Jelenleg 1330 vendég és 14 tag online

2014. november 06., csütörtök 15:13

FV215b - Elemzés

Írta:
Értékelés:
(20 szavazat)

Paraméterek

Ágyú

A FV215b közkedvelt ágyúja a tier 10-es 120 mm Gun L1A1, vagyis ugyanaz ami az Conqueroron, a Centurion 7/1-en és az FV2402-n is megtalálható. Ezen a tankon található a leggyorsabb újratöltés (egészen 7 másodpercig le lehet faragni) és ez által a T57 Heavy után a második legnagyobb DPM-mel rendelkezik a játék összes heavy tankja közül. Sokan csak az ágyúja miatt fejlesztik ki és játszanak vele.

400 hp/átütés sebzés mellé 259 mm-es pen társul, ami ilyen tűzsebességgel egyszerűen halálos. Az arany lőszere 326 mm átütésre képes, de ezt ha kell is használni, akkor is csak nagyon ritkán, pl. egy hull-down Jagd Pz. E100 ellen, 400 méterről, ahol már nem biztos, hogy belőjük a tetején található gyengepontot.

A HE lövedék elképesztő, ugyanis az 515 hp-s alphasebzés mellé 120 mm-es(!!!) átütés társul, amivel majdnem az összes tank oldalát biztonsággal átlőjük, valamint az AMX 50 tonnás nehéz tankokat akár szemből is bombázhatjuk.

Ez a jármű „csak” -7 fokos lövegsüllyedéssel büszkélkedhet – köszönhetően a hátul elhelyezett tornyának –, ám ez bőven elegendő a dombokon vívott küzdelmek esetében.

Torony

A tornya nagyon hasonlít a Conqueror tornyához, aminek az egyetlen gyenge pontja a parancsnoki kupola egyenes, döntetlen, keskeny kis lemeze, ha viszont egy picivel is az egyenes rész felé céloznak, már csak modul vagy legénység sebződést kapunk. A tier 9-es heavyvel ellentétben ez a torony 254 mm-es védettséget élvez elölről, bár a tier 10-es TD-k ezt is könnyen beütik célzás nélkül.

Oldalról 152 mm-nyi, valamint hátulról 101 mm-nyi acél védi, így minimálisan, de lehet játszadozni a toronnyal két lövés között, hogy ne lőjék be a gyenge pontunkat.

Az alap látótávolságunk nevetségesen nagy, 410 méter. Ez egyszerűen mindenre elég, aki erre még tenne egy periszkópot, arra már a maximalista kifejezés sem lenne megfelelő.

Tekintve, hogy hátul van elhelyezve a tornyunk, sokkal könnyebben sidescrapelünk, mint a többi magas szintű brit heavy. Ezen felül hihetetlenül gyorsan forog (34 fok/másodperc), a medium tankok rémálma ez a sebesség.

Felépítmény

Az FV215b felépítménye már erősebb, mint a „Cérnáé”, vagy a Conqueroré.

A frontja 152 mm-es, és az UFG 60 fokos döntöttsége az itt található effektív páncélzatot 304 mm-esre növeli, amit arany lőszer nélkül egyedül az FV215b (183 mm) képes átütni. Az LFG-je ellenben továbbra is majdnem olyan gyenge, mint a fejlődési vonalon őt megelőző két tanké. Mindössze 152 mm-es effektív páncéllal rendelkezik.

Az oldalait 101 mm-es páncél védi, valamint rögzített páncél és hatalmas lánctalpak, amik képesek még az oldalról érkező lövések egy hányadát is elnyelni. Messze nem a legvastagabb oldalpáncél a játékban, ellenben a sidescrapeléshez ennyi is bőven elég neki, hiszen a tornya hátul helyezkedik el.

A tanktest „fenekét” 76 mm-nyi acél védi, ide érdemes lőni robbanó lőszert, ha ki szeretnénk gyújtani.

Felfüggesztés

Nagyon gyorsan képes megfordítani a tanktestet. Amennyiben nem láncolnak minket, esélytelen, hogy körbeautózzanak hp vesztés nélkül.

A lánctalpak hihetetlen nagyok és erősek, valamint elég sok lövést el is nyelnek.

