Jelenleg

23
látogatónk van

2022. december 1. 06:57

Nagy dobozok (lootboxok) prémium tankokkal, 3D-stílusok és még sok más

(61 szavazat)
138 hozzászólás

Reméljük, hogy már izgatottan várod a 2023-as Ünnepi hadműveletet! Ha szeretnél még több mókát és varázslatot vinni az ünnepi eseményünkbe, akkor csomagolj ki néhány, menő ajándékokat tartalmazó nagy dobozt - akár új 3D-stílusokat vagy vadonatúj prémium tankokat is találhatsz bennük! Olvass tovább, ha kíváncsi vagy a részletekre!

Elérhetőség

 • 2022. december 1. 7 órától 2023. január 9. 7 óráig

Nagy dobozok: Mi rejtőzhet vajon bennük?

Minden nagy dobozban garantáltan megtalálható lesz 250 alapértelmezett ajándékként. Bónuszként minden egyes nagy dobozban 150 véletlenszerű ünnepi hadműveleti nyersanyagot találsz, plusz 50, a doboz típusától függő nyersanyagot.

Semmiféleképpen nem veszíthetsz - többet kapsz, mint amennyibe a doboz kerül!

 • Újév doboz: Kőzetkristály
 • Karácsony doboz: Tiszta smaragd
 • Hold doboz: Meleg borostyán
 • Varázslat doboz: Meteoritvas

A kőzetkristályt és a tiszta smaragdot az ünnepi hangulat fokozásához használhatod fel, a meleg borostyánra és a meteoritvasra pedig a vendégek és Redshire macska megbízásainak teljesítése során lesz szükséged. Olvass tovább a részletekért.

A nyersanyagok és az arany mellett (ami sosem változik), a dobozból meglepetéstárgyakat is kaphatsz az alábbi listáról:

 • 1, 3, vagy 7 nap WoT prémium fiók
 • 250, 500 vagy 1.000 arany (az alapból járó 250 mellé)
 • 100 000 vagy 500.000 kredit

VAGY

 • Egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium tank
 • Egy II-es és V-ös szint közötti prémium jármű
 • Egy vadonatúj 3D-stílus, amelyet egy sor kiválasztott IX-es és X-es szintű járművön használhatsz
 • Egy 3D-stílus az elmúlt évek nagy dobozaiból
 • Redshire macska, egy különleges ünnepi karakter, aki további megbízásokkal lát el, amelyekkel még több jutalmat szerezhetsz

Minden prémium járműhöz egy ingyenes garázshely is tartozik.

És ne felejtsd, hogy ha nagyvonalú szeretnél lenni, akkor ünnepi hangulatba hozhatod barátaidat is, és megörvendeztetheted őket azzal, hogy nagy dobozokat küldesz nekik ajándékba!

DOBOZOK/LOOTBOXOK VÁSÁRLÁSA

Szeretnél biztosra menni, és a véletlenszerűen kapott nyersanyagoktól függetlenül adott mennyiségű Ünnepi hadműveleti nyersanyagot kapni a négy típusból?

A kényelmed érdekében különleges ünnepi csomagokat készítettünk, amelyekben minden ünnepi típusból vannak Nagy dobozok!

Minden nagy dobozban megtalálható:

Bónusz tárgyak

50 Nyersanyag

(egy fajta, a doboz típusától függően)

150 Véletlenszerű nyersanyag

Garantált ajándék

250 arany

A listán szereplő tárgyak megszerzési esélye: 85,94%

1/3/7 nap prémium fiók

250/500/1000 arany

100.000/500.000 kredit

Egy különleges ünnepi karakter megszerzési esélye: 10%

Egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium tank megszerzési esélye: 2,4%

Egy II-V. szintű prémium tank megszerzési esélye: 11,66%

Egy 3D stílus megszerzési esélye: 5%

Jupiter Fulgur a Super Conqueror-hoz

Sleipnir az Strv 103B-hez

Asterius a Controcarro 3 Minotauro-hoz

Constellation a Bat.-Châtillon 155 58-hoz

Levante a Char Futur 4-hez

Hat 3D-stílus a tavalyi Ünnepi hadműveletből

Thunder Child az FV4005 Stage II-höz

Fair Trade az Object 268 v4-hez

Hurricane a Vz.55-höz

Salamander az XM551 Sheridan-hez

Saiga az ST-II-höz

Fortuna a Rinoceronte-hez

Redshire macska megbízásai

A menő prémium tankok, fantasztikus 3D-stílusok és egyéb finomságok mellett találkozhatsz a szőrös, de felettébb magabiztos Redshire macskával is. Ő egy egyedi ünnepi hadműveleti karakter, akit mindig megtalálsz a főhadiszállás közelében a hírességeink mellett.

A macska három további megbízást kínál számodra. Mindegyikért kapsz egy jutalmat a teljesítéskor. Használj meleg borostyánt és meteoritvasat, hogy teljesítsd őket, és cserébe megkapod a következőket:

 • 1 nap WoT prémium fiók
 • Egy vicces matrica
 • Egy különleges „macskasztikus” stílus

Garantáltjármű-mechanika

A nagy dobozok garantáltjármű-mechanikával rendelkeznek. A szabály egyszerű: Ha már kinyitottál 49 dobozt, de még nem kaptál belőlük prémium járművet, akkor az 50. nyitásnál garantáltan kapsz egy olyan, véletlenszerű VIII-as vagy IX-es szintű prémium tankot, amellyel még nem rendelkezel a lenti listából.

