben. A tank hála ennek a böszme motornak a mérete és a súlya ellenére nagyon jól gyorsul és pillanatok alatt eléri a 35 km/h végsebességét. Ezáltal soha nem lesz gondod azzal, hogy ne tudnál gyorsan átállni egy pozícióból a másikba.

Perverzeknek érdemes elgondolkodni az import benzinen is. A 10%-os változat 980 LE-re növeli a teljesítményt, ami épp úgy érezhető a gyorsulásban mint a forgási sebességen is.

A viszonylag jó sebesség és súly arány miatt néha érdemes bevetni a tank testet is a harcban. Ha egy könnyebb tankba beleszállsz 30-cal, annak többnyire egy jó 250-300 HP veszteség a vége, így ha nem lehetséges elbújni a hosszú töltésidő erejéig akkor érdemes egy kicsit dodgem üzemmódba váltani. Viszont óvatosan, mert ha leforognak akkor sírás lesz a vége.

Ajánlott játékstílus

Hála a viszonylag jó mobilitásának érdemes megcélozni az olyan helyeket még a meccs elején, ahol várhatóan az ellenfelek fognak elhaladni. Itt általában csurran-cseppen egy-két 500-as lövés. Aztán pedig maradnak a klasszikus TD helyek, ezeket nem részletezném, hiszen egy bokorban bárki tud ülni és polírozni a majmot... Sajnos igen, a játék nagy része ebből áll az Y-nal, hogy ülsz és vársz, hogy mások spotoljanak neked, mivel az Y rengeteg apró hibával rendelkezik amik igazán akkor bosszulják meg magukat, ha valaki agresszívabban próbál meg vele játszani, hiszen az álcád nem túl jó, páncélod nincs és ennek tetejébe még akkora is vagy mint fél Azerbajdzsán. Erre pedig még rájön a csőlehajlás-célzás-töltésidő trió, amik eléggé megkeserítik a közelharcot vele.

Városi vagy szűkebb pályákon lehet vele agresszívabban játszani, mivel itt általában egyszerűen nem tudod ezt kikerülni... viszont hála az 500/440-es alfának az emberek nem szívesen szemeznek a csövével. Egy városi mapon érdemes sidescrapelve kitolni a fenekét ha elég buta az ellenfél ellövi magát a láncra és innentől kezdve szabad a pálya. 

Szerencsére az Y egy olyan tank, akit nem igazán tud meghatni az MM, ő pont ugyanolyan OP disznó Tier VIII-ban is, mint Tier VI-ban, különbség a kettő között a bekapott és a kiosztható sebzések mértékében van.

Ajánlott felszerelések, fogyóeszközök és legénységi képzettségek

Ajánlott felszerelések

Töltésgyorsító, Ventilátor/Álcaháló, Célzásgyorsító.

Ajánlott fogyóeszközök

Kis javítókészlet, Kis elsősegély csomag, Kézi tűzoltó készülék/Ellátmány/105-ös benzin.

Ajánlott legénységi képzettségek

6. érzék a parancsnokon elengedhetetlen, hisz mivel maga a tank hatalmas és papír, amint felvillan mindenki az ő fejét akarja majd karóra tűzni. A többieknek meg álca (következő körben pedig a parancsnoknak is), így már egész tűrhetően rejtőzködik.

2. körben álca a parancsnokra, a többieknek pedig vegyes skillek, ezek közül a kuplung égető és a biztonságos elhelyezés ami különösen hasznos. A SU-100Y igazán 3. skill kifullozása után válik jóvá, amikor már megvan rajta a BiA is, érdemes rászánni az időt, nagyon meg fogja hálálni.

Átlagos bevétel

20-25k körüli kreditet igen könnyen ki tud pattintani magából 1,5k-2k körüli sebzésre, amit hála a magas alfának pillanatok alatt összeszed. Jobb körökben viszont igencsak megtud lódulni a keresete, mivel jobb TD-s pályákon és pláne Tier VIII-ban nem ritkák vele a 3k sebzéses körök, amikkel gond nélkül kiadja a 35-40k-kat is.