Motor

Az FV215b motorja a tier 10-es Rolls-Royce Griffon, amelynek a 950 lóereje 34 km/h-s végsebességet ad a 70 tonnás járgánynak. Ezen kívül egészen gyorsan mozog emelkedőn is.

Mivel egész könnyen beüthető a jármű oldala, számítanunk kell tűzre, ezért szükség lesz a tűzoltókészülékre is (ez különösen a 9.3-as patch kijövetele előtt volt kínos, mert sokszor szemből is kigyulladt az üzemanyagtartály).

Ajánlott játékstílus

Amennyiben rendeltetésszerűen használják, ez egy all-around heavy tankként is felfogható. 

 • Dombos terepen igyekezzünk kihasználni a toronypáncélt és a jó lövegsüllyedést, de lövések után igyekezzünk azért visszahúzódni, pláne akkor, ha van arty!
 • Városos pályákon a sidescrapelés tökéletesen alkalmazható vele, de tier X-es ellenfelek ellen használjunk inkább auto-bounce szögeket, hogy biztosan lepattanjanak rólunk!
 • Nagyon közeli harcban, amikor az ellenséges nehéz tankok ágyúinak le kell néznie az LFG-jére, még azt is nehezen ütik be.
 • Két lövés között a tornyot mindig rángassuk, hogy a gyenge pontot ne tudják belőni, és igyekezzünk az ágyúval felfele nézni ilyenkor, hogy azzal blokkolhassuk a lövedékeket!
 • Amennyiben nem tudunk hull-down pozíciót felvenni, szaporán, össze-vissza forgassuk a tanktestet (de auto-bounce szögeknél tovább ne), hogy esélyt adjunk az ellenfélnek arra, hogy belelőjön a lánctalpunkba, és ne sebezzen semmit!
 • Ellenséges tankok oldalára, jó néhány tier VIII-as tank frontjára, valamint a gyengén páncélozott TD-kra, artykra automatikusan töltsünk HE lőszert, mert garantáltan átviszi őket.
 • Mindig igyekezzünk elfoglalni az első sort vele, mert sok mindent lehet vele pattintani, és nagyon gyorsan meg lehet gyengíteni vele az ellenfél ereit!

Ajánlott felszerelések, fogyóeszközök és legénységi képzettségek

Ajánlott felszerelések

 • Töltésgyorsító
 • Szellőzés
 • Szén-dioxid feltöltő/Szerszámos láda/Periszkóp

Ajánlott fogyóeszközök

 • Kis javítókészlet
 • Automatikus tűzoltókészülék
 • Kis elsősegélycsomag

Ajánlott legénységi képzettségek

A parancsnok számára a legfontosabb, és KÖTELEZŐEN az első skill a Hatodik Érzék. A többi legénységi tag számára a Javítás, Megelőző Karbantartás, Biztonságos Elhelyezés, Fegyverkovács ajánlott.

Előnyök és hátrányok

Előnyei

 • Hatalmas DPM
 • Hatalmas átütés
 • Nagyon pontos ágyú és kis célzási idő
 • Erős torony és frontpáncél
 • Jó lövegsüllyedés
 • Gigantikus látótávolság

Hátrányai

 • Gyenge oldalpáncélzat
 • Elképesztően gyakori modul és legénység sebződés
 • A parancsnok - szegény - szinte minden körben meghal
 • Nagyon érzékeny artykra (tier 10-es artyk hajlamosak egylövésezni, míg már a tier 8-as artyk is képesek csak splash-damagedzsel levenni az életünk felét)

Kiknek ajánlott

Ez a tank egyszerre egy Acélfal- és egy Nagy Kaliber-masina. Nagyon gyakori a 3000+ lepattintás és a 6000+ sebzés vele, amennyiben ésszerűen használják. A kezdők számára biztosan nem lesz élvezetes, mert nagyon sok gyakorlást igényel, viszont ahogy megtanulják kezelni, bámulatos hogy mi mindent képes produkálni.

A tapasztalatlan játékosok mind panaszkodnak rá, hogy a Conqueror után ez a harckocsi egy hatalmas visszalépés, de ez nem igaz. Nekem személyes kedvencemmé nőtte ki magát és elfogultságomban nem győzök magamban tüntetni az ellen, hogy kivonják a forgalomból. Nem értem, miért nem képesek összehozni egy második brit heavy ágat a Chieftainnek.

Hogy kinek ajánlanám? MINDENKINEK!