A játékban, a nagy dobozok nyitóképernyőjén fog megjelenni a garantáltjármű-számláló. Minden alkalommal, amikor egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium tankot kapsz, a számláló lenullázódik, és a következő járműig tartó visszaszámlálás újraindul.

Amint megszerezted a nagy dobozokból kapható összes VIII-as és IX-es szintű járművet, minden egyes további kinyitott tank értékét aranyban jóváírjuk számodra a megszokott szabályok szerint. Egy garázsférőhelyet is kapni fogsz.

Félelmetes tankok a gyűjteményedbe

A félelmetes VIII-as és IX-es szintű prémium tankok a legértékesebb és legkívánatosabb ajándékok, amelyeket a nagy ajándék dobozokban találhatsz, és mellesleg ezek között szerepel három vadonatúj jármű is. A dobozok egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium tankot tartalmazhatnak a következő listáról:

 • ÚJ! Az M47 Iron Arnie: egy sokoldalú amerikai VIII-as szintű közepes tank, amely a vadonatúj címszereplőink vitathatatlan sztárja! Ez az M47 Patton II harckocsi továbbfejlesztett változata, jobb fegyverzettel és páncélzattal, és mellesleg az Arnold Schwarzenegger tulajdonában lévő járművön alapul! Az extra védelmet a tornyon és járműtesten elhelyezett fémlemezek biztosítják, és egy 105 mm-es löveget is kapott a jobb tűzerő érdekében. A dinamikája és a célzási ideje nem a legjobb a VIII-as szintű járművek között, de ezeket jól ellensúlyozza a tank kiváló 230 mm-es páncélátütése a standard PCT-lövedékkel és a kiváló frontális védelme. A sokoldalú M47 Iron Arnie erős támadótankként használható a frontvonal legveszélyesebb szektoraiban, és képes hátán vinni az egész csapatot.
  Az M47 Iron Arnie egy különleges stílussal érkezik, amely sztárhangulatot sugároz, és emlékeztetni fogja ellenfeleidet, hogy ki az igazi sztár a csatatéren!
 • ÚJ! A BZ-176: egy kínai VIII-as szintű nehéztank, és a hamarosan megjelenő, új sugárhajtómű-mechanikával rendelkező ág előfutára. Ez a lassú, de robusztus harcos kiváló páncélzatértékekkel rendelkezik: a tank toronypáncélzata eléri a 250 mm-es vastagságot is. A BZ-176 másik jellegzetessége a 160 mm-es löveg, amely jó célzási idővel rendelkezik, és lövésenként 650 sebzést okoz a standard PCT-lövedékkel. Csak figyelj a nagyon hosszú újratöltési időre. A BZ-176 végsebessége 30 km/h, de ne feledd, hogy a sugárhajtómű-mechanika növeli a motor teljesítményét és a végsebességet, ezáltal a járműved egy megállíthatatlan harci tájfunná válik, amely mindent elsöpör, ami az útjába kerül.
 • ÚJ! A Char Mle. 75: egy francia IX-es szintű könnyűtank, és egy igazán egyedi jármű a gyűjteményedbe. Ez a tankparancsnok ügyességére építő, fürge felderítő két sebességmóddal rendelkezik: normál mód (ez az alapértelmezett) és gyors mód. Egy 100 mm-es löveggel és egy hatlövedékes automata töltővel van felfegyverezve. De a legérdekesebb jellemzője, hogy több lövésből álló sorozattal tüzel, nem pedig egyesével. Egy sorozat három lövésből áll, amely egyenként 200 életerőnyi sebzést okoz. A jármű játékmenete a két sebességmód közötti jól időzített váltáson alapul.
 • A Vipera: egy olasz VIII-as szintű páncélvadász jelentős, 400 életerőnyi alfasebzéssel és 220 mm-es alap-páncélátütéssel. Egy erőteljes automata töltővel van ellátva, és képes 24 másodperc alatt 5 lövést leadni szokatlan, hat másodperces késleltetéssel a lövések között. A figyelemreméltó homlokpáncélzat, a félig körbefordítható torony és a -10 fokos lövegsüllyedés hozzájárul ahhoz, hogy ez a vipera igazán veszélyes vadásszá váljon, és képes legyen 2000 életerőnyi sebzést kiosztani rövid idő alatt.
 • Az AMBT: egy amerikai VIII-as szintű közepes tank háromlövedékes automata újratöltővel. A játék első automata újratöltővel rendelkező amerikai járműveként az AMBT az egylövetű és az automata töltővel felszerelt tankok hibridje. Ennek, valamint a lepattanást elősegítő járműtest-kialakításának, a megbízható tornyának és a jelentős lövegsüllyedésének hála, az AMBT egy nagyszerű harckocsi a hull-down taktikákhoz. Ez a párbajhős biztosítja számodra az eszközöket, amelyekkel egyedülálló támogatótankká válhatsz minden csatában!
  Előfordulhat azonban, hogy ehelyett a következő II–V-ös szintű prémium járművek egyikét kapod meg. Mindegyik igazi történelmi projekt:
 • ÚJ! Az A25 Harry Hopkins I: egy brit IV-es szintű könnyűtank. Ez egy klasszikus brit könnyűfelderítő a Tetrarch I harckocsi alvázával, egy megerősített testtel és továbbfejlesztett toronnyal. A Harry Hopkins I a gyorstüzelő, kétfontos Mk X-B HH löveggel felfegyverkezve kiválóan alkalmas az agresszív és határozott játékstílus kedvelőinek.
 • ÚJ! A Pz.Kpfw. KW I (r): egy német V-ös szintű nehéztank. Ez egy zsákmányolt KV-1-es harckocsi modernizált toronnyal és egy német 7,5 cm-es KwK 40 L/48 löveggel. Ez a harckocsi megtartotta a KV-1 fő jellemzőit: jó páncélzat a tank minden oldalán és jó fegyverzet, de alacsony mobilitás. A KV-1-hez képest jobb a sebzés-tűzgyorsaság aránya – lövésenként kevesebb sebzést okoz, de gyorsabban újratölt. A Pz.Kpfw. KW I (r) a tornyon lévő parancsnoki kupolának köszönhetően nagyobb látótávolsággal is rendelkezik.
 • ÚJ! A SU-2-122: egy V-ös szintű szovjet páncélvadász, amely szintén egyedülálló jármű. Ez az első duplacsövű páncélvadász és az első duplacsövű R.RO-lőszer használatára építő jármű a játékban. A tank külsejéből látható, hogy a T-34-es harckocsi alvázára épített, két 122 mm-es tarackkal rendelkező kabinnal van dolgunk. Ezek a tarackok képesek repeszromboló vagy kumulatív lőszerrel egyszerre vagy egymás után is tüzelni. A lehetőségért, hogy egy azonos szintű járművet egyetlen dupla lövéssel elpusztítson, rossz pontossággal és célzási idővel kell fizetnie. A SU-2-122 a -34-től örökölte a jó mobilitását és közepes páncélzatát is.
 • A Pz.Kpfw. 38H 735 (f): egy német II-es szintű könnyűtank. A franciaországi hadjárat során Németország körülbelül 600 darab Hotchkiss 39 járművet zsákmányolt – ezek a harckocsik a módosításokat követően a Wehrmacht alakulataiban szolgáltak tovább. A World of Tanks-veteránok talán még emlékeznek arra, hogy a „Minimaus” vagy „Hotchy” egykor a II-es szintű csaták legrettegettebb tankja volt. Alapvetően ez egy Hotchkiss H35, lényegesen jobb végsebességgel, életerővel, homlokpáncélzattal, látótávolsággal és páncélátütéssel. Használhatod a frontszakaszok áttörésére vagy strapabíró mesterlövészként.
 • Az М3 Light: egy szovjet III-as szintű könnyűtank. Ezt a legendás járművet 1938-1941 között alkották meg az M2 alapján, és 1941-ben kezdték el a sorozatgyártását. Összesen 13 000 darabot gyártottak és szállítottak le belőle különböző változatokban szinte valamennyi szövetségesnek a kölcsönbérleti szerződés keretében. Ez a jármű egy könnyű harckocsihoz képest nagyon jó homlokpáncélzattal rendelkezik, a legtöbb löveggel szemben védett. Az М3 Light kiválóan alkalmas megkerülő manőverekre: gyorstüzelő, de alacsony páncélátütésre képes löveggel rendelkezik, ezért muszáj az ellenséges tankok oldalát céloznia.