Meglepő módon ha valaki úgy dönt, hogy arannyal fogja használni akkor sem feltétlenül kell lemondania a profitról, hiszen ha minden lövés sebez akkor az könnyedén kompenzálja a 4000 kredites arany lőszer árát és még így is csinál 10-15k kreditet.

A sima lőszer ára egyébként  1.118, viszont a javítási költség valami nevetségesen alacsony 3500 kredit.

Előnyök és hátrányok

Előnyei

Brutális ágyú, ami elképesztő fear factort kölcsönöz neki... már ha nem annyira buta az ellenfél, hogy ne féljen beállni elé. Egyáltalán nem igényel arany lőszert (ha nem akarod az 510-es alfát), így nem kell félni attól, hogy eleszi a nyereséget. Nagyon jó kredit gyár, hála a magas sebzési potenciáljának. Bivalyerős motor, aminek hála egyenesen viszonylag fürgén tud haladni. Az MM igazából nincs hatással rá, sose fogod gyengének érezni a nagyobbak ellen. A formája pedig annyira csúnya, hogy az már szép.

Hátrányai

HATALMAS, papír páncélzat, gyenge álcázás. Hosszú töltési és célzási idő, ami összeadva a lassú forgási sebességével és a csőlehajlásával nagyon esetlenné teszi, ha meg kellene védenie magát. Az ágyú elhelyezése elég problémásan a tank közepén lett megoldva, ami miatt előbb látják a tetejét mintsem te lőni tudnál. Alacsony DPM sima AP lövedékkel.

Kiknek ajánlott

Igazából szerintem ez egy olyan tank, ami bárkivel könnyedén szót tud érteni és megszerettetni magát vele, de mégis elsősorban azoknak ajánlanám, akiknek a TD-khez húz a szívük. Én nagyon pozitívan csalódtam benne. Az Y egy igazi kemény péntek esti piálás eredménye, amolyan "tök mindegy mit tud csak nagyot lőjön" tank. Kicsit olyan mint a "Beverly Hills Ninja": néha nagyon esetlen és komikus, de ha akarja igazán oda tudja tenni magát. A játéka meglepően szórakoztató. Mikor Tier VI-ban dobálod az 500-as kókuszokat és cserébe hallgatod az ellenfelek sirámait, az még a legszőrösszívűbb emberek arcát is mosolyba rántja. Mikor ezt a tankot teszteltem azon kaptam magam, hogy egyszerűen nem bírom abbahagyni. Amellett hogy FUN, a kredithozama is igen kellemes, arról nem is beszélve, hogy mekkora egy statpadder wn8 nyomtató... jobb TD-s pályákon röhögve kitolja a 2000 sebzést, amit egy Tier VI tankban már elég szépen honorál a rendszer.

Igazából egyetlen dolog van ami szúrja a szemem vele kapcsolatban, mégpedig a legénység. A hat fős csapatban két tüzért üdvözölhetünk, ami akkor jól jön, ha a 263 és a 268 is bent figyel a garázsunkban (vagy legalább tervben van eljutni hozzájuk), de egyéb esetben csak fölöslegesen képezzük azt a tüzért, aki mindig le lesz maradva a többiekhez képest és így az összes XP az ő torkán fog lecsorogni. Ennél fogva legénység húzásra nem a legideálisabb választás (nem mintha lenne más alternatíva hiszen a SU-122-44-be csak 4 ember fér).

Jelenleg szerintem ő a legjobb választás azoknak akik egy olyan olcsó pénzgyárat keresnek, amivel mellesleg élvezetes is a játék. Lehet hogy nem olyan jó a szorzója mint egy Pz IV S.-nek, de ezzel könnyebben meglövöd ugyanazt a sebzést... sőt még többet is.

Szerintem a SU-100Y-ban a maga fura módján minden megvan ami egy jó TD-hez kell. Brutális ágyú, kellemes mobilitás, amin az egyéb hiányosságai messze nem csorbítanak annyit, hogy az szembeötlően kellemetlenné váljon. Természetesen megvan a maga mozgástere, ahol érdemes operálni vele, de ha nem hagyod el ezt a területet, nem fognak előjönni a hibái.