Bónuszként még annyit, hogy 2500 HP-je van, ami az IS-4-gyel holtversenyben a harmadik legtöbb hp a játékban és ez egyszerűen mindenre elég.


Az elemzést írta: OdieHun

Megjelent: 17068 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. november 06., csütörtök 15:26
Tovább a kategóriában: « Super Conqueror - Elemzés

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#26 BlaZe 2018-05-09 12:03
Idézet - Grande__Reagel:
Hozzátartozik a véleményemhez, h ez az első T10es tankom, van összesen 30 csatám T10ben, kb a fele az FV-vel, és még eleve tanulgatom ezt a szintet, átlagos játéktudással rendelkezem, úgyhogy a véleményemet tessék fenntartással kezelni, építő jellegű kritikát, tanácsot elfogadok.

Na szóval egy magamfajta játékoanak ez a tank használhatatlan, vagy legalábbis nagyon nehezen kezelhető. Anno ez volt az első T10es tank, amit kinéztem, h majd kell nekem. Erős torony, tehát hulldownozásra jó, hátsó torony, sidescrap sima liba, hibátlan ágyú (mondjuk ebbe nem is nagyon lehet belekötni).
A -7 fokos csőlehajlás minden, csak nem jó, maximum egy hátsótornyos tankhoz képest, vagy sík talajon. A torony tényleg erős csak eddig vhogy nem talátam meg a pályákon azt a pozit, ahol ki is tudom használni, pedig a Conquerort már a 2. etapban elég jól használtam ugyan ezekkel a tulajdonságokkal.
Sidescrap szintén off köszönhetően a torony alatti résznek ami ebben a pozícióban full merőleges, simán átüthető. Korábban írta itt nekem vki, h az nem ismert gyenge pont. De igen, nagyon is ismert, vagy csak olyanokkal talákozom, akik ismerik... Még az IS-7 is belövi, pedig annak (állítólag), gyenge a pontossága és az átütése. Amit mondjuk nem értek, tegnap a T110E5-mmel 1vs1-eztem egy Fv 215b-vel, és tudatosan azt a részt céloztam, negyedszerre találtam el, de ezt elfogadom hogy én kapkodtam/bénáskodtam, bár kicsit pofátlan volt a dolog...

Összességében nagyon csalódott vagyok, és alig várom a Super Conquerort. Persze tudom, hogy lehet ezt a tankot is jól használni (én annak vagyok a híve, hogy nincs szar tank, csak nehezen kezelhető), elvégre futottam bele olyan FV-s játékosba, aki majdben szanaszét szopatott, csak nem tudom h mit csinált jobban... Én ezzel a tankkal eddig csak úgy tudtam érvényesülni, ha nem én voltam a focusban.

Bármilyen tippet elfogadok, ha kell, átküldöm az összes tegnapi replayemet, szívesen tanulok, elvégre nekem ez T10es tier még elég nyögvenyelős...


Szintén zenész, én ugyanezt éreztem, csak még évekkel ezelőtt. Detto első tier X-es tankom volt az FV, baromira tetszett, baromira imádtam az ágyú pontosságát, a 6,7-es újratöltést és valahogy sosem tanultam meg vele effektív lenni.... statom: 934 csata, 45,50% win rate és 1688 átlag sebzés. Talán a legrosszab tier X-es tank statisztikám vele értem el. Rájöttem, hogy azt szúrtam el, hogy első tank ágnak húztam ki, amikor még semmit nem tudtam a játékról - álcaháló volt rajta minden felszerelés és ennyi :D - hátsó tornyos, ordító gyenge ponttal rendelkező heavyt húzni elsőre szvsz rossz döntés volt. Nem fogom eladni soha, mert az első X-esem, de a Super Conq mindenben veri hálistennek, és azzal jobban is adja.
#25 Johnzark1991 2018-02-15 21:22
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy az fv215b 183as tankra milyen felszerelést tegyek illetve skilleket.köszönöm a válaszokat!
#24 Grande__Reagel 2017-10-07 08:46
Hozzátartozik a véleményemhez, h ez az első T10es tankom, van összesen 30 csatám T10ben, kb a fele az FV-vel, és még eleve tanulgatom ezt a szintet, átlagos játéktudással rendelkezem, úgyhogy a véleményemet tessék fenntartással kezelni, építő jellegű kritikát, tanácsot elfogadok.