Fantasztikus 3D-stílusok IX-es és X-es szintű járművekhez

Lehet, hogy egy másik tárgyat is találsz helyette: egy vadonatúj 3D-stílust* a következő járművek egyikéhez:

Végezetül a tavalyi nagy dobozok hat lenyűgöző 3D-stílusának egyikét is megkaphatod a következő járművekhez:

Kompenzáció

Ha olyan járművet kapsz, amely már a garázsodban van, akkor annak teljes értékét megkapod aranyban minden alkalommal, amikor ez megtörténik. Egy ingyenes garázsférőhelyet is kapni fogsz.

 • M47 Iron Arnie: 9.100 arany
 • BZ-176: 9.900 arany
 • Char Mle. 75: 9.500 arany
 • Vipera: 9.950 arany
 • AMBT: 9.850 arany
 • Pz.Kpfw. 38H 735 (f): 750 arany
 • M3 Light: 850 arany
 • Harry Hopkins I: 1.000 arany
 • Pz.Kpfw. KW I (r): 1.500 arany
 • SU-2-122: 1.500 arany

A kinyitott nagy dobozokból kapott tárgyak egy speciális képernyőn jelennek meg a játékban, így könnyedén nyomon követheted az ajándékokat.

Ha az esemény végéig maradnak ki nem nyitott nagy dobozaid, akkor automatikusan kinyitjuk őket. Az esemény végeztével az ajándékba küldött, de a címzettek által fel nem nyitott nagy dobozok visszakerülnek a fiókodba, és automatikusan kinyitjuk őket.

Utoljára frissítve: 2022. december 9. 11:16

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tmate_HUN
  • Tankos
  · 1 éve
  Sziasztok!
  Én még így az utolsó nap befizettem 28 ládára, mert szerettem volna egy Pz. KW-1-et, mivel gyűjtöm a történelmi vagy műszaki szempontból érdekes harckocsikat.Sajnos az nem esett, de azért nem panaszkodhatok:Ez jelenleg 13945 ropogós magyar Forintomba fájt, és a nyitás értéke (a kliens és a tanks.gg értékei alapján):

  -10500 arany
  -20 nap prémium = nagyjából 2400 arany (valójában 20 napot összelegózni drágább, mintha az ember 21 napot venne)
  -600000 kredit, értéke 1500 arany
  -Vipera, értéke 9950 arany
  -AMBT, értéke 9850 arany
  -M3 Light, értéke 850 arany

  Így a végösszeg 35050 arany, ami jelenlegi árfolyamon a shopban 35898,95 Forint, így 257%-a a befektetett összegnek, így 157%-os profittal. Még jobb, mintha tőzsdéznék (/s).