Első ránézésre nem tűnik egy nagy carry gépnek, amivel könnyedén lehetne csatákat eldönteni, de ha megtanulod kihasználni a jó tulajdonságait, közvetett módon ugyan, de rengeteget képes tenni a győzelem érdekében. Ha ügyesen mozogsz és a csapatod sem áll komplett agyhalottakból akkor nem fogsz egyedül maradni vele.

Személy szerint nem szeretem a TD-ket, de csak ajánlani tudom a nagy Y-t, sikerült belopnia magát a szívembe, bőven megéri a 3.250 aranyas árát.

Videó


Az elemzést írta: OdinHUN

Megjelent: 27631 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. máj. 22., hétfő 12:04
Tovább a kategóriában: « SU-122-44 - Elemzés SU-85I - Elemzés »

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#57 themsgt 2017-04-29 17:10
Egy igazi csoda ez a "kis" tankocska :D
Az uj MM rendszerrel, pedig valóban halálcsillag ! És egész jól lehet vele keresni.
#56 RedFox69 2016-12-09 12:01
Sziasztok!
Olvasom a hozzászólásokat, amik elég vegyes képet festenek erről a tankról.
Aki játszik vele aktívan, le tudná írni, hogy mik a tapasztalatai a közelmúltat illetően?
Ezt az ágat szeretném húzni és ehhez kell vennem egy megfelelő legényképző, farmoló tankot.
Válaszokat előre is köszönöm! :-)
#55 HUN_Sector 2016-06-05 13:32
De sajnos előszeretettel tier 8-as csatákba rakja a gép (kb 60%-ban). Szerintem vagy az elmúlt 15 csatában top tank nem is voltam.
#54 ezvagyoken 2016-06-05 09:27
Tier hatos Halálcsillag kb...
#53 paracletos 2016-04-06 08:43
Ez a gép örök darab a garázsban, pedig én nagyon sok prém tankot eladtam már, még az E25-öt is..
Ráadásul alap legénységgel kezdtem, mert saját legénységet szoktam adni a prém tankoknak is, emiatt az első pár csata tényleg nem volt kiemelkedő. De ahogy fejlődnek benne a legények, azt veszem észre, hogy ez a tank egyre és egyre durvább! Már nem vesznek észre olyan könnyen és beszűkülve viszonylag pontos is.
Imádom az átütését és az alfa sebzését! Ezüstöt is szépen hozza. Nincs nagy végsebessége de méretéhez képest fürge tank. Igaz, hogy van töltés ideje de azt sem mondanám nagyon vészesnek (ugye KV2 tulajok).

Összességében szerintem nagyon is megéri megvenni egy akciónál (én is úgy vettem)
Egyre jobban szeretem pedig féltem tőle, hogy bajos jószág lesz.
Egy igazi kellemes csalódás.
#52 Camper03 2015-12-24 03:31
Idézet - Animejetix:
Én elhiszem hogy valamikor jó TD volt, átéltem nem egy tankkal hogy az évek alatt egyszerűen egy rakás szarrá vált..... Pont az imént játszottam és nem is oly messziről olyat kacsázott az ágyú hogy ihaj.... nem mertem közelebb menni így sebzést se tudtam kiosztani pedig a csapatom fölényesen nyert de egyszerűen iszonyat hímes tojás ez a SU 100Y, két menettel ezelőtt meg egy tier 5-ös amx kis bolha pöcök rendezett le 3 lövéssel... a félelem miatt nem merek már bele menni semmi akcióba se.... szerintem bármelyik Arty páncélja többet véd....