Na szóval egy magamfajta játékoanak ez a tank használhatatlan, vagy legalábbis nagyon nehezen kezelhető. Anno ez volt az első T10es tank, amit kinéztem, h majd kell nekem. Erős torony, tehát hulldownozásra jó, hátsó torony, sidescrap sima liba, hibátlan ágyú (mondjuk ebbe nem is nagyon lehet belekötni).
A -7 fokos csőlehajlás minden, csak nem jó, maximum egy hátsótornyos tankhoz képest, vagy sík talajon. A torony tényleg erős csak eddig vhogy nem talátam meg a pályákon azt a pozit, ahol ki is tudom használni, pedig a Conquerort már a 2. etapban elég jól használtam ugyan ezekkel a tulajdonságokkal.
Sidescrap szintén off köszönhetően a torony alatti résznek ami ebben a pozícióban full merőleges, simán átüthető. Korábban írta itt nekem vki, h az nem ismert gyenge pont. De igen, nagyon is ismert, vagy csak olyanokkal talákozom, akik ismerik... Még az IS-7 is belövi, pedig annak (állítólag), gyenge a pontossága és az átütése. Amit mondjuk nem értek, tegnap a T110E5-mmel 1vs1-eztem egy Fv 215b-vel, és tudatosan azt a részt céloztam, negyedszerre találtam el, de ezt elfogadom hogy én kapkodtam/bénáskodtam, bár kicsit pofátlan volt a dolog...

Összességében nagyon csalódott vagyok, és alig várom a Super Conquerort. Persze tudom, hogy lehet ezt a tankot is jól használni (én annak vagyok a híve, hogy nincs szar tank, csak nehezen kezelhető), elvégre futottam bele olyan FV-s játékosba, aki majdben szanaszét szopatott, csak nem tudom h mit csinált jobban... Én ezzel a tankkal eddig csak úgy tudtam érvényesülni, ha nem én voltam a focusban.

Bármilyen tippet elfogadok, ha kell, átküldöm az összes tegnapi replayemet, szívesen tanulok, elvégre nekem ez T10es tier még elég nyögvenyelős...
#23 FrankeeHUN 2014-11-09 20:21
Odie!
Ne haragudj, építőnek szántam a kritikát. És ha nem egymás után olvastam volna őket, lehet fel sem tűnik. Pont amiatt kezdtem el a med, heavy ágat, amit irtál az E100, IS7 és társaik lerágott csont, valami új kell :) És emiatt pont kapóra jöttek az elemzések.
Az ágyú amiatt szúrt szemet, mert pont érte akarom hogy meglegyen a 7/1.
És ne kapd fel ilyen hamar a vizet, írjál majd a med ágról is!
Üdv

És respect a csataszámok miatt!
#22 EddieCivic4g 2014-11-08 18:16
Én végigvittem ezt az ágat, és nem nagyon értek egyet ezzel az elemzéssel. Sidescrape lehetetlen. UFG hiába 60 fok, meg papiron 300as effektív vastagság, boldog-boldogtalan belövi, és már lángol is a tank. DPM nagy,de az sok kis lövésből jön össze, ami elég ciki, ha az ellenfélnek van fedezéke , amíg tölt. Te lősz 400at, ami a valóságban 360-370 körül szokott lenni, ő meg 700at.
Csak akkor tudta vele valami jobb eredményt elérni, ha hátul bujkáltam, első sorban instant motortűz és halál pillanatok alatt.
#21 Jackal_hun 2014-11-08 16:59
Odie: az emberek csak abból tudnak ítélni amit:
- a statisztikai oldalak mondanak
- amit a szövegben olvastak

Akinek nem tetszett a szöveg és utána hozzánézte a statisztikát tankonként az jogosan juthatott erre a következtetésre. Szerintem emögött csak ennyi van. Viszont az FV-s statod akkor is szép főleg ebben a tierben ennyi meccs után.D
#20 OdieHun 2014-11-08 16:31
Üdv Mir4g3!