  Annyi keserű szájízt hagyott maga után, hogy a gold mellé nem kaptam meg a Pz. KW-1-emet (Viperát elcserálném rá), és így valószínűleg már soha sem szerezhetem meg, mivel kis szintű prémium lootbox harckocsit még nem láttam viszont a prémshopban, valószínűleg a hozzám hasonló gyűjtők kis száma miatt. Persze még kinyithatnám, de nem akarok még több tízezret elkölteni mire kinyitom (pláne egy 5-öt tankra). Aztán ki tudja, végül az Object 244 is bekerült, a Type 59-et is megszereztem, van itt még remény.

  Így a végén felhívnám mindenki figyelmét, hogy az enyém egy különlegesen szerencsés nyitás, és csak érdekességként osztottam meg. Ilyen kis minta semmiképp sem reprezentatív, és nem csak pozitív irányban, mint láthatjátok, kis szintű prémium tankot szinte egyáltalán nem is kaptam. A szerencsejátékkal csak óvatosan!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Francois
  • Tankos
  · 1 éve
  Sziasztok,Nem akartam venni ládát, de egy 12-esre mégis befizettem most és úgy tűnik nem rossz ahogy nyitottam, nem?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  edömér.skoverszky
  • Tankos
  · 1 éve
  Most érdemes venni lootboxokat, hiszen megduplázták a prém tankok nyerési esélyeit. 2%-ról 5% eséllyel pottyannak ki. Karácsonyra felemelte a kiesési valószínűséget a WG meg persze, hogy többet vegyenek. CC streamekben hallottam. Többen is elmondták. Egyik ilyen straemer úgy interpretálta, hogy ez szomorú, mert azokkal tolnak ki, akik a legelején vették a ládákat. Itt magyarázza az egyik magyar. Sajna a magyar community mindig a rosszabbik végén fogja meg a dolgot. Nekünk mindig félig üres a pohár https://www.twitch.tv/videos/1681344675 Itt mondja 2:44:40-nél. Viszont nem értem, hogy miért nem írtak egy frissített cikket erről a weboldalon, hiszen ez óriási hírértékű!