Már ne haragudj, de az ELC és a SU-100Y két teljesen más kategória. Az ELC úgy szedi szét az Y-t, ahogy nem szégyelli, ha van egy bokra hozzá.
#51 Animejetix 2015-10-10 20:38
Én elhiszem hogy valamikor jó TD volt, átéltem nem egy tankkal hogy az évek alatt egyszerűen egy rakás szarrá vált..... Pont az imént játszottam és nem is oly messziről olyat kacsázott az ágyú hogy ihaj.... nem mertem közelebb menni így sebzést se tudtam kiosztani pedig a csapatom fölényesen nyert de egyszerűen iszonyat hímes tojás ez a SU 100Y, két menettel ezelőtt meg egy tier 5-ös amx kis bolha pöcök rendezett le 3 lövéssel... a félelem miatt nem merek már bele menni semmi akcióba se.... szerintem bármelyik Arty páncélja többet véd....
#50 szzsolti 2015-10-09 19:25
Akcióban vettem meg fél áron de nekem marhára bejött a járgány. Legjobb köröm valami 4700dmg(játékban meg lehet nézni nálam szzsolti néven nem kamu sebzést mondok) bruttó 122 k kredittel,nettója valami 90k volt. Rengeteget mentem vele simán lehetett használni.
Egy ideje viszont érdekes dolgokat művel az ágyúja.Azért még használható.500 sebzést tier 6-ban elég fájdalmas tud lenni.
A repesz lőszert is előszeretettel használtam.
Talán mint minden TD-nek ennek is romlott a használhatósága a World of mediun and light tanks játékban....
#49 OdinHUN 2015-10-09 17:56
https://www.youtube.com/watch?v=Km5yjB72S-k
Én mikor teszteltem 50 kör alatt 1,8k átlag sebzéssel zártam, ami nem is olyan sok ennél a tanknál, nézzétek meg jobb játékosok statjait, meg fogtok lepődni. Főleg golddal verettem neki, de még úgy 171 pennel is mindent ki tudsz nyitni, csak nagyobb tankokra töltöttem az AP-t, mint IS-3 és barátai.
Ez a tank ésszerű kereteken belül igen fürge, baromi nagyot rúg és az álcája sem olyan horribilis, persze nem fogsz vele olyan helyeken bújni mint mondjuk egy Hellcattel, de ezért meg kárpótol a pen/alfa.
Viszont én már nem játszottam vele nagyon régóta, az elemzés se mostanában született, azóta változhatott, de nem hiszem, hogy teljes pálforduláson ment volna keresztül.
#48 rejkov 2015-10-09 17:34
Mentem vele sógor accountján párat, és tetszett. Csak sajnos jobban pályafüggő, mint a többi td.
#47 Animejetix 2015-10-09 17:22
Node ne haragudjatok, mert egyrészről csak papíron 196 a penje... Gyakorlatban annyira rémálom ez a TD mint az ihaj... Én nem merném ajánlgatni senkinek se csak úgy....
Úgy kell rá vigyáznom mint a porcelánbabára... szeretek vele játszani mert egyedi, meg jól hozza a pénzt a konyhára, de kezd fárasztó lenni... Könnyebben összemuzsikálok bármit a Churchill III-val vagy az Excellel...
Nem érzem hogy velem lenne a gond... De viccen kívűl ez a SU csak akkor jó ha a feltételek úgy hozzák! Ja és kis tierek jönnek szembe... nem szabad vele mozogni se nagyon, piszokul kiszúrnak bárhonnan! BT7 art-val kell ennyire óvatosan bánni!!! Ami hát eléggé gáz :( nem mintha a bt7 rossz tank lenne, csak éreztetni akarom hogy a siker nagyon csak 1 irányba érhető el a SU100Y esetében....
#46 viktor9421 2015-10-05 20:59
Idézet - Animejetix:
Jó pénzverde de ezzel kifújt minden előnye....
Szép ágyú, kár hogy 0 az átütése....
Tier IV. V. VI-ban jól érzi magát de utána katasztrófa...
Másik gond hogy sok tank képes kilőni téged 1 lövéssel minden gond nélkül és szemből... Vagyis hogy téged többször fognak kilőni egy lövéssel mint te mást!
Távolról való lövészetet meg felejtsd el mert bár a látótávolság nagy de a gun csak közelről pontos..... közelről meg .... na vágod...
Mit felejtettem ki? Ja igen a lövedék sebessége valamiért pokoli lassú így baromira félre tud menni a lövés...
Jó TD amúgy ha a körülmények adottak és védett helyről tudod követni a társaidat őket fedezed... nagyon sok lét tud termelni de fel kell kötni a gatyát.
Kinek ajánlott? Csak profiknak!!! Akárki ezzel nem játszhat ez faszság!