1.Nem a kritika zavart, hanem egyesek hangneme. :)
Megértem, hogy sokan nem szeretik ezt a játékstílust, mert nem akarnak görcsölni a skillekért, és inkább nagy átlagsebzésűekkel mászkálnak. Ez okés, hisz benne van a játékban. Különben artyk se lennének. :D
A kritika kritikát szül. Ha a szomszéd szidja az almafám kukacait, akkor én miért ne mutatnám meg, hogy legalább van valamilyen termés az almafámon, stb, stb... (Nem mintha ezek a tankok személyes tulajdont jelentenének a számomra, hisz ez csak egy játék, és tudomásom szerint nincs papírom elmezavarról.) :)

2.Nyilván nem írja felül, de én nem fogom resetelni a felhasználóm csak a statom miatt. Olyan sűrűn azért nem játszom a WoT-tal.

3.A célom egyrészt a brit heavyline megkedveltetése, másrészt a számomra bevált harcmodorok bemutatása volt ezekkel az elemzésekkel. Nagyon kevesen játszanak velük, és abból is csak még kevesebben tudnak is.
Remélem, valamennyi embernek meghoztam azért a kedvét hozzá! :)

Béke,
OdieHun

Üdv Jackal!

Azért azt tudnod kell, hogy az FVvel az első 300 meccsem katasztrofális volt javarészt. Nagyon ki kell ismerni ezt a tankot. A Cromwell pedig az egyik legújabb tankom, amiről előtte már láttam sok bemutató videót, hogy hogy is kell használni.
Arra akarok kitérni, hogy pl. abból az 576 csatából 3-400 elég kezdő fejjel lett elkövetve. Újabban jöttem rá, hogy hogy is kell ezekkel harcolni, sok videó után. A Caernarvonnal azóta aligha játszom 2000+ damage alatt.

Üdv,
OdieHun
#19 Jackal_hun 2014-11-08 16:18
Az baj ha nem írsz mert így dozer hogyan trollkodja majd szét?:D

Bár én nem véleményeztem egyik cikkedet sem, mert alapvetően nem érdekel az angol nehéz ág, de szerintem az emberek arra gondoltak, hogy:
- Caernarvon 576 csata 1189 WN8
- Churcill I 359 csata 1303 WN8
- Churcill VII 355 csata 1233 WN8
- Conqueror 677 csata 1319 WN8

Ezek alacsony számok, tehát emiatt biztosan nem emelkedik a WN8-ad. A tisztesség kedvéért idevágom a T X-est ami teljesen rendben van:
FV215B 1499 csata 1941 WN8 ez okés, illetve
Cromwell 564 csata 2366 WN8

Utóbbi két tankkal remekül játszol, szerintem ezekről kellett volna elemzést írni. Lehet hogy az embereknek a stílussal volt bajuk, nem feltétlenül a tartalommal.
#18 Mir4g3 2014-11-08 16:13
OdieHun ki álltál a nyilvánosság elé a gondolataiddal. Nem kell zokon venni ha kritika illeti, hisz várható is hogy van aki másképpen gondolja a dolgokat. Ha pedig hibázol akkor fokozottan igaz az hogy kritizálnak.

Stattal kapcsolatban, saját bevallásod szerint 1K csatánál már T9-ben voltál, így feltételezhetjük, hogy nem értettél hozzá ez látszik a staton. Az hogy most felfele halad a stat, nem írja felül azt az eredményt amit azzal a tankkal akkor csináltál.
#17 OdieHun 2014-11-08 15:59
Lehet, hogy az elemzéseim elfogultnak tűntek, de már borzasztóan irritál a BC25t, IS7, E100, IS3, KV85, Hellcat, Cromwell mánia, főleg hogy valójában csak a kezeléstől függ a teljesítmény. A tapasztalt játékos a fő szempont, és nem a tank. Mindegyikből ki lehet hozni a maximumot és a minimumot is. Az, hogy az angol heavylineról rossz hír terjeng, az nem jelenti azt, hogy azok rosszak is.

A közösség fele meg vessen magára, hogy indokalatlanul, agresszív támadópozíciót vesz fel ilyen helyzetekben. (Szépen is meg lehet fogalmazni a véleményeteket.) Ti teszitek tönkre a WoT-ot. Gratulálok! ;)

Üdv.: OdieHun

ui.: Fellélegezhet mindenki, nem fogok többet írni. :)
#16 OdieHun 2014-11-08 15:59
Üdv mindenki!

Az összes kommentre, amit az 6 elemzés alatt kaptam, itt szeretnék reagálni.