  Talán nem akarták a korábbi vásárlóknál kiverni a biztosítékot?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 1 éve
   Lehet, hogy azért nem frissítették a cikket, mert, hogy ez nem is igaz. Ugyan mi oka lenne a WG-nek ezt megjátszani? Semmi értelme. Ezzel nem több, hanem kevesebb ládát adnának el, mert a játékosoknak hamarabb meglenne az a cucc, amit akarnak. Ráadásul óriási konfliktust okozna a korábbi vásárlókkal. Már sokadik éve megy ez a lootbox, a WG ismeri a számokat és az alapján határozza meg a nyitási százalékokat, nem éri őket meglepetés. Megnéztem az általad linkelt videó részletet. Valaki beírta ezt a chat-re és a streamer egyből úgy reagál, mintha ez igaz is lenne, fel sem merül benne, hogy kamu.
   Ameddig nincs erről bármiféle hivatalos infó, addig ez számomra csak kitaláció.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FZRPUPU
  • VIP
  · 1 éve
  Üdv! Rég nem játszottam már, de ahogy nézem esténként a streamereket kedvet kaptam újra. Ma meg is leptem magam egy 28as csomaggal mindenből 7 láda volt. Az eredmény 18 nap prémium 8200 arany sok kavics 1 macska. 4 tank: 1 pz 38H, 1 Harry Hopkins, 1 BZ176 és 1 Vipera. 13k ért elégedett lehetek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  fsb
  • Tankos
  · 1 éve
  Üdv! Szeretném megszerezni a BZ-176-ot. Eddig kb 30 dobozt vettem, de egyetlen nagy prémtankot sem kaptam (3 kicsit). Mi lenne a legjobb módja a megszerzésnek? 80 doboznál mindegyik VIII-as prémet megkapom vagy csak az egyiket random?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   pter_nagy · 1 éve
   Hali !
   Én 80 dobozt vettem és 2 db 8 as tank volt benne / Vipera,AMBT/
   38950 gold összes kicsi prémtank- 55 nap prémnap-5,1 milla kredit-macska- 5 skin.
   DE 30-as csomag után 3 db 8-ast valószínűleg bead.
   Jó szerencsét !
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   lol
   • Tankos
   · 1 éve
   Én 200 dobozt vettem, eddig 170-et nyitottam ki, ezekből meglett az összes 8-as, plusz még egy garantált 8-ast (gondolom aranyat) kell hogy kapjak. Szóval 200-ból szerintem mindenkinek meg kell hogy legyen minden nyolcas. Nyilván matematikailag lehetséges hogy nem, de szerintem annyira nem szívtelen az rng
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 1 éve
   Lootbox. Szerencse kérdése. Ami biztos, hogy 49 doboz után, amiben nem volt 8-9-es tank, biztosan a következő tankot hoz. Van 5 féle "nagy" tank, tehát biztosra csak még 220 láda után lehetsz benne, hogy biztosan meglesz. Szerencsével a következő 3-ban is benne lehet.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    fsb
    • Tankos
    · 1 éve
    Köszi!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sai_go · 1 éve
  kicsit brutálisak ezek az árak
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BaliSan
  • Tankos
  · 1 éve
  Ugye miért nem fogadta el a küldetést?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BaliSan
   • Tankos
   · 1 éve
   Rájöttem, elbukták az agyhalottak......
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Voldi_RS
  • Tankos
  · 1 éve
  Érdekes, hogy majdnem minden komment a BZ-176 ról és a Char Mle. 75 - ről szól, az AMBT pedig el van hanyagolva, de hagy ejtsek pár szót róla. Szerény véleményem szerint a legjobb tank az öszzes közül, értem én hogy fun a BZ és a Char, de teljesen egyetértek Balista1 véleményével. Ami az AMBT illeti 25 ládábol esett és úgy álltam neki hogy kipróbálom és utána mondok véleményt, mivel a legtöbben lehúzták. Lila felszereléssel használom venti,stabilizátor,turbó. A sebzése valami brutál amikor kitárazol valakit kb 1100 dmg azt megérzi, átütése alaplőszerrel 215 ami jó, a prémium lőszerének 278 ami elég acélos, kevés tank van amit ezzel nem ütsz be, valjuk be ez tier 10 ben is elég, simán lehet dominálni vele a tier 8 as meccseket, a 6-7 ről ne is beszéljek. Turbóval a a gyorsulása kiemelkedő igaz a max sebessége kb 45, de ez legtöbbször elég. A tornya, ha elrejted a testet és a toronygyürüt szinte belőhetetlen kivéve a pixelnyi kupolát, legutóbbi élményem amikor egy Bat-chat próbált kitárazni, meg sem tudott sebezni, a lövegnek a süllyedése szintén remek. A löveg renkívül pontos, csak meg kell várni a célzókör beszükülését, de néha meglepő kapáslövéseket sikerült leadni. Az a lövésenkénti 360, de nem ritka a 400 on felüli sebzés valami fantasztikus. Sokan szerintem úgy álnak hozzá, hogy olyan mint a progetto 46 és csak elpufogtatják vaktában a lövéseket, de gondoljunk bele, hogy ez egy 8 as nehéztank sebzése szekvenciális töltéssel. Bocsi, ez egy kicsit hosszúra sikerült, de próbáljátok ki bátran, szerintem nem fogtok csalódni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Hecienda
   • Tankos
   · 1 éve
   Szerintem annyi az egész hogy az AMBT már megszerezhető volt még ha csak korlátozottan is, míg a másik kettő újdonság. Anno pár csata után nekem is az volt a benyomásom mint neked, aztán hosszabb távon azért árnyaltabb a dolog.A torony APCR ellen baromi jó, de 250+os AP meg HEAT ellen már nem annyira, főleg ha nem tudsz teljesen szemben állni, az ágyú meg közben nagyon troll tud lenni.De amugy szerintem nem rossz tank, mostanában ugy általában elmondható szerintem hogy végre nem OP prémtankok kerülnek be hanem többé kevésbé kiegyensúlyozottak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BukfencTomi
   • Tankos
   · 1 éve
   kipróbáltam és valóban úgy tűnik, hogy igaz amit írtál. Berlin mapon a híd túloldaláról az érkező 8-as hevyket a város szélén elég szépen betudta lőni, ami a medekre nem jellemző. csak 1 csatát mentem vele, nincs semmi felszerelés a tankon egyenlőre, és így az 1. lövedék betöltése 18mp ami kicsit soknak tűnt, de ilyen mapon mint Berlin megàllta a helyét.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Voldi_RS
    • Tankos
    · 1 éve
    ugye, próbáld meg ha lehetséges csak e 1 et vagy max 2 őt lőni, csak akkor tárazz ha biztos vagy benne hogy támogatnak és be tudsz tölteni. Nekem a taktikám, hogy ha rámront valamilyen tank, csak 1 et lövök és visszavonulok, mivel azt hiszi hogy kitáraztam nyomja tovább mint süket a csengőt, megvárom amíg betölt a harmadik és pá-pá. A multkor egy obj 703 igencsak meglepődött Felszerelve mindej jóval így tölt 10.29/12.86/16.30, amit elfelejtettem és ez kicsit hátránya hogy gyakran kigyullad, a legénységi képzésnél kötelező a tüzoltás. Ennek ellenére nem használom az automata tüzoltót hanem a pótellátmányt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Balista1
  • Tankos
  · 1 éve
  Érdekes és abszolút akceptálható amit lentebb hozzászóltatok a BZ-176 ról írt szösszenetemhez. Mikor azokat a sorokat írtam, nem is gondoltam a tank összetettebb, a játékra gyakorolt hatásával. Viszont valahol OldTusk barátunkkal éret egyet, Ez a tank még újdonság, de az ünnepek után el fog tünni a játékból. Ismét csak a Calibannal tudok pédálódzni. Hiába sebez brutálisat, és tud fürgén mozogni 4x10 másodpercig, egyszerűen annyira szar minden másban, hogy napi szinten még randomban sem vállalható. Viszont izgalmas és egyedi kis masina a szintén dobozokból kpottyanó Char Mle. 75 a két, / cirkáló és aktív felderítő / sebessségével és sorozatlövő képességével. Ezzel egy baj van. Ahhoz, hogy jól lightozzon az ember, jó játékosnak kellene lenni. Én pedig nem vagyok az.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tas_Lee · 1 éve
   BZ-ből kevesebb lesz, mint minden karácsonyi csodatank esetében, de kikopni nem fog. Jelenlegi új prémtankok leosztása így néz ki a WG fejében: BZ- fejős tehén botoknak szánt goldspammer tank. Char: kifejezetten a jó játékosoknak szánt egyedi játékstílusú tank. Iron Arnie: valahol a kettő közötti skillnek szánt tank. Mivel a játékban a botszarokból van és lesz a legtöbb, a BZ kikopni nem fog.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti
   • Tankos
   · 1 éve
   A gondolatmenethez (egy kicsit tovább vezetve): Amennyiben a BZ ténylegesen kikopik a fenti indokok alapján (túl sok rossz tulajdonság), akkor merem vállalni, hogy a Char Mle-nek előbb kell kikopnia. Ennek az oka egyszerű: ha könnyű tankokról beszélünk, akkor felderítésre a legalkalmatlanabb a Char az összes közül (arányosítva az álcát, látótávot és sebességet, melyet nem képes egyszerre birtokolni a játék alatt). Egy 2 szinttel alacsonyabb (nem kerekes) könnyű tank képes lehet a kijátszására - ami a felderítést illeti.
   Természetesen nem vitatom: a sorozatlövés egy rendkívül "vonzó" aspektusa lehet a tanknak, ha játékélményről beszélünk (dpg?), de mint könnyű tank (feladatkört tekintve) a tank nem jó, és rossz "beidegződést" ad mennyiségibb játék után.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    edömér.skoverszky
    • Tankos
    · 1 éve
    Ne nagyon vegyél mérget rá. Ez a BZ brutálisan jó! Magam sem hittem volna. Én az unicum alatt vagyok, de ezzel az állattal nagy köröket megyek és ami a legfontosabb, hogy fun vele a játék. A gyenge képességű bátyám is kipróbálta 800 wn8 alatt és neki is nagyon bejött. Jóval jobb teljesítményt nyújt ezzel. Úgyhogy kipörgeti magának is, ha megjön a fizu. Páncélos és nagy alfa kombináció a nyerő. Nem a DPM számít, hiszen nem lősz minden lehetséges pillanatban amikor betölt. Ennek nagy az alfája így ha kettőt lősz ami a gyenge körökben kijön egy átlagosnak, akkor is 1600dmg-vel zársz, de mivel lassan tőlt így nem kell vele csatapozícióban tradeknek kitenni magad sokat. Nyugodtan tradelhetsz bármelyik 8-9-essel. Nagyon imádom már most a tankot. Folyamatos menetet rendszeresítek evvel
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     454AutomaticDave
     • Kiképző
     • Tank elemző
     · 1 éve
     Helló!