az átütés egyáltalán nem kevés egy tier 6 tanknak (pont hogy az egyik legmagasabb), és van kb 4-5 tank tüzért leszámítva ami egy lövésből kiszed (O-I, SU-152 trollcsővel, KV-2, O-Ni, ISU-152) és ennek a TD-nek van a legtöbb HP-ja a szintjén
szóval két olyan dologba kötöttél bele ami pont hogy a tank erőssége
#45 Hunti 2015-10-05 20:55
Idézet - Animejetix:
Jó pénzverde de ezzel kifújt minden előnye....
Szép ágyú, kár hogy 0 az átütése....
Tier IV. V. VI-ban jól érzi magát de utána katasztrófa...
Másik gond hogy sok tank képes kilőni téged 1 lövéssel minden gond nélkül és szemből... Vagyis hogy téged többször fognak kilőni egy lövéssel mint te mást!
Távolról való lövészetet meg felejtsd el mert bár a látótávolság nagy de a gun csak közelről pontos..... közelről meg .... na vágod...
Mit felejtettem ki? Ja igen a lövedék sebessége valamiért pokoli lassú így baromira félre tud menni a lövés...
Jó TD amúgy ha a körülmények adottak és védett helyről tudod követni a társaidat őket fedezed... nagyon sok lét tud termelni de fel kell kötni a gatyát.
Kinek ajánlott? Csak profiknak!!! Akárki ezzel nem játszhat ez faszság!

Nem feltétlenül a tank hibája hogy nem megy úgy vele a játék ahogy elvárnád.
#44 Sedan16 2015-10-05 20:47
Idézet - Animejetix:
Jó pénzverde de ezzel kifújt minden előnye....
Szép ágyú, kár hogy 0 az átütése....
Tier IV. V. VI-ban jól érzi magát de utána katasztrófa...
Másik gond hogy sok tank képes kilőni téged 1 lövéssel minden gond nélkül és szemből... Vagyis hogy téged többször fognak kilőni egy lövéssel mint te mást!
Távolról való lövészetet meg felejtsd el mert bár a látótávolság nagy de a gun csak közelről pontos..... közelről meg .... na vágod...
Mit felejtettem ki? Ja igen a lövedék sebessége valamiért pokoli lassú így baromira félre tud menni a lövés...
Jó TD amúgy ha a körülmények adottak és védett helyről tudod követni a társaidat őket fedezed... nagyon sok lét tud termelni de fel kell kötni a gatyát.
Kinek ajánlott? Csak profiknak!!! Akárki ezzel nem játszhat ez faszság!

196-os pen kevés tier6-ban????????????????
#43 Animejetix 2015-10-05 16:11
Jó pénzverde de ezzel kifújt minden előnye....
Szép ágyú, kár hogy 0 az átütése....
Tier IV. V. VI-ban jól érzi magát de utána katasztrófa...
Másik gond hogy sok tank képes kilőni téged 1 lövéssel minden gond nélkül és szemből... Vagyis hogy téged többször fognak kilőni egy lövéssel mint te mást!
Távolról való lövészetet meg felejtsd el mert bár a látótávolság nagy de a gun csak közelről pontos..... közelről meg .... na vágod...
Mit felejtettem ki? Ja igen a lövedék sebessége valamiért pokoli lassú így baromira félre tud menni a lövés...
Jó TD amúgy ha a körülmények adottak és védett helyről tudod követni a társaidat őket fedezed... nagyon sok lét tud termelni de fel kell kötni a gatyát.
Kinek ajánlott? Csak profiknak!!! Akárki ezzel nem játszhat ez faszság!

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

Cikk hozzászólások