Nem érzem magamat kevésbé tapasztaltnak, hiszen 8k csata óta leginkább csak ezekkel a tankokkal játszom. Igen, kell hozzájuk kitartás, mert elsőre nehéz velük játszani, de amint elsajátítottuk a helyes játékmódot és a gyors reakciókészséget, pusztító masinákról beszélünk.
Magasról teszek arra, hogy OdinHun csinált egy videót, amiben ócsárolja a Churchill VII-et. Az az ő véleménye. Most megosztottam veletek egy olyan leírást, amiben egy olyasvalaki elemzi a tankot, aki tudja is használni. El lehet dönteni, hogy kinek tetszik ez a játékstílus, és kinek nem. Mindenkinek egyéni joga. Ellenben ettől még nem az elemzéssel van a probléma.

A statra legyetek szívesek és csak akkor hivatkozzatok, ha van egy minimális matematika tudásotok. Lehet, hogy az átlagsebzésem a Churchill VII-el, vagy Conquerorral sokkal kisebb az elvártnál, de tudni kell ehhez, hogy ez volt a kezdő ágam, és már alig több mint 1k csata után randalíroztam a tier IXessel. A mai énem sem tudja feljavítani azt a pocsék statot, amit kezdőként szereztem rajta.
A matektudást azért hoztam fel, mert folyamatosan emelkedő, jelenleg 1507es WN8am an alle zusammen 8300 csata után. Kevésnek ez azért tűnik a 2300as unicumokhoz képest, mert azoknak általában több, mint 20k csatájuk van. Szóval semmit sem csinálok rosszul jelenleg a tankjaimban. Tudom őket használni.

A controll C controll V eset. Most ez komoly? Felesleges kétszer másképpen megfogalmazni ugyanazt, ha egyszer a Cérna meg a Conqueror lényegébe véve ugyanaz a tank.

Igen, sajnálom, voltak tévedéseim az adatokat illetően. Amit szégyellek is, az a tier IXes + tier Xes ágyúk esete, de valóban azt hittem, hogy ugyanaz a löveg, csak más átütéssel és lövedéktípusokkal. Elnézést! :S
#15 Mir4g3 2014-11-08 09:18
Helyzet függő, hogy támogató tank-e vagy nem.
Ha a helyzet úgy alakul, hogy tudjuk csak 1 tankkal kel küzdeni akkor Hp és a tűzerőnek köszönhetően lazán van 2K sebzésünk(WT E100 aminél nem működik a többi T10et könnyedén kilehet csinálni), ha nagyon sok Hp veszett oda akkor utána marad a támogatás. De én a csata elején sosem úgy helyezkedem ezzel a tankkal hogy támogatok.
#14 Sztare81 2014-11-08 00:25
Üdv.
Habár én még nem játszottam vele,de találkoztam vele ellenfélként.Hát nem egy Vk45.02B!!!!Főleg mostanában.Szerintem is támogató tank,akár a T57 vagy az 50B.
#13 Staudegger_hun 2014-11-07 23:35
"Bónuszként még annyit, hogy 2500 HP-je van, ami az IS-4-gyel holtversenyben a harmadik legtöbb hp a játékban és ez egyszerűen mindenre elég."

kivéve, mikor T92 one-hit-el full HP-ról, mozgás közben... (tapasztalat)
#12 VonHunor 2014-11-07 13:52
üdv mindenkinek!

nos tény hogy a 9-es után kcisit "más". én is szívtam vele eleget mire rájöttem a helyes használatra. DE! utána eléggé keményen lehet vele irtani az ellent.
Nekem mindösszesen annyi a hozzáfűzni valóm, hogy én az első sorba NEM vinném.
azért messze nem egy IS4!
viszont ha másodsorba beálltok vele, vagy egy geyngében védett flankra rámozdultok akkor kilehet belőle hozni a maximumot.
hozzáteszem, hogy support szükséges! egyedüli kolbászolások felejtősek!!
én így látom. ;)
sok siekrt mindenkinek hozzá, hisz egy nagyon kellemes élvezetes tank. ;)

Wotinfo Collection a Media Markt-ban

WOTINFO TV KÖVETKEZŐ ADÁSIG MÉG:

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Aktuális akciók, események

TRICKY THREE VERSENY

Cikk hozzászólások