     Hú de mennyire egyetértek Veled! Vettem 12 ládát, kiesett az olasz td, örültem mint majom a farkának, de személy szerint jobban örültem volna egy közepesnek vagy egy lightnak, így vettem még 3 ládát, hátha. A BZ esett ki belőle, nem is igazán örültem neki, aztán mentem is egy csatát skill nélküli legénységgel, hiszen egyetlen kínai tankom van az meg a 121B amibe rendes legények vannak. Nade vissza a tárgyra: olyan egy szar csata volt, hogy már azon gondolkodtam egyből el is eladom a g..ibe, 20 másodpercenként lőttem vele 150-200 sebzéseket. Persze, nehogymár egy csata alatt eldöntsem milyen, gurultam még egyet. Azóta függőség! iszonyatos sebzés potenciál van benne, pontosan azért, amit olyan szépen összefoglaltál. Nem ritkák vele a 3500 körüli körök, de 4000 felé is mentem (30 csata átlaga), mindezt basic legénységgel.

     Csak prémiumot lövök vele, kreditszorzóval prémium fiókkal bőven 100 000 körül hoz csatánként. 3500 sebzésre győztes csatával, kreditszorzóval, prém fiókkal nettó 200 000 kreditet hoz a konyhára. Ha valamivel élmény farmolni akkor az ez a tank.

     Ne csak jót írjak róla, mert árnyoldala is van: ha az oldal, amin harcolsz bukik, akkor annyi meg egy bambi, miután ellőtted magad ledarálnak a töltésidő alatt, és a rádrohanó gyenge pontot éppen nem mutató ellenségen nem könnyű átütő találatot elérni, ismétlésre, meg ilyenkor nem mindig van lehetőség. Pont ezért érdemes olyan helyet választani vele, ahol van használható fedezék, neadj isten hátsó tűztámogatás.
     Még egy negatívum: ég mint a karácsonyi csillagszóró. (30 csata alatt 4 szer égtem porig)
     Amit használok rajta: Vstab, célzásgyorsító és lila töltésgyorsító + pót ellátmányEgész pontos, jó a toronypáncél, lehet vele dombozni, toronyharcnál, az ellenséges kupolákat egyszerűen szétdarálja és tényleg pontos! Szerintem ez egy páncélozott FV td amivel az első vonalban az ember helye.

     Mindezek mellett, vagy ellenére tényleg senkinek nem ajánlom, mert függőséget okoz!
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      kakszi.lajos
      • Tankos
      · 1 éve
      ez a vicc ebben a játékban. Neked basic legénységgel tűpontos ez a szar (meg kb. minden), másnak meg a 4,5 skilles X-es Strv 4x egymás után képtelen egy Emil II-t megsebezni szemből teljesen kilátszó fronttal, alsó lemezzel.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       454AutomaticDave
       • Kiképző
       • Tank elemző
       · 1 éve
       Kedves Lajos!
       Ezt hol olvastad, hogy tűpontos? Szerintem ilyet nem írtam, pedig még át is olvastam a kommentem.
       Azt írtam: Egész pontos.
       Egy példával élve: Tesco parkolóban tegnap vettem egy gyrost, mert éhes voltam, egész jó volt, jól is esett. Azért nem volt egy bocuse d'or, hanem csupán egész jó volt ahoz képest hogy mi és hol.Hasonlóképpen ettől a repesz ágyútól sem lehet elvárni, hogy olyan legyen mint az általad említett strv ágyúja, de mivoltához képest egész pontos.Azt viszont írtam, hogy elsővonalbeli a tank, természetesen mivel az ágyú rajta helyezkedik el így az is, tehát a redlineról, nem biztos hogy el lehet találni vele a pálya másik oldalán rohanó ebr-t, vagy legalábbis kicsi rá az esély.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        kakszi.lajos
        • Tankos
        · 1 éve
        nem írtad valóban, csak értelmeztem a leírtakat. Azt írtad ledarálod vele az ellenséges kupolákat, amit nekem sokkal pontosabb ágyúkkal sem ad be a kedves RNG még 50m-ről sem, nem redline-ról. de ezt nagyon jól tudod, csak próbálsz kötekedéssel terelni. Igazából 10m-ről is lőttük már egymást a 10-es svéd TD-vel, ahol nekem 3-ból 1x sikerült ellőnöm a kupolát, cserébe 3 találatot kaptam. Tanulhatok, nézhetek videókat halálomig, ezen akkor sem tudok javítani. Áldozatként is feltűnt már AMX M4 49-ben ülve, hogy egy ilyen BZ szétcsapta a kupolát közelről 800+-t belevágva, pedig mozgattam a tankot, de mindegy mit csinálok, hogy riszálok, forgatom a tankot, az RNG mindig megtalálja a tankjaimon a gyenge pontot. Ezen sem tudok javítani, ezzel kell együtt élnem. Ennyi a kommentem lényege. Tegnap Elit videót is néztem, ahol mutatta mennyire szar pontatlan a IX-es prém WZ, de hát könyörgöm végig beszűkületlenül lő és még így is hogy szidja, több mint 60-70% megy be neki. Ez egy vicc. Nekem beszűkülve mozdulatlan célokra nincs ilyen találati arányom.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         perretz
         • Tankos
         · 1 éve

         "de ezt nagyon jól tudod, csak próbálsz kötekedéssel terelni."
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         454AutomaticDave
         • Kiképző
         • Tank elemző
         · 1 éve
         Ahelyett, hogy továbblépnék...
         Köszönöm, sikerült felevenítened bennem, hogy miért nem szoktam kommentelni a fórumokon. Bár a témához az első hozzászólásom, inkább csak egy örülök a BZ nek, és nem is olyan rossz tank mint amilyennek feltételeztem felkiáltás volt csupán, illetve előttem lévő hozzászólóval való mélységes egyetértés. Meg valamiért úgy éreztem, le kell írjam, hogy a BZ egész faintos tank, lehet neki örülni, ha kiesik az egyik ládából. Mégis azt állítod, hogy értelmezed (átértelmezed) a leírtakat és én kötözködök, amikor az első hozzászólásod csupa konteó és kötözködés, átitatva negativitással, ez utóbbi hozzászólásod, meg még rosszabb, mert magyaraázod a saját szövegnemértési képességed plusz bevádolsz azzal, hogy kötekedek.
         Költői kérdés, nagyon kérlek ne is válaszolj rá és ne is vedd magadra, mert nem Neked szól kifejezetten, csak kijött:

         Miért ilyen kibaszott negatív a kommentek nagyobbik része?
         Miért nem örülünk semminek?
         Miért van az, hogyha valaki nem tud pozitívumot írni, annak muszáj kifejtenie a negatív véleményét?

         Köszönöm szépen ebből nem kérek!

         Lajos Neked kívánok szerencsésebb RNG-t!

         Nos részemről ez sem lett egy éppen pozitív hozzászólás...
         Maradok tisztelettel!
         Dave
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Heiner
          • Tankos
          · 1 éve
          Dave, ne is törődj vele a nem olvasni tudó, figyelemhiányos, össze-vissza beszélő és értelem hiányos barommal. Inkább röhögj rajta! Ettől jobban érzed magad!
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           kakszi.lajos
           • Tankos
           · 1 éve
           na ide figyelj te szarevő csicska! Nem kell írnod privátot, minden kedden a Széna téri jégpályán játszunk este 8-tól, gyere le nyugodtan, várlak szeretettel, hogy felnyalassam veled a jeget. Amennyiben nem rám gondoltál tekintsd ezt tárgytalannak. Gép mögül kibújva is tudsz ugatni? Megnézném milyen kemény vagy élőben....bár sejtésem azért van.
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Heiner
            • Tankos
            · 1 éve
            Nem neked írtam! Maradj csöndben! Neked nem mindegy, hogy kire gondoltam? Na bevallom, a Föld összes lakossága 80%-ára gondoltam. És nem keresselek, mert nem vagyok idióta! Mit nyerek vele , ha már földön fekszel és börtönben ülök...
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            PZoli
            • VIP
            · 1 éve
            @kakszi.lajos Neked is írom: ezt a stílust kérlek mellőzd! Azzal, hogy valakit neki állsz személyében sértegetni, csak azt éred el, hogy az illető visszaír hasonló stílusban, amire te viszont reagálsz... és a következő egy tucat hozzászólás arról fog szólni, hogy kinek nagyobb "K" az anyja és erre senki sem kíváncsi, nem kell a toxic. Ha valami bajod van vele, akkor írj neki privátot, ott rendezzétek. Köszi.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           PZoli
           • VIP
           · 1 éve
           Ezt a stílust kérlek mellőzd! Azzal, hogy valakit neki állsz személyében sértegetni, csak azt éred el, hogy az illető visszaír hasonló stílusban, amire te viszont reagálsz... és a következő egy tucat hozzászólás arról fog szólni, hogy kinek nagyobb "K" az anyja és erre senki sem kíváncsi, nem kell a toxic. Ha valami bajod van vele, akkor írj neki privátot, ott rendezzétek. Köszi.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          perretz
          • Tankos
          · 1 éve
          Szeretném azt mondani, hogy WOT-os sajátosság az állandó negativitás, de sajnos nem az. Abban a korban élünk, amikor sokak véleményét formálni kell, amikor valaki, aki csak annyit tesz, hogy nagyon hangosan és káromkodva elmond problémákat, amiről mindenki tud (figyelemfelhívás a szépített neve), abból sokak példaképe lehet.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          kakszi.lajos
          • Tankos
          · 1 éve
          Meddő ez a vita, nem is akartam reagálni, de nem látom az első hsz-emben a konteót. Kötözködésnek fel lehet fogni, azt elismerem, de akárhogy is veszed, nem a levegőből jött, a példa igenis valós eset. A kommentek negatv töltése a játék megítélése miatt van, aminek az okát mindenki tudja, csak próbál belemagyarázni minden hülyeséget. Teljesen inkorrekt, egyenlőtlen feltételekkel játszunk és nem a tudás, a legénység, gold lőszer használat és felszerelés közti differneciából ered hanem döntően olyanokból, amiket nem tudunk befolyásolni. Én nem látom a +2k átlagot magamban T10-ben, hogy tudnám elérni, de szívesen megnéznék valakit, aki a gépemen, az accomon meglőné a 4k átlagot, mert ott csak a tudás közti különbség jelentkezne és akkor rábólintanék, hogy igen, én vagyok a béna. Lehet jelentkezni, meghívom ebédre vmi fasza helyre vagy amit akar. Egy csapással véget lehetne vetni a konteóknak stb. egy ilyen teszttel, de még nem hallottam róla, hogy bárki is csinált volna ilyet. Miért nem?
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           horvÁt.imre
           • Tankos
           · 1 éve
           Szia akár én akár a klánban van minimum 7-8 ember aki simán meglövi neked az acc odon ezt ! A kérdés az kinek van kedve egy ilyen stílusú emberrel ebédelni ...nekem biztos nem ..sem azoknak akiket én ismerek .... van rng van cumi stb... ha win ről beszélnél még azt mondanám oké is de sebzés ugyan.... az már a játékos tudása ...
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Tas_Lee · 1 éve
           Az öreg Séf csinált ilyen tesztet, de ha külföldös nagyon meta high skill érdekel akkor Áljukszin is. Ugyanazt a recentet hozták mint szoktak semmi extra. Mindkettő nyilvános jutyúb kontent, nincs eldugva előled.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Voldi_RS
           • Tankos
           · 1 éve
           Mert félnek elmenni hozzád ebédre ha ilyen bekapós vagy
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Balista1
  • Tankos
  · 1 éve
  Háát nem tudom ki, hogy van vele? Nekem ez a BZ-176 olyan mint a Caliban. Érdekes, de a szórakozáson túl szinten használhatatlan. Iszonyat kiszámíthatalan és pontatlan.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Athelgard
   • Tankos
   · 1 éve
   Szerintem teljesen tönkretette tier 8 és az alatti játékélmény, illetve úgy unblock az egész játékot! Nem akarok rinyálni, de amikor ilyen 900 at sebez, van belőlün egy csatában 4-5 darab...beveszik magukat egy bucka mögé és csókolom...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    EnuresisNocturna
    • Tankos
    · 1 éve
    Akkor nem megyek arra és csókolom . Amúgy meg flenkkel mint állat majd lő egy 130-ast a seggembe....lol....na ott izzadta ki az összes eurót amit rá költött a ládákra Úgyan az mint a Defender...majd szépen elfelejtődik mert egy progettó46 vagy Bour sokkal de sokkal használhatóbb hosszabb távon mint ez.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gizmopp
    • Tankos
    · 1 éve
    Szerintem meg pont, hogy jót tett, kicsit lassult a játékmenet, az ágyú a paramétereihez képest pontos, az ap és a he lövedék is szuper, a "hajtómű", meg új lehetőségeket hozott be.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AMD5
    • Tankos
    · 1 éve
    Majd azt nézd meg, amikor az udarniy-t berakják karavánba.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    OldTusk
    • Tankos
    · 1 éve
    Pár hét, legrosszabb esetben 1 hónap és vége van. Minden karácsonykor ez van. Most decemberben kicsit hazavágja az mm-et, de lassan kikopnak..
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.